Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ριτσα οι αιμοραιδες θελουν πλυσιματα με κρυο νερο!!!!!!! Βαζεις και καμια αλοιφη απο το φαρμακειο; Περαστικα!

Εμεις καλα, δοξα τον Θεο!!! η μαθητρια μου κανει τα μαθηματα της και μου γελαει και αυτο ειναι το παν για μενα!!!!

η Αγορομαμυ παει για ΚΑΛΟ αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););) Γρηγορα και εσυ να εχεις να κανεις τετοιες εξετασεις!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσα οι αιμοραιδες θελουν πλυσιματα με κρυο νερο!!!!!!! Βαζεις και καμια αλοιφη απο το φαρμακειο; Περαστικα!

Εμεις καλα, δοξα τον Θεο!!! η μαθητρια μου κανει τα μαθηματα της και μου γελαει και αυτο ειναι το παν για μενα!!!!

η Αγορομαμυ παει για ΚΑΛΟ αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););) Γρηγορα και εσυ να εχεις να κανεις τετοιες εξετασεις!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ!! ωραια αντε αυριο ...να μαθουμε τα καλα νεα απο την Αγορομαμμυ μας....:D:D.

Σε ευχαριστω για τα περαστικα Ηλιοβασιλεμα μου....Α!! σου εχω στηλει πμ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα ειμαστε....

Εκανε τεστ η συμπεθερα μου και βγηκε θετικο και αυριο παει για χοριακη.

Αχ!! ωραια Koalaki μου για την Αγορομαμμυ μας.....Δηλαδη αυριο θα μαθουμε ε;;

Και εγω koalaki μου τωρα καλα ειμαι και...βρε!! τσουπρες μου ποσες σελιδες εχετε γραψει...ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια παω για νανακια...

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, θα τα πουμε αυριο...

Φιλακιαααααααααα....!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ περαστικαααααα σου....!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω Koalaki μου....Καληνυχτα τα λεμε αυριο....φιλακια πολλαααα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Koalaki ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Ριτσα εχεις να ριξεις πολυ μελετη για να ενημερωθεις........:D:D:D:D

Παω και εγω για υπνο.....γιατι αυριο εχουμε σχολειο!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια!!!

Koalaki ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Ριτσα εχεις να ριξεις πολυ μελετη για να ενημερωθεις........:D:D:D:D

Παω και εγω για υπνο.....γιατι αυριο εχουμε σχολειο!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια!!!

Αυτο θα κανω τωρα που θα πατε για νανι...Χααα!!χααα!!

Καληνυχτα Ηλιοβασιλεμα μου τα λεμε αυριο....Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκια μου αγαπημένα, σήμερα μετά από 49 ημέρες παραμονής στη ΜΕΝΝ, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το μωράκι μας στο σπίτι. Ήταν ένα διάστημα δύσκολο και απαιτητικό, που όμως μας έμαθε πολλά, όπως να μη θεωρούμε πράγματα δεδομένα,αλλά και ότι ο άνθρωπος έχει μέσα του πολύ δύναμη να αντιμετωπίσει αυτά που του στέλνει η ζωή.. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες, τις μαίες, που πραγματικά τα δίνουν όλα για αυτά τα μωράκια, κάθε μέρα με χαμόγελο και πραγματικά ακούραστα, να τους έχει ο Θεός καλά όλους..

Ευχαριστώ τόοοοοσο πολύ όλες εσάς που από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε αυτήν την παρέα, με στηρίξατε σε όλα τα θέματα της εγκυμοσύνης, του τοκετού μου και μετά, που με αληθινό ενδιαφέρον ρωτούσατε για το μικρό μου κοριτσάκι, και σας θεωρώ όλες φίλες μου και δικούς μου ανθρώπους..

Η μικρή μου κόρη γεννήθηκε 1520 γραμμάρια, έχασε και έφτασε τα 1300, έμεινε πάνω απο ένα μήνα σε αναπνευστική υποστήριξη, ξεκίνησε να πίνει 1 μλ γάλα το οχτάωρο με σωληνάκι και σήμερα, παίρνουμε στο σπίτι μια μικρή δεσποινιδούλα, 2600 γραμμάρια, που πίνει εύκολα 70 μλ γάλα!!!! Αν μου το λέγαν στην αρχή, δε θα το πίστευα!!!

Εύχομαι σε ΟΛΕΣ τις ήδη μανούλες, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας πάντα, στις λεχώνες μας, ΜΠΟΤΣΑΚΙ, ΕΛΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΝΑΣΙΑ, καλούς σαραντισμούς, στις δευτερομανούλες μας ΜΑΡΑΚΙ1106, NGN, να χαίρεστε τα αγοράκια και τις μικρές πριγκίπισσες σας..

Ξεχωριστά στην ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ που διάβασα τα υπέροχα νέα σου, εύχομαι αυτή να είναι μια τελειόμηνη εγκυμοσυπνη και ένα καλοστεριωμένο σποράκι,

στο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μας, να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου και γρήγορα ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου,

στη ΡΙΤΣΑ μας, γρήγορα μανούλα, και στις μανούλες to be πολύ γρήγορα, ΣΟΤΣΑΦΙ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΓΙΟΛΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΩΗ, καλή λευτεριά και σύντομα με τα μωράκια σας αγκαλίτσα!

Είμαι πολύ αγχωμένη και ευτυχισμένη, εδώ θα είμαστε πάλι, να λέμε, να γράφουμε τα καλά και τα κακά και να έχουμε η μία την άλλη στήριγμα σε όλα!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!

may μου Μπραβο!!!.....ειδες που τελεικα η Μιχαελα σου ειναι μαχητρια και τα καταφεραι μαναρακι μου....

Καλες γιορτες να περασετε μαζι και οπως επιθυμειτε να δειτε και τα δυο σας παιδακια σας....και εμεις σε Αγαπαμε πολυ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!ΦΕΥΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

patoysitsa μου να σας ζησει το Δεσποινιο και οπως επιθυμειτε να την δειτε την Μπουμπου σας μαναρακι μου!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλημερα κοριτσακια!!! ολες καλα?? μπηκα στα γρηγορα να ευχηθω στη νυφουλα μου τη φουρτουνα, τη Μαριαννα που λογικα γιορταζει ετσι???? Χρονια πολλα φουρτουνιτσα μας να εισαι ευτυχισμενη!!! Συμπεθερα να τη χαιρεσαι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ περαστικα σου ειχα κ γω θεμα κ με εσωσε μια κρεμα!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μολις σαραντισετε θα μπει σιγα σιγα σε προγραμμα!!!

οσο για τα μπιμπερο λενε οτι ειναι πολυ καλα αλλα ακριβουτσικα!!!!!!!!!!

ειναι κ λιγο μπελαλιδικα στο πλυσιμο γιατι εχουν ενα ειδικο σωληνακι μεσα για τους κολικους!!!!!!!!!εχετε κολικους?

ειχε κ η δικη μου κ μας εσωσε εμας το μαραθο,το χαμομηλακι το μασαζακι το ζεστο μπανακι οι λευκοι ηχοι

κ υπομονη θα περασουν!!!!!!!!!!!!

εμεις ξυπνησαμε στις 7 κ μιση φαγαμε κ παιζουμε με το μπαλονι!!!!!!!!!

αχ κοριτσια εχω δωσει το σιδερο για φτιαξιμο κ εχει μαζευτει μια στοιβα μεγαλη!!!!!!!!!πηγε ο μπαμπας μας στη δουλεια τελειωσε η αδεια!!!!!!!!!τι καλο θα φατε?

εμεις φακες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυ γλυκααααααα... Τι κανετε????

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλατακι και τωρα παιζουμε μεχρι να φαμε φρουτο. Βγαλαμε παλι κατι σαν εκζεμα αλλα και απο τισ 2 πλευρεσ του στοματοσ λογω των σαλιων (πολυ μεγαλη οξυτητα) που συγκρατει η πιπιλα και πηρα τον παιδιατρο ο οποιοσ μασ χορηγησε κρεμα τησ frezy για αυτες τισ περιπτωσεισ την οποια και θα φερει ο ανδρασ μου. Ο μπαμπας μας θα παει μαρκετ σε λιγο και ετσι θα μεινουμε μονες.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη επιτυχιαααααααααα, ολα να πανε κατ ευχην. Δεν γιορταζει σημερα η φμ μου αλλα σε ευχαριστωωωωω πολυυυυυ οπως και να εχει.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε????? πως πας εσυ με την εξαγωγη και η μπεμπα με τα δοντακια της????

Καλημεραααααααααααα σε οοοοοοοολες..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μουυυυυυυυ!!!!Τι κανετεεεεεεεεεεε????Οοοοοοοοοολες καλα?????

Εμείς καλα είμαστε έχουμε τα πινάκια μας αλλά το βράδυ κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα!!!

Ιωαννακι μου της έδινες να το πίνει η της έκανες με αυτό μασάζ στην κοιλίτσα???

Αγορομαμυ μουυυυυυ περιμενουμε νεα μαρηηηηηηη!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυ είδα το πρωί την Ονειρουπολη!!!Τι ομορφα που είναι.Την είχε στοΣκαι.Αν όχι του χρόνου,τον επόμενο σιγουρα θα φερει τον μποτσακογιο εκεί!!!!

1sh1p2.png

λοιπον κοριτσάκια μου τι μου κάνετε????

μποτσακι μουεμένα από 3,5-4 μηνών κοιμόταν 10ωρο αλλά από 2+ μηνών 6-8 ώρες.όσο για κολοικους εμένα είχε από 6 ημερών αλλά τελειωσανε πριν τους 2 μήνες.

γιόλα μουνα σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!!!να πάντα υγιής κ καλοτυχο!!!!!

αγορομμαμη μουκαλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!!!!!

κοαλακι ,ηλιοβασίλεμα ,χριστίνα,ιωάννα,έλλη,ριτσακι ,πατουσιτσα πως είστε καλά????

εμείς είμαστε καλά αν κ έχουμε παρά πολύ γκρίνια λόγω των δοντιών!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μουυυυυυυυ!!!!Τι κανετεεεεεεεεεεε????Οοοοοοοοοολες καλα?????

Εμείς καλα είμαστε έχουμε τα πινάκια μας αλλά το βράδυ κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα!!!

Ιωαννακι μου της έδινες να το πίνει η της έκανες με αυτό μασάζ στην κοιλίτσα???

Αγορομαμυ μουυυυυυ περιμενουμε νεα μαρηηηηηηη!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυ είδα το πρωί την Ονειρουπολη!!!Τι ομορφα που είναι.Την είχε στοΣκαι.Αν όχι του χρόνου,τον επόμενο σιγουρα θα φερει τον μποτσακογιο εκεί!!!!

Ναι μαρηηηηηηηηηη να τον φερεις......!!!!!!!!!!!

Για τα πονακια μπορεις να χρησιμοποιησεις μαραθο σε τσαγακι, θα τον ανακουφισει αμεσα, οχι οσο το χαμομηλακι που ειναι κυριως για ενυδατωση.

Μπορεις επισης να κανεις ασκησουλες η να τον τοποθετεις σε 2 βασικα μερη του σωματος σου. Κυριωσ προσοχη στον αερα που καταπινει γιατι επειδεινωνει το ολο προβλημα. Ρωτα τον παιδιατρο σας πρωτα ομως.

Εχθες εβλεπα την εκπομπη "απο την πολη ερχομαι" και με επιασε ενα γλυκο σφιξιμο αλλο πραμα!!!

Μολις φαγαμε φακηηηηηηη και η φμ παει για υπνο...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...