Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιολα μου με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω 38 και 1 γεννησα και στην 37 και 3 ο μπεμπης ηταν 3470 και γεννηθηκε 3500.Οποτε παρε δυναμη κανε και τα μπωτε σου οπως κι εγω και πηγαινε κοριτσακι μου να παρεις το μωρο σου αγκαλιτσα!!!!!!!!

Σε ευχαριστω Μποτσακι μου για τις πληροφοριες.Μακαρι να πανε ολα τοσο καλα οσο πηγαν σε σενα που ησουν με καισαρικη. Ειμαι απο τις περιπτωσεις μακροσωμιας χωρις διαβητη.Βεβαια ειπεο γιατρος οτι ειμαι ψηλη και ειναι λογικο σε αγορι να συμβει.Για να δουμε ποσο θα βγει...

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ αντε καλε τι 11 τι 14?μια χαρα ολα!!!!!!!!!!!

ολα καλα θα πανε!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μια χαρα τα νεα σου!!!!!!!!!!μπραβο που φθασατε μεχρι εδω συμφωνω με το προβλημα σου!!!!!!οσο για το οτι θα μπεις απ την προηγουμενη μη σκας εγω ειχα μπει 2 μερες πριν κ επειδη η μαμα μου δεν ειχε ερθει ακομη απ το νησι εμεινε ο αντρουλης μου μαζι μου στο νοσοκομειο!!!!!!!οποτε πες στον αντρουλη σου να μεινει μαζι σου!!!!!!!!!!!

ξυρισου απ το σπιτι αν μπορεις εγω ετσι ειχα κανει!!!!!!!!!!!

η μουρμουριτσα με το nyrofen k την αλοιφη για τα δοντια ειναι πιο ηρεμη!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Σε ευχαριστω Μποτσακι μου για τις πληροφοριες.Μακαρι να πανε ολα τοσο καλα οσο πηγαν σε σενα που ησουν με καισαρικη. Ειμαι απο τις περιπτωσεις μακροσωμιας χωρις διαβητη.Βεβαια ειπεο γιατρος οτι ειμαι ψηλη και ειναι λογικο σε αγορι να συμβει.Για να δουμε ποσο θα βγει...

Nαι καλε κι εμενα λυσσαξανε!!!!!!!!!3500 κιλα βγηκε.Μια χαρα παιδακι.Τελειο ειναι το παιδακι μου.Οτι μου ειχε πει ο εμβρυολογος στη β επιπεδου.Ενα γεροδεμενο παιδακι.Κι ο γιατρος μου αυτο μου ειχε πει απλα μετα προεκυψε το ζαχαρακι και θελησε να με προφυλαξει και τον ευχαριτω πολυ!!!!!!!!!Επισης μακροσωμια απ'οσο γνωριζω θεωρειται απο 4 κιλα και πανω!!!!!Ελεος!!!!!!!

Μακαρι σε ολες που κανουν καισαρικη να πανε ολα οσο καλα πηγαν με μενα!!!!!!!!Ειληκρινα το λεω και το ευχομαι!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ασε κ εγω ειχα παθει σοκ οταν επεσε ο αφαλος!!!!!!!!!πηγα ν αλλαξω πανα στην μπεμπα κ με το που ανοιγω πεφτει ο αφαλος(η μαλλον ειχε πεσει απο πριν)κ βαζω τις φωνες αφηνω το μωρο οπως ηταν κ τρεχω βγαινω στο μπαλκονι κ στο τσακ προλαβα τη μανα μου κ τον αντρα μου που πηγαιναν σουπερ μαρκετ κ λεω τρεξτε γρηγορα ανεβαινουν σπιτι κ λεω στη μανα μου πανε δες κατι πρεπει να κανα κ βγηκε ο αφαλος κ λεει οχι καλε απλα επεσε τρομαρα που χα παρει!!!!!!η μικρη ηταν 5 ημερων!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γιολα μου με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω 38 και 1 γεννησα και στην 37 και 3 ο μπεμπης ηταν 3470 και γεννηθηκε 3500.Οποτε παρε δυναμη κανε και τα μπωτε σου οπως κι εγω και πηγαινε κοριτσακι μου να παρεις το μωρο.

Κι εγω θεωρω οτι παιζει να μην ηθελε να μπω Σαββατο για δικους του λογους.Τελος παντων τωρα το χωνεψα και μου αρεσει που θα τελειωσω νωριτερα γιατι ολο ποναω και εχω βαρυνει πολυ.Ασε που ροχαλιζω κι ο αντρουλης μου υποφερει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Αν και κοιμήθηκα αργά εχθές... πρωινή πρωινή σήμερα ;)

Πατουσίτσα να χαίρεσαι την μπέμπα σου... πάντα γερή και τυχερή εύχομαι!!!!!!!!! Κορίτσαρος βγήκε:tongue::tongue::tongue:

Μαυ καλώς τα δεκτήκατε... από εδώ και πέρα μόνο χαρές:tongue::tongue::tongue::tongue:. Καταλαβαίνω την ανησυχία σου... και εγώ έχω ένα άγχος ότι η δική μου θα είναι πολύ μικρούλα :rolleyes:

Μποτσάκι έπεσε τελικά ο αφαλός του γιου σου???... Πολύ καλό... γιατί εγώ αυτό θα το έχω άγχος τις πρώτες μέρες!!!

Κοαλάκι πως φάνηκε στη φμ η ονειρούπολη??? Ακούγεται φανταστηκά!!

Έλλη συγχαρητήρια που θηλάζετε αποκλειστικά... Τελικά τα κατάφερες όλα όπως

τα είχες στο μυαλό σου.... φαντάζομαι την ευτυχία σου :tongue::tongue::tongue:

Αγορομάμμυ εμένα η γραμμή ήταν αχνή όταν έκανα το τεστ (και όντως βγήκε χαμηλή και η χοριακή).... οπότε εσένα είναι σίγουρο ΝΑΙ... μην αγχώνετσαι για τίποτα!!! Θα έχεις μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Ζωή χρόνια πολλά... και με το καλό να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά!!!

Σοτσάφι, νομίζω όντως εχθές είχαμε ανατροπές στην κατάταξη... μάλλον η Yola και εσύ και θα είστε οι επόμενες... και μετά η Ζωή και τελευταία εγώ!!!

Yola... με το καλό!!! Άλλες 5 μέρες σου έμειναν!!! :tongue::tongue::tongue:

Ιωάννα, τι κάνει η μουρμουρίτσα σου? Παιδευεστε ακόμα με τα δόντια??? Φαντάζομαι θα έχετε παγώσει από το κρύο!!!!

Η Ρίτσα είδα ότι δεν έχει μπει καθόλου... Ρίτσα όλα καλά?

Μαράκι πως πάει η δερματίτιδα της μικρής... σας πέρασε????

NGN τι καλό που είναι το μωρό σου που δεν ταλαιπωρεί τη μαμά του!!!

Ηλιοβασίλεμα... τι κάνει η Αγγελικούλα... ? Εσένα πως πάνε τα χέρια σου πέρασαν???? Να πας στο γιατρό όπως λέει και η Ζωή!!!!!!!!! Δεν το ξεχνάμε!!! Και επίσης περιμένουμε να πάρεις σειρά από την αγορομαμμυ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαράκι βορινό τι κάνετε??? Τι κάνει η μικρή σου????

Ποια άλλη ξέχασα???? Είχαμε άλλα νέα που δεν θυμάμαι???? Τα διάβασα εχθές το βράδυ και απάντησα το πρωί... οπότε νομίζω και πολλά θυμήθηκα... γιατί από μυαλό άστα να πάνε....

Εχθές στο γυρισμό είχα ζητήσει από τον άνδρα μου να σταματήσει σε περίπτερο να μου πάρει σοκολάτα με φράουλα!!! Anyway, μίλαγα με τη μαμά μου για να της πω τα νέα και τον βλέπω να σταματάει και σκέφτομαι ότι μείναμε από λάστιχο... μετά συνειδητοποιώ ότι πήγε στο περίπτερο για την σοκολάτα (αλλά δεν βρήκε)... οπότε σταματάει ξανά στο επόμενο περίπτερο και είχα ξεχάσει τη σοκολάτα και σκέφτηκα ότι μας σταμάτησε η τροχαία!!!! Ότι να είναι δηλαδή :confused::confused::confused:

Χριστινακι η καινουργια λακτα με φραουλα και γιαουρτι ειναι ολα τα λεφτα.

Κι εγω σκεφτηλα σημερα οτι την Τριτη που θα φαω την τελευταια μερα πριν την καισαρικη θα φτιαξω μακαρονια με κιμα και θα φαω μια πιαταρα να για να με πιασει για

τις επομενες 3 μερες που δεν θα τρωω.Του ειπα του γιατρου να ειναι αυστηρος στο μενου γιατι θελω να χασω τα περισσοτερα μεσα και μου ειπε μην ανησυχεις πεινασμενες

dpTCp2.png

62YBp2.png

....πεινασμενες βγαινουν ολες.Ο καθε γιατρος με τα δικα του.Θα κανω κι εγω αποτριχωση με κρεμα για να μην με ξυριζουν.Δεν θυμαμαι ομως πρεπει να το κανουμε ολο βελουδο σαν του μωρου η εμεις με καισαρικη μονο το πανω μερος στην τομη;

Παντως Χριστινακι λιγη υπομονη τωρα στην ουρα ακομα.Το δικο μου το παιρνουν γιατι μεγαλωσε ηδη και υπαρχει και η παλια τομη εσενα πρεπει να παρει λιγο η καθε περιπτωση διαφορετικη και εχουμε και ιδια ΠΗΤ.Αρκει να πανε ολα καλα σε ολες μας

dpTCp2.png

62YBp2.png

Χριστινακι η καινουργια λακτα με φραουλα και γιαουρτι ειναι ολα τα λεφτα.

Κι εγω σκεφτηλα σημερα οτι την Τριτη που θα φαω την τελευταια μερα πριν την καισαρικη θα φτιαξω μακαρονια με κιμα και θα φαω μια πιαταρα να για να με πιασει για

τις επομενες 3 μερες που δεν θα τρωω.Του ειπα του γιατρου να ειναι αυστηρος στο μενου γιατι θελω να χασω τα περισσοτερα μεσα και μου ειπε μην ανησυχεις πεινασμενες

Την λάκτα που λες ζήτησα και εγώ εχθές!!!:tongue::tongue::tongue:

Άσε και εγώ σίγουρα θα πεινάσω στο μαιευτήριο!!! Αλλά όπως λες καλό είναι να χαθούν τα κιλά :-)

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μου φαινόταν περίεργο να σε βάλει Σάββατο... όχι τίποτα αλλο, αλλά ειδικά για καισαρικη συνήθως οι γιατροί έχουν την ομάδα τους και Σάββατο κανονικά δεν δουλεύουν!!! Οπότε είτε πρέπει να τους φωνάξουν έκτακτα είτε να χρησιμοποιήσουν τους εφημερευοντες...

Όπως τα λες όμως... το βασικό είναι να είναι καλά τα μωράκια μας και εμείς!!! Λίγες μέρες πάνω λίγες κάτω δεν κάνουν διαφορά :tongue::tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα ηρθα... Τι κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα, στολισα μεσα στο σπιτι το μεσημερι οσο η φμ κοιμοταν και μολις ξυπνησε παιξαμε, την εδωσα γιαουρτι με μελι και πηγε λιγο στη γιαγια της. Ηρθε, ξαναπαιξαμε, εφαγε και τωρα νανι...

Εσεις ολες ειστε καλα?????

Κοριτσιααααα παγωνιααααα και σημερα...

Αντε μεχρι να εμφανιστειτε παω να φτιαξω να μασουλησω κατι, θα φτιαξω τοστακια με κασερι, κετσαπ, μουσταρδα και κηπουρου, γιααααααμι!!!!!!

Σημ: ξεχασα να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορταζοντες!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα! πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρουλης!

Yola μου λιγες μερες μεινανε!!! πωπω ερχεται μπεμπαρος!!! παντως πριν γεννησω η μαια μου ειχε πει οτι αν προεκυπτε καισαρικη θα με ξυριζαν ελαχιστα ψηλα για την τομη!

Μποτσακι μου εννοειται δε θα σκασεις για το θηλασμο, σε αλλες ερχονται ευκολα ενω σε αλλες οχι! οπως και να ΄χει το μωρο σου θα μεγαλωσει! Εγω ουτε σταγονα γαλα δεν ηπια απο τη μανα μου!! Ποιο γαλατακι του δινεις? το frezylac μηπως που προτεινουν στο ΡΕΑ?

Ιωαννα μου τι κανετε?? τι κανει η μικρη σου? καλυτερα απο γκρινια? εμενα κοριτσια ο αφαλος του επεσε στο μαιευτηριο!!!! ευτυχως!! μαλλον ειχε κανει γερο κομπο ο γιατρος και ατροφησε αμεσως!!! ευτυχως γιατι το ειχα μεγαλο αγχος για το πλυσιμο στο σπιτι!

Συμπεθερα!!! τι κανετε ωρε?? στολισατε?? εμεις δε τα καταφεραμε, ελπιζω αυριο ομως!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιααααααααααααα!!!!!καλησπεραααααα καλα εισαστε???εχω χαθει κορες!!!!!!

στο μαιευτηριο ειμαστε ακομη,αυριο βγαινουμε τσακ μπαμ!!!!

ολα καλα με την Δεσποινουλα μου κοριτσια!!!!πολυ ησχη και φαγανουλα!!!!

απο χθες μου την ειχαν στο στηθος........τι να βγαλω καλε??????????????πρωτογαλα και να μου μασαει της θηλες!μου της ματωσε η κυουρια!

οποτε απο σημερα με θηλαστρο και συμπληρωματικο γαλατακι!μια χαρουλα!

πριν κανα 2 ωρο με κοιτουσε στα ματια και εκλαιγα απο ευτυχια!!!!!!!ειναι απιστευτο αυτο που ζουμε!!!!!δεν υπαρχει!!!!!!!!!!

θα μου την φερουνε σε λιγακι παλι.....!!!!

αυτα τα νεακια μου!!!!αλλα γεννητουρια ειχαμε??????????????4 μειναμε!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!και τελειωνουμε κοριτσιααααα!!!!!!!!!!!!

απο αναρωση καλυτερα......!χθες τα μαυρα μου τα χαλια!αλλα παει περασε!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσιααααααααααααα!!!!!καλησπεραααααα καλα εισαστε???εχω χαθει κορες!!!!!!

στο μαιευτηριο ειμαστε ακομη,αυριο βγαινουμε τσακ μπαμ!!!!

ολα καλα με την Δεσποινουλα μου κοριτσια!!!!πολυ ησχη και φαγανουλα!!!!

απο χθες μου την ειχαν στο στηθος........τι να βγαλω καλε??????????????πρωτογαλα και να μου μασαει της θηλες!μου της ματωσε η κυουρια!

οποτε απο σημερα με θηλαστρο και συμπληρωματικο γαλατακι!μια χαρουλα!

πριν κανα 2 ωρο με κοιτουσε στα ματια και εκλαιγα απο ευτυχια!!!!!!!ειναι απιστευτο αυτο που ζουμε!!!!!δεν υπαρχει!!!!!!!!!!

θα μου την φερουνε σε λιγακι παλι.....!!!!

αυτα τα νεακια μου!!!!αλλα γεννητουρια ειχαμε??????????????4 μειναμε!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!και τελειωνουμε κοριτσιααααα!!!!!!!!!!!!

απο αναρωση καλυτερα......!χθες τα μαυρα μου τα χαλια!αλλα παει περασε!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη τι κανετε?????????? χαιρομαστε που σε ακουμε ευτυχισμενη......!!!!!!!! Να δωσεις πολλααααα φιλα στη μπεμπουλα σου και μια τερααααααστια αγκαλια. Αυριο με το καλο να πατε σπιτακι σας και οι γιορτες εεεεεεεεερχονται, θα κανουμε οοοοοολοι μαζι......:D:D:D:D.

Αλλα γεννητουρια δεν ειχαμε, σε λιγες μερες γεννανε η ΓΙΟΛΑ και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ με καισαρικη. Οι αλλες ακομα περιμενουνε μεχρι να σκασουν μυτη τα αγγελουδια τους.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...