Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγω οταν η φμ ειναι εξω και παιζει την αφηνω σε συγκεκριμενο χωρο και μολις μπουμε σπιτι την μπανιαριζω αν εχει εκτεθει το δερμα τησ παρολο που φοραμε μακρυμανικα παντελονακια μεχρι στιγμησ (εκθεση δερματοσ, εκδορεσ) και το καλοκαιρι, οποτε δεν μενει τιποτα επανω της αλλα δεν μπορω να αφησω καποιον να μπει στο σπιτι τη στιγμη που παταει οπου παταω και εγω οταν βγω εξω (νοσοκομειο, λασπες, σκουπιδια, λαδια απο αυτοκινητα, αποβλητα απο ζωα κλπ), οποτε οντως στριγγλα δεν ακουγομαι.....:tongue::tongue::tongue:. Δεν απαιτω απο τους αλλους να ακολουθησουν την ιδια τακτικη αλλα εγω δεν μπορω, φρικααααααρω λεεεεεμε......!!!!!!

Βρεεεεεε τα ιδια λεμε!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδη ναι παιζει εξω και θα χρησιμοποιησουμε μωρομαντηλα εκει επιτοπου και γυριζουμε σπιτι και σαφως μπανιαριζεται...

Απλα συμπληρωνω οτι ολα αυτα περι σπιτιου για μενα ειχαν ημερομηνια ληξεως!!!!!!!!!! Τωρα πια μονο εμεις οι πολυ κοντινοι προσεχουμε...γιατι απο ξενους εχουμε λιγες επισκεψεις ετσι και αλλιως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα και αγαπημενα θα σας αφησω, παω να δω λιγο νικολουλη ακομα και να αποσυρθω για υπνο...

Καληνυχτα, τα λεμε αυριο, φιλακια σε ολες σας.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

χτες δεν ημουν κ στα καλυτερα μου γιατι εκανα εξαγωγη φρονιμιτη παλι

κ ημουν καπως!!!!!!!!!

ειχε κ η μικρη μια γκρινια απιστευτη αλλα ευτυχως εκανε μπανακι της εδωσα κ παυσιπονο κ ηρεμησε!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ κ εγω δεν δεχομαι κανεναν με παππουτσια μεσα στο σπιτι!!!!!!!

κ φαντασου η μικρη δεν μπουσουλαει αλλα δεν μπορω κ μονο στην ιδεα οτι ο καθενας που ερχεται εχει χιλια δυο μικροβια ε δεν θελω να μου τα φερει σπιτι μου!!!!!!!τα πεθερικα μου στην αρχη στραβωσαν αλλα σκασιλα μου!!!!!

εχω κ γω παντοφλες στην εισοδο κ υποχρεωνω τον καθενα να τις βαλει οπως απαγορευω να πιασει το μωρο καποιος αν δεν εχει πλυνει τα χερια του!!!!!!!

ειμαι κακια αλλα ζουμε που ζουμε μεσα στα μικροβια απ τα οποια λιγα φαινονται ε ας προσεχουμε σε καποια βασικα!!!!!!!

οπως κ γω εννοειται αν παω καπου βγαζω τα παππουτσια μου!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τί κάνετε??

Καλά περί παπουτσιών, μικροβίων κτλ, δε χρειάζεται να σας πω εγώ τί κάνω, τώρα με το μωρό στο σπίτι έτσι;; Καταρχήν δε δεχόμαστε επισκέψεις, παρά μόνο για 5 λεπτά, γονείς κ αδέρφια να δουν το μωρό. Επίσης, όποιος ερθει πρεπει να βγάλει παπούτσια- φυσικά- να βάλει πράσινη ιατρική μπλούζα και μάσκα! Εννοείται το πλύσιμο των χεριών!! Ευτυχώς η Βασιλική το εχει δει όλο αυτό σαν παιχνίδι και δεν παραξενεύεται!

Κατα τα άλλα, η μικρή είναι φοβερά ήσυχη, ούτε που ακούγεται, την ταίζω στο τρίωρο αν και υπάρχουν φορές που δεν το ζητάει.. Εκεί που τρώω πακέτο ειναι με κατι φαρμακάκια που πρεπει να της δίνω( σίδηρο, φυλλικό οξύ, βιταμίνες), που ακόμα δεν έχω βρει τον τροπο.. Για την ώρα προτιμώ το κουταλάκι, αλλά θα δοκιμάσω και τη σύριγγα..

ΓΙΟΛΑ μου!!! 11/12 πρώτα ο Θεός, έρχεται και ο δικός σου μπέμπης!!

Βρε κορίτσια το άκουσα και γω αυτό περί διαμονής δύο ημερών στο μαιευτήριο!! Πολύ καλύτερα!!!! Αυτές οι 5 διανυκτερευσεις ειπναι τραγικές!! Ειδικά όταν η μαμά αισθανθεί καλύτερα, είναι πολύ κουραστικό να μήν είναι στο σπίτι!!

Αν μπορείς Γιόλα μου, να το κάνεις!! Πλησιάζει ο καιρός!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου!!!! Επιστρέφεις σπιτάκι σου;;;; Τί ευτυχία!!! Θα μπει η Δεσποινιώ στο καραβάκι;; Μανάρι μου!!!! Τελικά ο καινούριος γιατρός ήταν καλός;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, σε τρέχει ο γαμπρός της απο πάνω ε;;; Όλα καλά με το μπιμπερό, μη σκας καθόλου!! Αφού το μωρό το δέχεται, τελείωσε!!

ΣΟΤΣΑΦΙ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΖΩΗ!!! Παίζουμε στοιχήματα για την πάρτυ σας!! Για να δούμε ποια θα μας κάνει την έκπληξη αυτή τη φορά!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, ανυπομονείς για τη Δευτέρα;; Εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!!

Η ΡΙΤΣΑ μας εμφανίστηκε τελικά;;; Ελπίζω να ειναι καλά!! Δεν πηρε το ματι μου νέα της! Και από τη ΝΑΣΙΑ, είχαμε κανένα νέο;; Θα μπει και θα μας τα πει μαζεμένα!!

Πολλες καλημερες σε ΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημεραααααααααααα κοριτσακια μου... Τι κανετε??????

Εμεις ειμαστε καλα, πριν λιγο σηκωθηκαμε, πλυθηκαμε, ηπιαμε αμεσως γαλατακι και τωρα παιζουμε μεχρι να φαμε φρουτακι. Φυσικα μπηκαμε να σας καλημερισουμε.

ΜΑΥ ΜΟΥ φυσικα και καλα κανεις για το μωρακι σου και το προστατευεις με αυτους τους τροπους για ευνοητους λογους και γιατι ειναι προωρακι. Οταν η φμ ηταν νεογεννητη και εγω τους εβαζα να πλενουν χερια και φυσικα δεν τουσ αφηνω να πλησιαζουν ακομα και τωρα εαν ειναι αρρωστοι, κατι που πιστευω δεν εχει να κανει με την ηλικια, αν ειμαι αρρωστος καθομαι σπιτακι μου βρε αδερφε γιατι δεν μου φταινε οι αλλοι σε κατι, ποσο μαλλον τα μωρα-παιδια.

Οσο για εσας μια χαρα θα τα πατε και με τα φαρμακακια σας, υπομονη και θα βρεις εσυ τον ιδανικο τροπο να της τα δωσεις.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε???? περαστικα σου!!!! Μα ναι δεν μπορω να το επιτρεψω αυτο με τα παππουτσια και μερικα ακομη μετρα που λαμβανω οταν δεν θελω να εισχωρησουν τα μικροβια που τα περισσοτερα απο αυτα ειναι πολυ βλαβερα με τον τροπο που εισερχονται στο σπιτι. Οποιος θυμωνει να πιει ξυδι...:twisted::twisted:. Και εγω εχω παντοφλες και τους δινω να φορεσουν για να αισθανονται ανετα.

Τα αλλα κοριτσακια κοιμουνται......?????????

Καλημερααααααααααααα...........!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα,

Μαυ δεν το συζητάω ότι καλά κάνεις!!! Εγώ να πω την αλήθεια δεν θέλω επισκέψεις τον πρώτο καιρό....!!! Θα έρθουν μονο η μαμά μου και η πεθερά μου για να μείνουν λίγες μέρες για βοήθεια... Στην αρχή η μαμά μου και μετά η πεθερά :-)

Ο άνδρας μου λέει να ζητήσουμε από τη μαμά μου να μείνει μέχρι να σαραντίσω, αλλά το βλέπω υπερβολή... πρέπει να βρούμε και μόνοι μας ρυθμό. Το λέει περισσότερο λόγω ότι η κουζίνα είναι κάτω και θα έχω την καισαρική... οπότε μην ταλαιπωρηθώ! Εσείς τι λέτε??? Θεωρείτε ότι καλό είναι να έχω βοήθεια?

Πάντως ο κοσμος δεν καταλαβαίνει. Ο ξάδελφος του άνδρα μου που ο άνδρας μου του έχει βαφτίσει την κόρη... μας έλεγε ότι θα έρθει να με δει στο μαιευτήριο... και μένει Καλαμάτα... Οπότε έλεγε να έρθουν για να με δουν και να φύγουν αυθημερόν... Και τελικά ο άνδρας μου αναγκάστηκε να τους πει ευθέως ότι δεν υπάρχει λόγος και να μην έρθουν... Εντάξει από αγάπη το κάνουν... αλλά η μικρή πάει παιδικό σταθμό και είναι συνεχώς άρρωστη.... και είναι βλακεία να κάνουν 5 ώρες ταξίδι για να με δουν μισή ώρα στο μαιευτήριο!!!

Όσο για τις πολλές μέρες στο μαιευτήριο αν και η αδελφή μου γκρίνιαζε ότι θέλει να φύγει... τώρα μου λεει ότι έχει και τα θετικά του:

- Καταρχήν όταν είναι το πρώτο παιδί προλαβαίνεις να εξοικειωθείς και να ρωτήσεις τις απορίες σου στις μαίες... γιατί στο σπίτι θα προβληματίζεσαι με το καθετι

- Επίσης το άγχος του αφαλού... αν μείνεις περισσότερο μπορεί και να πέσει στο μαιευτήριο ή με το που θα έρθεις στο σπίτι

- Τέλος, σου περιποιούνται την τομή της καισαρικής και τελικά όταν φτάσεις σπίτι έχει κλείσει τελείως και δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.

kPAZp2.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις????? εγω πιστευω ειναι στου καθενος την ιδιοσυγκρασια (τομη) και στου καθενος τον χαρακτηρα (βοηθεια για μερες). Τωρα αν δεις οτι πονας και δεν μπορεις να ανταπεξελθεις αμεσα θα καθησει η μαμα σου για οσο ειναι αναγκαιο, αν εισαι καλα νομιζω δεν υπαρχει λογος για τοσες πολλες μερες. Εγω για παραδειγμα δεν ηθελα κανεναν στα ποδια μου ασχετως που γεννησα φυσιολογικα, αν γεννουσα με κτ ισως καποιες μερες να χρειζομουνα αναγκαστικα βοηθεια αλλα επειδη δεν εχω μετρο συγκρισης παρολο που εκανα χειρουργειο και ταλαιπωρηθηκα πολυ δεν μπορω να εκφερω γνωμη οσον αφορα εμενα γιατι η κτ επουλωνεται σαφως πιο γρηγορα απο την επεμβαση που εκανα.

Θα πραξεις οπως νιωθεις, θα το δεις στην πορεια αλλωστε...

Τωρα οσο για τις επισκεψεις ειδικα στο μαιευτηριο και με παιδι που παει παιδικο κλπ εγω δεν θα επετρεπα σε κανεναν να ερθει, ουτε και σπιτι τους πρωτες μηνες ασχετως αν ειναι αρρωστοι η οχι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Έτσι όπως τα λες είναι Κοαλάκι μου!

Εδώ δεν βλέπω την αδελφή μου λόγω των μωρών! Και πραγματικά δεν ξέρω αν θα έρθει και στο μαιευτήριο για πάνω από 5 λεπτά (και αυτό μόνο αν είναι όλοι απολύτως καλά)...και προσωπικά θα την προτιμούσα από όλους για να με βοηθάει.....

Όσο για τον πρώτο καιρό εγώ σκεφτόμουν να έρθει η μαμά μου για καμία βδομάδα να μένει μαζί μας! Και η πεθερά μου που οδηγεί και είναι πιο εύκολο να έρχεται μόνο επισκέψεις...

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!! ολες καλα?? εμεις ξυπνησαμε κατα τις 7 30 και γενικα αραζουμε!!! Ο μικρος παιζει πανω στα δωματια και αυτη τη στιγμη σκορπαει τα φρεσκοπλυμενα...

May μου χαιρομαι που ειναι καλα η μικρουλα σου!!! ετσι καλα να συνεχισει η μικρουλα σου!! Η Βασιλικη πως εχει παρει τον ερχομο της μικρης??? Σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!

Συμπεθερακι μου τι κανετε??? καλα ειστε?? παιζει η νυφουλα μου? πως αντιδρα με το δεντρο?

Χριστινακι καλημερα!! καλα κανεις και δε θα θες επισκεψεις τον πρωτο καιρο, ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας!! εγω παρολο που γεννησα καλοκαιρι δε δεχτηκα κοσμο παρα μονο ελαχιστα ατομα! ουτε το εβγαζα το μωρο, δε ρισκαρα γιατι κυκλοφορουσε γαστρεντεριτιδα εκεινο τον καιρο. Ασε που εχεις ολες τις θειες να φτηνουν τα μωρα να μη τα ματιασουν, ελεος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! ολες καλα?? εμεις ξυπνησαμε κατα τις 7 30 και γενικα αραζουμε!!! Ο μικρος παιζει πανω στα δωματια και αυτη τη στιγμη σκορπαει τα φρεσκοπλυμενα...

May μου χαιρομαι που ειναι καλα η μικρουλα σου!!! ετσι καλα να συνεχισει η μικρουλα σου!! Η Βασιλικη πως εχει παρει τον ερχομο της μικρης??? Σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!

Συμπεθερακι μου τι κανετε??? καλα ειστε?? παιζει η νυφουλα μου? πως αντιδρα με το δεντρο?

Χριστινακι καλημερα!! καλα κανεις και δε θα θες επισκεψεις τον πρωτο καιρο, ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας!! εγω παρολο που γεννησα καλοκαιρι δε δεχτηκα κοσμο παρα μονο ελαχιστα ατομα! ουτε το εβγαζα το μωρο, δε ρισκαρα γιατι κυκλοφορουσε γαστρεντεριτιδα εκεινο τον καιρο. Ασε που εχεις ολες τις θειες να φτηνουν τα μωρα να μη τα ματιασουν, ελεος!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειμαστε, παιζει δλδ γκρεμαει τους διδυμους πυργους που κανω με τα τουβλακια, εγω τα φτιαχνω και αυτη παιρνει φορα και τα διαλυει. Δεν εβαλα μεγαλο δεντρο αλλα ενα μικρο επανω στο ψυγειο με λαμπακια σε σχημα σταφυλιων, ειναι πολυ ομορφα. Εβαλα επισης στα φωτηστικα χρυσες μεγαλες μπαλες να κρεμονται σε ανισο μεγεθος. Αυτα καθεται στο χαλι και τα βλεπει απο κατω.

Εσειιιιιις τι κανετε?????? ολα καλα?????? και εμενα μωρε βγαζει τα φρεσκοπλυμενα και τα μαζευω εγω απο πισω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κουκλιτσες μου καλημερουδια σα;...τι μου κανετε;;;;Μετα απο τοσο καιρο επιτελους μπαινω ξανα στο καφε.Εμεις καλα ειμαστε προχθες επιστρεψαμε στο σπιτι μας μετα απο 13 ημερες παραμονης στο Ιπποκρατιο. Ο μικρος καλα ειναι τελικα ατρησια δεν ειχε τα νεφρα του ειναι εκτοπα δεν ειναι δηλσδη στην σωστη θεση αλλα μετα απο το σπινθιρογραφημα που θα κανουμε σε ενα μηνα αν δουν οτι λειτουργουν φυσιολογικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Την 3 ημερα νοσηλιας εκανε σπασμους και ευτυχως που ηταν στην μοναδα και του εδωσαν αγωγη αμεσως του εκαναν και εγκεφαλογραφημα και θα συνεχισουμε να του δινω την αγωγη μεχρι να ξαναγινει επαναληπτικο εγκεφαλογραφημα για να δουμε τι γινετε.Και επειδη ο μικρος ζοριστηκε στην γεννηση και δεν εκλαψε και αμεσως και σε συνδιασμο με τους σπασους μερικα σημεια στον εγκεφαλο δεν αιματωθηκαν αμεσως και του εκανα μαγνητικη και τα σημεια που δεν αιματωθηκαν καλα στο 50% των παιδιων δεν αφηνει κανενα απολυτως προβλημα συν οτι ο δικος μας εχει μια παρα πολυ καλη εικονα δηλαδη ειναι ζωηρος τρωει καλα κτλ.και μας ειπαν πως υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος μαθησιακες δυσκολιες (ποσος με νοιαζει βεβαια) αλλα θα το παρακολουθουμε με ειδικη νεογνολογο στην Θεσσαλονικη και οτι και να ειναι θα το αντιμετωπισουμε απο νωρις.Κατα τα αλλα εχω εναν υπεροχο γιο ο οποιος κοιμαται τωρα.Αυτα τα νεα μας.Εσεις τι κανετε;;;Τα κοριτσια τα υπολοιποα γεννησαν;;;;;

dev338pr___.png

Κουκλιτσες μου καλημερουδια σα;...τι μου κανετε;;;;Μετα απο τοσο καιρο επιτελους μπαινω ξανα στο καφε.Εμεις καλα ειμαστε προχθες επιστρεψαμε στο σπιτι μας μετα απο 13 ημερες παραμονης στο Ιπποκρατιο. Ο μικρος καλα ειναι τελικα ατρησια δεν ειχε τα νεφρα του ειναι εκτοπα δεν ειναι δηλσδη στην σωστη θεση αλλα μετα απο το σπινθιρογραφημα που θα κανουμε σε ενα μηνα αν δουν οτι λειτουργουν φυσιολογικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Την 3 ημερα νοσηλιας εκανε σπασμους και ευτυχως που ηταν στην μοναδα και του εδωσαν αγωγη αμεσως του εκαναν και εγκεφαλογραφημα και θα συνεχισουμε να του δινω την αγωγη μεχρι να ξαναγινει επαναληπτικο εγκεφαλογραφημα για να δουμε τι γινετε.Και επειδη ο μικρος ζοριστηκε στην γεννηση και δεν εκλαψε και αμεσως και σε συνδιασμο με τους σπασους μερικα σημεια στον εγκεφαλο δεν αιματωθηκαν αμεσως και του εκανα μαγνητικη και τα σημεια που δεν αιματωθηκαν καλα στο 50% των παιδιων δεν αφηνει κανενα απολυτως προβλημα συν οτι ο δικος μας εχει μια παρα πολυ καλη εικονα δηλαδη ειναι ζωηρος τρωει καλα κτλ.και μας ειπαν πως υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος μαθησιακες δυσκολιες (ποσος με νοιαζει βεβαια) αλλα θα το παρακολουθουμε με ειδικη νεογνολογο στην Θεσσαλονικη και οτι και να ειναι θα το αντιμετωπισουμε απο νωρις.Κατα τα αλλα εχω εναν υπεροχο γιο ο οποιος κοιμαται τωρα.Αυτα τα νεα μας.Εσεις τι κανετε;;;Τα κοριτσια τα υπολοιποα γεννησαν;;;;;

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ χαρηκαμε πολυ που μπηκες και μας εγραψες νεα σας. Ολα καλα θα πανε γλυκια μου, μην ανησυχεις για τιποτα....!!!!!!! Να χαρεις το μωρακι σου οσο μπορεις περισσοτερο και σημασια εχει οτι ειναι γερο μετα την ταλαιπωρια που υπεστει. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ και παλι, ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ....!!!!!!

Γεννησε το ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ και η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΑΣ, δεν θυμαμαι αν ξερεις οτι γεννησε η ΧΡΥΝΤΙΜ και η ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ειναι ολοι τους καλα. Σε λιγες μερες γενναει η ΓΙΟΛΑ και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΣ.

Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ειναι εγκυος, δεν ξερω αν το διαβασες. Εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οοοοοολοι καλα, ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...