Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι ειδα ειδησεις και πολυυυυυ στεναχωρεθηκα...:(:( πφφφ!!!!!

Της ειχα ενα βιβλιο με μια φαρμα αλλα το μασουλουσε και αναγκαστικα να το πεταξω αφου μαθαμε τα ζωακια ομως, αλλα της εχω ενα πανινο που το θεμα του ειναι "μια βολτα με τη μαμα μου" και εχει σελιδες με σχολειο, μαγαζια, δρομους και κανουν και τους αντιστοιχους θορυβους, το "ντριιιιν" του κουδουνιου σχολειου, τα γελια μιας χαρουμενης παρεας, τις κορνες των αυτοκινητων κοκ...

Τωρα για δωρο χριστουγεννων θα της παρω κατι αντιστοιχο και σκεφτομαι μια βεσπα ηλεκτρικη τρικυκλη αν ειναι η ηλικια της σωστη, θα δουμε γιατι θεωρω πως ακομα ειναι λιιιγο μικρη.

μπες στο site του Μουστακα και δες τρικυκλα μηχανοκινητα για την ηλικια της. Ο αδερφος μου απο εκει το παρηγγειλε του δικου μου. Τα εχουν ανα ηλικια οποτε δε θα δυσκολευτεις να τα δεις! εχουν πολυ πολυ ομορφα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλες μου καλες θα σας αφησω να παω να ξαπλωσω! Το πρωι πρεπει να παω και σε διπλανη πολη για τις εξετασεις γιατι στην πολη μου δεν εχει συμβεβλημενο μικροβιολογικο! θα παρω και τον μικρο μαζι γιατι θα ερθει και η μαμα μου μαζι για κατι δουλειες. Θα κανουμε τη βολτα μας! το θεμα ειναι οτι συνηθως δε βγαζουν αυθημερον τις εξετασεις και θα εχω αγωνια για την τιμη της χοριακης!!!!! ουφ!!! καληνυχτες πολλες και φιλακια σε οοοοοοολες!

to1Np2.png

KCkop2.png

μπες στο site του Μουστακα και δες τρικυκλα μηχανοκινητα για την ηλικια της. Ο αδερφος μου απο εκει το παρηγγειλε του δικου μου. Τα εχουν ανα ηλικια οποτε δε θα δυσκολευτεις να τα δεις! εχουν πολυ πολυ ομορφα!!

Αχ μπηκαμε σε μια σελιδα με τον ανδρα μου αλλα θα μπω και στον μουστακα, ευχαριστω!!! Καληνυχταααααααα.....!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑ ΧΟΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗ.....!!!!!!!!!

NGN ΜΟΥ ελπιζω να ειστε καλα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koριτσιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι κανετε?????????Εμεις μπανιαριστηκαμε αλλαχτηκαμε ταιστηκαμε και κοιμηθηκαμε και περιμενουμε να δουμε πως θα κυλησει η νυχτα σημερα!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη αγορομανααααααααααα!!!!!!!!!!!!Απο ποτε κοιμαται το παιδι τοσο να παιρνω θαρρος???Να εχω κατι να περιμενω η γυναικα!!!!!!!!

Σοτσαφακι μου κι εγω με βλεννη ξεκινησα αν θυμασαι που μου ειχε πει ο γιατρος οτι εχει ξεκινησει η διαδικασια!!!!!!Οποτε κοντος ψαλμος!!!!!!

Οσο για τα κιλα για κατσε να δουμε.Μπορει και να μου γυρισει!!!!Προς το παρον ομως δεν εχω ορεξη!!!!!!!

1sh1p2.png

Αγορομαμυ δεν σε προλαβα...εκανα ενα ζεστο μπανιο με την ησυχια μου και χαλαρωσα..............Καλο βραδυ και καλες εξετασεις αυριο!!!!!!!!!

Κοαλακι το ηλεκτροκινητο τρικυκλο για την ηλικια της Μαριανας ειναι οριακα νωρις. Απο την αποψη οτι αυτο εχει γκαζι που το παταει το παιδακι και στο τιμονι πληκτρα που παταει για να παει εμπρος ή πισω κλπ....οποτε πρεπει να μπορει να αντιληφθει αυτες τις κινησεις το παιδακι και δεν ειναι ευκολο να κινειται το τρικυκλο και να ειναι απο πισω ο γονιος και να προσπαθει να του ελεγξει την πορεια...

Εμας μας ειχαν φερει μια τετοια βεσπα αλλα για την ηλικια των 2χρ ηταν πολυ ογκωδες και δυσκολο να τοχειριστουμε....εβαζε μπρος και βουρ σε τοιχους και σε κολωνες της αυλης!!!!!:D:D:D:D

Αργοτερα σαφως και μπορει να το οδηγησει πιο σωστα το παιδι!!!

Διαφημίσεις

Φιλες μου καλες θα σας αφησω να παω να ξαπλωσω! Το πρωι πρεπει να παω και σε διπλανη πολη για τις εξετασεις γιατι στην πολη μου δεν εχει συμβεβλημενο μικροβιολογικο! θα παρω και τον μικρο μαζι γιατι θα ερθει και η μαμα μου μαζι για κατι δουλειες. Θα κανουμε τη βολτα μας! το θεμα ειναι οτι συνηθως δε βγαζουν αυθημερον τις εξετασεις και θα εχω αγωνια για την τιμη της χοριακης!!!!! ουφ!!! καληνυχτες πολλες και φιλακια σε οοοοοοολες!

Αγορομαμυυυυυυυυυυυυυυυ μουυυυυυυυυ καλη επιτυχιαααααα!!!!!!!!!!

Σιγουρα θα την εχεις!!!!!!!!!Ειμαστε ολες κοντα σου με την θετικη μας ενεργεια και το ξερεις!!!!!!!!!!

Καληνυχτα και φιλια στον Μητσοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αγορομαμυ δεν σε προλαβα...εκανα ενα ζεστο μπανιο με την ησυχια μου και χαλαρωσα..............Καλο βραδυ και καλες εξετασεις αυριο!!!!!!!!!

Κοαλακι το ηλεκτροκινητο τρικυκλο για την ηλικια της Μαριανας ειναι οριακα νωρις. Απο την αποψη οτι αυτο εχει γκαζι που το παταει το παιδακι και στο τιμονι πληκτρα που παταει για να παει εμπρος ή πισω κλπ....οποτε πρεπει να μπορει να αντιληφθει αυτες τις κινησεις το παιδακι και δεν ειναι ευκολο να κινειται το τρικυκλο και να ειναι απο πισω ο γονιος και να προσπαθει να του ελεγξει την πορεια...

Εμας μας ειχαν φερει μια τετοια βεσπα αλλα για την ηλικια των 2χρ ηταν πολυ ογκωδες και δυσκολο να τοχειριστουμε....εβαζε μπρος και βουρ σε τοιχους και σε κολωνες της αυλης!!!!!:D:D:D:D

Αργοτερα σαφως και μπορει να το οδηγησει πιο σωστα το παιδι!!!

Ακριβως γιαυτο τον λογο εγραψα οτι θεωρω πως ειναι λιιιγο μικρη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koριτσιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι κανετε?????????Εμεις μπανιαριστηκαμε αλλαχτηκαμε ταιστηκαμε και κοιμηθηκαμε και περιμενουμε να δουμε πως θα κυλησει η νυχτα σημερα!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη αγορομανααααααααααα!!!!!!!!!!!!Απο ποτε κοιμαται το παιδι τοσο να παιρνω θαρρος???Να εχω κατι να περιμενω η γυναικα!!!!!!!!

Σοτσαφακι μου κι εγω με βλεννη ξεκινησα αν θυμασαι που μου ειχε πει ο γιατρος οτι εχει ξεκινησει η διαδικασια!!!!!!Οποτε κοντος ψαλμος!!!!!!

Οσο για τα κιλα για κατσε να δουμε.Μπορει και να μου γυρισει!!!!Προς το παρον ομως δεν εχω ορεξη!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηρθες????? καλα ειστε?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηρθες????? καλα ειστε?????

Ελαααααααααααα καλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηη περιμενουμε τον μπαμπα μας απο την δουλεια για να παω κι εγω να κανω ενα μπανιο η καψερη!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι ημουν επεξηγηματικη λόγω αυτης της ανησυχιας..........

Μποτσακι κοιμαται το ζουζουνι σας;;; το μεγιστο που σας εχει κοιμηθει, ποσο ειναι;

Μιλησα με την Γιολα. Εχει απο το απογευμα τον μπεμπη της στο δωματιο της, ξεκινησε τις προσπαθειες θηλασμου, σηκωθηκε στο 8ωρο αλλα ακομη ειναι με φιδε.... Τριτη μεσημερι θα βγουν λογω που μπηκαν αργα το Σαββατο μεσα.

Διαφημίσεις

Μποτσακι κοιμαται το ζουζουνι σας;;; το μεγιστο που σας εχει κοιμηθει, ποσο ειναι;

Μιλησα με την Γιολα. Εχει απο το απογευμα τον μπεμπη της στο δωματιο της, ξεκινησε τις προσπαθειες θηλασμου, σηκωθηκε στο 8ωρο αλλα ακομη ειναι με φιδε.... Τριτη μεσημερι θα βγουν λογω που μπηκαν αργα το Σαββατο μεσα.

Ελα κοριτσακι μου!!!!!!!!Ναι κοιμαται τωρα.Μαξιμουμ για βραδυ εχει κοιμηθει 5 ωρες αλλα μια φορα!!!!!!!!!

Μπραβο το κοριτσι!!!!!!!!Να της δωσεις τα φιλια μας!!!!!!

1sh1p2.png

Το καταλαβα καλεεεεε....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Το καταλαβα καλεεεεε....!!!!!!!

Εμεις στην ηλικια της Μαριανας ειχαμε παρει ενα σαν αυτοκινητακι με πριγκιπισσες που κινειται με τα ποδια της μικρης...κατι σαν αυτο του γαμπρου σου!!!!!!!;)

Μπραβο του Μποτσακογιου!!!!! 5 ωρες !!!! αντε να το κανει πιο συχνα για να ξεκουραζεστε και εσεις!!!!

Mακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε κοριτσια μου ειπαν για τα μπιμπερο τα dr Brown ειναι καλα για τους κολικους.Βοηθανε λενε!!!!!!Ξερετε κατι????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...