Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ χαρηκαμε πολυ που μπηκες και μας εγραψες νεα σας. Ολα καλα θα πανε γλυκια μου, μην ανησυχεις για τιποτα....!!!!!!! Να χαρεις το μωρακι σου οσο μπορεις περισσοτερο και σημασια εχει οτι ειναι γερο μετα την ταλαιπωρια που υπεστει. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ και παλι, ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ....!!!!!!

Γεννησε το ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ και η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΑΣ, δεν θυμαμαι αν ξερεις οτι γεννησε η ΧΡΥΝΤΙΜ και η ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ειναι ολοι τους καλα. Σε λιγες μερες γενναει η ΓΙΟΛΑ και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΣ.

Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ειναι εγκυος, δεν ξερω αν το διαβασες. Εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οοοοοολοι καλα και ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ κοαλακι μου να σαι καλα αγαπη μου.Τοσες μερες δεν μπορεσα να μπω γιατι ειμασταν μια Πτολεμαιδα μια Θεσσαλονικη.Οσο ηταν στη μοναδα μας αφηναν να το βλεπουμε μονο για 5-10 λεπτα το πολυ και ουτε να τον ακουμπησουμε δεν μπορουσαμε.Εννοειτε πηγαιναμε καθε μερα ευτυχως μεναμε τις περρισοτερες μερες μεναμε στο σπιτι ενος φιλου μας που ηταν 10 λεπτα απο το Ιπποκτατειο και ειμασταν και μονοι μας αλλα δεν ειχα και την ψυχολογια να κανω οτιδηποτε γι'αυτο τοσο καιρο δεν μπηκα να σας ενημερωσω.Αγκαλια τον πηρα μετα απο 10 μερες...Αλλα ευτυχως περασαν ολα και τωρα τον εχω μαζι μου.

Γεννησαν οι κουκλες μου;;;;Ολα καλα ευχομαι.

Και χαρηκα παρα πολυ για την συμπεθερα σου...Οχι δεν το ηξερα....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστω παρα πολυ κοαλακι μου να σαι καλα αγαπη μου.Τοσες μερες δεν μπορεσα να μπω γιατι ειμασταν μια Πτολεμαιδα μια Θεσσαλονικη.Οσο ηταν στη μοναδα μας αφηναν να το βλεπουμε μονο για 5-10 λεπτα το πολυ και ουτε να τον ακουμπησουμε δεν μπορουσαμε.Εννοειτε πηγαιναμε καθε μερα ευτυχως μεναμε τις περρισοτερες μερες μεναμε στο σπιτι ενος φιλου μας που ηταν 10 λεπτα απο το Ιπποκτατειο και ειμασταν και μονοι μας αλλα δεν ειχα και την ψυχολογια να κανω οτιδηποτε γι'αυτο τοσο καιρο δεν μπηκα να σας ενημερωσω.Αγκαλια τον πηρα μετα απο 10 μερες...Αλλα ευτυχως περασαν ολα και τωρα τον εχω μαζι μου.

Γεννησαν οι κουκλες μου;;;;Ολα καλα ευχομαι.

Και χαρηκα παρα πολυ για την συμπεθερα σου...Οχι δεν το ηξερα....

Ναι γεννησαν και μενουν οι ΖΩΗΤΣΑ και το ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ αν δεν μας κανουν καμια εκπληξη νωριτερα και πολυυυυυυυ μετααααααααα ειναι η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.

Αυταααα τα νεα μας...

Οσο για εσενα κανε τωρα οοοοοοοοσες αγκαλιες θελεις το μωρακι σου, ααααααα και απο εμας φυσικαααααα......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κιολας!

Να πω για αρχη στην Πατουσιτσα να της ζήσει η κορακλα!

Κατα δευτερον κάπου είδα ένα σχόλιο σψετικα με το προγραμμα που έγραψα ότι έβαλα,τον μπέμπη. Δεν είπα ότι τον αφήνω να κλαιει στο κρεβατάκι του απλά δεν τον εχουμε συβεχεια αγκαλια. Γράφω με το αριστερό γιατί θηλαζω οπότε (σορυ για τα ορθογραφικά.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Χθες πήγαμε ρην πρώτη μας επισκεψη στον παιδιατεο. Πηραμε σχεδόν όλο το βάρος της γέννησης. Καταρχάς να ενημερώσω πως δεν γεννηθήκαμε 3500 γρ. Ετσι άκουσε ο άντρας μου αλλά έλεγαν για αλλο μωράκι. 3350γρ γεννηθήκαμε. Βγήκαμε από το νοσοκομειο 3150 γρ (δεν μπορούσε να είναι συνεχεια στο στηθος λογω της λαμπας για τον ικτερο οποτε τρώγαμε πολλές φορές απο λιγο) και τώρα είμαστε 3310 γρ. Πάμε πολύ καλα , μεγαλώνουμε, κατουραμε τη μαμα και το μπαμπα και όλα αυτά τα καλα.

Να σας πω για τις πάνες δοκιμάσαμε babyllino, libero και pampers. Συγκαμα δεν μας έκανε καμμία (και δεν βάζουμε καθολου κρεμουλα) αλλά καταλήξαμε στα pampers γιατί με τα αλλά δύο είχαμε διαρροες.

Επίσης το σκονογαλα που είχα δώσει μαςππείραξε και τώρα κάνω αποχη από φανερα και κρυφα γαλακτοκομικά και μοσχάρι γιατί αλλιώς έχουμε περισσότερους κολικούς και δεν κοιμαται κανένας. Το τσεκαρα και ο παιδιατρος είπε πως συνεχίζω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Επίσης το βράδυ δεν.ξυπνάμε τον μπέμπη και τον αφήνουμε να ξυπνήσει μόνος του (όταν.δεν πονάει και κοιμομαστε). Πάλι καλα που έχω και τον άντρα μου με βοηθαει.

Και για να βάλω πάλι στη συζήτηση τις πεθερές ακόμα δεν πήρε τίποτα για τον μπέμπη. ΤΙΠΟΤΑ όμως...

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

τι καλά.... οι νέες μανούλες έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται.... :-)

Νάσια μην ανησυχείς... περάσατε ταλαιπωρία, αλλά τώρα το μωράκι είναι μια χαρά και θα μπορείς να το έχεις αγκαλιά όποτε θελεις :-) :-). Απλά το παρακολουθεί ένας καλός γιατρός για να είσαι ήρεμα και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!

Έλλη, παρόλο που είσαι η μικρούλα της παρέας φαίνεται σαν να είσαι πλήρως προσαρμοσμένη και τα καταφέρνεις τέλεια :-). Συγχαρητήρια κορίτσι μου...μακάρι να πάνε ολα καλά και για τις υπόλοιπες λεχώνες μας!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι τι κανείς;; Εγώ κουνάω τον γκρινιαρι μου..

Είμαι πανέτοιμη.... έχω αγοράσει ότι χρειάζεται, τα έπλυνα, εφτιαξα το κρεβάτι κτλ του μωρού, στόλισα δέντρο... οπότε το μόνο που λείπει είναι το μωρό... που λέμε με το γιατρό να έρθει 17/12 :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Είμαι πανέτοιμη.... έχω αγοράσει ότι χρειάζεται, τα έπλυνα, εφτιαξα το κρεβάτι κτλ του μωρού, στόλισα δέντρο... οπότε το μόνο που λείπει είναι το μωρό... που λέμε με το γιατρό να έρθει 17/12 :tongue::tongue::tongue:

Αρα πλησιαζεις. Χαίρομαι που ήρθαν όλα όπως τα ηθελες! Και μπηκες και στο μηνα σου.. Ευχομαι να σας παμς ολα έτσι τελεια και τα τη γενναα

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοαλάκι τι καλά που έχεις τον άνδρας σου!!!! Αλήθεια η φμ σε ποιον δείχνει μεγαλύτερη αδυναμία?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ειναι προσκολλημενη επανω μου (φυσιολογικοτατο και αναμενομενο) και το δειχνει εμφανως με καθε τροπο. Δεν μπορω να σου απαντησω στην ερωτηση σου διοτι δεν εχω μετρο συγκρικσης γιατι ο ανδρας μου δεν ειναι εδω κατα βαση, δλδ η φμ δεν ερχεται σε επαφη μαζι του οσες ωρες και μερες ερχομαι εγω, οποτε ειναι δυσκολο να βγαλω συμπερασμα και εκτος των αλλων θα ηταν και αδικο απο μερους μου να πω οτι εφοσον ειναι προσκολλλημενη επανω μου μου εχει και αδυναμια. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα, οταν ερχεται ο ανδρας μου και ξυπναμε το πρωι την παιρνει να την ταισει-παιξει για να κοιμηθω εγω, ομως κλαιει αλλα το προσπερναμε, μεχρι που να ξυπνησω δεν ακουγεται "κιχ" και η φμ παιζει μονη της ενω ο μπαμπας της καθεται διπλα της και μολις ξυπνησω και ακουσει να ανοιγω την πορτα του υπνοδωματιου βρισκεται ηδη εξω απο αυτην προτου απο εμενα. Οποτε τα συμπερασματα δικα σας.....:tongue::tongue::tongue:

ΕΛΛΗ ναι σε ξεχασα, τοσες που ειστε πολυ φυσιολογικο το βρισκω!!!!!

Ευχομαι να ειστε καλααααααα.....!!!!!!!!! Δωσε φιλακια στο μπεμπουλη σου....!!!!!!

Φαγαμε γεμιστα απο εχθες (αυτην την εβδομαδα ολο τρωγαμε απο 2 μερες το ιδιο φαγητο) με σαλατουλα λαχανο και η φμ πηγε για υπνο προλιγο. Ο ανδρας μου θα ερθεο βραδυ και ηθελα το απογευμα να παω βολτα τη φμ στην ονειρουπολη με την αδερφη μου αλλα εχει αεεεεεεεερα......:(:(:(.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας κοριτσια!!!

Σημερα δεν προλαβα να μπω στον υπολογιστη οποτε δεν σας καλημέρισα!!!

Νασια μου να ειναι ολα περαστικά και να χαιρεστε τον γιοκα σας γερό και δυνατο!!!!

Χριστινακι εγω γεννησα με καισαρικη αλλα εβαλα λιγο νερο στο κρασι μου στις δουλειες και στους ρυθμους του νοικοκυριου και προτεραιοτητα το μωρο και ολα κυλησαν μια χαρα...Οι γονεις μου μενουν απο κατω μας και παρολο αυτο η μαμα μου δεν ηταν καθε τρεις και λιγο σπιτι μας...Ηθελα μονη μου να βρω τους ρυθμους μας και φυσικα να απολαυσω την αγαπημενη μου κορη!!!!

Επισκεψεις εγω δυστυχως ειχα....απο την πρωτη μερα που γυρισα απο κλινικη!!!! Βεβαια και εγω ειχα μασκα και οινοπνευμα εξω απο υπνοδωματιο και φυσικα και δεν σηκωνα το μωρο απο λικνο που κοιμοταν, για να το παω στις επισκεψεις ουτε το εδινα αγκαλιες....Και ας παρεξηγιομουν!!!

Εδω ειχα το μωρο 40ημερων να κοιμαται στο κρεβατι μας και εκλαψε και τρεχω να παω στη κουζινα για αποστειρωμενη πιπιλα και γυριζω στην κρεβατοκαμαρα και βρισκω την κουνιαδα μου να το εχει παρει αγκαλια και να παιζει μαζι της και να της γελαει για να την ξυπνησει καλα....Και της λέω να το αφησει κατω γιατι θελω να κοιμηθει. Το αφησε και δεν εδειξε κατι εκεινη την στιγμη.....αλλα εκανε 1,5 χρονο να μας ξαναδει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν με νοιαζει....ΞΥΔΙ!!!!!!!!!!!!

Ελλη τι κανει ο μπεμπης σου;;;; ευτυχως εχεις και τον αντρα σου και μαζι φροντιζετε τον μπεμπη σας!!! Οσο για την πεθερα....μπορει να σας το φυλαει για χριστουγεννιατικο δωρο....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοαλάκι σας ξαναηρθε τοσο συντομα ο αντρας σου;;; Καλο σαβ/κο να εχετε!!!

Αγορομαμυ πες του γιου σου του αστυνομου οτι ειναι πολυ ανετος και κουκλος πλαι στην μηχανη του!!!!!!!! :D:D:D:D

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ειναι προσκολλημενη επανω μου (φυσιολογικοτατο και αναμενομενο) και το δειχνει εμφανως με καθε τροπο. Δεν μπορω να σου απαντησω στην ερωτηση σου διοτι δεν εχω μετρο συγκρικσης γιατι ο ανδρας μου δεν ειναι εδω κατα βαση, δλδ η φμ δεν ερχεται σε επαφη μαζι του οσες ωρες και μερες ερχομαι εγω, οποτε ειναι δυσκολο να βγαλω συμπερασμα και εκτος των αλλων θα ηταν και αδικο απο μερους μου να πω οτι εφοσον ειναι προσκολλλημενη επανω μου μου εχει και αδυναμια. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα, οταν ερχεται ο ανδρας μου και ξυπναμε το πρωι την παιρνει να την ταισει-παιξει για να κοιμηθω εγω, ομως κλαιει αλλα το προσπερναμε, μεχρι που να ξυπνησω δεν ακουγεται "κιχ" και η φμ παιζει μονη της ενω ο μπαμπας της καθεται διπλα της και μολις ξυπνησω και ακουσει να ανοιγω την πορτα του υπνοδωματιου βρισκεται ηδη εξω απο αυτην προτου απο εμενα. Οποτε τα συμπερασματα δικα σας.....:tongue::tongue::tongue:

ΕΛΛΗ ναι σε ξεχασα, τοσες που ειστε πολυ φυσιολογικο το βρισκω!!!!!

Ευχομαι να ειστε καλααααααα.....!!!!!!!!! Δωσε φιλακια στο μπεμπουλη σου....!!!!!!

Φαγαμε γεμιστα απο εχθες (αυτην την εβδομαδα ολο τρωγαμε απο 2 μερες το ιδιο φαγητο) με σαλατουλα λαχανο και η φμ πηγε για υπνο προλιγο. Ο ανδρας μου θα ερθεο βραδυ και ηθελα το απογευμα να παω βολτα τη φμ στην ονειρουπολη με την αδερφη μου αλλα εχει αεεεεεεεερα......:(:(:(.

Δεν σε παρεξηγω! Έχεις και ολόκληρη φουρτούνα! ;)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...