Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημεραααααααααα κοριτσακια μου... Πως ειστε???

Εδω εχει ηλιο παλι με λιιιγο κρυο, οι προβλειψεις λενε οτι εδω δεν θα ερθει η βαρυχειμωνια που θα πιασει εσας αν δεν σας εχει πιασει ηδη...:twisted::twisted:

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε στις 8, καναμε ρουτινα και προλιγο φαγαμε ενα ακτινιδιο και μια μπανανα. Τωρα παιζουμε και φοραμε 3 καλτσες :roll::mrgreen::mrgreen:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανει το δεσποινιω σου??? φιλακια να της δωσεις!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ αντε να ειναι πολυ καλες οι εξετασεις σαν τα κουλουρακια...;);):-D:-D

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανετε??? το αγορακι σου??? εμεις βγαλαμε και αλλο τραπεζιτη ευτυχως χωρις κανενα προβλημα.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? πως τα πατε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!

Πώς είστε σήμερα??????

Εμείς μια χαρούλα!!!! Οι άντρες μου με την μαμά μου είχαν πάει στα JUMBO για να πάρουν δώρο στα παιδιά και εγώ με την μικρή έκατσα σπίτι!!!!! Βρε κορίτσια έκανα κουλό παιδί!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll: Ούτε έδινε σημασία στα παιχνίδια ο γιος μου. Απαρατήρητα!!!!!!! Παρόλο που παίζει συνέχεια σπίτι με τα παιχνίδια του στα JUMBO τα είχε χεσμένα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάνει οικονομία το παιδί μου!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΖΩΗΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

κοριτσια η μικρη εχει πισω στο κεφαλακι εκει ξερεται που ακουμπαει το κεφαλι κ κοιταμε ευθεια εχει ενα κενο σημειο εχουν πεσει τα μαλλακια ειναι φυσιολογικο?θα βγουν καινουρια?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια η μικρη εχει πισω στο κεφαλακι εκει ξερεται που ακουμπαει το κεφαλι κ κοιταμε ευθεια εχει ενα κενο σημειο εχουν πεσει τα μαλλακια ειναι φυσιολογικο?θα βγουν καινουρια?

Ναι ειναι φυσιολογικο και συμβαινει λογω εντονησ τριβησ στο σημειο αλλα βασικα θα της πεσουν ολα καπου παρακατω και θα ειναι σαν γλομπος αλλα θα βγαλει αλλα, μην στεναχωριεσαι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοπελούδες καλημέρα!!! Τί κάνετε;;

Εμείς καλά!! Κοιτάμε το κρύο και τον αέρα απο το παράθυρο!!

ΙΩΑΝΝΑ μου αυτό με τα μαλλάκια είναι φυσιολογικό, οφείλεται σε αυτό που είπε το ΚΟΑΛΑΚΙ μας! Το θέαμα είναι κάπως γελοίο, αλλά σταδιακά θα πέσουν όλα κ θα βγουν καινούρια! Η μεγάλη μου κόρη όταν γεννήθηκε είχε μαλλί μαυρο και τα καινούρια της βγήκαν ξανθά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, μοσχομυρίσατε ε;;!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ωραία η σοκολατόπιτα!!! Μιάμιιιιι!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, πήρες τα αλλα αποτελέσματα;; Όλα καλά φαντάζομαι ε;;

Βρε κορίτσια, αυτό το μικρό όλη μερα "τρίζει", πως να το πω αλλιώς, βγάζει συνεχεια ήχους ακόμα κ όταν κοιμάται, σα βα γρυλίζει, σα να "σβήνει", σα να κλαουρίζει.. Πως να το πώ!! Η Βασιλική καταεκνευρίζεται δεν το συζητάμε, αλλά εγώ της λέω οτι αυτή είναι η ομιλία του μωρού που όλο λεει "αχ πόσο αγαπώ τη Βασιλική, και τι μακρυά μαλλιά που έχει και τί ωραία παιχνίδια", και την βλέπεις την άλλη να κοκορεύεται με περηφάνια. Και άμα ξανατρίξει η Μ, ρωτάει "τώρα μαμά τί σου είπε για μένα;;"... Αχαχαχαχαχαχα, θέλω να γελάσω όταν το κάνει αυτό!

Κατα τα άλλα στις 6 περιμένουμε τον παιδίατρο. Να δούμε πως θα τη βρεί, έχω αγωνία...

78xyp2.png

RUAmp3.png

ευχαριστω μανουλες!!!!!!!!!!!!! μαυ κ μενα κανει κατι αααααααααααα οταν κοιμαται!!!!!!!!!

αλλη ερωτηση αν δεν πιει το ξενο γαλα ποση ωρα το κρατατε?αν το κρατατε βεβαια κ που?εξω η στο ψυγειο?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ευχαριστω μανουλες!!!!!!!!!!!!! μαυ κ μενα κανει κατι αααααααααααα οταν κοιμαται!!!!!!!!!

αλλη ερωτηση αν δεν πιει το ξενο γαλα ποση ωρα το κρατατε?αν το κρατατε βεβαια κ που?εξω η στο ψυγειο?

Εαν δεν πιει το ξενο γάλα που εχεις ετοιμασει, το κρατάς μαξιμουμ 40' που πλεον εχει κρυώσει κιόλας και το ΠΕΤΑΣ! Ούτε ξαναζεσταίνεται, ούτε ψυγείο συντηρείται!! Έχω πετάξει εγώ γάλατα.... Ουουουού!! 😉

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλησπέρα κορίτσια...σήμερα έρχεται η πεθερά μου, για να είναι κόντα μια και τελειώνουν οι μέρες και περιμένουμε πότε θα γεννήσω!!εγώ είχα έμπνευση σήμερα έφτιαξα μια πίτα με γαλοπούλα που έμεινε από χτές, σταφιδόψωμα και κοκκινιστό, μου έφερε και η μαμά μου ψαράκι...φουλ από φαι...~!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλησπερα!! ολες καλα?? εμεις χαθηκαμε σημερα γιατι λειπαμε ολη μερα στους γονεις μου!! ολη μερα ημουν ξαπλα σε εναν καναπε!!! ελιωσα σας λεω χαχαχα!! βγηκαν και οι αλλες εξετασεις μου, ολα τελεια ειπε ο γιατρος!! θα ξαναμπω αργοτεραααααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια καλησπερα!!! ολες καλα?? εμεις καλααααααααα!!!!! τωρα μιλησα με το μικροβιολογικο και η χοριακη μου ειναι πολυυυυ υψηλη μου ειπε, πανω απο 5000 απλα εκανε και μια επαναλειπτικη γιατι παντα κανουν λεει οταν ειναι τοσο ψηλα ωστε να βγαζουν το ακριβες νουμερο!!! Την Τεταρτη θα μου τα πουν ακριβως που θα βγουν και οι υπολοιπες ορμονες!!

Συμπεθερα μου νομιζα οτι γιορταζε η νυφη μου!!! Παρολα αυτα οι ευχες ισχυουν!!!!! :) :)

Αγορομαμμυ μου ΜΠΡΑΒΟ!!!

Αχ!! τι ωραια........Σου ευχομαι μια τελιωμεινη εγκυμοσυνη μαναρακι μου!!!

Αυτην την φορα ολα καλα θα πανε!!!!Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαυ μου τι ωραιο διαλογο κανετε με την Β. και εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! την φανταστηκα την σκηνη απολυτα!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστινα χριστουγεννιατικο μενου απο τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;; Καλα κανετε!!!!!!!!!!

Ριτσα καλα;;;;; ενταξει με το θεμα που σε ταλαιπωρησε; ηρεμησες απο πονους;

ο αντρας σου με την μεση του;

Εγω παιδια...απο την κουραση και το τρεξιμο της ολης μερας....αφησα πατημενο λαθος κουμπι στον φουρνο και τελικα το γλυκο εμεινε ημιτελες...Δεν φουσκωσε σωστα και το εκοψα και το φυλαξα να το φαμε σαν κεικ....Πηγα και παρηγγειλα ενα εκμεμ απο ζαχαροπλαστειο γιατι δεν ειχα το κουραγιο να φτιαξω εξ αρχης τιποτα.....Στεναχωρεθηκα και νευριασα με το χασιμο χρονου, κοπου και εξοδων...

Τελος παντων αυριο οταν θα τρωω το εκμεκ, θα τα ξεχασαω ολα!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...