Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα,

τι κάνετε?

Εγώ από εχθές έχω πονάκια σας περιόδου χαμηλά μπροστά και στη μέση... δεν νομίζω ότι έχει συσπάσεις... αλλά μπορεί και να μην τις καταλαβαίνω... δεν έχω περίεργα υγρά ή κάτι άλλο... λέτε να ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό στην εβδομάδα που είμαι και δεν σημαίνει κάτι? λέω αν συνεχιστεί να πάρω αύριο το γιατρό... μήπως και πρέπει να με ξεγεννήσει νωρίτερα... !!!

Ηλιοβασίλεμα καλή ξεκούραση!!!

τι κάνεις κορίτσι μου??φυσιολογικά είναι για την βδομάδα σου τα πονάκια αυτά!αλλά πάρε και το γιατρό σου ένα τηλ. πετρώνει η κοιλιά σου??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έλα ντε... αν γκρινιάζω εγώ τι να πεις και εσύ που σου έμεινε μία βδομάδα για την ΠΗΤ!!! :-) Μάλλον είναι ψυχολογικό που ανησυχώ γιατί μετράω μέρες πλέον!!!!! Και επισης αν και ισχυακό... πρέπει να έχει κατέβει λίγο γιατί πλέον δεν με πονάει ψηλά η πλάτη και τα πλευρα...

Αγορομαμμυ καλά κάνετε και δεν βλέπετε τηλεόραση

kPAZp2.png

Σοτσαφι και Χριστινακι καλησπερα!!!

Εγω πάντως την ημέρα εκείνη που ειχα αυτα τα πονάκια περιόδου , τα ειχα αποδώσει σε κούραση γιατι ειχα κανει πολλες δουλίτσες εκεινη την ημερα αλλα τα μεσανυχτα μου εσπασαν τα νερα..........και γέννησα την κορη μου!!!!

Παντως φτασατε πολυ κοντα. Μην ανησυχειτε, ολα καλα θα πανε και θα κρατατε πολυ συντομα στην αγκαλια σας τα μωρακια σας!!!!!!!!:D:D:D

Ηλιοβασιλεμα καλησπερα!! Τι ταλαιπωρια οι πονοι περιοδου!! Νομιζω δεν πονας παντα ετσι? Η μικρουλα σου τι κανει?

Χριστινακι καλησπερα!!! ολα τα συμπτωματα σου νομιζω ειναι προπαρασκευαστικα! Αλλα καλου κακου ενημερωσε και τον γιατρο αυριο οπως ειπες, μη χρειαστει να σε ξεγεννησει νωριτερα. Οσο για την τηλεοραση ναι δεν βαζουμε στον μικρο, δεν κανει πριν την ηλικια των 2! Εχθες πηγαμε στους γονεις μου και καποια στιγμη εβαλαν στην τηλεοραση για τον μικρο "Το χοντρο μπιζελι" και χαζευε λες και ειδε δεν ξερω κι εγω τι! (οσες με εχετε στο fb θα ειδατε και φωτο που ανεβασε ο αδερφος μου!!) Αποχαυνωνονται σε αυτη την ηλικια και επηρεαζει σημαντικα την αναπτυξη!

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχα..νομίζω οτι πλησιάζω και εγω, βλέπω συνεχεια κατι κομμάτια βλενης, πονάει και η μέση έντονα...για να δουμε!!!

εμεις την έχουμε χορτάσει την τηλεόραση και τις ταινίες αυτες τις μέρες!!χιχιχι!!καλά κανεις και δεν βάζεις πολυ τηλεόραση....να μην βλέπει και ο μικρός!!!

Σοτσάφι μου, οι πόνοι στη μέση είναι πολύ ύποπτοι..!!!

Μάλλον πλησιάζει η ώρα....!!! 😄

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Σοτσάφι μου, οι πόνοι στη μέση είναι πολύ ύποπτοι..!!!

Μάλλον πλησιάζει η ώρα....!!! 😄

May τι κανετε??? καλα ειστε??? τα κοριτσακια σου καλα? τωρα δεν πας στη δουλεια ετσι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ τι εγινε με τις θεσεις κοινωφελους; Θα δεχτείς την θέση ή λογω εγκυμοσυνης , μπορει και όχι;

Μαυ καλά τα κοριτσια σου;

ελα Ηλιοβασιλεμα μου!!! περιμενω να βγουν οι οριστικες θεσεις και που θα με τοποθετησουν και βλεπουμε.. δε νομιζω να αρνηθω απλα παρακαλαω να με βαλουν στην πολη μου να γλιτωνω το ταξιδι καθε πρωι..

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι μακαρι να σε παρουν στη πολη σου για να μην ταλαιπωριεσαι και πολύ...Πάντως οτι πρεπει σας έπεσε το 5μηνο....να βοηθησει τον οικονομικο σας προϋπολογισμο τωρα με το νεο σπορακι!!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια και αυριο με τις ορμονες!!!!!!!!!!!

Να πας στο καλο μικροβιολογικο σας!!!!!!!!!!!!!!!! Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ; αυθημερον;;;;

χοριακη, προγεστερονη και κατι ακομη, ετσι;

Ναι μακαρι να σε παρουν στη πολη σου για να μην ταλαιπωριεσαι και πολύ...Πάντως οτι πρεπει σας έπεσε το 5μηνο....να βοηθησει τον οικονομικο σας προϋπολογισμο τωρα με το νεο σπορακι!!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια και αυριο με τις ορμονες!!!!!!!!!!!

Να πας στο καλο μικροβιολογικο σας!!!!!!!!!!!!!!!! Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ; αυθημερον;;;;

χοριακη, προγεστερονη και κατι ακομη, ετσι;

και οιστραδιολη! το θεμα με τη δουλεια ειναι το πολυ μεχρι τελη Γεναρη να μας ξεκινησουν γιατι αν περασει ο καιρος θα προχωρησει και η εγκυμοσυνη...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

όντως τώρα είσαι ενός μήνα... οπότε +5... άντε σε ένα μήνα πρέπει να έχεις ξεκινήσει έτσι ώστε στον 8 και 9 να είσαι σπίτι...!!!

ναι Χριστινα μου... αν οι εβδομαδες μου ειναι οπως πρεπει βασει περιοδου τωρα ειμαι 5+2. εμενα ο γιατρος μου ειναι και Αθηνα οποτε οταν μπω στον ενατο θα φυγω απο την πολη μου κιολας. Ας πανε ολα καλα και θα τα βρουμε.. εσυ πως εισαι??

to1Np2.png

KCkop2.png

Προγεστερόνη είναι καλό να κάνεις... γιατί αν είναι χαμηλά μπορείς να πάρεις ultrogestan που κάνει ενισχυση του ενδομητρίου!!! Αν και εμένα ο γιατρός αφού είδε την χοριακή μου είχε πει να τα ξεκινήσω πριν καν δει τα αποτελέσματα την ορμόνης...

kPAZp2.png

Σου εξηγησε η μαια γιατι θελει και εξεταση οιστραδιολης και προγεστερονης;

τη ζηταει παντα ο γιατρος επειδη αυτες ειναι πολυ σημαντικες ορμονες για πιθανοτητες αποβολων κλπ ωστε αν τα επιπεδα δεν ειναι πολυ ψηλα να χορηγησει utrogestan...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...