Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσιαααααααα!!!!!καλα εισαστε?????

καταρχην να ευχηθω στην γιολα μας...να σας ζησει το παλικαρακι σας και να τον καλαμαρωσετε οπως ποθειτε!!!!!!!

νεακια δεν εχω διαβασει τιποτα κοριτσια!!!!!!συγνωμη....!!!!!εισαστε οοοολες καλα???

εμεις μια χαρουλα!!!!επιστρεψαμε χθες σπιτι μας και ειμασταν μες την τρεχαλα!!!!

ξυπνησα τωρα να ταισω την μικρη μου!

ειναι η ωρα της!!!!

μια χαρουλα ειναι η Δεσποινα μας!!!!

σημερα περιμενουμε την παιδιατρο μας,και μου στελνει ο γιατρος μου μια μαια απο το Μητερα να μου μαθει καποια πραγματα.να ναι καλα!!!

βγαινω και ξαναμπαινω οταν μπορεσω!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ καλημερα ΙΩΑΝΝΑΚΙ!!

Πρωινές γιναμε όλες!! Χαχα!!!

Εμένα μόλις εφαγε η μικρουλα τα 50 μλ... Αδυπνατο να πιει παραπανω ρε γμτ. Θα τη ζυγισω σε λιγο, ελπίζω να πήρε τιποτα!!

ΠΑΡΟΥΣΙΤΣΑ, να ναι καλά ο γιατρος και η μαια που θαρθει.'

Πράγματι θα νιωσεις πολύ πολύ καλυτερα!!!!

Γρυλίζει πάλι! Θα ξαναρθω!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσια και καλη Κυριακη.

Εγω ειμαι στο δωματιο χωρις να κλεισω ματι εννοειται με τον αντρα μου γιατι ο μεμπης μετα την ανανηψη παρουσιασε γρηγορες αναπνοες και τον κρατησαν κατω στην θερμο απλης παρακολιυθησης.Τωρα παει ο αντρας μου κατω να μιλησει με την πρωινω παιδιατρο η οποια μας ειπε οτι παει καλα και ξεκινησε σιτιση (:twisted:ενω εγω εχω πει να μην παρει ξενο).

dpTCp2.png

62YBp2.png

may μου!!!!!!!καλημερααααααααα!!!!!καλα εισαστε?????τ κανει η Μιχαελα σου?????η δικη μου κοιμηθηκε τωρα!!!την ταισα και νανακια!της εδωσα ξενο γαλα,γιατι μετα απ 2 ωρες δεν ειχα κατεβασει....δεν πειραζει!στο επομενο γευμα!!!!!εφαγε 50 μλ και η δικη μου!!!

γιολα μου,μην αγχεσαι!!!!ολα καλα μαναρι!!!!!στο ιασω εισαι?????

αντε γρηγορα στην αγκλαλιτσα σου ο μπεμπακος σου!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

καλημερα ΓΙΟΛΑ!!!!!!!!μην αγχωνεσαι!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!

ασε να πιει το παιδι να ναι χορτατο κ μετα τον θηλαζεις οταν βρειτε τους ρυθμους σας!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ κοιμαται το κοριτσι σου?αργει να εδραιωθει ο θηλασμος!!!!!!!!!οποτε αν προτιμας να ναι το παιδι σου χορτατο κ ηρεμο καλα κανεις κ δινεις κ συμπληρωμα!!!!!!!!!!

MAY με το ζορι ε?ε σιγα σιγα θ ανοιξει η ορεξη της μικρης σου!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

may μου!!!!!!!καλημερααααααααα!!!!!καλα εισαστε?????τ κανει η Μιχαελα σου?????η δικη μου κοιμηθηκε τωρα!!!την ταισα και νανακια!της εδωσα ξενο γαλα,γιατι μετα απ 2 ωρες δεν ειχα κατεβασει....δεν πειραζει!στο επομενο γευμα!!!!!εφαγε 50 μλ και η δικη μου!!!

γιολα μου,μην αγχεσαι!!!!ολα καλα μαναρι!!!!!στο ιασω εισαι?????

αντε γρηγορα στην αγκλαλιτσα σου ο μπεμπακος σου!!!!!!!

Στο Μητερα ειμαι.Ευχαριστω πολυ.Καλως επιστρεψατε σπιτι σας!

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλημερα ΓΙΟΛΑ!!!!!!!!μην αγχωνεσαι!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!

ασε να πιει το παιδι να ναι χορτατο κ μετα τον θηλαζεις οταν βρειτε τους ρυθμους σας!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ κοιμαται το κοριτσι σου?αργει να εδραιωθει ο θηλασμος!!!!!!!!!οποτε αν προτιμας να ναι το παιδι σου χορτατο κ ηρεμο καλα κανεις κ δινεις κ συμπληρωμα!!!!!!!!!!

MAY με το ζορι ε?ε σιγα σιγα θ ανοιξει η ορεξη της μικρης σου!!!!!!!!!

Σ ευχαριστω Ιωαννα μου οντως προεχει η υγεια του.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα..........

ΓΙΟΛΑΑΑΑΑΑΑ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.....!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ....ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!

κορίτσια να προσέχετε και να ξεκουράζεστε!!!

Εγω μια χαρούλα...πριν κανένα μισάωρο ξύπνησα και χαλαρώνω..σήμερα εχει τηγανιτα αυγουλάκια για μεσημεριανο!!!οπότε δεν έχω μαγείρεμα..κατα τα άλλα ήσυχα!!!

Ηλιοβασίλεμα, τι κάνεις???

Κοαλάκι.....καλημέρααααααααα!!!!

Ελλη , Μποτσάκι...κυριακή με τα μωράκια σας!!τι κάνετε πως πάτε??

Έλλη πως είναι το στομάχι μετα τη γέννα???

Καλέ...το ριτσάκι μπήκε καθόλου???μάθαμε νέα???

Χριστινάκιιιιιιιιιι Ζωή.........εμείς μείναμε!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.....

Yola.... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΣ Ο ΓΙΟΣ!!!!

Ιωάννα ελπίζω να έρθουν οι δικοί σου για τις γιορτές :-) :-) :-)

Φαντάζομαι θα θέλουν να δουν πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή σου!!!

NGN να χαίρεσαι τον άνδρα σου... Και εμένα μου αρέσει να έχω κόσμο και τραπέζια στο σπίτι... αλλά θα αργήσω ακόμα.

Μαυ έχεις ακόμα γάλα...? Την βάζεις καθόλου στο στήθος?

Σοτσαφακι και Ζωή... άντε να δούμε ποια από τις τρεις μας θα είναι η επόμενη!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Ωραία μέρα σήμερα :-)

kPAZp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Γιόλα να σου ζήσει ο μπέμπης σου γερός και δυνατός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αποκτήσατε το δεύτερο παιδάκι σας μετά από χρόνια προσπαθειών και στα αλήθεια χαρίσατε αδερφάκι στην κόρη σας!!!!! Να τα χαίρεστε και τα δυο!!!!

Σοτσάφι, Ζωή και Χριστίνα το γνωρίζετε πολύ καλά οτι είστε οι επόμενες και σας έχουμε εγνοια! Καλή λευτεριά να έχετε και οι 3!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια καλά;

Εμείς εδώ οι κοπέλες...ο αντρας μου δουλευει...Εγω εχω στηθος κοτόπουλου να μαγειρεψω αλλά ξέχασα να το βγάλω από καταψυξη και τωρα περιμένω να ξεπαγώσει...Θα το κόψω μπουκιές και θα το μαγειρέψω ή σαν σνίτσελ ή σαν κοκκινιστές μπουκίτσες με πιπεριές με ρύζι ή τηγ, πατάτες...Οπώς καταλάβατε, η αποφασιστικότητά μου δεν λέγεται...

Αδιαθέτησα από χθες , αλλά τωρα εχω και την ροή και είμαι με κομμάρες...λες και εχω να ξεκουραστώ χρόνια...

Καλημεραααααααααααααααααααα κοριτσακια μου.....:D:D:D:D:D τι κανετε????

Εχει ηηηηηλιο εδω με λιιιγο κρυο!!!!!!!!

Εμεις καλα, παρολο που κρατησε ο ανδρας μου τη φμ για να κοιμηθω δεν μπορεσα γιατι ποναει η κοιλια μου λογω περιοδου.....:evil::evil:. Τωρα εφαγε ακτινιδιο και μπανανα και παιζει η φμ ενω εμεις καθομαστε παρεουλα μεσα ατη ζεστουλα. Τρωμε σημερα γιουβαρλοσουπα.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ να σου ζησει ο μπεμπουλης, να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος, γρηγορα να ξεπερασει αυτο για το οποιο ηταν στην παρακολουθηση και να τον παρεις αγκαλιτσα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....!!!!!!!!!!!

ΜΑΥ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι κανουν τα μωρακια σας?????? μια χαρα θα τα πατε. Και εμενα η φμ στο νοσοκομειο ετρωγε μολις 10ml :shock::shock: και μολις επιστρεψαμε σπιτι αρχισε τα 90αρια....:D:D.

Οι υπολοιπες τσουπρες καλα ειναι....???????? ευχομαι μια υπεροχη κυριακη σε οοοοοολες....!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καναμε ΡΕΚΟΡ ΚΥΡΙΑΚΗΣ με το κοτσομπολιο, δεν εχει ξαναγινει.......!!!!!!!!!!!! Αντε γεννησατε και επανηλθατε στα καθηκοντα σας οπως κανουμε ολες μας φυσικα!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα!

Γιόλα να σου ευχηθώ και εδώ να σας ζήσει και πάντα καλοτυχος!

Πατουσιτσα καλώς ήρθατε σπιτάκι! Εγώ θα σου πρωτεινα να την βάζεις και στο στήθος τη μικρή για να περνει ερέθισμα. (Και μετά δίνεις και μπουκάλι!) Όπως και να έχει να σου ζήσει η Δεσποινουλα! Αλήθεια γιατί έκανες καισαρική; (έχω χάσει επεισόδια)

Ιωάννα μάραθο έδινε και η κουνιαδα μου. Εγώ χαμομηλάκι του δίνω.

Οι υπόλοιπες καλα;;

Σοτσαφι το στομάχι μου έγινε καλα με το που γέννησα. Δύο ώρες μετά τη γεννά έφαγα σάντουιτς (είπε η μαια να μου φερει ο άντρας μου σάντουιτς και χυμό γιατί δεν μπόρεσε να μου κρατήσει φαγητό τόση ωρα λόγω που άργησα να ανέβω στο δωματιο) και δεν με πειραξε ούτε η ντομάτα ούτε το κασέρι. Τεσπα τρώω κανονικότατα. (έτρωγα γιατί ππως ειπα τώρα κάνω αποχή από φανερά και κρυφά γαλακτοκομικα και μοσχάρι).

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα!

Γιόλα να σου ευχηθώ και εδώ να σας ζήσει και πάντα καλοτυχος!

Πατουσιτσα καλώς ήρθατε σπιτάκι! Εγώ θα σου πρωτεινα να την βάζεις και στο στήθος τη μικρή για να περνει ερέθισμα. (Και μετά δίνεις και μπουκάλι!) Όπως και να έχει να σου ζήσει η Δεσποινουλα! Αλήθεια γιατί έκανες καισαρική; (έχω χάσει επεισόδια)

Ιωάννα μάραθο έδινε και η κουνιαδα μου. Εγώ χαμομηλάκι του δίνω.

Οι υπόλοιπες καλα;;

Σοτσαφι το στομάχι μου έγινε καλα με το που γέννησα. Δύο ώρες μετά τη γεννά έφαγα σάντουιτς (είπε η μαια να μου φερει ο άντρας μου σάντουιτς και χυμό γιατί δεν μπόρεσε να μου κρατήσει φαγητό τόση ωρα λόγω που άργησα να ανέβω στο δωματιο) και δεν με πειραξε ούτε η ντομάτα ούτε το κασέρι. Τεσπα τρώω κανονικότατα. (έτρωγα γιατί ππως ειπα τώρα κάνω αποχή από φανερά και κρυφά γαλακτοκομικα και μοσχάρι).

παλι καλά που έστρωσε το στομαχακι σου...να μην ταλαιπωρήσε απο αυτο άλλο!!πάντως δεν χρειάζεται να κανεις αποχή απο γαλακτομικα προκαταβολικά γιατι μπορεί να μην πειραζουν το μωρό σου!!μπορείς να δοκιμάσεις να τα βάλεις στην διατροφή σου σταδιακά και να δεις αν τον ενοχλήσει κάτι ή όχι!εκτος και αν έχετε κάποιο ιστορικό αλλεργίας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...