Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα! πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρουλης!

Yola μου λιγες μερες μεινανε!!! πωπω ερχεται μπεμπαρος!!! παντως πριν γεννησω η μαια μου ειχε πει οτι αν προεκυπτε καισαρικη θα με ξυριζαν ελαχιστα ψηλα για την τομη!

Μποτσακι μου εννοειται δε θα σκασεις για το θηλασμο, σε αλλες ερχονται ευκολα ενω σε αλλες οχι! οπως και να ΄χει το μωρο σου θα μεγαλωσει! Εγω ουτε σταγονα γαλα δεν ηπια απο τη μανα μου!! Ποιο γαλατακι του δινεις? το frezylac μηπως που προτεινουν στο ΡΕΑ?

Ιωαννα μου τι κανετε?? τι κανει η μικρη σου? καλυτερα απο γκρινια? εμενα κοριτσια ο αφαλος του επεσε στο μαιευτηριο!!!! ευτυχως!! μαλλον ειχε κανει γερο κομπο ο γιατρος και ατροφησε αμεσως!!! ευτυχως γιατι το ειχα μεγαλο αγχος για το πλυσιμο στο σπιτι!

Συμπεθερα!!! τι κανετε ωρε?? στολισατε?? εμεις δε τα καταφεραμε, ελπιζω αυριο ομως!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ καλα ειμαστε....:D:D:D, εσεις??????? ναι στολισα μεσα, τωρα εμεινε το εξω...

Εσυ λιγο κουλ με τις δουλειες...;);)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πατουσιτσα μου!!! μπραβο που τα πατε καλα!! κι εγω ειχα πληγωθει πολυ στις θηλες, παρε την αλοιφη purelan της medela και θα εισαι σουπερ!!! απο αυριο θα κατεβασεις το πολυ γαλα και εκει θελει υπομονη!!! να βγαζεις με το θηλαστρο για να μη πετρωσει!!! Η μικρουλα ησυχη??? σου μοιαζει?? δωστης ενα τερααααστιο φιλακι!!!!!!

Συμπεθερα μου!!!! και του χρονου θα στολισεις με τη φουρτουνιτσα, οσο να πεις θα ειναι πιο συνεργασιμη!! Καλε δεν κουραζομαι με τις δουλειες!! τα βασικα κανω, και αυτες τις μερες που εχει αδεια ο καλος μου με βοηθα παρα πολυ!

Τη Δευτερα θα παω για χοριακη και οιστραδιολη,προγεστερονη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα μου!!! μπραβο που τα πατε καλα!! κι εγω ειχα πληγωθει πολυ στις θηλες, παρε την αλοιφη purelan της medela και θα εισαι σουπερ!!! απο αυριο θα κατεβασεις το πολυ γαλα και εκει θελει υπομονη!!! να βγαζεις με το θηλαστρο για να μη πετρωσει!!! Η μικρουλα ησυχη??? σου μοιαζει?? δωστης ενα τερααααστιο φιλακι!!!!!!

Συμπεθερα μου!!!! και του χρονου θα στολισεις με τη φουρτουνιτσα, οσο να πεις θα ειναι πιο συνεργασιμη!! Καλε δεν κουραζομαι με τις δουλειες!! τα βασικα κανω, και αυτες τις μερες που εχει αδεια ο καλος μου με βοηθα παρα πολυ!

Τη Δευτερα θα παω για χοριακη και οιστραδιολη,προγεστερονη!

Σουυυυυπερ, μια χαρα θα ειναι ολα. Να υποθεσω οτι ενημερωσες τον ντοκ σου και αν ναι ξετρελαθηκε απο τη χαρα του ε?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σουυυυυπερ, μια χαρα θα ειναι ολα. Να υποθεσω οτι ενημερωσες τον ντοκ σου και αν ναι ξετρελαθηκε απο τη χαρα του ε?????????

πηρα τη μαια μου και οχι τον γιατρο!!! δεν ηθελα να τον ενοχλησω αφου ξερω οτι εχει πολυ δουλεια, ηθελα απλως να ρωτησω αν χρειαζεται να κανω κι αλλη ορμονη εκτος απο τη χοριακη.. αν ολα ειναι καλα θα πρεπει σε 10 μερες να ακουσουμε καρδουλα και εχω σκοπο να παω στο νοσοκομειο εδω και αν ολα κυλουν ενταξει τοτε θα κλεισω ραντεβου για Αθηνα..

to1Np2.png

KCkop2.png

πηρα τη μαια μου και οχι τον γιατρο!!! δεν ηθελα να τον ενοχλησω αφου ξερω οτι εχει πολυ δουλεια, ηθελα απλως να ρωτησω αν χρειαζεται να κανω κι αλλη ορμονη εκτος απο τη χοριακη.. αν ολα ειναι καλα θα πρεπει σε 10 μερες να ακουσουμε καρδουλα και εχω σκοπο να παω στο νοσοκομειο εδω και αν ολα κυλουν ενταξει τοτε θα κλεισω ραντεβου για Αθηνα..

Και πολυ καλα θα κανεις...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Και πολυ καλα θα κανεις...

Ε ναι μωρε γιατι αν ακουσει καρδουλα ο γιατρος μου θα θελει να με ξαναδει μεσα σε 2 εβδομαδες. Και ειναι ταλαιπωρια να κανω το ταξιδι 2 φορες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, δε μπορει και ο αντρας μου να παρει αδεια αφου ειχε τωρα. Οποτε ας ακουσω εδω την καρδουλα και παω μετα απευθειας στο γιατρο μου!

Η Ριτσα δεν εχει εμφανιστει ετσι?? πωπω τι ησυχιες ειναι αυτες, που να γεννησουν και οι τελευταιες!! και το Ηλιοβασιλεμα χαθηκε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ε ναι μωρε γιατι αν ακουσει καρδουλα ο γιατρος μου θα θελει να με ξαναδει μεσα σε 2 εβδομαδες. Και ειναι ταλαιπωρια να κανω το ταξιδι 2 φορες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, δε μπορει και ο αντρας μου να παρει αδεια αφου ειχε τωρα. Οποτε ας ακουσω εδω την καρδουλα και παω μετα απευθειας στο γιατρο μου!

Η Ριτσα δεν εχει εμφανιστει ετσι?? πωπω τι ησυχιες ειναι αυτες, που να γεννησουν και οι τελευταιες!! και το Ηλιοβασιλεμα χαθηκε!

Σιγουρα ειναι ταλαιπωρια και εφοσον εχεις την δυνατοτητα να ακουσεις καρδουλα χωρισ να απομακρυνθεις σε πρωτη φαση ακομα καλυτερα. Οντως πολυ ησυχια σημερα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σιγουρα ειναι ταλαιπωρια και εφοσον εχεις την δυνατοτητα να ακουσεις καρδουλα χωρισ να απομακρυνθεις σε πρωτη φαση ακομα καλυτερα. Οντως πολυ ησυχια σημερα...

Κι εγω θα αποσυρθω συμπεθερα μου για να ξαπλωσω.. θα καθιερωσω και τον μεσημεριανο υπνο σιγα σιγα!! μολις υπολογισα τις εβδομαδες μου και λογικα ειμαι 5 ακριβως!! ειμαι πολυ αισιοδοξη...! παω για νανακια συμπεθερακι μου, δωσε φιλακια στη φουρτουνιτσα μας το πρωι που θα ξυπνησει!!! Καληνυχτες και καλη ξεκουραση!

to1Np2.png

KCkop2.png

όντως ησυχίες τελευταια :-).... και μέχρι να μπούμε σε ρυθμό δεν θα προλαβαίνουμε!!!

Αγορομαμμυ να αποφεύγεις τα ταξίδια και την κούραση... ειδικά τώρα που είναι ακόμα νωρίς... όπως τα λες καλύτερα να δεις ένα γιατρό και να ακούσετε καρδούλα εκεί (τι συγκινητική στιγμή!!) και μετά ξανά Αθήνα.

kPAZp2.png

Κοριτσιαααααααααααα!!!!!Τι κάνετε καλεεεεεεεεεεεε?????

Εμείς καλα είμαστε,πονάει λίγο η κοιλίτσα μας κι εγώ λιώνω που τον βλέπω να ταλαιπωρείται αλλά τι να κανω!!!Τώρα κοιμόμαστε.Ο αφαλος μας έχει κλείσει σχεδόν και η παιδίατρος μας είπε από Δευτέρα μπανάκι!!!!

Αγορομαναααααα το αλμυρον του δίνανε στο Ρέα και το δέχτηκε μια χαρά οπότε προς το παρον δεν το αλλάζω!!!!

Συμπεθεραααααααααααα!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηη 9 μήνες περάσαμε όλες μαζί και μοιραστήκαμε τις αγωνίες μας για να έχουμε τα πλασματακια μας στην αγκαλιά μας!!!Είναι δυνατόν να μην κλαίμε?????Δάκρυα χαράς είναι ας κλάψουμε!!!!Κι εγώ οταν με κοιτάει στα ματια τα ξεχνάω όλα!!!Δεν βλέπω τίποτα άλλο γυρω μου!!!!

Κοαλακι μου και του χρόνου να εισαστε καλα και να στολισετε παρέα με το φουρτουνακι σου!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Αγορομαμυ μου πολυ χαιρομαι που σε ακουω αισιοδοξη και καλα κανεις!!!!

Κοαλακι στολισατε και εσεις!!! Να χαιρεστε το κοριτσακι σας και να το βλεπετε να χαιρεται με τα στολιδια και τα χριστουγεννιατικα καλουδια!!!

Πατουσιτσα τι ρεκορ διαμονης ειναι αυτο!!! με καισαρικη χθες και αυριο βγαινετε!!! ουαου!!! τοσο πολυ εχουν αλλαξει τα δεδομενα τα ιατρικα!!!! η μπεμπουλα σας καλα;

ωωωωπ καλε πανω που εβγαινα εμφανιστηκαν κι αλλες!!!

Μποτσακι μου το almiron του εδωσα κι εγω οταν κοψαμε το θηλασμο, στην αρχη το frezylac βασικα και μετα το almiron γιατι το αλλο ειχε ελειψη! Μια χαρα ηταν το almiron αν εξαιρεσουμε λιγη δυσκοιλιοτητα που παρατηρουσα αλλα οχι σε ανησυχητικο βαθμο! Υπομονη με του κολικους! βαζε τον μπρουμητα στα γονατα σου και ετσι θα ανακουφιζεται η κοιλιτσα του! στα περισσοτερα μωρακια πιανει! επισης βαζε ενα πιστολακι στην πριζα να δουλευει ή τον απορροφητηρα... θα με θυμηθεις σου λεω!!!!

Αντε τρεχω για ναααανι! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια να σας πω μαρη!!!!

Ο γιος μου με την γυναίκα του έχει δέκα μέρες διαφορα.Το ιδιο δεν έχει και η φουρτούνα με τον Δημητράκη η κανω λάθος???

ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!! μονο που σε εμας η φουρτουνα γεννηθηκε πρωτη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηρθατε καλε???????? ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες οσον αφορα το στολισμα μαζι με τη φμ μου.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ποναει η κοιλιτσα ε??? θα περαααααασε μωρεεε!!!!!! Δωστου ενα φιλααααακι και ενα χαδακι και θα κανουμε προσευχουλα να μην ποναει.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις εσυ????? ολα καλα κοριτσι μου?????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ κοιμηθηκε η κορουλα σου????? εσυ εισαι καλα????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ φυσικα να καθιερωσεις τον μεσημεριανο υπνο, θα τον εχεις αναγκη πολυ συντομα. Καληνυχτα και καλη ξεκουραση.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...