Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαυ μου τι ωραιο διαλογο κανετε με την Β. και εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! την φανταστηκα την σκηνη απολυτα!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστινα χριστουγεννιατικο μενου απο τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;; Καλα κανετε!!!!!!!!!!

Ριτσα καλα;;;;; ενταξει με το θεμα που σε ταλαιπωρησε; ηρεμησες απο πονους;

ο αντρας σου με την μεση του;

Εγω παιδια...απο την κουραση και το τρεξιμο της ολης μερας....αφησα πατημενο λαθος κουμπι στον φουρνο και τελικα το γλυκο εμεινε ημιτελες...Δεν φουσκωσε σωστα και το εκοψα και το φυλαξα να το φαμε σαν κεικ....Πηγα και παρηγγειλα ενα εκμεμ απο ζαχαροπλαστειο γιατι δεν ειχα το κουραγιο να φτιαξω εξ αρχης τιποτα.....Στεναχωρεθηκα και νευριασα με το χασιμο χρονου, κοπου και εξοδων...

Τελος παντων αυριο οταν θα τρωω το εκμεκ, θα τα ξεχασαω ολα!!!;)

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου.....εμεις καλα ειμαστε...ολα καλα και εγω και ο αντρουλης μου.

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;;

Η Αγγελικουλα σου καλα ειναι;;

Καλε γιορταζε ο αντρουλης σου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι γιορταζει ο συζυγος και τρεεεχω.....

θα τα πουμε πιο μετα αν αντεχω να μπω!!! φιλια!!!!!!!!!!

Καλα Ηλιοβασιλεμα μου .....και εγω παω να μαγειρεψω......

Πιστευω να τα πουμε αργοτερα..........:wink::wink:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

να 'μαι παλι!!! διαβασα ολες καλα ε!! πωπω πολυ ησυχια το καφε μας!!!

Ριτσακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου!! Συντομα να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!καλα ειστε??? τι μαγειρευεις???

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? τι κανει το αστερακι σου??? ειπες εκμεκ??? ειπες ΕΚΜΕΚ???αααααααχ τρελαινομαι σου λεω!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσάκια να μαι πάλι!! Μπήκα να σας πω, οτι ήρθε ο παιδίατρος και βρήκε μια χαρά το κοριτσάκι μου και πόσο χάρηκα δέ λέγεται!!!!!

2840 τη ζύγισε, σε μία βδομάδα δλδ που την έχουμε πάρει, εχει πάρει 300 γραμμάρια!! Τι ευτυχία!!!! Θα ξαναρθει την άλλη βδομαδα πάλι, που θα πρεπει να κάνουμε το εμβόλιο για τα πνευμονάκια της! Και αποφάσισα να αναλάβει αυτός και τη Βασιλική! Τον συμπάθησε πολύ και εκείνη και άλλωστε με τα εμβόλια της Β, έχουμε τελειώσει. Λυπάμαι πολύ για την προηγούμενη παιδίατρο, όμως λίγο πικράθηκα που δε με πήρε κανένα τηλέφωνο να δει αν βγήκαμε απο το νοσοκομείο. Επιπλέον το θεωρώ λίγο πιο βολικό να έχω έναν γιατρό, παρά δύο!

Συμφωνείτε εσείς;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να μαι πάλι!! Μπήκα να σας πω, οτι ήρθε ο παιδίατρος και βρήκε μια χαρά το κοριτσάκι μου και πόσο χάρηκα δέ λέγεται!!!!!

2840 τη ζύγισε, σε μία βδομάδα δλδ που την έχουμε πάρει, εχει πάρει 300 γραμμάρια!! Τι ευτυχία!!!! Θα ξαναρθει την άλλη βδομαδα πάλι, που θα πρεπει να κάνουμε το εμβόλιο για τα πνευμονάκια της! Και αποφάσισα να αναλάβει αυτός και τη Βασιλική! Τον συμπάθησε πολύ και εκείνη και άλλωστε με τα εμβόλια της Β, έχουμε τελειώσει. Λυπάμαι πολύ για την προηγούμενη παιδίατρο, όμως λίγο πικράθηκα που δε με πήρε κανένα τηλέφωνο να δει αν βγήκαμε απο το νοσοκομείο. Επιπλέον το θεωρώ λίγο πιο βολικό να έχω έναν γιατρό, παρά δύο!

Συμφωνείτε εσείς;

καλησπερα Μay μου!! πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα για το κοριτσακι σου!!! συμφωνω απολυτα στο να κρατησεις αυτον που σας κανει να νιωθετε καλυτερα και πανω απ'ολα αφου αρεσε στη Βασιλικουλα σου δε το συζηταμε... Καταλαβαινω το δισταγμο σου, κι εγω ειμαι πολυ ντροπαλη με αυτα οταν πρεπει να αλλαξω γιατρο ή κατι τετοιο.Εγω ας πουμε τωρα που πηγα στη δικια μας να γραψω το εμβολιο του μικρου, ετρεμα μη γυρισει σελιδα στο βιβλιαριο και δει οτι ειχα παει και σε αλλο παιδιατρο!! Αλλα καλυτερα να εχεις εναν γιατρο και να ξεμπερδευεις, και αφου η προηγουμενη παιδιατρος δεν ηταν και τοσο διπλα σας δεν εχεις ιδιαιτερο λογο να νιωθεις τυψεις.

to1Np2.png

KCkop2.png

καλησπερα Μay μου!! πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα για το κοριτσακι σου!!! συμφωνω απολυτα στο να κρατησεις αυτον που σας κανει να νιωθετε καλυτερα και πανω απ'ολα αφου αρεσε στη Βασιλικουλα σου δε το συζηταμε... Καταλαβαινω το δισταγμο σου, κι εγω ειμαι πολυ ντροπαλη με αυτα οταν πρεπει να αλλαξω γιατρο ή κατι τετοιο.Εγω ας πουμε τωρα που πηγα στη δικια μας να γραψω το εμβολιο του μικρου, ετρεμα μη γυρισει σελιδα στο βιβλιαριο και δει οτι ειχα παει και σε αλλο παιδιατρο!! Αλλα καλυτερα να εχεις εναν γιατρο και να ξεμπερδευεις, και αφου η προηγουμενη παιδιατρος δεν ηταν και τοσο διπλα σας δεν εχεις ιδιαιτερο λογο να νιωθεις τυψεις.

Καλά και εγώ είμαι φοβερά ντροπαλή και σε καταλαβαίνω απόλυτα! Η προηγούμενη με τη Β ήταν άψογη και οταν την ειχα παρει να της πω οτι θα γεννησω προωρα είχε ερθει και στο μαιευτήριο να με δει. Μετά, ξαφνικά εξαφανίστηκε!!!! Και την προηγουμενη βδομαδα που ηταν η Β αρρωστη κ την πήρα, έλειπε στο εξωτερικό και δε με πηρε καν πισω να δει τι εγινε ουτε με τη Β ουτε με το μωρό... Τί να πώ!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσακια μου να μαι και εγω... Πως ειστε??? κρυωνετε κατα εκει???

Εμεις εδω ετσι και ετσι, εχει ηλιο και "σπαει" λιγο το τσουξιμο!!!

Μολις κοιμησα τη φμ η οποια σημερα οοολο το απογευμα εκτος απο τις 3 καλτσες που φορουσε ειχε στο ενα της ποδι ενα αγαπημενο της κολαν φορεμενο :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αβυσσος η ψυχη τους :rolleyes:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως πατε??? τι κανει ο μητσος??? χαρηκα πολυυυ που οι εξετασεις σου ειναι καλες... Καλη εγκυμοσυνη να εχεις...!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ χαρηκα επισης που η μ πηρε τα πανω της... Οσο για τον γιατρο θα επιλεξεις αυτον που σε κανει να νιωθεις ασφαλεια και σιγουρια εχωντας τον. Οσο για την αλλη παιδιατρο, μονη της πιστευω "εφυγε", σε εβγαλε και απο τον κοπο και την δυσκολη θεση με την συμπεριφορα της.

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πως εισαι??? ολα καλα???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου, οτι επιθυμειτε...!!! Ωραιοοοο το εκμεεεκ...!!!

Σημερα θα φαω γαλα με δημητριακα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μολις κοιμησα τη φμ η οποια σημερα οοολο το απογευμα εκτος απο τις 3 καλτσες που φορουσε ειχε στο ενα της ποδι ενα αγαπημενο της κολαν φορεμενο :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αβυσσος η ψυχη τους :rolleyes:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως πατε??? τι κανει ο μητσος??? χαρηκα πολυυυ που οι εξετασεις σου ειναι καλες... Καλη εγκυμοσυνη να εχεις...!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ χαρηκα επισης που η μ πηρε τα πανω της... Οσο για τον γιατρο θα επιλεξεις αυτον που σε κανει να νιωθεις ασφαλεια και σιγουρια εχωντας τον. Οσο για την αλλη παιδιατρο, μονη της πιστευω "εφυγε", σε εβγαλε και απο τον κοπο και την δυσκολη θεση με την συμπεριφορα της.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου, οτι επιθυμειτε...!!! Ωραιοοοο το εκμεεεκ...!!!

Κοαλάκι μου φαντάζομαι τη φουρτούνα και γελάω!!!!!! Μα τί πλάκα που έχουν ωρες ωρες ρε παιδί μου!!!! 😄😄😄😄

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μαυ μου εχεις καθε δικαιωμα να αλλαξεις παιδιατρο στην Β. και να έχεις κοινό γιατρό και για τα δυο παιδιά.

Εγω ειχα την ιδια παιδιατρο απο νεογεννητη μεχρι πριν λιγους μηνες αλλα τον τελευταιο χρονο η συμπεριφορα της με εκανε να αποφασισω οτι οταν θα χρειαζομαι ιδιωτη παιδατρο θα πηγαινω αλλου!!!!!! Και σκεψου οτι σιγουρα θα το μαθει η πρωτη παιδιατρος μιας που στη πολη μου ολοι και ολοι 4-5 παιδιατροι υπαρχουν.....

Αγοραμαμυ μου ασε για καρυδοπαστα πηγαινα.....σε εκμεκ θα καταληξουμε! ;)

Αγορομαμμυ μου, έγραψες για τις υπόλοιπες εξετασεις κ δεν πήρε το μάτι μου;;;

Όλα καλά ;;;

ναι May μου ολα καλα, θα κανω και υπερηχο την επομενη εβδομαδα να ακουσουμε καρδουλα. οσο για τη γιατρο εχουν πολλα και οι γιατροι στο κεφαλι τους, μη νομιζεις. Μονο και μονο που ηρθε στο μαιευτηριο λεει πολλα!!! Αν ομως η Β προτιμα τον αντρα τοτε μη νιωθεις ασχημα αλλιως στη θεση σου θα της εδινα μια δευτερη ευκαιρια. Απο την αλλη ομως αν ακους εμενα θα μπεις σε μια διαδικασια τυψεων χωρις λογο!!!:rolleyes::rolleyes: πραγματικα χωρις λογο, κανε οπως νιωθεις!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα μου!! καλα ειμαστε ολοι!! πολυ γελαω με τη φουρτουνα γιατι τη φανταζομαι με τις στυλιστικες της επιλογες!! Ο Μητσος σημερα μου ειπε "κοιτα" και τεντωνε το δαχτυλακι του και μου εδειξε κατι που ηθελε!!!! αφασια!! αλλα το εκανε μονο μια φορα οποτε ισως ηταν τυχαιο. Κι εδω τρελο κρυο σημερα. Αυριο μαλλον θα παμε για εμβολιο...:(:(:(

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιαααααααααααα τι κάνετε καλεεεεεε???

Χαθήκαμε σημερα γιατί είχαμε το συνηθισμένο ξενύχτι και είπα να ξεκουραστώ λιγακι μιας και έρχεται και η μαμά μου κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξεκουραστηκα!!!!Απλά χαλαρωσα λίγο!!!!

Λοιπόν δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά οταν ήμουν στο χειρουργείο την ώρα που ήταν να με κλείσουν ο γιατρός μου είδε μια κύστη γυρω στα δέκα εκατοστά στη δεξιά ωοθηκη και ανησύχησε αλλά τελικά μιας και με είχε ανοιξει μου την καθάρισε γιατί σε δυο μήνες έπρεπε να κανω πάλι χειρουργείο.Να είναι καλα ο άνθρωπος!!!Τελοσπάντων αυτό που ήθελα να πω είναι ότι βγήκε η βιοψία κι ευτυχώς είναι όλα καλα!!!Από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης μου είπε δημιουργηθηκε αλλά ήταν πίσω από τη μήτρα και στο υπέρηχο δεν φαινότανε!!!!

Ουφ ησύχασα και με αυτό!!!

Δεν θυμόμουν αν σας το είχα πει γιατί από τη στιγμη που έβγαλαν το μωρό καλα δεν με απασχόλησε τίποτα!!!

Παω να διαβάσω νεα κι έρχομαι!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...