Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακιααααααα καλησπερα... Τι κανετε???? εδω εχει ηλιο με λιιιγο κρυο!!!

Εμεις καλα, ξυπνησε η φμ στις 8 και η μαμα της φμ στις 10. Πηγα λαικη να παρω φρουτα και γυρισααα... Η κρεμα εκανε κιολας δουλεια, σχεδον εξαφανισε την εντονη ερυθροτητα :-D.

ΖΩΗΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ με το καλο κοριτσι μου, με κανεναν πονο και αν εχεις γεννησει ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:!!!!!!!!!!

Περιμενουμε νεα σου.......!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πρωινη πρωινη ε????? τι κανετε?????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εσεις πως ειστε?????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ολα καλα???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ κοριτσια εχω μια στοιβα τεραστια για σιδερωμα αλλα το σιδερο ακομα δε μου το φτιαξε ο μαστορας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις σημερα μοναχουλες θα ειμαστε εχει ο μπαμπας μας υπηρεσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεκινησε να το στρωνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Και στην Αθήνα λένε ότι θα πέσει πολύ η θερμοκρασία... αλλά ελπίζω να μην χιονίσει!!! Αν και μου αρέσει γενικά τώρα έχουμε και τις μεταφορές από και προς το μαιευτήριο :wink: ;-)

Εχθές γέννησε μια φίλη μου... με το ζόρι πρόλαβε να πάει στο μαιευτήριο... 6 εσπασαν τα νερά και 7 είχε γεννήσει!!! Έτσι έγινε και στο πρώτο της παιδάκι....

Μαμά και γιος είναι μια χαρούλα... Έτσι να έχουμε συνεχώς χαρούμενα νέα... :-) :-)

Κανένα νέο από την Ζωή είχαμε???

kPAZp2.png

και εγώ ελπίζω να μην χιονίσει Αθήνα, αν και μου αρέσει το χιόνι...αλλά με ένα νεογέννητο....δεν θα είναι και το καλύτερο!!!

να δούμε πότε θα έχουμε νέα από τη ζωή άρα σπάσαν νερά, είχε πόνους??

Ιωαννάκη μοναχούλια στο χιόνι???

πωπωπωωωω ωραία γέννα η φίλη σου Χριστίνα!!!

Κορτσακια μου τι κανετε???

Εμεις φαγαμε και λεω να παω να ξαπλωσω με τη φμ η οποια κοιμαται εδω και ενα τεταρτο. Οποτε θα σας ευχηθω καλη ορεξη και καλο μεσημερι και ελπιζω να μπει η ΖΩΗΤΣΑ να μας πει τα ευχαριστα... ΖΩΗΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και παλι σου ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην αν δεν εχεις γεννησει ακομα!!!!!!!

Αν ομως γεννησες να σου ΖΗΣΕΙ!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι ωραια πραγματα κουβεντιαζετε??? γεννητουρια, χιονια, μμμ! τελεια! Εμεις σιδερωσαμε,καναμε αρκετες δουλιτσες γιατι ειχα τεμπελιασει πολυ οποτε ηταν ευκαιρια γιατι ηρθε η μαμα μου και με βοηθησε και απο το να τα κανω μονη μου και λιγα-λιγα, τα καναμε σημερα μαζι! Χριστινακι να ζησει το παιδακι της φιλης σου! ετσι γεννησε η μανα μου εμενα, ισα που προλαβε να ξαπλωσει και την ωρα που η γυναικολογος ετρεχε να φορεσει τη ρομπα της και της ελεγε "μη σπρωχνεις, μη σπρωχνεις!!" αλλα η μανα μου δεν αντεξε και εσπρωξε και με επιασαν στην κυριολεξια στον αερα!! η γιατρος δεν ειχε προλαβει να ντυθει!!μακαρι ολες οι μανουλες να εχουν ευκολους τοκετους!!! Χαιρομαι που το καφε μας εχει απουσιες γιατι ειναι ευχααριστες απουσιες απο τις φρεσκομανουλες!!

Ηλιοβασιλεμα μου περιτο να σου πω για ακομα μια φορα οτι η Αγγελικουλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ειστε αξιοι γονεις, μπραβο σας και να τη χαιρεστε γιατι η προσωπικοτητα του ανθρωπου διαμορωνεται και φαινεται απο την παιδικη ηλικια!!

Συμπεθερα μου!! τι κανετε?? και ο δικος μου εδω και 10 λεπτα κοιμαται αφου δεν κοιμηθηκε ολη μερα!!! γγκρρρρρρρ! ελπιζω τουλαχιστον τωρα να κοιμηθει, μολις φαω θα ξαπλωσω κι εγω οπωσδηποτε, για την ωρα παω να ξαπλωσω να δω λιγη τηλεοραση μεχρι να ερθει ο καλος μου!

Sotsafi μου να σου πω κατι εντελως κουλο????!!! σε ειδα στον υπνο μου! ασχετως αν δε ξερω τα χαρακτηριστικα σου ειδα οτι ημασταν σε μια κοινη παρεα!!!

Ιωαννα το στρωνει στη Γκατζολια??? ειναι τελεια αν εξαιρεσεις το κρρρρυυυυο!!!! χουχουλιασε με τη μουρμουριτσα αφου ειστε τα δυο σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλησπερα ολα τα νεα μαζι!!

Αγορρομαμμυ μου με το καλο καλη και τελειομηνη εγγυμοσυνη!!!!!!!

Ζωη μου καλη λευτερια μαναρι ολα να πανε κατ'ευχην!

οι υπολοιπες καλα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημέραααα τι κάνετε??? ζωή με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!1

ηλιοβασιλεμααααααα τελεια η ατακα της κορης σου!!!

αγγορομαμμυ μου συγχαρητηρια!!!

χριστινακι τα δυο μας!!!αν και ο γιος μου δεν βλεπω να κουνιεται!!χιχιχι πεμπτη εχω γιατρο να δουμε τι θα κανουμε μαλλον για προκληση μας βλεπω!!

μαρηηηηη ακομα να γεννησεις?

εχεις συμπτωματα ?τι σου ειπε ο γιατρος οτι θα σε περιμενει και στις 40 εβδ θα μπεις για προκληση?ή θα σου δωσει παραταση?

με το καλο παντως!!και εγω τον γιο μου 40+2 τον γεννησα!

την κορη μου την βιαστηκη που αποδεικτηκε τεμπελα 38+4 με προκληση λογω περιδεσης οποτε και αυτη αν την αφηναμε παρολο το φοβο προωροτητας τελικα θα γεννιοταν μετα τις 40 εβδ !!χαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια... πήγα στην τουαλέτα και είχα μια ιδιαίτερη ευκολία σήμερα... ενώ πάντα δυσκολεύομαι...δεν χρειάστηκα καν τα υπόθετα γλυκερίνης!!! Λέτε να είναι ένδειξη????? Πάντως πονάκια σήμερα δεν έχω προς το παρόν!!!

kPAZp2.png

καλησπερα ολα τα νεα μαζι!!

Αγορρομαμμυ μου με το καλο καλη και τελειομηνη εγγυμοσυνη!!!!!!!

Ζωη μου καλη λευτερια μαναρι ολα να πανε κατ'ευχην!

οι υπολοιπες καλα?

Μαρακι τι κάνει η μικρή σου... προλαβαίνεις να κοιμηθείς καθόλου?????

Ο αλέξανδρος?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι ωραια πραγματα κουβεντιαζετε??? γεννητουρια, χιονια, μμμ! τελεια! Εμεις σιδερωσαμε,καναμε αρκετες δουλιτσες γιατι ειχα τεμπελιασει πολυ οποτε ηταν ευκαιρια γιατι ηρθε η μαμα μου και με βοηθησε και απο το να τα κανω μονη μου και λιγα-λιγα, τα καναμε σημερα μαζι! Χριστινακι να ζησει το παιδακι της φιλης σου! ετσι γεννησε η μανα μου εμενα, ισα που προλαβε να ξαπλωσει και την ωρα που η γυναικολογος ετρεχε να φορεσει τη ρομπα της και της ελεγε "μη σπρωχνεις, μη σπρωχνεις!!" αλλα η μανα μου δεν αντεξε και εσπρωξε και με επιασαν στην κυριολεξια στον αερα!! η γιατρος δεν ειχε προλαβει να ντυθει!!μακαρι ολες οι μανουλες να εχουν ευκολους τοκετους!!! Χαιρομαι που το καφε μας εχει απουσιες γιατι ειναι ευχααριστες απουσιες απο τις φρεσκομανουλες!!

Ηλιοβασιλεμα μου περιτο να σου πω για ακομα μια φορα οτι η Αγγελικουλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ειστε αξιοι γονεις, μπραβο σας και να τη χαιρεστε γιατι η προσωπικοτητα του ανθρωπου διαμορωνεται και φαινεται απο την παιδικη ηλικια!!

Συμπεθερα μου!! τι κανετε?? και ο δικος μου εδω και 10 λεπτα κοιμαται αφου δεν κοιμηθηκε ολη μερα!!! γγκρρρρρρρ! ελπιζω τουλαχιστον τωρα να κοιμηθει, μολις φαω θα ξαπλωσω κι εγω οπωσδηποτε, για την ωρα παω να ξαπλωσω να δω λιγη τηλεοραση μεχρι να ερθει ο καλος μου!

Sotsafi μου να σου πω κατι εντελως κουλο????!!! σε ειδα στον υπνο μου! ασχετως αν δε ξερω τα χαρακτηριστικα σου ειδα οτι ημασταν σε μια κοινη παρεα!!!

Ιωαννα το στρωνει στη Γκατζολια??? ειναι τελεια αν εξαιρεσεις το κρρρρυυυυο!!!! χουχουλιασε με τη μουρμουριτσα αφου ειστε τα δυο σας!

χαχαχα.....άντεεεε???χιχιχι αν με είδες ξανθιά έπεσες μέσα χιχιχι

μαρηηηηη ακομα να γεννησεις?

εχεις συμπτωματα ?τι σου ειπε ο γιατρος οτι θα σε περιμενει και στις 40 εβδ θα μπεις για προκληση?ή θα σου δωσει παραταση?

με το καλο παντως!!και εγω τον γιο μου 40+2 τον γεννησα!

την κορη μου την βιαστηκη που αποδεικτηκε τεμπελα 38+4 με προκληση λογω περιδεσης οποτε και αυτη αν την αφηναμε παρολο το φοβο προωροτητας τελικα θα γεννιοταν μετα τις 40 εβδ !!χαχα

μπαααα ακόμα τίποτα ο άτιμος!!!κοίτα πέμπτη έχω γιατρό!!αν δεν γίνει τίποτα λογικά θα πάμε σαββάτο για πρόκληση!!!μπααα από συμπτώματα τίποτα πέρα από βλέννη που βλέπω συχνά και πόνο στην μέση, άλλά ούτε πετρώματα ούτε τίποτε άλλο!!!

χριστινάκι,,,είναι ένα σημάδι προετοιμασίας στο σώμα!!

Αγορομαμυ να εισαι καλά και μακάρι όλες μας να αξιωθούμε να καμαρώνουμε και να μεγαλωνουμε γερα τα μωρακια και παιδια μας!!!!

Κανενα νεο απο την Ζωη ακομη.....;

Κοριτσάκια τί κρύο είναι αυτό που έρχεται!!! Απαπαπαπα!!! Και εμένα μου αρέσει το χιόνι, αλλά τώρα με μωράκι στο σπίτι το φοβάμαι το πολύ κρύο, δεν κλείνουμε καθόλου το καλοριφέρ..!

Από τη ΖΩΗ κανένα νέο ακόμα βλέπω!!! Ελπίζω να έχει εύκολη γέννα το κορίτσι και γρήγορα να μπει να μας ενημερώσει!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΣΟΤΣΑΦΙ στην αναμονή ακόμα κούκλες ε; Άντε να δούμε! Χριστινάκι ωραία γέννα η φίλη σου! Εγώ στη μεγάλη μπήκα με πρόκληση στις 40+2 βδομάδες και ακόμα και τότε, μας ταλαιπώρησε για να βγει.. Άμα την αφήναμε ακόμα εκεί θα ήταν, χαχαχα!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, αυριο θα βγουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα!! Και γω δε νομίζω ο γιατρός να σου πει επαναληπτική χοριακή! Με τέτοιο νούμερο, οι οιωνοί είναι ήδη πολύ θετικοί!

ΙΩΑΝΝΑ τί υπέροχα που το στρώνει!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ξεκουράζεσαι;;

Οι άλλες τί κάνετε;

Εγώ πρώτη μερα ήμουν σπίτι και με τις δύο τις τσούπρες μου. Η Β είναι ο "βοηθός" μου και με βοηθαει οταν αλλάζουμε, ταίζουμε τη Μιχαέλα. Ο μπαμπας μας πήγε δουλειά μετά από λίγες μερούλες που έκατσε μαζί μας όταν πήραμε το μωρό! Ευτυχώς η Μ είναι πολύ ήσυχη και η Β σε μια ηλικία που καταλαβαίνει, έτσι δε δυσκολεύτηκα καθόλου μόνη μου. Τώρα κοιμούνται και οι δύο. Αχ πόσο χαρούμενη αισθάνομαι, μετά από πολύ καιρό! Αυριο θα ερθει και ο παιδίατρος, τελικά έχουμε καταλήξει στο νεογνολόγο που σας έλεγα!

Οι φρεσκομανούλες δε μπήκαν καθόλου ε;; Μποτσάκι, Πατουσίτσα, Έλλη, Γιόλα, Νάσια, Στεφανιάνα, όλα καλά;;

Σας φιλώ για την ώρα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσακια μου καλα!! τι κανετε??? Μαρακι σε ευχαριστω για τις ευχες, και εσυ να χαιρεσαι τα αστερακια σου!!!!!!

May μου τι κανετε?? ναι καλο το χιονι αλλα τωρα δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να συμβει με τοσα νεογεννητα!!

Ο μικρος κοιμηθηκε 3 ωρες και εγω 2!! λιωωωωσαμε σας λεω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?????

Η Ζωή τελικά γέννησε?????

Εμείς μια χαρά όλοι! Σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο και η μικρή έκανε το 1ο της εμβόλιο!!! Αχ έκλαψε πολύ και την λυπήθηκααααα!!!!!!!!

Φιλιά!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...