Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια να ρωτήσω την άποψη σας...Μου έχουν συστήσει κάποιους παιδίατρους που είναι εδώ κοντά και λόγω ότι είμαι κρεβάτι δεν μπορώ να πάω να τους γνωρίσω... οπότε θα φωνάξω κάποιον αμέσως μόλις γυρίσουμε από το μαιευτήριο και αν δεν μου κάνει άλλον...κοκ

Η ερώτηση μου... θα επιλέγατε άνδρα παιδίατρο? Μου έχουν συστήσει 3 άνδρες και 1 γυναίκα. Επίσης ο ένας από τους παιδίατρους είναι και στο Μητέρα... (που όπως το σκέφτομαι θα έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά κάποια σε ένα forum έλεγε ότι τον άλλαξε γιατί ένα βράδυ τον έψαχνε και δεν την πήρε τηλ).

Τέλος ακριβώς απέναντι από το σπίτι έχουμε κέντρο υγείας... που μου είπαν ότι έχει καλή παιδίατρο, αλλά δεν κάνει επισκέψεις (θα την ρωτήσω βέβαια)... πρέπει να είναι σχετικά μεγάλη σε ηλικία με πολύ εμπειρία...

Τι λέτε ????

Χριστινακι το θεμα παιδιατρος ειναι καθαρα θεμα ποιος θα σου κερδισει την εμπιστοσυνη αλλα και του μωρου σου. Σαφως οι καλες συστασεις που θα σου δωσουν αλλοι γονεις ειναι βασικος παραγοντας. Κοιτα, εμεις εχουμε την παιδιατρο του κεντρου υγειας αλλα ερχεται και σπιτι και πληρωνεται χωρις αποδειξη. Τωρα αν και οι υπολοιποι παιδιατροι που σου προτειναν σε καλυπτουν ασφαλιστικα νομιζω ειναι καλυτερα να πας σε ιδιωτη για να ερχεται και στα σιγουρα σπιτι, ενω επισης στο ιδιωτικο ιατρειο τηρουνται πιο σωστα τα ραντεβου σε σχεση με το κεντρο υγειας και δε θα σε τρωνε οι αναμονες μεσα στο κεντρο υγειας που κυκλοφορουν πολλα μικροβια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα είμαστε αγορομαμυ μου!!!Κοιμόμαστε τώρα!!!Μεγαλώνουμε.Καθε μερα που περνάει τον βλέπω και μεγαλύτερο!!!

Το φαντάζεσαι να γεννήσεις την ίδια μέρα???Τελειααααααααα!!!!

μπραβο μποτσακι μου!! καθε μερα θα τον βλεπεις μεγαλυτερο και ομοροφτερο!!!! δε νομιζω να γεννησω εκεινη τη μερα γιατι και στο Μητσο γεννησα 5 μερες πριν την ΠΗΤ οποτε και τωρα θα γινει ετσι, ισως και ακομα νωριτερα επειδη θα ειμαι δευτεροτοκος.

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μουυυυυυυυ!!!!! Τί τέλεια νέα!!!!! Σούπερ νούμερο η χοριακή σου!!!! Αυτή τη φορά ΟΛΑ θα πάνε τέλεια!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, περαστικά στη φουρτουνίτσα σου!! Αυτό νομίζω λέγεται χειλίτιδα και τσούζει πάρα πολύ. Υπομονή!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΠΑΤΟΥΣΊΤΣΑ μου, πολλά ξενύχτια ε;;; Κουράγιο μάνες!! Εδώ χτες έκλαιγε και η λιλιπούτεια, τί να λέμε!!! Την είχα αγκαλίτσα τρεις ώρες μες τη νύχτα χτες!!!

NGN τί υπέροχα τα πρώτα χαμόγελα!! Τρελαίνομαι!!! Με το καλό το πρώτο σας εμβόλιο!! Μα τι καλά που κοιμαται τη νύχτα. Λίγες φορες ακους μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά να κοιμούνται πολλες ώρες!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, θεωρώ το θέμα του παιδιάτρου πολύ σημαντικό!! Και προσωπικά δε θα κόλλαγα στο φύλο!! Θα επέλεγα καθαρά εκείνον που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ μου, να έχω άνεση να τον παίρνω όποτε θέλω κοκ!! Μπορείς να δοκιμάσεις άλλωστε!! Αν δε σου κάνει ο ένας, πάμε στον άλλον!!!

Σας αφήνω γιατί πρέπει να την ταίσω τη μικρή!!!

May μου τι κανετε εσεις??? σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! τι καλα που προλαβαινεις και μπαινεις στο καφε μας!! γλυκια μανουλα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου γεια σας... Τι κανετε????

Εμεις καλααα, πηγαμε το απογευμα ονειρουπολη, βγαλαμε φωτο, πηραμε ζαχαρωτα και γλυκα, τρεξαμε, παιξαμε, παραλιγο να διαλυσουμε ενα παγκο με χειροποιητα παιχνιδια και στολιδια και γυρισαμε σπτι μας...:tongue::tongue:. Τωρα κανει νανι η φμ και εμεις καθομαστε...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ δεν δειχνει να ενοχλειτε, να τσουζει η να την προκαλει δυσφορια. Ευτυχως η κρεμα ειναι πολυ λιπαρη και πιστευω θα δρασει αμεσα.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε???? ο μπεμπουλης σου????

ΜΑΥ ΜΟΥ πως τα πατε η κοριτσοπαρεα στο σπιτι???? ευχομαι ολα καλα. Οσο για εμας δεν δειχνει να την ποναει η να την τσουζει απλα ειναι αρκετα ερυθρο και μεγαλο και απο τις 2 πλευρες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ εγω εχω ανδρα παιδιατρο. Ειναι ικανος να χειριστει καταστασεις πολυ επειγουσες και το εχει αποδειξει, αυτο μαζι με καποια αλλα βασικα στοιχεια του με εκαναν να τον εμπιστευτω και να αφησω την υγεια του μωρου μου στα χερια του. Φυσικα αν ηταν γυναικα παλι δεν θα ειχα προβλημα κανενα, απλα ετυχε να ειναι ανδρας. Ο χαρακτηρας, η ανθρωπια και οι γνωσεις μετρανε.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανετε μαμα και κορη????? τρωτε τρωτε????? :mrgreen::mrgreen:

Τα υπολοιπα κοριτσακια ειναι καλα????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Συμπεθερα!!! καλα ειμαστε κι εμεις!! η φουρτουνα πηγε να τα παρει ουλα στο περασμα της??? μπραβο το κοριτσι!!! οσο για παιδιατρο πιστευω αν ειχα επιλογη για αντρα παιδιατρο στην πολη μου θα το προτιμουσα αλλα εχουμε μονο 2 γυναικες. Ειναι ενας πολυ καλος παιδιατρος που πηγαμε τον μικρο οταν ειχε ιωση στη διπλανη πολη ομως.. Οχι οτι εχω παραπονο απο την παιδιατρο μας και γενικα εχει χειριστει επειγουσες καταστασεις με παιδακια της περιοχης αλλα οι αντρες μου εμπνεουν παραπανω εμπιστοσυνη. Οπως και γυναικολογο δε μπορω να φανταστω να εχω γυναικα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα!!! καλα ειμαστε κι εμεις!! η φουρτουνα πηγε να τα παρει ουλα στο περασμα της??? μπραβο το κοριτσι!!! οσο για παιδιατρο πιστευω αν ειχα επιλογη για αντρα παιδιατρο στην πολη μου θα το προτιμουσα αλλα εχουμε μονο 2 γυναικες. Ειναι ενας πολυ καλος παιδιατρος που πηγαμε τον μικρο οταν ειχε ιωση στη διπλανη πολη ομως.. Οχι οτι εχω παραπονο απο την παιδιατρο μας και γενικα εχει χειριστει επειγουσες καταστασεις με παιδακια της περιοχης αλλα οι αντρες μου εμπνεουν παραπανω εμπιστοσυνη. Οπως και γυναικολογο δε μπορω να φανταστω να εχω γυναικα!

Και εγω δεν μπορω με γυναικα γυναικολογο :rolleyes:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω δεν μπορω με γυναικα γυναικολογο :rolleyes:.

μου φαινεται πολυ περιεργο να με ψαχουλευει γυναικα εκει κατω:mrgreen::mrgreen: βεβαια την Τριτη που θα παω νοσοκομειο πιθανοτατα να πεσω σε γυναικα αλλα ενταξει δε θα την εχω για συνεχεια. Συμπεθερα μου θα σας καληνυχτισω γιατι δε βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα. Και φαντασου κοιμηθηκα και το μεσημερι αλλα τωρα εχω κοψει τους καφεδες 10 μερες τωρα και κουτουλαω!!!!! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

μου φαινεται πολυ περιεργο να με ψαχουλευει γυναικα εκει κατω:mrgreen::mrgreen: βεβαια την Τριτη που θα παω νοσοκομειο πιθανοτατα να πεσω σε γυναικα αλλα ενταξει δε θα την εχω για συνεχεια. Συμπεθερα μου θα σας καληνυχτισω γιατι δε βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα. Και φαντασου κοιμηθηκα και το μεσημερι αλλα τωρα εχω κοψει τους καφεδες 10 μερες τωρα και κουτουλαω!!!!! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση!!!!!! Συγχαρητηρια και παλι, ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα!!!!!!

Αγορομαμυ συγχαρητηρια για την πολυ καλη χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλη συνεχεια τωρα!!!!!!!!!!!! θα κανεις επναληπτικη ή οχι;

Κοαλακι περαστικα στο κοριτσι σας για το εκζεμα...

Ολα τα κοριτσια καλα;

εγω ειχα δουλιτσες...και εχω και πονους δυνατους (αυτη η περιοδος θυμιζει τις παλιες....) και δεν ανοιξα υπολογιστη σημερα έως τωρα....

Διαφημίσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ευχαριστω!!! Παντα πονας ετσι??? αντε και εσυ να δεις την κυστη και μετα να ξεκινησεις προσπαθειες...που ευχομαι να ειναι αποτελεσματικες αμεσα.

Κοριτσακια μου γλυκουλικα θα σας αφησω και εγω, παω να κανω νανιιι... Αυριο μαλλον θα παω λαικη να παρω φρουτα και λεω να παω νωρις να ξεμπερδευω. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε οοοοολες!!! Φιλακια!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πάω μαιευτήριο!

ΖΩΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!

Με το καλό!!!! Με έναν πόνο να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!!!

Όταν μπορεσεις να μπεις, ενημέρωσε!!!!

Κορίτσια ξυπνήστεεεε!!!! Εχουμε γεννητούριααασααααα!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ΖΩΙΤΣΑ γεννας πουλακι μου?με το καλο να υποδεχτεις την μπουμπου σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μας ενημερωσεις μολις μπορεσεις!!!!!!!!!1

ΜΑΥ τι κανουν τα κοριτσακια σου?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ δεν εχει σημασια το φυλλο αλλα οι γνωσεις κ ο τροπος που σου φερεται η παιδιατρος καθως κ να μπορεις να τον βρισκεις αμμεσα στο τηλ!!!!!!

εγω πηγα σε μια στην αρχη που ειχε πολυ καλη φημη αλλα αποδειχτηκε χαλια!!!!!!!!!ηταν συμβεβλημενη με το στρατο κ μαλλον επειδη δεν πληρωνοταν αμμεσα συμπεριφεροταν ετσι!!!!!τωρα εχω μια αλλη η οποια ειναι καταπληκτικη!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τελεια η χωριακη!!!!!!!!!!!ευχομαι να χεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ πως ειναι η φμ σημερα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...