Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσάκια μουυυυυυυυυυ!!!!!Καλησπερααααααααα!!!!!Τι κάνετε όμορφες μου???Έχουμε κι αλλά γεννητουρια καλεεεε???

Ζωητσααααααααα!!!!Καλή λευτεριαααα!!!!

Αν εχεις γεννήσει Να σου ζήσει!!!!!Γερο και καλότυχο!!!!

Εμείς κορίτσια είχαμε δύσκολη νύχτα και μέρα!!!!Τώρα έχουμε ηρεμήσει!!!!Πονουσαμε δυστυχώς!!!Και βοηθάνε και τα καινούργια μπιμπερό!!!Δεν τραβάμε αερα αλλά παρ'ολα αυτά ταλαιπωρήθηκε το αστεράκι μου!!!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω!!!Τα μωρακια γιατί αναπνέουν κάτι φορές τοσο γρήγορα???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μουυυυυυυυυυ!!!!!Καλησπερααααααααα!!!!!Τι κάνετε όμορφες μου???Έχουμε κι αλλά γεννητουρια καλεεεε???

Εμείς κορίτσια είχαμε δύσκολη νύχτα και μέρα!!!!Τώρα έχουμε ηρεμήσει!!!!Πονουσαμε δυστυχώς!!!Και βοηθάνε και τα καινούργια μπιμπερό!!!Δεν τραβάμε αερα αλλά παρ'ολα αυτά ταλαιπωρήθηκε το αστεράκι μου!!!

Μποτσακι μου καλησπερα! Πολυ λυπαμαι που ποναει ο μικρουλης σας, εμεις οποτε τυχαινε να εχει κανενα πονακι σπαραζαμε στο κλαμα μαζι με το μωρο, και φαντασου δεν περασαμε κολικους. Καλη δυναμη και ευχομαι να φυγουν συντομα τα πονακια να μη βασανιζεται ο μικρουλης! Οσο για τη γρηγορη αναπνοη και εμας θυμαμαι κατι φορες ανασαινε πολυ γρηγορα και ειχα ρωτησει την παιδιατρο αλλα δε θυμαμαι να σου πω το λογο! παντως ειναι φυσιολογικο αλλα οποτε βρεις ευκαιρια ρωτα το γιατρο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?????

Η Ζωή τελικά γέννησε?????

Εμείς μια χαρά όλοι! Σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο και η μικρή έκανε το 1ο της εμβόλιο!!! Αχ έκλαψε πολύ και την λυπήθηκααααα!!!!!!!!

Φιλιά!!!!!

καλησπερα Ngn μου!! αχου μωρε εκλαψε η ζουζουνιτσα ε? κριμα! δεν ειχατε τιποτα παρενεργειες απο το εμβολιο? καντε πολλες πολλες αγκαλιτσες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γρήγορη αναπνοή;; Εμένα ρώτα φιλενάδα!! Ωρες ώρες νομίζω οτι θα μείνει!!

Κουράγιο με τα πονάκια! Υποφερει η ψυχούλα μας, αλλά θα περάσει πριν καν το καταλάβεις!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γρήγορη αναπνοή;; Εμένα ρώτα φιλενάδα!! Ωρες ώρες νομίζω οτι θα μείνει!!

Κουράγιο με τα πονάκια! Υποφερει η ψυχούλα μας, αλλά θα περάσει πριν καν το καταλάβεις!!

Μαυ μουυυυυυυυυυυ!!!!Τι κάνετε κοριτσάκι μου????

Άσε μιλάμε ώρες ώρες τρελαίνομαι.Τι είναι αυτό?Όλα τα μωρά το έχουν καλεεεεεεεε?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

η Ζωη γεννησε το μεσημερι την μπεμπα της 2650κιλα!!!!!!!!!!! Ολα πανε καλα!:D:D:D Να σου ζησει Ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!! Να χαιρεσαι την κορη σου γερη και χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι ποναει ο μπεμπακος σου; Καντου χαδακια και θα περασει....

NGN κανατε το πρωτο σας εμβολιο; Καλή αρχη; ο Γ. καλα;

Αγορομαμυ ξεκουραστηκες;;; αρχισαν οι υπνηλιες ;;;:D:D:D:D

Μαυ μου μεινατε σημερα οι 3 κοπελες μονες σας; η Β. η καλυτερη βοηθος ετσι;

Αυριο δεν φτανουν οι δικες μου δουλειες θα κανω και θελημα στο σχολειο...θα πλασουν κουλουρακια η δασκαλα με τα παιδια και πηγε η κορη μου και ειπε να τα ψησει η μαμα της επειδη μενουμε κοντα στο σχολειο!!!!;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε??? κουλουρακια ε??? γιαμιιιιιιιιι!!!! ναι απο υπνηλιες αλλο τιποτα αλλα πιστευω οτι φταιει που δεν πινω καθολου καφε!! μολις περασει το πρωτο τριμηνο θα πινω εναν ελληνικο την ημερα..

Γεννησε η Ζωη ε??? Μπραβο!!!! Να ζησει το κοριτσακι της!!!! Να ειναι γερο και ευτυχισμενο!! φυσιολογικα τη γεννησε τελικα? με σπασμενα νερα πηγε?? ή δεν ξερουμε λεπτοεμρειες??

to1Np2.png

KCkop2.png

Δεν ξερω τιποτα αλλο, μονο αυτα μου εστειλε σε μηνυμα η Ζωη. Οταν μπορεσει, θα μας ενημερωσει!!!

Α! δεν θα πινεις καθολου καφε στο πρωτο τριμηνο;

Μποτσακι μου καλησπερα! Πολυ λυπαμαι που ποναει ο μικρουλης σας, εμεις οποτε τυχαινε να εχει κανενα πονακι σπαραζαμε στο κλαμα μαζι με το μωρο, και φαντασου δεν περασαμε κολικους. Καλη δυναμη και ευχομαι να φυγουν συντομα τα πονακια να μη βασανιζεται ο μικρουλης! Οσο για τη γρηγορη αναπνοη και εμας θυμαμαι κατι φορες ανασαινε πολυ γρηγορα και ειχα ρωτησει την παιδιατρο αλλα δε θυμαμαι να σου πω το λογο! παντως ειναι φυσιολογικο αλλα οποτε βρεις ευκαιρια ρωτα το γιατρο!

Αχ αγορομαμυ μουυυυυυυυυ!!!!!Κι εμείς κλαιμε όλοι μαζί!!!Αν και δεν κλαίει συνεχεια απλά τον πιάνει συγκεκριμένες ώρες και ζορίζεται απότομα πολύ κι εκεί εμείς τα βλέπουμε όλα!!!!!Άστα!!!!

Ναι θα την ρωτήσω αλλά μου φαίνεται φυσιολογικό η αλήθεια είναι!!!!

1sh1p2.png

Αχ αγορομαμυ μουυυυυυυυυ!!!!!Κι εμείς κλαιμε όλοι μαζί!!!Αν και δεν κλαίει συνεχεια απλά τον πιάνει συγκεκριμένες ώρες και ζορίζεται απότομα πολύ κι εκεί εμείς τα βλέπουμε όλα!!!!!Άστα!!!!

Ναι θα την ρωτήσω αλλά μου φαίνεται φυσιολογικό η αλήθεια είναι!!!!

να ξερεις αν στο κανει στον υπνο βλεπουν και ονειρα τα μωρακια!! ψυχουλα μου γλυκια!! σε ποιον μοιαζει ο μικρος?? σε εσενα ή στον μπαμπα???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τιποτα αλλο, μονο αυτα μου εστειλε σε μηνυμα η Ζωη. Οταν μπορεσει, θα μας ενημερωσει!!!

Α! δεν θα πινεις καθολου καφε στο πρωτο τριμηνο;

μωρε ο γιατρος μου εχει πει οτι μπορω να πινω εκτος απο βαρυ νεσκαφε και καθολου ντεκαφεϊνε. Παρ'ολα αυτα και στην 1η εγκυμοσυνη απεφευγα τον πρωτο καιρο, αντε να επινα μια φορα την εβδομαδα μεχρι να γινει και η αυχενικη. Η Αγγελικουλα τι κανει? κοιμαται το κοριτσι? εσυ πηγες να δεις την κυστη ή θα πας σε επομενη περιοδο?

to1Np2.png

KCkop2.png

Να ζήσει το κοριτσάκι της Ζωής μας!!! Γερό και τυχερό να είναι!!!'

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου αυριο που θαρθεί ο γιατρός θα τον ρωτήσω. Η αλήθεια ειναι οτι νόνιζα οτι το έκανε μόνο η δική μου, λόγω προωρότητας, αλλά μάλλον το κάνουν όλα τα παιδάκια.. Απλά από τη βρεφική ηλικία της Β δε θυμάμαι και πολλά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, βρήκες δουλειά για αύριο!! Δεν πειράζει, θα μοσχομυρίσει το σπίτι σου!!!

Που είστε όλες;

Ο άντρας μου πήγε σε ένα φίλο εδώ κοντά να δει ποδοσφαιρο, εγώ εχω τη λιπουτεια αγκαλιά να ρευτεί και η Β βλέπει lion king!

Σας φιλώ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Να ζήσει το κοριτσάκι της Ζωής μας!!! Γερό και τυχερό να είναι!!!'

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου αυριο που θαρθεί ο γιατρός θα τον ρωτήσω. Η αλήθεια ειναι οτι νόνιζα οτι το έκανε μόνο η δική μου, λόγω προωρότητας, αλλά μάλλον το κάνουν όλα τα παιδάκια.. Απλά από τη βρεφική ηλικία της Β δε θυμάμαι και πολλά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, βρήκες δουλειά για αύριο!! Δεν πειράζει, θα μοσχομυρίσει το σπίτι σου!!!

Που είστε όλες;

Ο άντρας μου πήγε σε ένα φίλο εδώ κοντά να δει ποδοσφαιρο, εγώ εχω τη λιπουτεια αγκαλιά να ρευτεί και η Β βλέπει lion king!

Σας φιλώ!!

γλυκια μανουλα τι κανετε?? και εμενα ο μικρος εκανε πολλες φορες γρηγορες αναπνοες οπως επισης μεχρι να περασουν καποιοι μηνες εκανε και εναν χαρακτηριστικο θορυβο στον υπνο του σαν σκυλακι και τρομαζα, νομιζα οτι ηταν σα να του κοβεται η αναπνοη αλλα ειχε πει η παιδιατρος οτι ειναι φυσιολογικο και κανουν σαν μικρες απνοιες τα μωρα. Η Βασιλικουλα σου καλα εχει παρει τον ερχομο της μικρης ε? ποιο γαλατακι της δινεις?

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακιααααααα μουυυυυυυ ηρθα και εγω... Τι κανετε???

Εμεις καλα ειμαστε, εφυγε ο μπαμπας μας το απογευμα και εμεις παιζαμε μοναχουλες, ειχε και εναν αεεερα ατιμο...twisted::twisted:

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ να σου ζησει κοριτσι μου η μπεμπουλα σου, γερη και καλοτυχη να ειναι παντα στη ζωη της, να τη δειτε οπως επιθυμειτε :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? δυσκολευεστε ε??? υπομονη μωρεεε... Οσο για τις αναπνοες ειναι λογω του οτι τα πνευμονακια του ειναι ακομα πολυ μικρα, μετα τους 6 μηνες διορθωνεται και γινεται οπως των ενηλικων.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ο γαμπρουλης μου???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανει το κοριτσακι σου???

Παω να κανω τοστ να φαω με μαρουλοσαλατα και ερχομαι ;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαυ μου καλησπερα!

Και μενα νομιζω εκανε γρηγορες αναπνοες....αλλα και το αντιθετο, ηταν ωρες ωρες τοσο ησυχη που πηγαινε, θυμαμαι και εβαζα το χερι μου πανω της να νιωσω τους χτυπους της καρδιας της...

Αγορομαμυ, δεν πηγα στο γιατρο....θα πιω παλι σε αυτον τον κυκλο αντισυλληπτικα...

Μποτσακι, και εμεις στεναχωριομασταν οταν εκλαιγε πολυ το μπεμπακι μας και δεν ξεραμε πώς να το ανακουφισουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...