Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χεχεχε, εγώ τη γλίτωσα!! Έφαγα κανονικά, πρόλαβα τσάκισα και τούρτα, μια χαρούλα! :mrgreen:

και ημουν εκει...στις 38βδομαδες...12-13 μερες πριν την ΠΗΤ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυλογούδες φίλες μου...τι κάνετε???

Εμείς τώρα γυρίσαμε απο το γιατρό, όλα καλά, έχει κατέβει είναι μαλακός ο τράχιλος οπότε απλά περιμένουμε...όσο για τα νερά μου είπε οτι μάλλον ήταν υψηλή ρίξη αμνιακών..αλλά το μωρό έχει αρκετά οπότε δεν μας ανησυχεί!!!ΑΑΑΑ και με οδηγιες γιατρου, πρωι μεσημερι, βράδυ σεχ!!!!χαχαχαααα

Πατουσίτσα μου...χάρηκα πολύ πολύ με τα νέα σου....ήμουν σίγουρη οτι θα ήσουν η επόμενη...πως νιώθεις, πως τα πας με το μωράκι???

Μποτσάκι μου τι κάνει ο γιοκαρός??τον έχεις όλο αγκαλιές...και εγώ το ίδιο θα κάνω είμαι σίγουρη!!!

Ελλή??πως τα πάτε???εχετε ξετρελαθεί με τον μικρό??

Ηλιοβασίλεμα....αρχισε να προγραμματίζεις το γιατρό, να φέρεις παρέα στην αγγορομάμμυ.....!!

Αγγορομμάμυ μου, εκφράζω ξανα τα συγχαρητήρια μου,ήρεμα τωρα με τις δουλείες...

Ζωήτσα ....χρόνια πολλά..!!!!πως πας???

Χριστινάκι...εχεις και εσυ γιατρό σήμερα???

May μου...ήρθε επιτέλους η λιλιπούτια....όλα δεξιά τώρα!!!

Μαρακι βορινό τι κάνεις???

Το άλλο το Μαράκι πως πάτε, σε τρέχει το ζουζούνι???

xdim..πως πάτε με το κερασάκι???

ριτσάκι..που έισαι χαμένη??πως πάει ο σύζηγος???

κοαλάκι...τι κάνετε εσείς???

τα υπολοιπα κορίτσια τι μου κάνουν ???αχχχχχχ ποια ξεχασα...??

Κοριτσακια καλησπεραααααααααα@!!! Ολες καλα ε??? Εμεις καλα! ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 8 30 και εμεις αραζουμε!εβαλα να ψησω λιγα λουκανικα και εκει που εψηνα, τι να δω??? βλεπω πισω απο το ταψι να ψηνεται και μια πιπιλα!!!!!!! πολυ γελιο!!!

Κοριτσια μου να σας πω, δεν εχει τυχει να πεσω καθολου πανω σε νεα της Ριτσας!!! καλα ειναι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Αγορομαμυ... Την εχουμε και εμεις πατησει...

εχει 2 μερες τουλαχιστον να μπει η Ριτσα...Επιζω να ειναι και οι δυο τους καλα!

μπορει να τους ετυχε κατι ή να μην εχουν ιντερνετ, ελπιζω κι εγω να ειναι καλα!! εσεις τι κανετε???

Sotsafi μου ερχεται η ωραααααααα!!!! αντε και πιαστε δουλεια!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΟΤΣΑΦΙ μια χαρα τα νεα σου!!!!!!!!!!κ να ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου χαχαχα!!!!!!!!!!!

ωχ ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ θα τρωγατε κ ψητη πιπιλα?χαχαχαχαχα

εμεις κοριτσια πολυ γκρινια μ αυτα τα δοντια!!!!!!!!!!!!μεχρι να σκασουν μυτη δηλαδη ετσι θα ειναι?

καηκαμε!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Τι κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα, πηγαμε το απογευμα μαρκετ και μετα ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, κοριτσια ειλικρινα επαθα πλακα παρολο που παω καθε χρονο αλλα φετος ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!! Δεν υπαρχει γωνια που να μην λαμποκοπαει απο τα στολιδια και τα φωτακια, δεν υπαρχει ξυλινο σπιτακι απο τα συνολικα 100 :shock::shock: που να μην πλυμμηριζεται απο γευσεις, αρωματα, λιχουδιες, ζαχαρωτα, ολων των ειδων τα γλυκισματα, απο κρεπες μεχρι μπαχαρικα και σπιτικα ζυμαρικα απο συνεταιρισμους, πιτεσ, μελι και γλυκα κουταλιου, χειροποιητα παιχνιδια, ευχολογια, συμβολικα δωρακια, πλατσακια, μαλλι της γριας, μπαλονια, καστανα, καλαμποκια, ροφηματα, κρασια, ροδια και τοοοοοοσα αλλα που πραγματικα απλα συναρπαζουν και ανοιγουν την ορεξη.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Εχει καρουζελ, παιχνιδια λουνα παρκ, ξωτικα, χιοναθρωπουσ, ξυλοποδαρουσ, πικγουινουσ μεσα στισ λιμνεσ (οχι αληθινουσ, χαχα!!!), και πολλα αλλα... Θα τραβηξω φωτο και θα σας βαλω να δειτε καποια στιγμη... Απλα ηθελα να σας δωσω μια γευση...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ να σου ζησει η μπεμπουλα και παλι κοριτσι μου, ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ.....!!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα τα νεακια σου, αντε κοριτσι μου κοντευεις κυριολεκτικα.

Ελπιζω ολες να ειστε καλα...

Η φμ κανει νανι, ο ανδρουλης μου πηγε μια βολτα εξω και παω να κανω κατι να φαωωωωωωω και ερχομαι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα μου τι κανετε κοπελα μου??? ωχ ταλαιπωρειται το κοριτσακι σου? καλη δυναμη! εκει πρεπει να εχετε τρελο κρυο ετσι?

Συμπεθερααααααα μαρη τι ωραια που ειναι ολα αυτα που λες! υπεροχα!!!! η φμ μας κοιμαται το κοριτσακι μας? δωστης ενα ρουφηχτο φιλακι το πρωι που θα ξυπνησει!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

πιπιλα με γευση λουκανικο...χιχιχι!!!

κοαλακι...τελεια τα περιγραφεις....μου αρεχουν τα χριστουγεννα!!

ιωαννακι δοντια εεε???λογική η γκρινια!!!

ναι η ρίτσα έχει εξαφανιστεί!!!

Ιωαννα μου τι κανετε κοπελα μου??? ωχ ταλαιπωρειται το κοριτσακι σου? καλη δυναμη! εκει πρεπει να εχετε τρελο κρυο ετσι?

Συμπεθερααααααα μαρη τι ωραια που ειναι ολα αυτα που λες! υπεροχα!!!! η φμ μας κοιμαται το κοριτσακι μας? δωστης ενα ρουφηχτο φιλακι το πρωι που θα ξυπνησει!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως εισαι εσυ..????? ολα οκ...????? λοιποοον να βαλεις τον μητσο να δωσει ενα φιλακι στη κοιλιτσα σου και μετα εσυ να του χαρισεις ενα φιλακι απο τη φμ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως εισαι εσυ..????? ολα οκ...????? λοιποοον να βαλεις τον μητσο να δωσει ενα φιλακι στη κοιλιτσα σου και μετα εσυ να του χαρισεις ενα φιλακι απο τη φμ.

συμπεθερα μου καλα ειμαστε! εδω και ενα τεταρτο περιπου εχω πονακια περιοδου!! καλα παμε :D:D:D πιστευω οπου να 'ναι να αρχισει να πρηζεται και το στηθος.. δε πιστευω να εχει κανει λαθος το τεστ! παντως εδειξε καραμπινατο θετικο! ουτε αχνο ουτε τιποτα, ενα + παχυ παχυ!!! παιζει ρολο ποσο δυνατη ειναι η ορμονη για να δειξει τοσο εντονα ή λεω σαχλαμαρα????

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερα μου καλα ειμαστε! εδω και ενα τεταρτο περιπου εχω πονακια περιοδου!! καλα παμε :D:D:D πιστευω οπου να 'ναι να αρχισει να πρηζεται και το στηθος.. δε πιστευω να εχει κανει λαθος το τεστ! παντως εδειξε καραμπινατο θετικο! ουτε αχνο ουτε τιποτα, ενα + παχυ παχυ!!! παιζει ρολο ποσο δυνατη ειναι η ορμονη για να δειξει τοσο εντονα ή λεω σαχλαμαρα????

οχι δεν λες σαχλαμαρα παιζει ρολο ποσο υψηλη ειναι η ορμονη!το ειχα διαβασει και στις οδηγιες απο ενα τεστ!!

Παιζει ρολο η ορμονη αλλα στο χρονο που θα δειξει το τεστ και οχι στο μεγεθος του συμβολου αν αυτο εννοεις. Μην ανησυχεις, σπανιως κανουν τα τεστ λαθος, κυριως στις περιπτωσεις που υπαρχει εγκυμοσυνη αλλα το τεστ ειναι αρνητικο αλλα και αυτο ειναι πιθανον λογω μη αναγνωρισης της ορμονης. Ολα καλα θα πανε.....!!!!!!!

Στη γραμμη (κλασικο τεστ) εχει σημασια η ορμονη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...