Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλως τη συμπεθερα και το Ηλιοβασιλεμα!! ο μικρος κοιμαται, ειχε παει για ψωνια με τον μπαμπακα του, τη Δευτερα επιστρεφει στη δουλεια ο καλος μου!! Θα κανω σαρδελιτσα στο φουρνο και λιγο μπακαλιαρο και ελεγα να κανω και κουνουπιδι αλλα τελικα εφτιαξα μαυροματικα φασολια με φρεσκο κρεμμυδακι, μαϊντανο, ξυδι και λαδακι, υπεροχο!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου δεν ειναι ωραια οταν εχει ρεπο ο αντρουλης σου? εμεις τον χαιρομαστε τοσο πολυ! εχω κι εγω παρεουλα!!

Συμπεθερα μου εσυ παλι το αντιθετο εφυγε ο συμπεθερος? θα ερθει τις γιορτες τωρα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα πηρε απρογρομμάτιστο ρεπό ο σύζυγος και βρήκα ευκαιρία και εκανα το γνωστό μου πρωινό, δηλαδή ξύπνησα και ετοίμασα το παιδί, το πήγε ο σύζυγος στο σχολείο και εγωξαναχώθηκα στο κρεβάτι μεχρι τις 9.30 -10παρά....

Εβαλα φασολάκια με μπόλικες πατατούλες κατά παραγγελία της μαθητριούλας μου και εφτιαξα το νες μου και μπηκα να σας καλημερισω!!!

Κοαλάκι εφυγε ο αντρας σου για Θεσ/κη... Ευτυχως προλαβατε και πηγατε τις βολτιτσες σας και κανατε ενα ωραιο οικογενειακο διαλειμμα.

Αγορομαμυ μου ο Δημητρακης καλα; Εσύ και το σπορακι σου; ο αντρας σου γυρισε για δουλεια ή ακομη εχει αδεια;

Χριστινα σε ωραιο φαγητο κόλλησες!!!!!!!!! Και μενα μου αρεσει πολυ αλλα δεν επιτρέπεται να το τρωω πολλές φορές και σίγουρα χωρίς τυρι λογω αντιστασης στην ινσουλινη....και επομενως οταν το τρωω ετσι δεν το ευχαριστιεμαι πληρως!

Σιγουρα η περιπτωση σου ηταν εξαρχης πολυ πολυ δυσκολη και σπανια!!!! Και ευτυχως ολα κυλανε ομαλα και φτασατε και υπερβηκατε και τους χρονικους σας στοχους!!! Μην ανησυχεις για το βαρος του μωρού!!!! Πολλες κοπελες και διχως τα δικα σου θεματα, γεννανε μωρακια 2200-2500 και ολα καλα πηγαινουν!!!!!!!!

Το χερι με ενοχλει.....ομως καθυστερω τον γιατρο λογω εξοδων (δυστυχως). Δεν μας εχουν πληρωσει ακομη και δεν θα μας πληρωσουν μεχρι 15 και δεν ειναι και σιγουρο οτι θα μας δωσουν και το δωρο, επομενως επειδη τον Δεκεμβρη εχουμε υπερβολικα πολλα μαζεμενα εξοδα, δεν ξερω τι να πρωτοκανω.....

πωωω πωωω και αυτος ο δεκεμβρης ο πιο δυσκολος οικονομικα μήνας είναι!! ουφ!!!

χριστινακι..και η νυφη μου χωρις να εχει καποιο προβλημα, τελειομηνη το ανηψακι μου ηταν 2500 κιλα οταν γενννηθηκε, ουτε θερμοκητιδα δεν μπηκε και μια χαρα κοπελαρα ειναι τωρα!!!δεν το συζητωωωωω μια χαρα εισαι!!!

καλημερα sotsafi μου! ολα καλα εμεις, τωρα πηρα τη μαια μου και μου ειπε τι αλλες ορμονες να κανω μαζι με τη χοριακη! εσεις πως τα πατε? εισαι ετοιμη απ'ολες τις αποψεις??? πραγματα του μωρου, τα δικα σου κλπ??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου????

Εμείς καλύτερα σημερα!!!!!Κοιμηθήκαμε από τη μια μέχρι πέντε παρα και από τις έξι μέχρι τις 9!!!!!

Κλείσαμε λιγακι τα ματάκια μας!!!!!

Ααααααααααααααααααααα μας έπεσε κι ο αφαλος και ηρθα κι ασπρισα η γυναίκα.Ευτυχως που ήμουν με τον άντρα μου!!!!

Εσείς τι κάνετε καλα μου κοριτσάκια?

1sh1p2.png

Καλημερααααααααααααα!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου????

Εμείς καλύτερα σημερα!!!!!Κοιμηθήκαμε από τη μια μέχρι πέντε παρα και από τις έξι μέχρι τις 9!!!!!

Κλείσαμε λιγακι τα ματάκια μας!!!!!

Ααααααααααααααααααααα μας έπεσε κι ο αφαλος και ηρθα κι ασπρισα η γυναίκα.Ευτυχως που ήμουν με τον άντρα μου!!!!

Εσείς τι κάνετε καλα μου κοριτσάκια?

καλημερα φρεσκομανουλα!!! πως τα πατε?? επειδη εχω χασει επεισοδια, θηλαζετε? περνατε κολικους? ενταξει ο μικρουλης?? βροχηηηηη οι αποριες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλως τη συμπεθερα και το Ηλιοβασιλεμα!! ο μικρος κοιμαται, ειχε παει για ψωνια με τον μπαμπακα του, τη Δευτερα επιστρεφει στη δουλεια ο καλος μου!! Θα κανω σαρδελιτσα στο φουρνο και λιγο μπακαλιαρο και ελεγα να κανω και κουνουπιδι αλλα τελικα εφτιαξα μαυροματικα φασολια με φρεσκο κρεμμυδακι, μαϊντανο, ξυδι και λαδακι, υπεροχο!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου δεν ειναι ωραια οταν εχει ρεπο ο αντρουλης σου? εμεις τον χαιρομαστε τοσο πολυ! εχω κι εγω παρεουλα!!

Συμπεθερα μου εσυ παλι το αντιθετο εφυγε ο συμπεθερος? θα ερθει τις γιορτες τωρα??

Εμεις θα φαμε γεμιστα με τυρακι και λαχανο σαλατα. Εφυγε ο συμπεθερος και θα ερθει με μαζεμενα ρεπο η τα χριστουγεννα η πρωτοχρονια. Εγω απο σημερα ξεκιναω να στολιζω σιγα σιγα...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε?????? μια χαρα υπνους κανατε, μπραβο σας!!!!! Επεσε μαρη ο αφαλος???? τον επιασες ε....;););)??????!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αγορομανααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τελος ο θηλασμος!!!!!!Εβγαλε λιγο στην αρχη μετα μαλακωσε το στηθος μου και δεν εβγαζε.Οσο εβγαλε το εδωσα με θηλαστρο φυσικα!!!!!!!!

Αλλα ολα καλα δεν θα τρελαθω,το μωρο εχει παρει την σειρα του!!!!

Ξενυχτι εχουμε πολυ,μονο εχθες το βραδυ ηταν καλυτερα και κολικουλιδες πρεπει να εχουμε αλλα θα το περασουμε.Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα μεγαλωνουμε νομιζω.Καθε μερα ειναι διαφορετικος ο μπεμπουλης μου!!!!!!!

Εσυ μαρηηηηηηηηηη μην κανεις πολλες δουλειες γιατι μολις κανεις την χοριακη θα δεις ενα ποοοοοοοοοοοοοολυ θετικο αποτελεσμα!!!!!!!!!χεχεχεεχεχεεχεχχεεχχεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Ο Μητσος μας καλα?????????

Μαρηηηηηηηηηηηηηη κοαλακι!!!!!!!!!!!!Τον επιασε ο αντρας μου!!!!!!

Εγω????????????απαπαπαπαπαπαπαπαππαπαπαπααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλά είμαι :tongue::tongue::tongue:... Εσείς τι κάνετε? Ξύπνησε ο Δημητράκης?

Η αλήθεια είναι ότι την αδελφή μου δεν την είχε βάλει σε κανένα από τα παιδιά της την προηγούμενη μέρα... αλλά για να προλάβουν τις ετοιμασίες κτλ... τελικά γέννησε μετά το μεσημέρι. Anyway, τι να κάνουμε το λιγότερο είναι αυτό!!!

Α... δεν σας είπα μου είπε ότι σπάσαμε ρεκόρ που φτάσαμε σε αυτή την εβδομάδα με το πρόβλημα που έχω και ότι θα γράψει άρθρο με την περίπτωση μου :tongue::tongue::tongue:

Χρηστινακι μου μπραβο σε σενα και μπραβο και στον γιατρο σου!!!!!!!!!

Εκανε καλη δουλεια!!!!!!!!Δεν υπηρχε περιπτωση να μην τα καταφερετε!!!!!

Ειχαμε πει απο την αρχη για ολες οτι θα φτασουμε στο τελος αυτης της διαδρομης που λεγεται εγκυμοσυνη και ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!Γι'αυτο ετοιμασου σε λιγες μερες να παρεις το μωρο σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αγορομανααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τελος ο θηλασμος!!!!!!Εβγαλε λιγο στην αρχη μετα μαλακωσε το στηθος μου και δεν εβγαζε.Οσο εβγαλε το εδωσα με θηλαστρο φυσικα!!!!!!!!

Αλλα ολα καλα δεν θα τρελαθω,το μωρο εχει παρει την σειρα του!!!!

Ξενυχτι εχουμε πολυ,μονο εχθες το βραδυ ηταν καλυτερα και κολικουλιδες πρεπει να εχουμε αλλα θα το περασουμε.Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα μεγαλωνουμε νομιζω.Καθε μερα ειναι διαφορετικος ο μπεμπουλης μου!!!!!!!

Εσυ μαρηηηηηηηηηη μην κανεις πολλες δουλειες γιατι μολις κανεις την χοριακη θα δεις ενα ποοοοοοοοοοοοοολυ θετικο αποτελεσμα!!!!!!!!!χεχεχεεχεχεεχεχχεεχχεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Ο Μητσος μας καλα?????????

Μαρηηηηηηηηηηηηηη κοαλακι!!!!!!!!!!!!Τον επιασε ο αντρας μου!!!!!!

Εγω????????????απαπαπαπαπαπαπαπαππαπαπαπααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να επιασε μονο τον αφαλο ο ανδρας σου......:tongue::tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια η σειρα των επομενων λεχωιδων αλλαζει.Πηγα στον γιατρο, ειναι 3400 η κοιλιτσα του ειναι παλι μεγαλυτερη για την εβδομαδα οποτε θελει να το παρει νωριτερα για λογους μακροσωμιας και αντι 14 μπαινω 11 την Τεταρτη το πρωι στις 7!Μου ηρθε καπως η αληθεια ειναι αλλα και παλι ετοιμη ειμαι σε ολα, 38 και 1 θα ειμαι δεν θελει να τρεξω μεσα και απο πιεση οπως στο πρωτο μου. Ειμαι και 40 σε λιγες μερες οποτε καλα πραττει.Θα κανω τα beaute μου Δευτερα Τριτη και ενταξει ΠΣ θα ειμαι παλι σπιτι μου.Η Β.θα χασει λιγο σχολειο γιατι θα ερθει στην γεννα και δεν θα διαβασει για την επομενη μερα αλλα δεν θα χασει το πτυχιο.

Sotsafi μου καλυτερα εμεις τοτε να μην κανουκε τιποτα και τρεχω με σπασμενα νερα αφου δεν ειναι αυτο το ζητουμενο στην περιπτωση μας....Με το καλο και σε εσενα και με το μαλακο...;)

Γιολα μου με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω 38 και 1 γεννησα και στην 37 και 3 ο μπεμπης ηταν 3470 και γεννηθηκε 3500.Οποτε παρε δυναμη κανε και τα μπωτε σου οπως κι εγω και πηγαινε κοριτσακι μου να παρεις το μωρο σου αγκαλιτσα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου εμεις προλιγο φαγαμε και η φμ μολισ πηγε για υπνο...

Εγω λεω να στολισω οτι προλαβω σημερα, ευκαιρια ειναι τωρα που κοιμαται η φουρτουνα γιατι αν ξυπνησει τιποτα δεν θα κανω... Εδω θα ειμαι ομως, θα μπαινω βγαινω μαλλον.

Καλη ορεξη και καλο μεσημερι σε οσες πατε για υπνο και ξεκουραση...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...