Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γιόλα καλή λευτεριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήθελε Σάββατο τελικά ο γιος σου!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D

Ngn μου χρόνια πολλά για τον σύζυγο!!! Θηρίο είσαι! εκανες και τραπέζι με 2 παιδάκια και το ένα μάλιστα μωρό!!!! Να είστε καλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιόλα καλή λευτεριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήθελε Σάββατο τελικά ο γιος σου!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D

Ngn μου χρόνια πολλά για τον σύζυγο!!! Θηρίο είσαι! εκανες και τραπέζι με 2 παιδάκια και το ένα μάλιστα μωρό!!!! Να είστε καλά!!!

Καλησπέρα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ έναν τον έχω να μην του κάνω ένα τραπέζι??????? Γενικώς πάντως κάνω αρκετά τραπέζια κάθε χρόνο. Πολλές φορές και κάθε ΣΚ και καλώ φίλους. Μ'αρέσει να γεμίζει το σπίτι. Και τώρα τα Χριστούγεννα μάλλον θα έχω κόσμο και το περιμένω πώς και πώς!!!! Εσείς τι κάνετε???? Η Αγγελικούλα??????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μπράβο yola με το καλό!!!! Τελικά ο γιος σου ήθελε να έρθει ακόμα νωρίτερα!!! :-)

Κορίτσια και εγώ είμαι ιδιαίτερα κακόκεφη για τα δικά μου δεδομένα!!!

Έχω βήχα και μου φέρνει πονάκια... δεν ξέρω μπορεί να είχα ούτως ή αλλιώς...

Πάντως δεν θέλω να γεννήσω πριν αναρρώσω... είμαι μια βδομάδα τώρα με το κρύωμα και έχω καταπονηθεί!... και έχει αρχίσει να μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον να αντέξω άλλες 10 μέρες!!!!

kPAZp2.png

Κοριτσακια μου να μαι και εγω... Τι κανετε?????

Εμεις καλα, μολις κοιμηθηκε η φμ και εγω περιμενω τον ανδρουλη μου κατα τις 22:00 να ερθει... Μεχρι τοτε θα κατσω να χαλαρωσω λιγο γιατι αδιαθετησα και μαλιστα πολυ νωρις αυτη τη φορα και ποναω καπως...:rolleyes:.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ με το καλο κοριτσι μου να υποδεχθεις το μωρακι σου, αν κρινω απο την ωρα που εγραψες σε λιγο πρεπει να ετοιμαζεσαι αν δεν σε πηραν ακομα μεσα. Ολα θα πανε καλα και το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα. Με το καλο λοιπον.....!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ πως ειστε?????? ειναι 2 ωρες ακριβως δραμα-θεσσαλονικη.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ πονουσατε εχθες????? αχου μωρεεεεε.....:(:(, ευχομαι σημερα να μην πονατε καθοοοοολου....!!!!!!

NGN ΜΟΥ χρονια πολλα στον ανδρα σου, να τον χαιρεσαι κοριτσι μου. Ελπιζω να ειστε καλα...!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ κρυωσες ασχημα ε...????? περαστικα γρηγορα γιατι ερχεται το μωρακι σου και πρεπει να εισαι εντελως καλα τοσο για εκεινο οσο και για εσενα.

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν??????? περνανε ησυχο σαββατοβραδο.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερα!! τι κανετε?? εμεις καλα!! στολισαμε!!!! οι αντρες κοιμουνται ξεροι!!!

Yola μου με το καλο, καλη λευτερια!!!! αντε δεν προλαβες να κανεις τις περιποιησεις σου αλλα δεν πειραζει!!!! θα περιμενουμε νεα!

Ελληηηη σε χασαμε καλε!! Περναει πονακια ο μικρουλης σου μωρε? καλη δυναμη!!

Συμπεθεραααα ηρθε ο συμπεθερος??? ολα σε υψος για τη φμ?? χαχαχα! εμας δεν εχει προσβαση στο δεντρο αλλα του πεταει αντικειμενα απο μακρυα και πριν λιγο εβγαλα ενα τουβλακι απο πανω!!! χαχαχα!!

Νασια μου να σου ζησει το ζουζουνι σου και συντομα να ξεμπερδεψεδτε απο ολες τις περιπετειουλες σας!!

Stefaniana μου δωσε ενα φιλακι στο μπουμπουκο σου και καλη δυναμη με τα πονακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ησυχιες το καφε μας κοριτσακια!! παω να ξαπλωσω κι εγω για τηλεοραση και μετα νανι!!! το πρωι θα παμε εκκλησια κ μετα για καφεδακι μαλλον οποτε ισως δεν προλαβω να μπω! Καληνυχτες και με το καλο να υποδεχθει το μωρακι της η Yola μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια καλησπερα!! τι κανετε?? εμεις καλα!! στολισαμε!!!! οι αντρες κοιμουνται ξεροι!!!

Yola μου με το καλο, καλη λευτερια!!!! αντε δεν προλαβες να κανεις τις περιποιησεις σου αλλα δεν πειραζει!!!! θα περιμενουμε νεα!

Ελληηηη σε χασαμε καλε!! Περναει πονακια ο μικρουλης σου μωρε? καλη δυναμη!!

Συμπεθεραααα ηρθε ο συμπεθερος??? ολα σε υψος για τη φμ?? χαχαχα! εμας δεν εχει προσβαση στο δεντρο αλλα του πεταει αντικειμενα απο μακρυα και πριν λιγο εβγαλα ενα τουβλακι απο πανω!!! χαχαχα!!

Νασια μου να σου ζησει το ζουζουνι σου και συντομα να ξεμπερδεψεδτε απο ολες τις περιπετειουλες σας!!

Stefaniana μου δωσε ενα φιλακι στο μπουμπουκο σου και καλη δυναμη με τα πονακια!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ τι κανετε?????? τουβλα βγαζεις ε????? εγω μολις τα μαζεψα απο κατω, οοοοοοολα πεταμενα απο εδω και απο εκει.

Δεν ηρθε ακομα ο συμπεθερος και η αληθεια ειναι οτι ανησυχω...αλλα προφανως επεσε σε ωρα αιχμης και γιαυτο καθυστερησε, σχολασε ακριβως 20:00, οποτε θα ειχε βραδυνη κινηση στο κεντρο.

Καλε σημερα δεν ηθελα να φαω βραδυνο και τρωω ξηρους καρπους, για την ακριβεια χουανιτα :D και βλεπω την ελληνικη ταινια "ο θοδωρος και το δικανο", πολυ γελιο....................το δικανοοοοοοο.....:lol::lol::lol::lol:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερα!!!!

Σε αναμονη νεων της Γιολας .....

Κοαλακι καλα; περιμενεις τον αντρα σου;

Αγορομαμυ πηγες για υπνο; Καληνυχτα...

Εγω αδιαθετησα αλλα εχω και πονοκεφαλο εντονο και ειμαι με ντεπον...Βλεπουμε μπαρμπι....

Κοριτσακια καλησπερα!!!!

Σε αναμονη νεων της Γιολας .....

Κοαλακι καλα; περιμενεις τον αντρα σου;

Αγορομαμυ πηγες για υπνο; Καληνυχτα...

Εγω αδιαθετησα αλλα εχω και πονοκεφαλο εντονο και ειμαι με ντεπον...Βλεπουμε μπαρμπι....

Γεια σου ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, μολις ηρθε ο ανδρα μου.

Εχει κατι παιδικα μινι στο μεγκα νομιζω, τα βλεπετε το σκ?????? και τωρα δλδ θεωρητικα που αδιαθετησες ξεκινας προσπαθειες?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΓΙΟΛΑ μου με το καλο να υποδεχτεις τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μολις εκανα ζαπινγκ κ επεσα στο σταρ κ βλεπω μπαρμπι σε σκεφτηκε κ λεω θα το βλεπει σιγουρα με την ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ παραπονιεται με τον τροπο του ο μικρος γι αυτο ριχνει αντικειμενα?>

ΜΠΟΤΣΑΚΙ Κ ΕΛΛΑΚΙ υπομονη θα περασουν τα πονακια!!!!!!!!!!

αχ μακαρι να ειχα κ γω την μανουλα μου εδω ας ηταν τουλαχιστον στην ιδια πολη!!!!!!!!!!μου ειπε σημερα οτι μπορει να ερθει τις γιορτες με τον μπαμπα μου κ τον αδελφο μου τον μικρο!!!!!!!!αχ μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια με τρελανε παλι η μικρη με τα δοντια!!!!!!!!ποσες μερες κραταει?

πωπω απ την μια με ποναει η εξαγωγη κ απ την αλλη εχω κομαρα λογω περιοδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

ΓΙΟΛΑ μου με το καλο να υποδεχτεις τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μολις εκανα ζαπινγκ κ επεσα στο σταρ κ βλεπω μπαρμπι σε σκεφτηκε κ λεω θα το βλεπει σιγουρα με την ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ παραπονιεται με τον τροπο του ο μικρος γι αυτο ριχνει αντικειμενα?>

ΜΠΟΤΣΑΚΙ Κ ΕΛΛΑΚΙ υπομονη θα περασουν τα πονακια!!!!!!!!!!

αχ μακαρι να ειχα κ γω την μανουλα μου εδω ας ηταν τουλαχιστον στην ιδια πολη!!!!!!!!!!μου ειπε σημερα οτι μπορει να ερθει τις γιορτες με τον μπαμπα μου κ τον αδελφο μου τον μικρο!!!!!!!!αχ μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια με τρελανε παλι η μικρη με τα δοντια!!!!!!!!ποσες μερες κραταει?

πωπω απ την μια με ποναει η εξαγωγη κ απ την αλλη εχω κομαρα λογω περιοδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μακαρι να ερθουν οι δικοι σου...!!!!!!

Οσο για τα δοντια ειναι μεγααααλο βασανο για ορισμενα μωρα και δυστυχως αν δειχνουν να πονανε απο την αρχη της οδοντοφυιας τοτε αυτο σημαινει πως ετσι θα ειναι μεχρι περιπου να βγουν ολα τα νεογιλα κυριως τα πρωτα. Μετα ακολουθει μια σχετικη ησυχια και επειτα ειναι δυσκολοι οι τραπεζιτες. Οπλισου με υπομονη, μονο αυτο....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα ομορφα θα ειναι να ερθουν οι δικοι σου για τις γιορτες!!!!! Θα περασετ πολυ ωραια και θα ξεκουραστεις κιολας αφου θα σε βοηθησει η μαμα σου με την μουρμουριτσα!!!!

Ναι την βλεπουμε, εννοειται, την Μπαρμπυ!!!!

Καλως τον δεχτηκες τον αντρα σου Κοαλακι!!!

Οι προσπάθειες θα εξαρτηθούν από το αν εξαλειφθηκε ή οχι η κυστη....

Ιωαννα ομορφα θα ειναι να ερθουν οι δικοι σου για τις γιορτες!!!!! Θα περασετ πολυ ωραια και θα ξεκουραστεις κιολας αφου θα σε βοηθησει η μαμα σου με την μουρμουριτσα!!!!

Ναι την βλεπουμε, εννοειται, την Μπαρμπυ!!!!

Καλως τον δεχτηκες τον αντρα σου Κοαλακι!!!

Οι προσπάθειες θα εξαρτηθούν από το αν εξαλειφθηκε ή οχι η κυστη....

Ευχαριστω...

Αυτη η κυστη ειναι καταλητικος παραγοντας για την επιτευξη κυησης στην περιπτωση σου?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ωχ ΚΟΑΛΑΚΙ ναι ε?

την βαψαμε!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι κοριτσια να ερθουν οι δικοι μμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια παω να ξαπλωσω καλο βραδυ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπομονη...

Καλο βραδυ, περαστικα....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...