Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος?

καθε βραδυ πριν κοιμηθεις πρεπει να κοιτας το παιδ σου γιατι την επομενη μερα θα χει μεγαλωσει κ θα ειναι διαφορετικος!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μια χαρα η μαγουλου σου ε?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλημερα!!! καλεεεε εχουμε γεννητουρια!!!!!!!! ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! περιμενουμε νεα σου!!! ολα να πανε υπεροχα!!!

Εμεις καλα ειμαστε κοριτσουδια μου!! ξυπνησαμε στις 7.05 παρακαλω γκρρρρρρρρρρ!!! εχω ενα βουνο σιδερο παλι, θα ερθει η μανα μου να κραταει τον μικρο για να τα κανω!

Ιωαννα μου εμεις ανοιγουμε το καφε μας καθε πρωι ε??? χαχα! η μουρμουριτσα μας τι κανει??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό Ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ και Ιωαννα, καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Μην φοβαστε, πολλές ειναι πρωινες , μην σας πω πια και ξενυχτηδες!!!!!!!!!!!!!:tongue:;););)

η Μαυ μπηκε 5 παρά το βραδυ!!!!!!!!!!

Εγω παλι λογω μαθητριας ξυπναω 7-7.20 ....αλλα η αληθεια ειναι οτι υπολογιστη και κινητο ανοιγω πιο μετα!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου και παλι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα κανεις επαναληπτικη ή δεν χρειαζεται;

Καλημέρα,

Ζωή.......με το καλό.... αν και τώρα μπορεί να έχεις γεννήσει ήδη και να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου :wink:

Αγορομαμμυ τις δουλειές τώρα με μέτρο... μην πολυκουράζεσαι!!!!

Μαυ δεν κοιμόταν η Μιχαέλα σου το βράδυ????

Ηλιοβασίλεμα, η μαθήτρια στο σχόλειο είναι?

Ιωάννα τι κάνει η μουρμουρίτσα?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!! η μαθητριουλα πηγε χαρουμενη σχολειο?? δεν εχω παρει το γιατρο να του πω για τη χοριακη, αυριο που θα βγουν και οι αλλες ορμονες θα μου πει! λογικα με τετοια χοριακη δε θα μου πει για επαναληψη, ουτε στη 1η εγκυμοσυνη μου ειχε ζητησει δευτερη. εσυ πως εισαι?

Χριστινακι καλημερα!! Ναι με μετρο οι δουλειες, εχω τεμπελιασει απιστευτα! και το σιδερο καθιστη το κανω σχεδον παντα και οταν δεν ημουν εγκυος οποτε χαλαρα.. εσυ καλα εισαι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Χριστινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πώς πας; 2 ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!! Με το καλο και εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι η μαθητρια μου σχολειο και εγω θα βγω για κατι εξωτερικα θεληματα γρηγορα γρηγορα και μετα πισω να μαζεψω το υπολοιπο σπιτι που μου εμεινε απο χθες....Εγω καθαριοτητα γενικη .....γιορταζει και ο συζυγος μου μεθαυριο και θελω για το καλο να ειναι πεντακαθαρο το σπιτι μας!!!! Δεν κανουμε γιορτες με τραπεζι κλπ αλλα οποιος θελει να ερθει να μας ευχηθει και να τον κερασουμε το ποτο του και το γλυκακι μας, ευχαριστως!!!!

Αγορομαμυ δικιο εχεις με την χοριακη...Εγω δεν ειχα κανει καθολου τοτε στην κορη μου και δεν εχω εμπειρια περι αυτου!!!!!!!!

ο Δημητρακης παιζει;

η κορη μου πηγε σχολειο, αν και δεν ξυπναγε με τιποτα "ασε μαμα να τελειωσω το ονειρο..."

Χθεσινη ατακα της: Μαμα πρεπει να βοηθαμε τα παιδακια....και τα γυφτακια που ειναι ομως πονηρα αλλα πρεπει να βοηθαμε....Εσυ μαμα γιατι δεν εδωσες λεφτα στο γυφτακι στο σουπερ μαρκετ και το εδιωξες;;;; Θυμηθηκε ενα παλιο σκηνικο που δεν ειχα δωσει τπτ σε γυφτακια εξω απο σουπερ και με μαλωσε!!! εκτος του οτι θα με κανει ρεζιλι αν το πει στο σχολειο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

εχω και εγω 3 πλυντηρια για σιδερωμα....................ουφ!!!μαζι με τα υπολοιπα....και αυριο εχω και να φτιαξω και το γλυκο που δεν εχω καταληξει ακομη τι θα κανω....:tongue:

Ηλιοβασίλεμα Σπύρος ο άνδρας σου!!! Τι γλυκό θα μας φτιάξεις?????? Πρέπει να αποφασίσεις... δεν έχεις να στείλεις σε πολλές πλέον :wink:

Αγορομαμμυ μια χαρά αφού μπορείς να κάνεις σίδερο καθιστή!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα τι κάνετε??? ζωή με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!1

ηλιοβασιλεμααααααα τελεια η ατακα της κορης σου!!!

αγγορομαμμυ μου συγχαρητηρια!!!

χριστινακι τα δυο μας!!!αν και ο γιος μου δεν βλεπω να κουνιεται!!χιχιχι πεμπτη εχω γιατρο να δουμε τι θα κανουμε μαλλον για προκληση μας βλεπω!!

καλημέραααα τι κάνετε??? ζωή με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!1

ηλιοβασιλεμααααααα τελεια η ατακα της κορης σου!!!

αγγορομαμμυ μου συγχαρητηρια!!!

χριστινακι τα δυο μας!!!αν και ο γιος μου δεν βλεπω να κουνιεται!!χιχιχι πεμπτη εχω γιατρο να δουμε τι θα κανουμε μαλλον για προκληση μας βλεπω!!

Και εγώ Πέμπτη ραντεβού!!! Αν δει ότι έχει ανοίξει ο τράχηλος μπορεί να με βάλει και Παρασκευή... αλλιώς κανονικά Δευτέρα :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

εμένα αν μου πει για πρόκληση θα του πω, Σαββάτο!για να δουμε πάντως απο βδομαδα..θα αδειασει απο τελειομηνες η λιστα μαςςςςςς

και θα ξεκινησουμε με τις καινουριες.....!!!!!!!!!!χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...