Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωωωωπ καλε πανω που εβγαινα εμφανιστηκαν κι αλλες!!!

Μποτσακι μου το almiron του εδωσα κι εγω οταν κοψαμε το θηλασμο, στην αρχη το frezylac βασικα και μετα το almiron γιατι το αλλο ειχε ελειψη! Μια χαρα ηταν το almiron αν εξαιρεσουμε λιγη δυσκοιλιοτητα που παρατηρουσα αλλα οχι σε ανησυχητικο βαθμο! Υπομονη με του κολικους! βαζε τον μπρουμητα στα γονατα σου και ετσι θα ανακουφιζεται η κοιλιτσα του! στα περισσοτερα μωρακια πιανει! επισης βαζε ενα πιστολακι στην πριζα να δουλευει ή τον απορροφητηρα... θα με θυμηθεις σου λεω!!!!

Αντε τρεχω για ναααανι! φιλακια!

Αγορομαμυ μου ευτυχώς είμαστε τακτικοί με τα κακακια μας!!!αααααααααα θα δοκιμάσω πιστολάκι και αποροφητηρα!!!

Καληνύχτα κοριτσάκι μου!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι καλα ειμαστε...

σημερα βρηκα ευκαιρια και εχωσα τον αντρα μου να με βοηθησει με την τακτοποιηση των πανω τμηματων απο τις 2 ντουλαπες μας....βγαλσιμο ολα...αερισμα...ξαναμαζεμα και τακτοποιηση πιο οργανωμενη!!!

Μετα πηγαμε μια βολτα στα πεθερικα που ειχαμε να παμε απο αρχες καλοκαιριου......γυρισαμε μετα και τωρα χαλαρωσα και ηρεμησα λιγακι....

Περιμενω και να αδιαθετησω και ειμαι λιγο πιο πολυ στη τσιτα απο τι συνηθως......

Μποτσακι και εγω το αλμιρον της εδωσα οταν κοψαμε θηλασμο...Σε μας δεν παρατηρησα δυσκοιλιοτητα...αλλα εμενα η μπεμπα εξαρχης με τον θηλασμο εκανε κακα σε καθε ταισμα και μετα με το ξενο γαλα οταν ειχαμε μπει και σε τροφες, συνεχισε παλι να κανει αρκετες φορες ημηρεσιως οποτε δεν την επηρεασε το ξενο σε θεμα δυσκοιλιοτητας...

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μολις στολισα και αφου η φμ ανεβοκατεβηκε 1000 φορες απο το σκαλοπατακι που εχω για αυτες τις δουλειες, καθησε στο χαλι και κοιταζε απο κατω τις μπαλες για ενα λεπτο περιπου, μετα τα ξεχασε....:tongue::tongue::tongue:.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ευκαιρια βρηκες λοιπον, καλα εκανες και τακτοποιησες με τα του συζυγου και πηγατε και βολτιτσα.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ εμεις πειναμε το sanilac και καθε μερα κανουμε κακα εδω και 16 μηνες, φαντασου.....!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:. Ουτε μια μερα απεργια καναμε απο τον σκοπο μας.

Εχω μια ερωτηση κοριτσια: εγω δεν αφηνω κανεναν να μπει στο σπιτι με τα παπουτσια ουτε και εμεις φυσικα γιατι δεν μπορω ουτε στη σκεψη να αφησω καποιον να πατησει εκει που παιζει και οχι μονο το μωρο. Καποιοι θυμωνουν αλλα εγω ειμαι ανενδοτη, τους εχω και παντοφλες. Κανετε κατι παρομοιο η ειμαι υπερβολικη...????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Στην ηλικια της φουρτουνας και εγω προσεχα....εμεις εννοειτε οτι μονο με παντοφλες ημασταν και ειμαστε μεσα στο σπιτι και οι δικοι μου επισης προσεχαν τοτε πολυ...Πολλες επισκεψεις απο ξενους δεν ειχαμε....αλλα αν ειχαμε, αυτοι περιοριζοταν μονο στο σαλονι και οχι στο παιδικο δωματιο που περναγαμε πολλες ωρες με την κορη μου....

Μεγαλωνοντας η κορη μου, το περιορισα γιατι δεν ειχε και νοημα γιατι απο την στιγμη που θα πας το παιδι να παιξει σε υπαιθριους χωρους οπου θα ακουμπαει κατω...και θα ειναι σε επαφη με το "βρωμικο" στοιχειο...τοτε και στο σπιτι θα το εχεις στο πατωμα που δεν θα ειναι απολυτα καθαρο...

Ολα με μετρο δηλαδη...

Εμείς προς το παρόν δεν το κάνουμε αυτό... αλλά έχω προβληματιστεί πολύ τι θα γίνει όταν αρχίσει να μπουσουλάει η μικρή... Εμείς έχουμε κιόλας πολλές γάτες στην αυλή... δεν τις αφήνουμε να μπουν μέσα στο σπίτι... αλλά μερικές φορές μας ξεφεύγουν!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω... γιατί δεν γίνεται να απολυμένεις και συνεχώς!!!

Επίσης δεν μου αρέσει να βλέπεις όλα τα παπούτσια στην είσοδο του σπιτιού...

Και το άλλο πρόβλήμα είναι ότι δεν έχουμε μία είσοδο... Από το παρκιν μπαίνουμε από την πίσω πόρτα... είναι η κύρια είσοδος, που ανεβαίνεις σκαλιά... και έχουμε και είσοδο στην κουζίνα που είναι κάτω... τις οποίες χρησιμοποιούμε εξίσου!!!

kPAZp2.png

Στην ηλικια της φουρτουνας και εγω προσεχα....εμεις εννοειτε οτι μονο με παντοφλες ημασταν και ειμαστε μεσα στο σπιτι και οι δικοι μου επισης προσεχαν τοτε πολυ...Πολλες επισκεψεις απο ξενους δεν ειχαμε....αλλα αν ειχαμε, αυτοι περιοριζοταν μονο στο σαλονι και οχι στο παιδικο δωματιο που περναγαμε πολλες ωρες με την κορη μου....

Μεγαλωνοντας η κορη μου, το περιορισα γιατι δεν ειχε και νοημα γιατι απο την στιγμη που θα πας το παιδι να παιξει σε υπαιθριους χωρους οπου θα ακουμπαει κατω...και θα ειναι σε επαφη με το "βρωμικο" στοιχειο...τοτε και στο σπιτι θα το εχεις στο πατωμα που δεν θα ειναι απολυτα καθαρο...

Ολα με μετρο δηλαδη...

Διαφερει ομως γιατι οταν θα το πας το παιδι να παιξει εξω μετα θα το πλυνεις σχολαστικα ενω οταν πατησει καποιος με τα παπουτσια του στο χαλι η γενικα στο σπιτι κουβαλαει μαζι του ενα σωρο μικροβια που μονο που τα σκεφτομαι αηδιαζω, επομενως εγω απο ολους απαιτω τα παπουτσια εκτος σπιτιου αλλιως δεν μπαινουν μεσα. Μπορει να φαινομαι στριγγλα αλλα δεν θα ηθελα εκει που παιζει το μωρο η που παταμε εμεις να υπαρχουν υπολειματα απο διαφορα.................απαππαπαππαπαπαπαπαπαππαππαπαπαπ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.......!!!!!!!!!!!!! Φρικαρωωωωωωωω......!!!!!!!!!!!!! Φυσικα οταν εγω παω επισκεψη βγαζω παπουτσια χωρις να μου το πουν.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγώ φρικάρω...για αυτό δεν ξέρω πως θα γίνει!!!

Ο άνδρας μου και η πεθερά μου χρησιμοποιούν κυρίως την κάτω πόρτα... οπότε μια χαρά μπορούν να αφήνουν τα παπούτσια εκει... και το πάνω σπίτι γενικά είναι πιο καθαρό πάντα... αλλά μπορείς να περιορίσεις το παιδί μόνο πάνω????

Εντωμεταξύ εγώ δεν μπαίνω ποτέ από κάτω... γιατί αποφεύγω τις γάτες.... οπότε αναλόγως... άλλες φορές μπαίνω από πίσω και άλλες από την κύρια είσοδο!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ φρικάρω...για αυτό δεν ξέρω πως θα γίνει!!!

Ο άνδρας μου και η πεθερά μου χρησιμοποιούν κυρίως την κάτω πόρτα... οπότε μια χαρά μπορούν να αφήνουν τα παπούτσια εκει... και το πάνω σπίτι γενικά είναι πιο καθαρό πάντα... αλλά μπορείς να περιορίσεις το παιδί μόνο πάνω????

Εντωμεταξύ εγώ δεν μπαίνω ποτέ από κάτω... γιατί αποφεύγω τις γάτες.... οπότε αναλόγως... άλλες φορές μπαίνω από πίσω και άλλες από την κύρια είσοδο!!!

Εγω εχω ενα μεγαλο πλαστικο με λιγο αποροφητικο μεροσ πατακι εξω στην πορτα οπου εκει αφηνουν παπουτσια η τα τοποθετω στην ντουλαπα εξωτερικου χωρου που εχω στο μπαλκονι διπλα στην πορτα και μολις μπουν μεσα τους δινω παντοφλες. Ετσι αφηνω το μωρο να παιξει ανετα και να κανει οτι θελει ακομα και οταν φοραει πυτζαμακια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καταρχην Δεν ακουγεσαι στριγγλα...:lol::lol::lol:

Μονο το να πατησει το παιδι εξω στην απευθειας πηγη μικροβιων μεχρι να φτασει στο σημειο του σχολαστικου πλυσιματος απεχει ενα χρονικο σημειο...δηλαδη ναι θα το απολυμανεις επιτοπου με μωρομαντηλα κλπ...αλλα τα μικροβια ειναι παντου!!

Εμεις ευτυχως στις παρεες μας καναμε παιδια στις ιδιες ηλικιες...οποτε ολοι μας ημασταν ευαισθητοποιημενοι στο θεμα αυτο...Πηγαιναμε ή ερχονταν επισκεψεις και αφηναμε παπουτσια στην εισοδο αλλα δεν ημασταν και τυχεροι στο να μας προσφερουν παντοφλες!:roll:

Ομως αυτη η προσοχη κρατησε μεχρι τα 2-2,5....απο εκει και περα στους επισκεπτες μου εγω δεν ζηταω πια να βγαζουν παπουτσια....αλλα πια η μικρη μου ηταν σε ηλικια να καταλαβαινει να προσεχει ή να πλενει τα χερια της ή να μην κυλιεται στα πατωματα κλπ...

Καταρχην Δεν ακουγεσαι στριγγλα...:lol::lol::lol:

Μονο το να πατησει το παιδι εξω στην απευθειας πηγη μικροβιων μεχρι να φτασει στο σημειο του σχολαστικου πλυσιματος απεχει ενα χρονικο σημειο...δηλαδη ναι θα το απολυμανεις επιτοπου με μωρομαντηλα κλπ...αλλα τα μικροβια ειναι παντου!!

Εμεις ευτυχως στις παρεες μας καναμε παιδια στις ιδιες ηλικιες...οποτε ολοι μας ημασταν ευαισθητοποιημενοι στο θεμα αυτο...Πηγαιναμε ή ερχονταν επισκεψεις και αφηναμε παπουτσια στην εισοδο αλλα δεν ημασταν και τυχεροι στο να μας προσφερουν παντοφλες!:roll:

Ομως αυτη η προσοχη κρατησε μεχρι τα 2-2,5....απο εκει και περα στους επισκεπτες μου εγω δεν ζηταω πια να βγαζουν παπουτσια....αλλα πια η μικρη μου ηταν σε ηλικια να καταλαβαινει να προσεχει ή να πλενει τα χερια της ή να μην κυλιεται στα πατωματα κλπ...

Εγω οταν η φμ ειναι εξω και παιζει την αφηνω σε συγκεκριμενο χωρο και μολις μπουμε σπιτι την μπανιαριζω αν εχει εκτεθει το δερμα τησ παρολο που φοραμε μακρυμανικα παντελονακια μεχρι στιγμησ (εκθεση δερματοσ, εκδορεσ) και το καλοκαιρι, οποτε δεν μενει τιποτα επανω της αλλα δεν μπορω να αφησω καποιον να μπει στο σπιτι τη στιγμη που παταει οπου παταω και εγω οταν βγω εξω (νοσοκομειο, λασπες, σκουπιδια, λαδια απο αυτοκινητα, αποβλητα απο ζωα κλπ), οποτε οντως στριγγλα δεν ακουγομαι.....:tongue::tongue::tongue:. Δεν απαιτω απο τους αλλους να ακολουθησουν την ιδια τακτικη αλλα εγω δεν μπορω, φρικααααααρω λεεεεεμε......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα! πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρουλης!

Yola μου λιγες μερες μεινανε!!! πωπω ερχεται μπεμπαρος!!! παντως πριν γεννησω η μαια μου ειχε πει οτι αν προεκυπτε καισαρικη θα με ξυριζαν ελαχιστα ψηλα για την τομη!

Μποτσακι μου εννοειται δε θα σκασεις για το θηλασμο, σε αλλες ερχονται ευκολα ενω σε αλλες οχι! οπως και να ΄χει το μωρο σου θα μεγαλωσει! Εγω ουτε σταγονα γαλα δεν ηπια απο τη μανα μου!! Ποιο γαλατακι του δινεις? το frezylac μηπως που προτεινουν στο ΡΕΑ?

Ιωαννα μου τι κανετε?? τι κανει η μικρη σου? καλυτερα απο γκρινια? εμενα κοριτσια ο αφαλος του επεσε στο μαιευτηριο!!!! ευτυχως!! μαλλον ειχε κανει γερο κομπο ο γιατρος και ατροφησε αμεσως!!! ευτυχως γιατι το ειχα μεγαλο αγχος για το πλυσιμο στο σπιτι!

Συμπεθερα!!! τι κανετε ωρε?? στολισατε?? εμεις δε τα καταφεραμε, ελπιζω αυριο ομως!!!

Με το καλο να περασουν οι μερες και να ακουσεις καρδουλα δυνατη που θα σας ξεκουφανει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Πατουσιτσα μου με το καλο να βγειτε αυριο να πατε σπιτι σας.Σκεφτομαι κι εγω να παρω το πακετο των 2 νυχτων αφου μου το προτεινε και ο γιατρος αν ειμαστε καλα.

Επειδη θα ειμαι κι εγω στο Μητερα μπορεις να μου πεις λιγες λεπτομερειες για ξυρισμα κλισμα ανανηψη και αν εισαι ευχαριστημενη απο μαιες νοσηλευτριες και ειδικα πως ηταν η πρωτη σου νυχτα;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...