Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μακαρι συμπεθερα μου να μη του μεινουν τα σημαδια στα δοντακια, στενοχωριεμαι επειδη ξερω οτι του ρα φροντιζουμε παρα πολυ!!

Μακαρι να ερθει συντομα η μεταθεση συμπεθερα μου!!! ευχομαι να σας ερθει σαν χριστουγεννιατικο δωρακιιιιι!:D:D:D

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι τι πρωτοτυπο??? Νυσταξα!! θα τα πουμε το πρωι! Καληνυχτα σε ολες και πολλα φιλακια!!

Καληνυχτααααααα, καλη ξεκουραση!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωίτσα ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!! Γερή και καλότυχη η μικρούλα σου... όταν μπορέσεις πες μας λεπτομέρειες...!!!

Αγορομαμμυ καληνύχτα.... άρχισαν οι υπνηλίες :-)

Κοαλάκι που παίζει να πάρετε μετάθεση... ξέρετε καθόλου? Τι θα προτιμούσες?

Ηλιοβασίλεμα ωραίο που θα φτιάξουν κουλουράκια στο σχολείο... Η αγγελικούλα θα χαρεί πολύ που θα τα ψήσετε εσείς :-)

Μποτσάκι περαστικά σας... Μακάρι να του σταματήσουν γρήγορα οι κολικοί!!!!!

Μαυ, η Β έχει προσαρμοστεί με το μωράκι στο σπίτι αφού σε βοηθάει :wink:

Πολύ καλό αυτό... αφού ο άνδρας σου γύρισε στη δουλεια...

Εσύ πόσο σκοπεύεις να μείνεις σπίτι?

kPAZp2.png

Ζωίτσα ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!! Γερή και καλότυχη η μικρούλα σου... όταν μπορέσεις πες μας λεπτομέρειες...!!!

Αγορομαμμυ καληνύχτα.... άρχισαν οι υπνηλίες :-)

Κοαλάκι που παίζει να πάρετε μετάθεση... ξέρετε καθόλου? Τι θα προτιμούσες?

Ηλιοβασίλεμα ωραίο που θα φτιάξουν κουλουράκια στο σχολείο... Η αγγελικούλα θα χαρεί πολύ που θα τα ψήσετε εσείς :-)

Μποτσάκι περαστικά σας... Μακάρι να του σταματήσουν γρήγορα οι κολικοί!!!!!

Μαυ, η Β έχει προσαρμοστεί με το μωράκι στο σπίτι αφού σε βοηθάει :wink:

Πολύ καλό αυτό... αφού ο άνδρας σου γύρισε στη δουλεια...

Εσύ πόσο σκοπεύεις να μείνεις σπίτι?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ τι κανεις??? ολα καλα??? η μεταθεση ειναι για την δραμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο, υπαρχουν μορια αλλα...

Τι εννοεις με το τι θα προτιμουσα??? σε ποια πολη να ειναι η μεταθεση η που θελω να ζησουμε γενικα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω τι εννοείς...

Εμείς από τότε που μετακομίσαμε στη Ραφήνα έχει αλλάξει η ποιότητα ζωής μας κατά πολύ... αλλά από την άλλη αν και τόσο κοντά στην Αθήνα υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες!!!

kPAZp2.png

Καταλαβαίνω τι εννοείς...

Εμείς από τότε που μετακομίσαμε στη Ραφήνα έχει αλλάξει η ποιότητα ζωής μας κατά πολύ... αλλά από την άλλη αν και τόσο κοντά στην Αθήνα υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες!!!

Σιγουρα υπαρχουν δυσκολιες αλλα αυτο το "ποιοτητα ζωης" στο χρονο και στην ποσοτητα που την θελω κυριολεκτικα το εχω αναγκη, δεν μπορει να ικανοποιηθει απο το περιβαλλον στο οποιο ζω, οποτε θα ηθελα να παω σε μια πολη να ζησω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω κοριτσια καληνυχτω...νυσταξα!!!!

Θα τα πουμε αυριο, φιλακια και ονειρα γλυκα!!!!

ΖΩΗΤΣΑ να σου ζησει κοριτσι μου η μπουμπου σου, ευχομαι να ειστε καλα και θα τα πουμε οταν μπορεσεις.

Καληνυχτααααααααααααααααααααα.........!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!και αλλα γεννητουρια???????????να σας ζησει Ζωη μου η ζουζουνα σας και καλοτυχη στη ζωη της!!!!!!!!!!!!

ποιες μεινανε ακομη???????

χριστινα και τελος????????

καλα εισαστε κοριτσια??τα μωρακια σας παιδουλια σας καλα???????

εγω και Δεσποινα μου,μια χαρουλα ειμαστε!!!!!!!

μπαινουμε σε ρυθμο.....ολα καλα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ειναι το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ κ το ΣΟΤΣΑΦΙ!!!!!!!!!αντε κοριτσια με το καλο!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κρυωνετε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εμεις πηγαμε σχολειο, καναμε και τις εξετασεις μας και θα παρουμε τα αποτελεσματα την Παρασκευη (αυριο ειναι τοπικη εορτη και αργια), εψησα και τα κουλουρακια του νηπιαγωγειου και περιμενω να κρυωσουν για να τους τα παω!!!!!

Ολες καλα;;;;

καλημέρα αγάπες μου!!!!!!

Αγορομμαμη μου κ πάλι συγχαρητήρια!!!!!!!!πολύ υψηλή τιμή!!!λες να έχεις δίδυμα????

Ζωή μου γερο κ δυνατό να είναι το μωρακι σου!!!!!!

Οι υπόλοιπες καλά????

Εμείς εχθές πήραμε τα άλμπουμ από την βάπτιση!!!!!!!τέλεια!!!!!θα βάλω καμία φωτό στο φβ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κρυωνετε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εμεις πηγαμε σχολειο, καναμε και τις εξετασεις μας και θα παρουμε τα αποτελεσματα την Παρασκευη (αυριο ειναι τοπικη εορτη και αργια), εψησα και τα κουλουρακια του νηπιαγωγειου και περιμενω να κρυωσουν για να τους τα παω!!!!!

Ολες καλα;;;;

ηλιοβασίλεμα μου καλά είμαστε!!!κουλουρακια ε?????κ εγώ είχα κάνει κ τα φάγαμε...θα ξανά κάνω!!!!σήμερα λέω να κανω σοκολατοπιτα .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θαλεια περιμενουμε να σας καμαρωσουμε στις φωτογραφιες!!!!!

Ναι ψησαμε κουλουρακια που τα εφτιαξαν οι μαθητες και επειδη μενουμε κοντα στο σχολειο, αναλαβαμε εμεις το ψησιμο!!! Μοσχομύρισε το σπιτι!!!!!

ο Παναγιωτακης σου καλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...