Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Προγεστερόνη είναι καλό να κάνεις... γιατί αν είναι χαμηλά μπορείς να πάρεις ultrogestan που κάνει ενισχυση του ενδομητρίου!!! Αν και εμένα ο γιατρός αφού είδε την χοριακή μου είχε πει να τα ξεκινήσω πριν καν δει τα αποτελέσματα την ορμόνης...

εγω ελεγα οτι μου τα ειπε επειδη πριν ειχα παλινδρομη αλλα θυμηθηκα και στην προηγουμενη μου τις ειχε ζητησει και μου εξηγησε οτι τις ζητα παντα για να προλαβει τυχον επιπλοκες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι αυτο φανταστηκα και εγω για την προγεστερονη τουλαχιστον.

Ξερουν , βεβαιως βεβαιως γιατί τα ζητανε!!!!!!!!!!! Καλα αποτελεσματα!!!!

Χριστινα πώς εισαι;

Ναι αυτο φανταστηκα και εγω για την προγεστερονη τουλαχιστον.

Ξερουν , βεβαιως βεβαιως γιατί τα ζητανε!!!!!!!!!!! Καλα αποτελεσματα!!!!

Χριστινα πώς εισαι;

ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου! εσυ μετα την περιοδο θα πας για υπερηχο να δεις την κυστη?

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου γλυκα να μαι και εγω... Τι κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα, κοιμηθηκε η φμ και καθομαστε. Δεν πηγαμε βολτα γιατι παλι ειχε αερα :( αλλα περασαμε και στο σπιτι καλα οι 3 μας. Η φμ απο εχθες κανει "σσσσσσσς" και βαζει το δαχτυλο της στα χειλη της, εχει πολυ γελιο :D:D.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ οπως σου ειπε και η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ αυτα τα πονακια ειναι προπαρασκευαστικα, στην ουσια ειναι συσπασεις που αντανακλουν στη μεση και τα ονομαζουμε χαρακτηριστικα "πονακια περιοδου" γιατι τα προκαλει η μητρα τοσο στον επικειμενο τοκετο οσο και στην εμμηνο ρυση.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ τι κανετε?????? εγω εχω ελαχιστα την τηλεοραση ανοιχτη αλλα η φμ δεν τη δινει καθοοοοολου σημασια, σαν να μην υπαρχει. Μακαρι να σε παρουν στο τοπο σου για ευνοητους λογους, ποσο μαλλον τωρα με την εγκυμοσυνη, θα σε γλυτωσει απο πολλα βασανα.

Δεν πειναω σημερα (περιεργο) και γιαυτο θα τσιμπησω βλακειουλες οπως χαρακτηριστικα τις λεω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Χριστινα, εχεις πονολαιμο;;; Κανε γαργαρες με αλατονερο (χοντρο αλατι)....Περαστικα!!!!

Αγορομαμυ, κατα την διαρκεια της περιοδου θα παω να ελεγξω για την κυστη....

Αγορομάμμυ ο μικρός σου πήγε για ύπνο??? πόσες ώρες κοιμάται συνήθως? Ξυπνάει τη νυχτα?

κοιμαται απο τις 9 ο μικρος! σπανια ξυπνα τη νυχτα και αμα παω και τον χαϊδεψω ή του βαλω πιπιλα κοιμαται.. Πλεον κοιμαται 10 ωρες, δηλαδη μεχρι τις 7 περιπου :confused::confused::confused: σημερα μας εκανε την τιμη και ξυπνησε στις 8 και εχθες 7 30. Αστα ολο νυσταζω! Ευτυχως σημερα μου κοιμηθηκε ενα μεγαλο υπνο το μεσημερι και δεν εκανε ενδιαμεσο υπνο το πρωι, ξεραθηκα κι εγω!! ευχομαι το μπεμπακι σου να βγει υπναρουδικο!!! εμενα κοιμοταν παρα πολυ μεχρι πριν 2 μηνες περιπου, τουλαχιστον μεχρι τις 10!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

δεν τους βάζετε ούτε τραγουδάκια στην τηλεόραση???? πχ τα ζουζούνια να χορευουν?

ναι αλλα στον υπολογιστη του βαζω!!!! σημερα μαλιστα του τραγουδουσαμε τον ρουντολφ το ελαφακι και χορευε σαν τρελος και ξεκαρδιζοταν! τον ερωτευομαστε με τα σκερτσα του!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα να μαι και εγω... Τι κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα, κοιμηθηκε η φμ και καθομαστε. Δεν πηγαμε βολτα γιατι παλι ειχε αερα :( αλλα περασαμε και στο σπιτι καλα οι 3 μας. Η φμ απο εχθες κανει "σσσσσσσς" και βαζει το δαχτυλο της στα χειλη της, εχει πολυ γελιο :D:D.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ οπως σου ειπε και η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ αυτα τα πονακια ειναι προπαρασκευαστικα, στην ουσια ειναι συσπασεις που αντανακλουν στη μεση και τα ονομαζουμε χαρακτηριστικα "πονακια περιοδου" γιατι τα προκαλει η μητρα τοσο στον επικειμενο τοκετο οσο και στην εμμηνο ρυση.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ τι κανετε?????? εγω εχω ελαχιστα την τηλεοραση ανοιχτη αλλα η φμ δεν τη δινει καθοοοοολου σημασια, σαν να μην υπαρχει. Μακαρι να σε παρουν στο τοπο σου για ευνοητους λογους, ποσο μαλλον τωρα με την εγκυμοσυνη, θα σε γλυτωσει απο πολλα βασανα.

Δεν πειναω σημερα (περιεργο) και γιαυτο θα τσιμπησω βλακειουλες οπως χαρακτηριστικα τις λεω.

Συμπεθερααααααα! τι κανετε?? ο συμπεθερος?? ασε ακουσα στις ειδησεις για εναν ατυχο συναδελφο του και πολυ στενοχωρηθηκα.. τι αγωνιες περνατε Παναγια μου! να τον εχει ο Θεος καλα και ασφαλη!

κανει σσσσσ η φουρτουνα??? χαχαχαχα!! ειναι απιθανη! να την βαζεις να κανει πρωτα "απαπαπαππα" και να πιανει τα μαγουλα και μετα "σσσσσσσσσσ" να κανει ολοκληρο σκηνικο!!! εμας σημερα αρχισε να δειχνει τα ζωακια σε ενα βιβλιαρακι που εχει για την ηλικια του, του ελεγα που ειναι το παπακι το εβρισκε και εκανε "παπαπαπαπα" πολυ γελιο! μεχρι τωρα εδειχνε μονο αντικειμενα και τα εφερνε, δε τα εδειχνε ομως σε φωτογραφιες. Αν δε της εχεις τετοιο βιβλιαρακι παρε της οπωσδηποτε! Εγω δεν περιμενα οτι θα του αρεσει τοσο πολυ, τυχαια του το πηρα το βιβλιαρακι τωρα απο Αθηνα!!! το πρωι με το που ξυπνησε πηγε και το βρηκε και ετρεχε στον μπαμπα του να του το διαβασει!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Χριστινα, εχεις πονολαιμο;;; Κανε γαργαρες με αλατονερο (χοντρο αλατι)....Περαστικα!!!!

Αγορομαμυ, κατα την διαρκεια της περιοδου θα παω να ελεγξω για την κυστη....

αντε ωραια ολα να πανε καλα να ξεμπερδευεις και με αυτο.. η μικρουλα σου κοιμαται?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Τι κάνετε????

Μπήκα για να ευχηθώ στην ΥΟΛΑ μας να της ζήσει και να είναι πάντα τυχερό στην ζωή του!!!!

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον άντρα μου!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Τι κάνετε????

Μπήκα για να ευχηθώ στην ΥΟΛΑ μας να της ζήσει και να είναι πάντα τυχερό στην ζωή του!!!!

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον άντρα μου!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

Ngn καλα ειμαστε!!! εσεις ολοι καλα? φιλια στα ζουζουνακια σου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερααααααα! τι κανετε?? ο συμπεθερος?? ασε ακουσα στις ειδησεις για εναν ατυχο συναδελφο του και πολυ στενοχωρηθηκα.. τι αγωνιες περνατε Παναγια μου! να τον εχει ο Θεος καλα και ασφαλη!

κανει σσσσσ η φουρτουνα??? χαχαχαχα!! ειναι απιθανη! να την βαζεις να κανει πρωτα "απαπαπαππα" και να πιανει τα μαγουλα και μετα "σσσσσσσσσσ" να κανει ολοκληρο σκηνικο!!! εμας σημερα αρχισε να δειχνει τα ζωακια σε ενα βιβλιαρακι που εχει για την ηλικια του, του ελεγα που ειναι το παπακι το εβρισκε και εκανε "παπαπαπαπα" πολυ γελιο! μεχρι τωρα εδειχνε μονο αντικειμενα και τα εφερνε, δε τα εδειχνε ομως σε φωτογραφιες. Αν δε της εχεις τετοιο βιβλιαρακι παρε της οπωσδηποτε! Εγω δεν περιμενα οτι θα του αρεσει τοσο πολυ, τυχαια του το πηρα το βιβλιαρακι τωρα απο Αθηνα!!! το πρωι με το που ξυπνησε πηγε και το βρηκε και ετρεχε στον μπαμπα του να του το διαβασει!!!

Ναι ειδα ειδησεις και πολυυυυυ στεναχωρεθηκα...:(:( πφφφ!!!!!

Της ειχα ενα βιβλιο με μια φαρμα αλλα το μασουλουσε και αναγκαστικα να το πεταξω αφου μαθαμε τα ζωακια ομως, αλλα της εχω ενα πανινο που το θεμα του ειναι "μια βολτα με τη μαμα μου" και εχει σελιδες με σχολειο, μαγαζια, δρομους και κανουν και τους αντιστοιχους θορυβους, το "ντριιιιν" του κουδουνιου σχολειου, τα γελια μιας χαρουμενης παρεας, τις κορνες των αυτοκινητων κοκ...

Τωρα για δωρο χριστουγεννων θα της παρω κατι αντιστοιχο και σκεφτομαι μια βεσπα ηλεκτρικη τρικυκλη αν ειναι η ηλικια της σωστη, θα δουμε γιατι θεωρω πως ακομα ειναι λιιιγο μικρη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...