Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

οκ...οτι πει η παιδιατρος σου...

Και εγω τοτε οτι μου ειχαν πει απο κλινικη ειχα κανει...αλλα δεν θυμαμαι και σιγουρα ποια μερα ακριβως ηταν.

ο αντρας σου ειναι με αδεια, ετσι; ειστε μαζι με τον μπεμπη και οι 3 σας; φανταζομαι θα ειναι και οι δικοι σας κοντα σας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια η σειρα των επομενων λεχωιδων αλλαζει.Πηγα στον γιατρο, ειναι 3400 η κοιλιτσα του ειναι παλι μεγαλυτερη για την εβδομαδα οποτε θελει να το παρει νωριτερα για λογους μακροσωμιας και αντι 14 μπαινω 11 την Τεταρτη το πρωι στις 7!Μου ηρθε καπως η αληθεια ειναι αλλα και παλι ετοιμη ειμαι σε ολα, 38 και 1 θα ειμαι δεν θελει να τρεξω μεσα και απο πιεση οπως στο πρωτο μου. Ειμαι και 40 σε λιγες μερες οποτε καλα πραττει.Θα κανω τα beaute μου Δευτερα Τριτη και ενταξει ΠΣ θα ειμαι παλι σπιτι μου.Η Β.θα χασει λιγο σχολειο γιατι θα ερθει στην γεννα και δεν θα διαβασει για την επομενη μερα αλλα δεν θα χασει το πτυχιο.

Sotsafi μου καλυτερα εμεις τοτε να μην κανουκε τιποτα και τρεχω με σπασμενα νερα αφου δεν ειναι αυτο το ζητουμενο στην περιπτωση μας....Με το καλο και σε εσενα και με το μαλακο...;)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπέρα,

Κοριτσάκια μου μόλις μόλις γύρισα από το γιατρό...κι δεν πρόλαβα να διαβάσω νέα...

όλα καλά με την πατουσίτσα??? Γεννήθηκε η μπεμπούλα μας?

Εγώ όλα καλά αλλά προβληματίστηκα λίγο!!!

Νόμιζα ότι θα προγραμματίσουμε την καισαρική την άλλη βδομάδα, αλλά τελικά μου είπε να μπω στην 16/12 με σκοπό να γεννήσω 17 το πρωί (που δεν μου άρεσε καθόλου που το τελευταίο βράδυ θα το περάσω χωρίς τον άνδρα μου στο νοσοκομείο!!!!). Το μωράκι βγήκε πάλι λίγο μικρό στον υπέρηχο... κάτι λιγότερο από 2500 κιλά, οπότε θέλει να το αφήσει να μεγαλώσει περισσότερο... Ναι μεν είναι λογικό, αλλά αυξάνουμε και το ρίσκο του να έχουμε έκτακτη καισαρική!!! Anyway, ο άνδρας μου λέει να μην αγχώνομαι και ότι θα καταφέρουμε να αντέξουμε μία βδομάδα ακόμα (αν και στην ουσία είναι 10 μέρες ακόμα), αλλά όπως και να έχει προβληματίζομαι λίγο!!

Καταρχήν αύριο μου τελειώνουν τα utopar και μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να βρω άλλο ένα κουτί. Είχε πει ο γιατρός ότι θα μου έδινε από μια άλλη κοπέλα και είχα μείνει ήσυχη, αλλά τελικά δεν μπόρεσε. Επίσης στις 14-15 του μήνα θα λείπει σε συνέδριο στην κρήτη, όποτε αν τύχει τίποτα θα με ξεγεννήσει ο συνεργάτης του και όχι ο ίδιος (αν και έχω μεγαλύτερη άνεση μαζί του, αυτό δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα γιατί και ο συνεργάτης του δεν είναι τυχαίος... είναι επίκουρος καθηγητής και θεωρείται καλός). Τώρα θα με ξαναδει την επόμενη Πέμπτη!!!

Αυτά γενικά τα νέα μου... ξεκινάω να διαβάζω τα δικά σας!!!

Ααααα.... αν καμία έχει κανένα κουτάκι utopar έστω και μισό... σας παρακαλώ στείλτε μου πμ.

kPAZp2.png

Χριστινα να ρωτησουμε την Μαυ αν μπορει να σου βρει τα φαρμακα λογω επαγγελματος της!

Τωρα για να σου λεει ετσι ο γιατρος, θα ξερει παραπανω...Αν τυχει ομως νωριτερα κανα σπασιμο νερων, θα γεννησεις ετσι και αλλιως...Οπως και να εχει, 10 μερες ειναι..θα κυλησουν!

Διαφημίσεις

Γιολα στις 11/12 λοιπον; θα υποδεχτειτε τον γιοκα σας; Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω κι εσυ να μαθεις γρηγορα νεα για μπεμπακι στην κοιλιτσα ετσι ξαφνικα και χωρις να το περιμενεις οπως συνεβη σε μενα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα κοριτσακια! καλημερα φιλες μου ομορφες!!! τι κανετε?? εμεις πολυ καλα! ξυπνησαμε, φαγαμε και τωρα ακουμε ζουζουνια και φτιαχνουμε χαλβα!!! το μενου σημερα εχει σαρδελιτσα, κουνουπιδακι, πατατουλες..! οι φρεσκομανουλες μας τι κανουν???

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Αν και κοιμήθηκα αργά εχθές... πρωινή πρωινή σήμερα ;)

Πατουσίτσα να χαίρεσαι την μπέμπα σου... πάντα γερή και τυχερή εύχομαι!!!!!!!!! Κορίτσαρος βγήκε:tongue::tongue::tongue:

Μαυ καλώς τα δεκτήκατε... από εδώ και πέρα μόνο χαρές:tongue::tongue::tongue::tongue:. Καταλαβαίνω την ανησυχία σου... και εγώ έχω ένα άγχος ότι η δική μου θα είναι πολύ μικρούλα :rolleyes:

Μποτσάκι έπεσε τελικά ο αφαλός του γιου σου???... Πολύ καλό... γιατί εγώ αυτό θα το έχω άγχος τις πρώτες μέρες!!!

Κοαλάκι πως φάνηκε στη φμ η ονειρούπολη??? Ακούγεται φανταστηκά!!

Έλλη συγχαρητήρια που θηλάζετε αποκλειστικά... Τελικά τα κατάφερες όλα όπως τα είχες στο μυαλό σου.... φαντάζομαι την ευτυχία σου :tongue::tongue::tongue:

Αγορομάμμυ εμένα η γραμμή ήταν αχνή όταν έκανα το τεστ (και όντως βγήκε χαμηλή και η χοριακή).... οπότε εσένα είναι σίγουρο ΝΑΙ... μην αγχώνετσαι για τίποτα!!! Θα έχεις μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Ζωή χρόνια πολλά... και με το καλό να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά!!!

Σοτσάφι, νομίζω όντως εχθές είχαμε ανατροπές στην κατάταξη... μάλλον η Yola και εσύ και θα είστε οι επόμενες... και μετά η Ζωή και τελευταία εγώ!!!

Yola... με το καλό!!! Άλλες 5 μέρες σου έμειναν!!! :tongue::tongue::tongue:

Ιωάννα, τι κάνει η μουρμουρίτσα σου? Παιδευεστε ακόμα με τα δόντια??? Φαντάζομαι θα έχετε παγώσει από το κρύο!!!!

Η Ρίτσα είδα ότι δεν έχει μπει καθόλου... Ρίτσα όλα καλά?

Μαράκι πως πάει η δερματίτιδα της μικρής... σας πέρασε????

NGN τι καλό που είναι το μωρό σου που δεν ταλαιπωρεί τη μαμά του!!!

Ηλιοβασίλεμα... τι κάνει η Αγγελικούλα... ? Εσένα πως πάνε τα χέρια σου πέρασαν???? Να πας στο γιατρό όπως λέει και η Ζωή!!!!!!!!! Δεν το ξεχνάμε!!! Και επίσης περιμένουμε να πάρεις σειρά από την αγορομαμμυ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαράκι βορινό τι κάνετε??? Τι κάνει η μικρή σου????

Ποια άλλη ξέχασα???? Είχαμε άλλα νέα που δεν θυμάμαι???? Τα διάβασα εχθές το βράδυ και απάντησα το πρωί... οπότε νομίζω και πολλά θυμήθηκα... γιατί από μυαλό άστα να πάνε....

Εχθές στο γυρισμό είχα ζητήσει από τον άνδρα μου να σταματήσει σε περίπτερο να μου πάρει σοκολάτα με φράουλα!!! Anyway, μίλαγα με τη μαμά μου για να της πω τα νέα και τον βλέπω να σταματάει και σκέφτομαι ότι μείναμε από λάστιχο... μετά συνειδητοποιώ ότι πήγε στο περίπτερο για την σοκολάτα (αλλά δεν βρήκε)... οπότε σταματάει ξανά στο επόμενο περίπτερο και είχα ξεχάσει τη σοκολάτα και σκέφτηκα ότι μας σταμάτησε η τροχαία!!!! Ότι να είναι δηλαδή :confused::confused::confused:

kPAZp2.png

Καλημερα Χριστινακι!!! καλα εισαι ε? μην αγχωνεσαι για τη διαδικασια που θα σε βαλει ο γιατρος, εννοω που θα μπεις απο την προηγουμενη μερα. Παντως στα περισσοτερα δημοσια ετσι γινεται!! λιγες μερες ειναι και μετα θα ειστε ολη η οικογενεια σπιτακι σας!!! και ναι ναι δε θα εισαι κρεβατωμενη!!!! :)

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Χριστινακι!!! καλα εισαι ε? μην αγχωνεσαι για τη διαδικασια που θα σε βαλει ο γιατρος, εννοω που θα μπεις απο την προηγουμενη μερα. Παντως στα περισσοτερα δημοσια ετσι γινεται!! λιγες μερες ειναι και μετα θα ειστε ολη η οικογενεια σπιτακι σας!!! και ναι ναι δε θα εισαι κρεβατωμενη!!!! :)

Καλά είμαι :tongue::tongue::tongue:... Εσείς τι κάνετε? Ξύπνησε ο Δημητράκης?

Η αλήθεια είναι ότι την αδελφή μου δεν την είχε βάλει σε κανένα από τα παιδιά της την προηγούμενη μέρα... αλλά για να προλάβουν τις ετοιμασίες κτλ... τελικά γέννησε μετά το μεσημέρι. Anyway, τι να κάνουμε το λιγότερο είναι αυτό!!!

Α... δεν σας είπα μου είπε ότι σπάσαμε ρεκόρ που φτάσαμε σε αυτή την εβδομάδα με το πρόβλημα που έχω και ότι θα γράψει άρθρο με την περίπτωση μου :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι :tongue::tongue::tongue:... Εσείς τι κάνετε? Ξύπνησε ο Δημητράκης?

Η αλήθεια είναι ότι την αδελφή μου δεν την είχε βάλει σε κανένα από τα παιδιά της την προηγούμενη μέρα... αλλά για να προλάβουν τις ετοιμασίες κτλ... τελικά γέννησε μετά το μεσημέρι. Anyway, τι να κάνουμε το λιγότερο είναι αυτό!!!

Α... δεν σας είπα μου είπε ότι σπάσαμε ρεκόρ που φτάσαμε σε αυτή την εβδομάδα με το πρόβλημα που έχω και ότι θα γράψει άρθρο με την περίπτωση μου :tongue::tongue::tongue:

μπραβο Χριστινακι!!! αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στο οτι καταφερνεις τοσο καιρο να ακολουθεις πιστα τις οδηγιες και καθεσαι και ξαπλα!! σιγουρα εχεις και γιατρο αστερι! εχεις σταθει δυνατη ολο τον καιρο, το θελεις με την ψυχη σου το παιδακι σου και καταφερνετε τα παντα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημεραααααααααααα κοριτσακια μου... Τι κανετε?????

Πολυυυυυ παγωνιααααα!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλατακι και τωρα παιζουμε, μολις εφυγε και ο ανδρουλης μου γιατι εχει βαρδυα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ευχαριστο που φτασατε ως εδω με βαση την κατασταση που προυπηρχε, τωρα εχει σημασια να γεννηθει το μωρακι σου και ολα θα πανε μια χαρα. Οσο για το νοσοκομειο που θα μπεις μια μερα νωριτερα συνηθως ετσι λειτουργουν. Εδω στο νοσοκομειο της πολης μου δεν λειτουργει ετσι, η φιλη μου που εκανε καισαρικη με το ισχιακο μπηκε την ιδια μερα αλλα δεν εχει σημασια, ειπαμε αλλα πραγματα ειναι τα σημαντικα. Με το καλο λοιπον, πλησιασες...πολυ!!!

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ το ιδιο ισχυει και για εσενα, πλησιασες πολυ, ολα θα πανε μια χαρα. Με το καλο λοιπον να υποδεχθεις το μωρακι σου.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε???? το μωρο ειναι καλα???? τι μαγειρευεις????

Οι υπολοιπες τσουπρες τι κανουν....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εμείς θα φάμε μακαρόνια με κιμά σήμερα... Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου αρέσει... όλο μακαρονια με κιμά θέλω να τρώω σε αυτή την εγκυμοσύνη... αν ήταν δυνατόν δεν θα έτρωγα τίποτα άλλο :-) :-)

Και σήμερα κανονικά θα έπρεπε να φάμε όσπριο... αλλά δεν άντεξα και είπα στην μανούλα και έφτιαξε κιμά...

kPAZp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα πηρε απρογρομμάτιστο ρεπό ο σύζυγος και βρήκα ευκαιρία και εκανα το γνωστό μου πρωινό, δηλαδή ξύπνησα και ετοίμασα το παιδί, το πήγε ο σύζυγος στο σχολείο και εγωξαναχώθηκα στο κρεβάτι μεχρι τις 9.30 -10παρά....

Εβαλα φασολάκια με μπόλικες πατατούλες κατά παραγγελία της μαθητριούλας μου και εφτιαξα το νες μου και μπηκα να σας καλημερισω!!!

Κοαλάκι εφυγε ο αντρας σου για Θεσ/κη... Ευτυχως προλαβατε και πηγατε τις βολτιτσες σας και κανατε ενα ωραιο οικογενειακο διαλειμμα.

Αγορομαμυ μου ο Δημητρακης καλα; Εσύ και το σπορακι σου; ο αντρας σου γυρισε για δουλεια ή ακομη εχει αδεια;

Χριστινα σε ωραιο φαγητο κόλλησες!!!!!!!!! Και μενα μου αρεσει πολυ αλλα δεν επιτρέπεται να το τρωω πολλές φορές και σίγουρα χωρίς τυρι λογω αντιστασης στην ινσουλινη....και επομενως οταν το τρωω ετσι δεν το ευχαριστιεμαι πληρως!

Σιγουρα η περιπτωση σου ηταν εξαρχης πολυ πολυ δυσκολη και σπανια!!!! Και ευτυχως ολα κυλανε ομαλα και φτασατε και υπερβηκατε και τους χρονικους σας στοχους!!! Μην ανησυχεις για το βαρος του μωρού!!!! Πολλες κοπελες και διχως τα δικα σου θεματα, γεννανε μωρακια 2200-2500 και ολα καλα πηγαινουν!!!!!!!!

Το χερι με ενοχλει.....ομως καθυστερω τον γιατρο λογω εξοδων (δυστυχως). Δεν μας εχουν πληρωσει ακομη και δεν θα μας πληρωσουν μεχρι 15 και δεν ειναι και σιγουρο οτι θα μας δωσουν και το δωρο, επομενως επειδη τον Δεκεμβρη εχουμε υπερβολικα πολλα μαζεμενα εξοδα, δεν ξερω τι να πρωτοκανω.....

Κοριτσια η σειρα των επομενων λεχωιδων αλλαζει.Πηγα στον γιατρο, ειναι 3400 η κοιλιτσα του ειναι παλι μεγαλυτερη για την εβδομαδα οποτε θελει να το παρει νωριτερα για λογους μακροσωμιας και αντι 14 μπαινω 11 την Τεταρτη το πρωι στις 7!Μου ηρθε καπως η αληθεια ειναι αλλα και παλι ετοιμη ειμαι σε ολα, 38 και 1 θα ειμαι δεν θελει να τρεξω μεσα και απο πιεση οπως στο πρωτο μου. Ειμαι και 40 σε λιγες μερες οποτε καλα πραττει.Θα κανω τα beaute μου Δευτερα Τριτη και ενταξει ΠΣ θα ειμαι παλι σπιτι μου.Η Β.θα χασει λιγο σχολειο γιατι θα ερθει στην γεννα και δεν θα διαβασει για την επομενη μερα αλλα δεν θα χασει το πτυχιο.

Sotsafi μου καλυτερα εμεις τοτε να μην κανουκε τιποτα και τρεχω με σπασμενα νερα αφου δεν ειναι αυτο το ζητουμενο στην περιπτωση μας....Με το καλο και σε εσενα και με το μαλακο...;)

11 του μηνα λοιπον...για να δουμε..μπορει και να με προλαβεις!!ναι, ναι αφηστε το εσεις για λιγο το σπορ...!!!;)

Καλησπέρα,

Κοριτσάκια μου μόλις μόλις γύρισα από το γιατρό...κι δεν πρόλαβα να διαβάσω νέα...

όλα καλά με την πατουσίτσα??? Γεννήθηκε η μπεμπούλα μας?

Εγώ όλα καλά αλλά προβληματίστηκα λίγο!!!

Νόμιζα ότι θα προγραμματίσουμε την καισαρική την άλλη βδομάδα, αλλά τελικά μου είπε να μπω στην 16/12 με σκοπό να γεννήσω 17 το πρωί (που δεν μου άρεσε καθόλου που το τελευταίο βράδυ θα το περάσω χωρίς τον άνδρα μου στο νοσοκομείο!!!!). Το μωράκι βγήκε πάλι λίγο μικρό στον υπέρηχο... κάτι λιγότερο από 2500 κιλά, οπότε θέλει να το αφήσει να μεγαλώσει περισσότερο... Ναι μεν είναι λογικό, αλλά αυξάνουμε και το ρίσκο του να έχουμε έκτακτη καισαρική!!! Anyway, ο άνδρας μου λέει να μην αγχώνομαι και ότι θα καταφέρουμε να αντέξουμε μία βδομάδα ακόμα (αν και στην ουσία είναι 10 μέρες ακόμα), αλλά όπως και να έχει προβληματίζομαι λίγο!!

Καταρχήν αύριο μου τελειώνουν τα utopar και μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να βρω άλλο ένα κουτί. Είχε πει ο γιατρός ότι θα μου έδινε από μια άλλη κοπέλα και είχα μείνει ήσυχη, αλλά τελικά δεν μπόρεσε. Επίσης στις 14-15 του μήνα θα λείπει σε συνέδριο στην κρήτη, όποτε αν τύχει τίποτα θα με ξεγεννήσει ο συνεργάτης του και όχι ο ίδιος (αν και έχω μεγαλύτερη άνεση μαζί του, αυτό δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα γιατί και ο συνεργάτης του δεν είναι τυχαίος... είναι επίκουρος καθηγητής και θεωρείται καλός). Τώρα θα με ξαναδει την επόμενη Πέμπτη!!!

Αυτά γενικά τα νέα μου... ξεκινάω να διαβάζω τα δικά σας!!!

Ααααα.... αν καμία έχει κανένα κουτάκι utopar έστω και μισό... σας παρακαλώ στείλτε μου πμ.

μια χαρά όλα!!εσπασες ρεκορ, ανετα θα περασετε και την βδομαδα αυτη μην σε ανυσηχει!!!να σκευτεσαι θετικα ήρεμα , όλα θα πανε καλα!!

τι κανεις αγγορομαμμυ??πως πανε τα συμπτωμάτα!!

Καλημεραααααααααααα κοριτσακια μου... Τι κανετε?????

Πολυυυυυ παγωνιααααα!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλατακι και τωρα παιζουμε, μολις εφυγε και ο ανδρουλης μου γιατι εχει βαρδυα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ευχαριστο που φτασατε ως εδω με βαση την κατασταση που προυπηρχε, τωρα εχει σημασια να γεννηθει το μωρακι σου και ολα θα πανε μια χαρα. Οσο για το νοσοκομειο που θα μπεις μια μερα νωριτερα συνηθως ετσι λειτουργουν. Εδω στο νοσοκομειο της πολης μου δεν λειτουργει ετσι, η φιλη μου που εκανε καισαρικη με το ισχιακο μπηκε την ιδια μερα αλλα δεν εχει σημασια, ειπαμε αλλα πραγματα ειναι τα σημαντικα. Με το καλο λοιπον, πλησιασες...πολυ!!!

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ το ιδιο ισχυει και για εσενα, πλησιασες πολυ, ολα θα πανε μια χαρα. Με το καλο λοιπον να υποδεχθεις το μωρακι σου.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε???? το μωρο ειναι καλα???? τι μαγειρευεις????

Οι υπολοιπες τσουπρες τι κανουν....??????

καλημέραααααααα, πρωι πρωι ξυπνατε και εσεις!!!

εγω κορίτσια ολα καλα, σε λιγο θα παμε να πληρωσουμε λογαριασμούς!!πονάει λίγο η μέση μου μόνο απο χτες!!κατα τα άλλα ήσυχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...