Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσακια εξαφανιστηκα ξαφνικα εκει που τελειωνα το φαι μου χτυπαει την πορτα η γειτονισσα κ λεει δεν παμε μια βολτα με τα καροτσια ?

ειχε κ λιγο καλο καιρο τα κουκουλωσαμε καλα κ πηγαμε κ ηπιαμε μια σοκολατιτσα!!!!!!!!!!!!

καλα ηταν!!!!!στην επιστροφη κοριτσια οπως περπατουσαμε με κουτσουλισε πουλι!!!!!!!!!!!!πρωτη φορα στη ζωη μου!!!!!!!!!!!

εκανα μπανακι κ τωρα περιμενω τον αντρα μου να φαμε!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ της το εδινα κ το επινε!!!!!!!!!!!ανακουφιζοταν καπως!!!!!!!!!!το χαμομηλακι ειναι για την δυσκοιλιοτητα πιο πολυ!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ το ιδιο φαι εχουμε!!!!!!!!!με ενοχλει λιγο η εξαγωγη αλλα οκ θα περασει!!!

η μουρμουριτσα γκρινιαζει κ αυτη!!!!!!!!!!!!!απο τι το παθε η φμ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλησπερα!!! ολες καλα?? εμεις καλααααααααα!!!!! τωρα μιλησα με το μικροβιολογικο και η χοριακη μου ειναι πολυυυυ υψηλη μου ειπε, πανω απο 5000 απλα εκανε και μια επαναλειπτικη γιατι παντα κανουν λεει οταν ειναι τοσο ψηλα ωστε να βγαζουν το ακριβες νουμερο!!! Την Τεταρτη θα μου τα πουν ακριβως που θα βγουν και οι υπολοιπες ορμονες!!

Συμπεθερα μου νομιζα οτι γιορταζε η νυφη μου!!! Παρολα αυτα οι ευχες ισχυουν!!!!! :) :)

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια καλησπερα!!! ολες καλα?? εμεις καλααααααααα!!!!! τωρα μιλησα με το μικροβιολογικο και η χοριακη μου ειναι πολυυυυ υψηλη μου ειπε, πανω απο 5000 απλα εκανε και μια επαναλειπτικη γιατι παντα κανουν λεει οταν ειναι τοσο ψηλα ωστε να βγαζουν το ακριβες νουμερο!!! Την Τεταρτη θα μου τα πουν ακριβως που θα βγουν και οι υπολοιπες ορμονες!!

Συμπεθερα μου νομιζα οτι γιορταζε η νυφη μου!!! Παρολα αυτα οι ευχες ισχυουν!!!!! :) :)

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μπραααααααααααβο, συγχαρητηριααααααααααααα.........!!!!!!!!!! Ολα να πανε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ευχομαι. Να εχεισ μια υπεροχη εγκυμοσυνη.........!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Αχ τι χαραααααααααααααααααα εχωωωωωωωωωωω.......!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσακια εξαφανιστηκα ξαφνικα εκει που τελειωνα το φαι μου χτυπαει την πορτα η γειτονισσα κ λεει δεν παμε μια βολτα με τα καροτσια ?

ειχε κ λιγο καλο καιρο τα κουκουλωσαμε καλα κ πηγαμε κ ηπιαμε μια σοκολατιτσα!!!!!!!!!!!!

καλα ηταν!!!!!στην επιστροφη κοριτσια οπως περπατουσαμε με κουτσουλισε πουλι!!!!!!!!!!!!πρωτη φορα στη ζωη μου!!!!!!!!!!!

εκανα μπανακι κ τωρα περιμενω τον αντρα μου να φαμε!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ της το εδινα κ το επινε!!!!!!!!!!!ανακουφιζοταν καπως!!!!!!!!!!το χαμομηλακι ειναι για την δυσκοιλιοτητα πιο πολυ!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ το ιδιο φαι εχουμε!!!!!!!!!με ενοχλει λιγο η εξαγωγη αλλα οκ θα περασει!!!

η μουρμουριτσα γκρινιαζει κ αυτη!!!!!!!!!!!!!απο τι το παθε η φμ?

Το επαθε απο τα σαλια που καθονται οταν εχει την πιπιλα, ελαχιστα την παιρνει αλλα οπως φαινεται αρκετο για να μας προκαλεσει δερματικο προβλημα...:(.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μπραααααααααααβο, συγχαρητηριααααααααααααα.........!!!!!!!!!! Ολα να πανε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ευχομαι. Να εχεισ μια υπεροχη εγκυμοσυνη.........!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Αχ τι χαραααααααααααααααααα εχωωωωωωωωωωω.......!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερα μου σε ευχαριστω!! ειμαι πολυ χαρουμενη κι εγω!!!! μακαρι να συνεχισουν ολα καλα! βασει της χοριακης ειμαι στις αρχες της 6ης αλλα βασει περιοδου ειμαι 5+3. την Τριτη θα κλεισω ραντεβου για να ακουσουμε καρδουλα!!

Τι επαθε η φουρτουνιτσα? δερματικο διαβασα? την τσουζει λες ή δε δειχνει να την ενοχλει? συντομα να της φυγει και να ερθει να δωσει ενα φιλακι στο γαμπρο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Αγορομάμμυ... χάρηκα πάρα πολύ.... σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!

Κοαλάκι ελπίζω να της περάσει γρήγορα της φμ.

Μποτσάκι, το κακόμοιρο κολικούς εε???

Ιωάννα καλά κάνατε και βγήκατε λίγο. Εγώ έχω πολύ καιρό να βγω από το σπίτι και ανυπομονώ για καμία βολτούλα... (αν μας κάνει καλή μέρα μετά που θα γεννήσω και θα σαραντήσουμε)!!!

kPAZp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!καλα εισαστε????

εμεις μια χαρουλα!!!!ηρθε η παιδιατρος σημερα ολα καλα!!!!

μας εδωσε οδηγιες την εξετασε και ολα οκ!

πολλα ξενυχτιααααααααα!!!!!!!!!!αλλα ξενυχτια χαρουμενα!!!!!!!τα ομορφτερα ξενυχτια της ζωης μας!!!!!!!!!

παω να διαβασω νεακια σας οτι προλαβω...τωρα που κοιμαται η μαγουλου μου!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μπράβο ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!!!!!! Πολύ χάρηκα!!!!! Λες να είναι 2 μωράκια?????????

Εμείς είμαστε όλοι καλά!!!!! Η μπεμπούλα μου έχει αρχίσει να γελάει όταν της μιλάω και έχω κατουρηθεί από την χαρά μου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αύριο θα πάμε για το 1ο μας εμβόλιο!!!!!!!

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσιαααααααααα καλησπερααααααα!!!!!!

Τι κανετεεεεε???

Αγορομανα μουυυυυυυυυυυ συγχαρητήρια!!!!!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!

Μαρηηηηηηηηηηη την ίδια εποχή που γέννησες τον Μήτσο γέννας????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!Δώσε φιλάκια στο Μαριαννακι!!!Ελπίζω να μην την ενοχλεί το εκζεματακι!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααα!!!!!

Όλα εντάξει με την νυφουλα μου ε????

Τελειαααααααα!!!!Πολύ ξενύχτι μαρηηηηηη!!!!!

Όπως το είπες!!!ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!!

Χρηστινακι μου υπομονή κοριτσάκι μου θα βγαίνεις βόλτα με το μπεμπε σου!!!!

Ιωαννακι μου ευχαριστώ για τις οδηγιες!!!Τι κάνει η μουρμουριτσα σου???

1sh1p2.png

Μπράβο ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!!!!!! Πολύ χάρηκα!!!!! Λες να είναι 2 μωράκια?????????

Εμείς είμαστε όλοι καλά!!!!! Η μπεμπούλα μου έχει αρχίσει να γελάει όταν της μιλάω και έχω κατουρηθεί από την χαρά μου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αύριο θα πάμε για το 1ο μας εμβόλιο!!!!!!!

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

Νgn μου όλα μια χαρά!!!Περνάει ο καιρός και τα μωρά μας μεγαλώνουν!!!Ήδη έχουν περάσει 2 εβδομάδες και μου φαίνεται σαν χθες!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Νgn μου όλα μια χαρά!!!Περνάει ο καιρός και τα μωρά μας μεγαλώνουν!!!Ήδη έχουν περάσει 2 εβδομάδες και μου φαίνεται σαν χθες!!!

Μποτσάκι μου όντως!!!!! Όσο η εγκυμοσύνη δεν πέρναγε με τίποτα τόσο τώρα περνάνε οι μέρες μας νερό και πολύ στεναχωριέμαι!!!!!!!! Πώς περνάνε τα βράδια σας????? Εμένα πλέον σπάνια ξυπνάει το βράδυ. Συνήθως κοιμάται σερί αλλά το πρόβλημα είναι οτι πονάει το στήθος μου από το πολύ γάλα γιατί κάνει ώρες να πιει αλλά πιστεύω οτι θα προσαρμοστεί!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

Ngn μου ειναι πολυ ομορφη περιοδος!! θα γελαει χωρις να βγαζει ηχο ε??? τελεια!!! να μου τη φιλησεις!! καλε λες να ειναι διδυμα??? χαχαχα εχω και κληρονομικοτητα, ηταν ο παππους μου με διδυμη αδερφη! αλλα δε νομιζω, απλα θα εγινε αμεσως η συλληψη...

Μποτσακομανουλα μου!!! τι κανει ο αντρακλας σου?? η ΠΗΤ βασει περιοδου ειναι τα γενεθλια του Μητσου μου!!!! 7/8!!!

Πατουσιτσα μου γλυκια καλα ξενυχτια!!! οντως τα πιο γλυκα, οποτε κοιμαται η μπεμπα να ξεκουραζεσαι κι εσυ!!!

Χριστινακι τι κανεις εσυ??? καλα εισαι κοπελα μου???

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια να ρωτήσω την άποψη σας...Μου έχουν συστήσει κάποιους παιδίατρους που είναι εδώ κοντά και λόγω ότι είμαι κρεβάτι δεν μπορώ να πάω να τους γνωρίσω... οπότε θα φωνάξω κάποιον αμέσως μόλις γυρίσουμε από το μαιευτήριο και αν δεν μου κάνει άλλον...κοκ

Η ερώτηση μου... θα επιλέγατε άνδρα παιδίατρο? Μου έχουν συστήσει 3 άνδρες και 1 γυναίκα. Επίσης ο ένας από τους παιδίατρους είναι και στο Μητέρα... (που όπως το σκέφτομαι θα έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά κάποια σε ένα forum έλεγε ότι τον άλλαξε γιατί ένα βράδυ τον έψαχνε και δεν την πήρε τηλ).

Τέλος ακριβώς απέναντι από το σπίτι έχουμε κέντρο υγείας... που μου είπαν ότι έχει καλή παιδίατρο, αλλά δεν κάνει επισκέψεις (θα την ρωτήσω βέβαια)... πρέπει να είναι σχετικά μεγάλη σε ηλικία με πολύ εμπειρία...

Τι λέτε ????

kPAZp2.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

Ngn μου ειναι πολυ ομορφη περιοδος!! θα γελαει χωρις να βγαζει ηχο ε??? τελεια!!! να μου τη φιλησεις!! καλε λες να ειναι διδυμα??? χαχαχα εχω και κληρονομικοτητα, ηταν ο παππους μου με διδυμη αδερφη! αλλα δε νομιζω, απλα θα εγινε αμεσως η συλληψη...

Μποτσακομανουλα μου!!! τι κανει ο αντρακλας σου?? η ΠΗΤ βασει περιοδου ειναι τα γενεθλια του Μητσου μου!!!! 7/8!!!

Πατουσιτσα μου γλυκια καλα ξενυχτια!!! οντως τα πιο γλυκα, οποτε κοιμαται η μπεμπα να ξεκουραζεσαι κι εσυ!!!

Χριστινακι τι κανεις εσυ??? καλα εισαι κοπελα μου???

Καλα είμαστε αγορομαμυ μου!!!Κοιμόμαστε τώρα!!!Μεγαλώνουμε.Καθε μερα που περνάει τον βλέπω και μεγαλύτερο!!!

Το φαντάζεσαι να γεννήσεις την ίδια μέρα???Τελειααααααααα!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μουυυυυυυυ!!!!! Τί τέλεια νέα!!!!! Σούπερ νούμερο η χοριακή σου!!!! Αυτή τη φορά ΟΛΑ θα πάνε τέλεια!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, περαστικά στη φουρτουνίτσα σου!! Αυτό νομίζω λέγεται χειλίτιδα και τσούζει πάρα πολύ. Υπομονή!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΠΑΤΟΥΣΊΤΣΑ μου, πολλά ξενύχτια ε;;; Κουράγιο μάνες!! Εδώ χτες έκλαιγε και η λιλιπούτεια, τί να λέμε!!! Την είχα αγκαλίτσα τρεις ώρες μες τη νύχτα χτες!!!

NGN τί υπέροχα τα πρώτα χαμόγελα!! Τρελαίνομαι!!! Με το καλό το πρώτο σας εμβόλιο!! Μα τι καλά που κοιμαται τη νύχτα. Λίγες φορες ακους μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά να κοιμούνται πολλες ώρες!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, θεωρώ το θέμα του παιδιάτρου πολύ σημαντικό!! Και προσωπικά δε θα κόλλαγα στο φύλο!! Θα επέλεγα καθαρά εκείνον που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ μου, να έχω άνεση να τον παίρνω όποτε θέλω κοκ!! Μπορείς να δοκιμάσεις άλλωστε!! Αν δε σου κάνει ο ένας, πάμε στον άλλον!!!

Σας αφήνω γιατί πρέπει να την ταίσω τη μικρή!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...