Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσιαααααααααααα καλημεραααααααα!!!!!

Γιολα μουυυυυυ να σας ζησει ο μπεμπαρος!!!!

Γέρος και καλοτυχος!!!Μην στεναχωριέσαι έτσι κι εγώ την επόμενη τον πήρα στα χέρια μου κι όλα καλα!!!

Ιωαννακι μου τον φυλάμε γιατί έχει πινάκια και πετάγεται κι ο άντρας μου δουλεύει και πρέπει να κοιμηθεί και λίγο!!!!

Εμείς κορίτσια πάλι ξενύχτι σημερα από πόνους με διαλείμματα ύπνου μιας ώρας στην αγκαλιά μας!!!Κατά τα αλλά από γαλατακι έχουμε αρχίσει τα 90αρια με πολύ λαιμαργία!!!!

Μαυ μου τα 50 είναι μια χαρά πιστεύω!!!Άλλωστε η κόρη σου θα γίνει μαλλον μοντελακι σαν κι εσενα!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααα όλα καλα με την νύφη μας!!!!!Εεεεεεεεεε????

Άντε πρωινές θα είμαστε από δω και πέρα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κορίτσια!

Γιόλα, να σας ζήσει!!!! Πάντα γερό κι ευτυχισμένο να είναι το μπεμπάκι σας!!!!

Καλά κουράγια στις φρεσκομανούλες - πρωινές πλέον βλέπω, χαχα!

Χριστινάκι, Σοτσάφι, ποια λέτε να είναι η επόμενη;

Να έχετε όλες μια όμορφη Κυριακη!

p8P6p2.png

Κοριτσάκια καλημέρα και πάλι!!

Ηλιος με δόντια έξω, ποπό!!! Η Βασιλική πήγε με τον άντρα μου κούνιες και γω εδω σπίτι, κοντά στο μωράκι μου, κατά τη 1.15 θα φάει πάλι. Πρώτη φορά στο προηγουμενο γεύμα έφαγε 70!! Χάρηκα πολύ!!!! Αν δε ρευτεί μιλάμε οτι γίνεται σα πατζάρι και σφίγγεται διαρκώς!! Αλλά με το σιδηρο που παίρνει, πώς να κάνει εύκολα κακάκια της η γλυκιά μου!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ σας ξενυχτάει ο γιόκας σας ε;; Καλά λες είναι τα 50;; Άμα μου λες οτι ο δικός σου πίνει 90, μάλλον καλά θα είναι!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ η Δεσποινιώ είναι ήσυχη ΄η κάνει και αυτή τα καλά του γαμπρού;; Ανα πόσες ώρες τρώει;; Ξυπναει και τρωει μόνη της ΄η την ξυπνάς;;

ΕΛΛΗ μου, ο δικός σου τι κάνει; Ευτυχώς συνήλθες με το στομάχι σου επιτέλους!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ &ΚΟΑΛΑΚΙ περαστικά για τους πόνους περιόδου!! Πολύ σπαστικό πράγμα, δεν το συζητώ!!

ΓΙΟΛΑ μου, τί εγινε ο μικρός με την ταχύπνοια;; Δεν είναι τίποτα, μη φοβάσαι καθόλου, στο λέω με βεβαιότητα γιατί περάσαμε πολλά εμείς. Ίσως η αλλαγή περιβάλλοντος από τη μήτρα τον στρέσσαρε λίγο!! Τί είπαν στον άντρα σου;;

Πόσο θα κάτσεις μαιευτήριο τελικά;;

ΖΩΗ, ΣΟΤΣΑΦΙ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, εγώ δεν βάζω άλλα στοιχήματα για τις τρεις σας!! Το καφέ μας ήταν πολύ απρόβλεπτο τελικά με τα γεννητούρια του! Ας αποφασίσουν τα μωράκια πότε θα τα καλωσορίσουμε!!

ΝΑΣΙΑ μου, όλα θα πάνε καλά με το μικρό, μην εχεις αγωνία -όσο μπορείς φυσικά- η επιστήμη πια κάνει θαύματα και οι γνώσεις των γιατρών είναι τεράστιες! Όλα θα πάνε καλά!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΙΩΑΝΝΑ τί κάνουν τα μπουμπούκια σας;;

NGN, ΜΑΡΑΚΙ1106, τί κάνουν οι μικρές και τα αγοράκια σας;;

Τελικά άσχετο, εμείς καταλήξαμε στο νεογνολόγο του ιασώ, θα ερθει αυριο ΄η τεταρτη να μας δει!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ!!! Αύριο η μεγάλη μέρα!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ πού χάθηκες καλεεεεεεεε;;;;;;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

παλι καλά που έστρωσε το στομαχακι σου...να μην ταλαιπωρήσε απο αυτο άλλο!!πάντως δεν χρειάζεται να κανεις αποχή απο γαλακτομικα προκαταβολικά γιατι μπορεί να μην πειραζουν το μωρό σου!!μπορείς να δοκιμάσεις να τα βάλεις στην διατροφή σου σταδιακά και να δεις αν τον ενοχλήσει κάτι ή όχι!εκτος και αν έχετε κάποιο ιστορικό αλλεργίας!!

Είναι σίγουρο πως τον πειράζουν. Το έχω τσεκάρει. Πρώτα ξεκίνησα με φανερά (και δεν έφαγα ούτε κρυφα) και κοιμηθήκαμε ήρεμα. Έφαγα μερέντα (έχει γάλα) και πονούσε όλο το βράδυ. Την επόμενη πάλι τίποτα και ηρέμησε. Δηλαδή το έχω τσεκάρει. Μαςηδημιούργησε πρόβλημα το σκονογαλα. Μετά από δυο μήνες θα δοκιμάσω να κάνω εισαγωγή κρυφών πρώτα και βλέπουμε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ενταξει περασε η κοιλια μου, ομολογουμενωσ μετα την επεμβαση ποναω πολυ λιγοτερο....;)

Κοριτσακια μου κοτοσουπα ηθελα να γραψω και οχι γιουβαρλοσουπα που εγραψα.....:oops:

Η φμ κοιμηθηκε και ο ανδρας μου τρωει, εγω δεν θελω να φαω ακομα, το απογευμα μαλλον θα παμε τη φμ στην ονειρουπολη αν δεν εχει αερα οπως εχθες. Για την ωρα σας ευχομαι καλη ορεξη και καλο μεσημερι...:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα και πάλι!!

Ηλιος με δόντια έξω, ποπό!!! Η Βασιλική πήγε με τον άντρα μου κούνιες και γω εδω σπίτι, κοντά στο μωράκι μου, κατά τη 1.15 θα φάει πάλι. Πρώτη φορά στο προηγουμενο γεύμα έφαγε 70!! Χάρηκα πολύ!!!! Αν δε ρευτεί μιλάμε οτι γίνεται σα πατζάρι και σφίγγεται διαρκώς!! Αλλά με το σιδηρο που παίρνει, πώς να κάνει εύκολα κακάκια της η γλυκιά μου!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ σας ξενυχτάει ο γιόκας σας ε;; Καλά λες είναι τα 50;; Άμα μου λες οτι ο δικός σου πίνει 90, μάλλον καλά θα είναι!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ η Δεσποινιώ είναι ήσυχη ΄η κάνει και αυτή τα καλά του γαμπρού;; Ανα πόσες ώρες τρώει;; Ξυπναει και τρωει μόνη της ΄η την ξυπνάς;;

ΕΛΛΗ μου, ο δικός σου τι κάνει; Ευτυχώς συνήλθες με το στομάχι σου επιτέλους!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ &ΚΟΑΛΑΚΙ περαστικά για τους πόνους περιόδου!! Πολύ σπαστικό πράγμα, δεν το συζητώ!!

ΓΙΟΛΑ μου, τί εγινε ο μικρός με την ταχύπνοια;; Δεν είναι τίποτα, μη φοβάσαι καθόλου, στο λέω με βεβαιότητα γιατί περάσαμε πολλά εμείς. Ίσως η αλλαγή περιβάλλοντος από τη μήτρα τον στρέσσαρε λίγο!! Τί είπαν στον άντρα σου;;

Πόσο θα κάτσεις μαιευτήριο τελικά;;

ΖΩΗ, ΣΟΤΣΑΦΙ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, εγώ δεν βάζω άλλα στοιχήματα για τις τρεις σας!! Το καφέ μας ήταν πολύ απρόβλεπτο τελικά με τα γεννητούρια του! Ας αποφασίσουν τα μωράκια πότε θα τα καλωσορίσουμε!!

ΝΑΣΙΑ μου, όλα θα πάνε καλά με το μικρό, μην εχεις αγωνία -όσο μπορείς φυσικά- η επιστήμη πια κάνει θαύματα και οι γνώσεις των γιατρών είναι τεράστιες! Όλα θα πάνε καλά!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΙΩΑΝΝΑ τί κάνουν τα μπουμπούκια σας;;

NGN, ΜΑΡΑΚΙ1106, τί κάνουν οι μικρές και τα αγοράκια σας;;

Τελικά άσχετο, εμείς καταλήξαμε στο νεογνολόγο του ιασώ, θα ερθει αυριο ΄η τεταρτη να μας δει!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ!!! Αύριο η μεγάλη μέρα!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ πού χάθηκες καλεεεεεεεε;;;;;;;

Eλα Μαυ μου!!!!!!!!Ετσι λεω μαναρακι μου γιατι ο δικος μου απο την 6η μερα που τον ειδε η παιδιατρος ειχε βαλει το βαρος γεννησης δηλ.3500 και μου ειπε να του δινω 90 και δεν το πινει παντα ολο πινει και 60 κατι φορες κι 70 απλως το πινει πολυ λαιμαργα οποτε μην αγχωνεσαι!Μια

χαρα η μπιμπελουλα!!!!Αλλωστε φανταζομαι οτι ειναι και στο μωρακι και στον οργανισμο του!!!!Εσυ εισαι μοντελακι,ησουνα η πιο κομψη εγκυουλα της παρεας μας!!!!Ειναι δυνατον η μικρη να βγει πολυ φαγανη??

Θα μοιασει της μαμας της!!!!!!!!!χιχιχιχιχχιχχιχιχιχ!!!!!!!

1sh1p2.png

may μου μια χαρά η μικρή σου!!μην σε αγχονουν οι ποσοτητες, τρώει όσο έχει ανάγκη και αντέχει!! τελικά θα την πας σε νεογνολόγο???

χαχαχα καλα κάνεις και δεν βάζεις στοιχήματα...απρόβλεπτη παρέα!!!

ααα αν το έχεις τσεκάρει έλλη μου τότε εντάξει!να μην το πειράζει το καημένο!!

καλό μεσημέρι κοαλάκι..ωραία θα περάσετε με την φμ!!

μποτσάκι, τι κάνεις εκτός απο το να αδυνατίζεις?????χιχιχι καλά ο μποτσακογιός...??

χριστινακι μου, ζωη εμεις στην αναμονή!!!

ιωάννα ωραίο φαί!!!!!!!

Κοριτσακια καλησπερα!!!

Γιολα να σας ζησει ο μπεμπακος!!! Να ειναι γερος και ευτυχισμενος ο μικρουλης!! Αξια μανουλα συγχαρητηρια!!

Κοριτσια καλα ειστε?? Εχουμε νεα για το νινι της Γιολα? ποσο γεννηθηκε ο μικρουλης?? διαβασα για ταχυπνοια αλλα νομιζω δεν ειναι κατι ετσι???

May μου τι κανετε???? Καλα η μικρουλα? ακομα τρωει μικρουλες ποσοτητες?? σιγα σιγα θα τις αυξησει η ζουζουνα, μην ανησυχεις!!!

Τι κανετε οι υπολοιπες??? γραφω βιαστικα γιατι καθομαστε με τον αντρα μου και τον μικρο και παιζουμε,εχουμε πιασει και ψιλη κουβεντουλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

may μου μια χαρά η μικρή σου!!μην σε αγχονουν οι ποσοτητες, τρώει όσο έχει ανάγκη και αντέχει!! τελικά θα την πας σε νεογνολόγο???

χαχαχα καλα κάνεις και δεν βάζεις στοιχήματα...απρόβλεπτη παρέα!!!

ααα αν το έχεις τσεκάρει έλλη μου τότε εντάξει!να μην το πειράζει το καημένο!!

καλό μεσημέρι κοαλάκι..ωραία θα περάσετε με την φμ!!

μποτσάκι, τι κάνεις εκτός απο το να αδυνατίζεις?????χιχιχι καλά ο μποτσακογιός...??

χριστινακι μου, ζωη εμεις στην αναμονή!!!

ιωάννα ωραίο φαί!!!!!!!

Σοτσαφακι μου με τρέχει ο γιοκαρος μου!!!!

17 είχα πάρει και μείνανε τα 7!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!Αλλα δεν έχω όρεξη τρώω από ανάγκη απλά πλέον τρώω ότι έχουμε και δεν μαγειρεύω ξεχωριστά!!!!

Εσύ πως είσαι????Έτοιμη για να υποδεχτεις το βλασταρακι σου????

1sh1p2.png

μποτσακομανουλα μου εδω εισαι εσυ?? τι κανετε? η συμπεθερα σου πως τα πηγε πρωτο βραδυ με τη Δεσποινουλα στο σπιτι?

Κοριτσια δε το πιστευω οτι απο εκει που μιλουσαμε για εμβρυα τωρα μιλαμε για ΜΩΡΑ!!!! Εχουμε βεβαια κι αλλα εμβρυακια που περιμενουμε να τα υποδεχθουμε!!! με το καλο σε ολες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Σοτσαφακι μου με τρέχει ο γιοκαρος μου!!!!

17 είχα πάρει και μείνανε τα 7!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!Αλλα δεν έχω όρεξη τρώω από ανάγκη απλά πλέον τρώω ότι έχουμε και δεν μαγειρεύω ξεχωριστά!!!!

Εσύ πως είσαι????Έτοιμη για να υποδεχτεις το βλασταρακι σου????

μεχρι να σαραντήσεις..θα φύγουν και αυτά!!!θα δεις ξανα ενδοκρινολόγο καθόλου???

όλα έτοιμα τα έχουμε βαλίτσες δωμάτια πράγματα όλα μόνο το μωρό μας λείπει χιχιχι!!!

Sotsafi!!!! τι κανεις κοπελα μου??? καλεεεε εισαι στην 39η??? εγω γεννησα στις 39+2 μετα απο σπασιμο νερων!!! εισαι πολυ κοντα!!!! απολαυστε τις τελευταιες μερες ξεγνοιασιας!! εμεις εχθες πρωτη φορα μετα απο 16 μηνες ακριβως καθισαμε στον καναπε απογευμα και χαζεψαμε τηλεοραση για μιση ωρα!!! γιατι με τον μικρο δεν ανοιγουμε τηλεοραση και βλεπω λιγο μονο τις βραδινες ωρες που κοιμαται!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Ξεπατωθηκα ολο το μεσημερι απο δουλειες και σε συνδυασμο με την περιοδο, ειμαι κομματια....

Δεν πήγαμε καμια βολτα να εκμεταλλευτουμε τον ηλιο...αλλα ο αντρας μου δουλευε και εγω δεν ειχα το κουραγιο να βγω εξω....Αυριο ομως αν εχει τον ιδιο καιρο, θελω να παμε για ενα καφε....

η Γιολα γεννησε τον μπέμπη της χθες στις 10.15 το βραδυ με βαρος 3230γρ! Τον ειδε και η αδερφουλα του και πολυ συγκινηθηκαν!!! Να είναι καλα ολοι τους!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα,

τι κάνετε?

Εγώ από εχθές έχω πονάκια σας περιόδου χαμηλά μπροστά και στη μέση... δεν νομίζω ότι έχει συσπάσεις... αλλά μπορεί και να μην τις καταλαβαίνω... δεν έχω περίεργα υγρά ή κάτι άλλο... λέτε να ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό στην εβδομάδα που είμαι και δεν σημαίνει κάτι? λέω αν συνεχιστεί να πάρω αύριο το γιατρό... μήπως και πρέπει να με ξεγεννήσει νωρίτερα... !!!

Ηλιοβασίλεμα καλή ξεκούραση!!!

kPAZp2.png

Sotsafi!!!! τι κανεις κοπελα μου??? καλεεεε εισαι στην 39η??? εγω γεννησα στις 39+2 μετα απο σπασιμο νερων!!! εισαι πολυ κοντα!!!! απολαυστε τις τελευταιες μερες ξεγνοιασιας!! εμεις εχθες πρωτη φορα μετα απο 16 μηνες ακριβως καθισαμε στον καναπε απογευμα και χαζεψαμε τηλεοραση για μιση ωρα!!! γιατι με τον μικρο δεν ανοιγουμε τηλεοραση και βλεπω λιγο μονο τις βραδινες ωρες που κοιμαται!!

χαχαχαχα..νομίζω οτι πλησιάζω και εγω, βλέπω συνεχεια κατι κομμάτια βλενης, πονάει και η μέση έντονα...για να δουμε!!!

εμεις την έχουμε χορτάσει την τηλεόραση και τις ταινίες αυτες τις μέρες!!χιχιχι!!καλά κανεις και δεν βάζεις πολυ τηλεόραση....να μην βλέπει και ο μικρός!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...