Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

συμπεθερα!! καλα ειμαστε!! αρχισε το πολυ κρυο εδω! κοιμαται η νυφουλα μου? κοιμαται και ο γαμπρος, καλα ειναι αν και εκλαψε αρκετα πριν κοιμηθει επειδη ηθελε να κανει μια σκανταλια και δε τον αφηναμε.. τον λυπυθηκα που σπαραζε αλλα δε γινεται.. εχει βρει απο που αναβει το πορτατιφ και θελει ολη την ωρα να κρεμεται απο το καλωδιο και να το ανογοκλεινει. κριμα που εφυγε ο μπαμπακας σας, τουλαχιστον οι γιορτες δεν αργουν!!! εσεις δεν εχετε τη δυνατοτητα να πατε μερικες μερες Θεσσαλονικη να κατσετε που ειναι και ωραια ή μενει με συγκατοικο ο συμπεθερος?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαυ μου καλησπερα!

Και μενα νομιζω εκανε γρηγορες αναπνοες....αλλα και το αντιθετο, ηταν ωρες ωρες τοσο ησυχη που πηγαινε, θυμαμαι και εβαζα το χερι μου πανω της να νιωσω τους χτυπους της καρδιας της...

Αγορομαμυ, δεν πηγα στο γιατρο....θα πιω παλι σε αυτον τον κυκλο αντισυλληπτικα...

Μποτσακι, και εμεις στεναχωριομασταν οταν εκλαιγε πολυ το μπεμπακι μας και δεν ξεραμε πώς να το ανακουφισουμε!

με τα αντισυλληπτικα σου ηρθε κανονικα η περιοδος ε? να σου πω, εκανες αιτηση και στη 2η προκυρηξη που βγηκε τωρα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!!Αν δεν είχα κι εσας τι θα έκανα?Με βοηθάτε πολύ!!!!

Λοιπόν αγορομαμυ μου αυτό το κάνει κι εμένα στον ύπνο σαν να βγάζει παραπονακι το καλό μου αλλά με είχε προειδοποιήσει η μαία πως δεν είναι τίποτα!!!

Τώρα σε ποιον μοιάζει???Αν σου πω ακομα δεν μπορώ να καταλάβω.Τα ματάκια του ακομα είναι μπλε σκούρο και τα μαλλακια του ανοίγουν συνεχώς!!!!Θα δείξει δεν ξέρω!!!!

Μαυ μου ναι για ρώτησε τον να δούμε τι θα σου πει έτσι από περιέργεια!!!Τι ομορφα που είσαι με τις κορουλες σου στο σπίτι!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυ ευχαριστώ μαναρακι μου!!!Να είσαι καλα που μας ενημερωνεις συνεχώς και λύνεις τις απορίες μας!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κάνετε???Ναι εμείς όλο χαδακια είμαστε μέχρι να μας περάσουν!!!!

Α κορίτσια σημερα κατέβηκα στην αγορά.Το είχα μεγάλη ανάγκη αλλά μου έλειψε ο μικρός και γύρισα βολίδα σπίτι!!!!χαχαχαχαχα!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι καλως την!!!! ειστε καλα;

Α! να σου πω λεω να την παω την μικρη μου για τις εξετασεις της αιματος που σας ελεγα ή αυριο ή την Παρασκευη....ειχε παρει την αντιβιωση μεχρι τις 17/11 αν θυμαμαι καλα...Περασαν δηλαδη καμια 20-25 μερες...καλα δεν ειναι;

Αγορομαμυ δεν εκανα ξανα χαρτια...για τις 7400 θεσεις στα σχολεια;δεν την εχω κοιταξει καλα την προκηρυξη.

Α! να σου πω λεω να την παω την μικρη μου για τις εξετασεις της αιματος που σας ελεγα ή αυριο ή την Παρασκευη....ειχε παρει την αντιβιωση μεχρι τις 17/11 αν θυμαμαι καλα...Περασαν δηλαδη καμια 20-25 μερες...καλα δεν ειναι;

Αγορομαμυ δεν εκανα ξανα χαρτια...για τις 7400 θεσεις στα σχολεια;δεν την εχω κοιταξει καλα την προκηρυξη.

Χμμμ, οριακα εισαι αλλα νομιζω οτι αν δεν εχει κρυωσει θα ειναι εγκυρα τα αποτελεσματα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ουτε κι εγω την εχω καλοκοιταξει! ειναι για διαφορες ειδικοτητες παντως. Ελεγα να τα κανω κι εγω σε περιπτωση που μου γινει καμια στραβη με την αλλη θεση αλλα θα δω!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε σημερα το απογευμα μας εκανε και λιωσαμε ο μικρος! παιζαμε και οι 3 στην κουζινα και καποια στιγμη με επιασε ο μπαμπας μας και με φιλουσε και ξαφνικα ακουμε απο πισω μας "ματς ματς ματς"(στο περιπου φυσικα χαχαχα) ειχε ερθει ο μικρος και εστελνε φιλακια κι αυτος και χαιροταν πολυ!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερα!! καλα ειμαστε!! αρχισε το πολυ κρυο εδω! κοιμαται η νυφουλα μου? κοιμαται και ο γαμπρος, καλα ειναι αν και εκλαψε αρκετα πριν κοιμηθει επειδη ηθελε να κανει μια σκανταλια και δε τον αφηναμε.. τον λυπυθηκα που σπαραζε αλλα δε γινεται.. εχει βρει απο που αναβει το πορτατιφ και θελει ολη την ωρα να κρεμεται απο το καλωδιο και να το ανογοκλεινει. κριμα που εφυγε ο μπαμπακας σας, τουλαχιστον οι γιορτες δεν αργουν!!! εσεις δεν εχετε τη δυνατοτητα να πατε μερικες μερες Θεσσαλονικη να κατσετε που ειναι και ωραια ή μενει με συγκατοικο ο συμπεθερος?

Δεν μενει μονος του οποτε δεν μπορω να παω δυστυχως :(.

Και εγω τη λυπαμαι την καημενουλα που οταν θελει κατι εγω δεν την αφηνω, αλλα κοριτσια οσο παω και την ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν μενει μονος του οποτε δεν μπορω να παω δυστυχως :(.

Και εγω τη λυπαμαι την καημενουλα που οταν θελει κατι εγω δεν την αφηνω, αλλα κοριτσια οσο παω και την ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!

αχ σε νιωθω συμπεθεραααααααααα!!! κι εγω απο τον ιδιο ερωτα πασχω χαχαχα:tongue::tongue::tongue: κριμα που δε μπορειτε να πατε στον μπαμπακα σας!! μεταθεση τελικα δεν παιζει?

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ βρε κοριτσια ολο θελω να σας ρωτησω κι ολο το ξεχναω. ο μικρος σε 2 δοντακια κατω εχει βγαλει κατι ασπρα σημαδακια και φοβαμαι μην ειναι τερηδονα!! του πλενουμε επιμελως τα δοντια απο την πρωτη στιγμη που βγηκαν! το ειπα στην παιδιατρο και μου λεει "να του πλενεις τα δοντια" μα της λεω του τα πλενω και μετα δεν ασχοληθηκε. Υποψιαζομαι οτι ειναι απο την πιπιλα μαλλον! αυτα τα σημαδια φευγουν απο τα δοντακια? γενικα νομιζω εχει ψιλομειωθει το ενα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια ολο θελω να σας ρωτησω κι ολο το ξεχναω. ο μικρος σε 2 δοντακια κατω εχει βγαλει κατι ασπρα σημαδακια και φοβαμαι μην ειναι τερηδονα!! του πλενουμε επιμελως τα δοντια απο την πρωτη στιγμη που βγηκαν! το ειπα στην παιδιατρο και μου λεει "να του πλενεις τα δοντια" μα της λεω του τα πλενω και μετα δεν ασχοληθηκε. Υποψιαζομαι οτι ειναι απο την πιπιλα μαλλον! αυτα τα σημαδια φευγουν απο τα δοντακια? γενικα νομιζω εχει ψιλομειωθει το ενα!

Αφου τα πλεινεισ σχολαστικα δεν θα ειναι κατι μονιμο, ισως κατι παροδικο που σταδιακα θα εξαφανιστει.

Ακομα τα αποτελεσματα δεν βγηκαν για να δουμε τι μελλι γενεσθαι με τι μεταθεση...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω και αν ειμαι τρελα ερωτευμενη με την κορη μου!!!!!!!!!!!!!! Λατρεια!!!!!!!!

χαζομαμαδες ολες!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι αυτο φοβαμαι, μην κρυωσει.... με το σχολειο το ρισκαρω αλλα θα δω...μηπως το αφησω για επομενη εβδομαδα...

Α! Συγκατοικει ο αντρας σου στη Θεσκη; οποτε δυσκολο να πηγαινετε εσεις...

Αφου τα πλεινεισ σχολαστικα δεν θα ειναι κατι μονιμο, ισως κατι παροδικο που σταδιακα θα εξαφανιστει.

Ακομα τα αποτελεσματα δεν βγηκαν για να δουμε τι μελλι γενεσθαι με τι μεταθεση...

μακαρι συμπεθερα μου να μη του μεινουν τα σημαδια στα δοντακια, στενοχωριεμαι επειδη ξερω οτι του ρα φροντιζουμε παρα πολυ!!

Μακαρι να ερθει συντομα η μεταθεση συμπεθερα μου!!! ευχομαι να σας ερθει σαν χριστουγεννιατικο δωρακιιιιι!:D:D:D

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι τι πρωτοτυπο??? Νυσταξα!! θα τα πουμε το πρωι! Καληνυχτα σε ολες και πολλα φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγω και αν ειμαι τρελα ερωτευμενη με την κορη μου!!!!!!!!!!!!!! Λατρεια!!!!!!!!

χαζομαμαδες ολες!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι αυτο φοβαμαι, μην κρυωσει.... με το σχολειο το ρισκαρω αλλα θα δω...μηπως το αφησω για επομενη εβδομαδα...

Α! Συγκατοικει ο αντρας σου στη Θεσκη; οποτε δυσκολο να πηγαινετε εσεις...

Αν την πας αμεσα δεν θα προλαβει να κρυωσει, διαφορετικα αν κρυωσει την πας μετα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...