Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!Καλησπεραααααα!!!!!Τι κανετεεεεεεεεε????

Εμείς είχαμε δύσκολη νύχτα σημερα,από τη μια μέχρι τις 7 πονουσαμε και θέλαμε αγκαλίτσα!!!Μια ο μπαμπακας μια η μανούλα!!!Όλη νύχτα!!!Στείλαμε τον μπαμπά μας για δουλεια κομμάτια!!!!

Τι να κάνουμε όμως θα περάσει!!!Τώρα είναι κουρασμένο το ζουμπουλακι μου και κοιμάται!!!Βρε κορίτσια κάθε μέρα είναι μεγαλύτερος και πιο όμορφος νομίζω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Νασιουλα μου χαιρόμαστε πολύ που μπήκες,να σας ζήσει το μωρό σας,γερο κι ευτυχισμένο να είναι!!!!Όλα θα είναι σούπερ κοριτσάκι μου,όπως το περιγραφεις,δεν μασάει ο μικρός σου πριγκηπας!!!Δυσκολευτηκατε λιγακι αλλά τελείωσε η ταλαιπωρία σας!!!!

Έλλη μου πολύ σημαντικό που έχουμε βοήθεια!!!Τον έβγαλες έξω τον μικρό???Μπράβο ρε θηρίο.Εμενα ήρθε η παιδίατρος την επόμενη μέρα στο σπίτι και θα ξαναέρθει και την επόμενη.Μεχρι 2 μηνών μου είπε θα τον βλέπει σπίτι!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!Άντε θα είσαι πάλι παρεούλα με τον αντρουλη σου!!!!Τελειααααααααα!!!!!

Ηλιοβασίλεμα μου πάντως είναι σημαντικό να ξέρεις ότι έστω και στον από κατω όροφο είναι δικοί σου ανθρωποι σε περίπτωση που χρειαστείς οτιδήποτε!!!!

1sh1p2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Σημερα βγαίνει και η συμπεθερα μου!!!!!

Έρχεται η νυφηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι δεν το συζητω !!!!!! σαφως και νιωθεις ασφαλεια που σε χρονο dt μπορουσα και μπορω να εχω βοηθεια!!!!!!!!!! Και θα μπορουσα να το εχω εκμεταλλευτει δεοντως αλλα μονη μου δεν ηθελα να κανω καταχρηση της βοηθειας!!!!!!

Ο μπεμπακος σας εχει πονακια; θα του περασουν συντομα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεακι! Κ αλλα γεννητουρια βλεπω.

πατουσιτσααααααα να σου ζησει η κοριτσαρα! Ο,τι καλυτερο ευχομαι!

Νασια μου, περασατε δυσκολα αλλα εχε πιστη οτι θα τα ξεχασετε ευκολα! Να σας ζησει κ να ειναι παντα τυχερο το ζουζουνι!

Τα αλλα κοριτσια διαβαζω ειστε καλα! Εμεις γκρινιαζουμε λιγο γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τα κακα μας! Ευτυχως γκρινιαζει μονο τη μερα! Εχει ερχισει κ τρωει με προγραμμα το βραδυ κ κλεινω κανενα ματι!

Αλλα νεα... Ομορφυνε κ αλλο το παιδι μου! Εχετε κ εσεις ομορφα παιδια;; Χαχαχαχα

Μποτσακι δεν το συζητω !!!!!! σαφως και νιωθεις ασφαλεια που σε χρονο dt μπορουσα και μπορω να εχω βοηθεια!!!!!!!!!! Και θα μπορουσα να το εχω εκμεταλλευτει δεοντως αλλα μονη μου δεν ηθελα να κανω καταχρηση της βοηθειας!!!!!!

Ο μπεμπακος σας εχει πονακια; θα του περασουν συντομα!!!

Βεβαίως!!!!!Και πολύ καλα έκανες!!!!Αυτό είναι και το σωστό!!!Απλά το γεγονος ότι τους εχεις από κατω πιστεύω το κάνει πιο εύκολο!!!Εμένα δηλαδή θα με βοηθούσε η ιδέα και μόνο!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι εμενα μόλις κοιμήθηκε. Όλο το μεσημέρι πονούσε. Μόνο στο στήθος βρίσκει παρηγοριά. Όλη μερα με το βυζι έξω η μάνα! Δεν πειράζει. Γιατί να μη τον βγαλω έξω; Καταρχάς το ιατρειο του παιδιάτρου είναι αε δρόμο που μπαίνει άνετα.αυτοκίνητο οπότε με άφησε μπροστά ο άντρας μου. Εξάλλου θεωρώ πιο επικίνδυνο το συνέχεια μέσα στην κλεισουρα. Όσο και να αεριζεις είναι καπως. Τον είχα καλα τυλιγμένο με πανουλα και κουβέρτα, φοράμε και σκουφάκι και καλτσοπαπουτσακια και είμαστε στη ζεστουλα. Επίσης είχε ήλιο.. Οπότε ένα άγχος λιγότερο. Κοιμόμαστε κιόλας μέσα στο αυτοκίνητο. Καλοπερναμε..

Ηλιοβασίλεμα τα μάτια μόνο πήρε από εμένα (εξωτερικά). Έχει γκριζογαλαζα μάτια. Έτσι είχα γεννηθεί και εγώ και άλλαξαν χρώμα όταν σταμάτησα να θηλάζω.. Θα βάλω φώτο να τα δεις καθαρά.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλησπέρα....χτες είχα ενα πολυ κουραστηκο απογευμα, ήρθαν κατι φίλοι, και εκανα κατι μεζεδακια..και κουραστηκα!!αλλα περάσαμε ωραια!!το βραδυ βεβαια ξερη για υπνο!!χιχιχι

κατα τα άλλα όλα καλά και ήσυχα, δεν διαβασα και πολλά αλλά βλέπω όλες καλά!! έλλη μου μια χαρά με το μπέμπη!!τελειαααα , μποτσάκι παει το άγχος του αφαλου!!!

Μποτσακι εμενα μόλις κοιμήθηκε. Όλο το μεσημέρι πονούσε. Μόνο στο στήθος βρίσκει παρηγοριά. Όλη μερα με το βυζι έξω η μάνα! Δεν πειράζει. Γιατί να μη τον βγαλω έξω; Καταρχάς το ιατρειο του παιδιάτρου είναι αε δρόμο που μπαίνει άνετα.αυτοκίνητο οπότε με άφησε μπροστά ο άντρας μου. Εξάλλου θεωρώ πιο επικίνδυνο το συνέχεια μέσα στην κλεισουρα. Όσο και να αεριζεις είναι καπως. Τον είχα καλα τυλιγμένο με πανουλα και κουβέρτα, φοράμε και σκουφάκι και καλτσοπαπουτσακια και είμαστε στη ζεστουλα. Επίσης είχε ήλιο.. Οπότε ένα άγχος λιγότερο. Κοιμόμαστε κιόλας μέσα στο αυτοκίνητο. Καλοπερναμε..

Ηλιοβασίλεμα τα μάτια μόνο πήρε από εμένα (εξωτερικά). Έχει γκριζογαλαζα μάτια. Έτσι είχα γεννηθεί και εγώ και άλλαξαν χρώμα όταν σταμάτησα να θηλάζω.. Θα βάλω φώτο να τα δεις καθαρά.

Όχι Έλλη μου μια χαρά έκανες απλώς μου είπε η παιδίατρος όχι στο ιατρείο γιατί τα πητσιρικια έχουν ιώσεις κι αν μου αρρωστήσει μέχρι 3 μηνών θα πρέπει να πάει νοσοκομείο,αλλιώς μπορώ να τον βγάλω όπου θέλω σε ανοιχτό χώρο και θα το κανω σύντομα κι εγώ!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα....χτες είχα ενα πολυ κουραστηκο απογευμα, ήρθαν κατι φίλοι, και εκανα κατι μεζεδακια..και κουραστηκα!!αλλα περάσαμε ωραια!!το βραδυ βεβαια ξερη για υπνο!!χιχιχι

κατα τα άλλα όλα καλά και ήσυχα, δεν διαβασα και πολλά αλλά βλέπω όλες καλά!! έλλη μου μια χαρά με το μπέμπη!!τελειαααα , μποτσάκι παει το άγχος του αφαλου!!!

Σοτσαφακι μου όλα καλα???Μην ξεπατωνεσαι!!!

Πως πανε οι μετρήσεις σου???

Σου είπα ότι δεν έχω όρεξη κι έχω χάσει ήδη 10 κιλά???

1sh1p2.png

ΝΑΣΙΑ μου ολα καλα θα πανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!θηλαζετε?

ειναι ησυχος?

γεννησες φυσιολογικα?να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΑΚΙ δραμα αυτοι οι κολικοι!!!!!!!!!!!τα περασαμε κ τα ξερω!!!!!!!!!

πολλες αγκαλιτσες!!!!!!!!!ζεστα μπανακια!!!!!!!!μασαζακι!!!!εγω εδινα κ μαραθο!!!!!!!αν δεν θες να δωσεις μπορεις να πιεις εσυ κ να το παρει απο το γαλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μια χαρα ε?ολα σε υψος να μηνν μπορει να τα φτασει η φμ!!!!!!!

αχ τι ωραια που ερχεται ξανα ο αντρουλης σου!!!!!!αληθεια ποση ωρα δρομος ειναι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Πώς είστε σήμερα?????

Εγώ καλά αν και αρκετά κουρασμένη. Γιόρταζε ο άντρας μου χθες και έκανα τραπέζι οπότε καταλαβαίνετε...!!!

ΝΑΣΙΑ μου εύχομαι να σου ζήσει το αγοράκι σου και να το δεις όπως επιθυμείς!!!!Μην ανησυχείς καθόλου!!!! Όλα καλά θα είναι!!!!!

Οι φρεσκομανούλες πώς είστε????

Φιλιά σε όλες!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια γενναω!!!!!!!!!!!Ειδα αιμα και μου ειπε να ερθω στο Μητερα

Στις 9 με 930 θα το κανουμε.....αποψε.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...