Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Παντως ετσι ειμαι απο αποψη χαρακτηρα, μπορει να διανυουμε κατι συγκεκριμενο και να εχω απειρες επιλογες αλλα θα επιλεξω αυτο που θα μου μπει στο ματι απο την αρχη, ασχετως αν ειναι τελικα επικαιρο. Ειμαι εντελως αυθορμητη σε κατι τετοια θεματα.

Και καλά κάνεις! Καλός ο προγραμματισμός, αλλά άλλο το αυθόρμητο!

Την έκανα! Τσάο!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!να μαι και γωωωωωω!!!!!!

ολα καλα πηγανε!!!!!

Δοξα Τω Θεο!!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!!!

η Δεσποινα μου,καλα κορτισιαααα!!!υγιεστατη!!!!!!!

3.650!!!!κοπελαρααααααα!!!!!!!!!!

φοβερη εμπειριαααα!!!

και σαρικη κοριτσια!!!!μου ειχε ανεβει η πιεση!!!!

ολα σουπερ!!!!

συμπεθερααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!τι νυφη σου ετοιμαζω μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τι γαμπρο περνουμεεε!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγινες μανουλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καμαρι μου γιατι δεν ξεκουραζεσαι; εισαι ακομη σε υπερενταση;

Διαφημίσεις

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ανεβηκε η πιεση κ εκανες καισαρικη τελικα ε?

αντε δεν πειραζει αρκει που εισαι καλα εσυ κ το κοριτσι σου!!!!!!!!!!!

καλο σαραντισμο κ καλους θηλασμους!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μην κουραζεσαι!!!!!!!!!!!!!!να προσεχεις!!!!!!!!!!!

με το μαλακο οι δουλειες!!!!!!!!!!!!

αντε ποια εχει σειρα?

νομιζω οτι

1.ΖΩΙΤΣΑ

2.ΣΟΤΣΑΦΙ

3.ΓΙΟΛΑ

4.ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Να σου ζησει!!!!!!!Μεγαλο κοριτσακι, φαντασου να επαιρνε ολο τον μηνα!

Αληθεια, εκει που καθοσουν στο τζακι ειπες δεν μετραω την πιεση και ποσο ειχες;Ρωταω γιατι την πρωτη μου καισαρικη καπως ετσι την εφαγα.Πηγα στον γιατρο μου βρηκε 16 και μου λεει εφυγες τωρα ετσι οπως εισαι για παρακολουθηση πιεσης στο νοσοκομειο.Εκει δεν ειχα αλλα διαπιστωσαν με υπερηχο επιπωματικο πλακουντα και μου την πηραν.

Τωρα φοβαμαι παλι λιγο την πιεση.Προχτες πηγε 13,5.

Απο την καισαρικη πως εισαι;

dpTCp2.png

62YBp2.png

κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!να μαι και γωωωωωω!!!!!!

ολα καλα πηγανε!!!!!

Δοξα Τω Θεο!!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!!!

η Δεσποινα μου,καλα κορτισιαααα!!!υγιεστατη!!!!!!!

3.650!!!!κοπελαρααααααα!!!!!!!!!!

φοβερη εμπειριαααα!!!

και σαρικη κοριτσια!!!!μου ειχε ανεβει η πιεση!!!!

ολα σουπερ!!!!

συμπεθερααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!τι νυφη σου ετοιμαζω μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τι γαμπρο περνουμεεε!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νυφαραααααααααααααααααααα θα κανω η ρουφιαναααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιανουμενα τα παιδια μας!!!!!!!!!!!!!!!Μια χαραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τωρα θα πρεπει να αλλαξει η Πατουσιτσα παλι τικερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μας περιμενει αραγε;;;;;;;;;;;;;; κανα τικερακι xxxxxxxxlarge;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια τι κανετε;;;;;;;;;;

Πώς να τα πηγαινει η Νασια;;;

Διαφημίσεις

κοριτσια μου βγηκα αποτομα παλι το μεσημερι αλλα εκλαιγε το "κερασακι" μου και επρεπε να τρεξω η δολια η μανα!!!!!!! τωρα φάγαμε αλλαχτηκαμε, έφαγα κι εγω λιγακι που δε θυμαμαι απο ποτε εχω να φαω και ειπα να ξαναμπω λιγο....

Καλαααααααααααα αγοροmummy μου τι ωραια ειναι αυτα που διαβαζω???? περιμενουμε αποτελεσματα χοριακης???? αντε κοριτσαρα μου με το καλο.. να προσεχεις τον εαυτό σου!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Βρε Ηλιοβασίλεμα, μη μου πεις ότι ετοιμαζόσουν να πεις πως θα μου σπάσουν τα νερά στο εστιατόριο :tongue::tongue:

Πήγαμε, φάγαμε, μετά κάναμε μια μεγάαααααααααλη βολτίτσα και τώρα θα τσακίσω την τούρτα μου :mrgreen:

Πατουσίτσα, χαίρομαι που πήγαν όλα τέλεια!!

p8P6p2.png

Βρε Ηλιοβασίλεμα, μη μου πεις ότι ετοιμαζόσουν να πεις πως θα μου σπάσουν τα νερά στο εστιατόριο :tongue::tongue:

Πήγαμε, φάγαμε, μετά κάναμε μια μεγάαααααααααλη βολτίτσα και τώρα θα τσακίσω την τούρτα μου :mrgreen:

Πατουσίτσα, χαίρομαι που πήγαν όλα τέλεια!!

Ζοι έχεις γενέθλια????? Αν ναι πολύχρονη και ότι επιθυμείςςςςςςς!!!!!! Με το καλό!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ζωη αυτο ειχα παθει εγω!!!!!!!!!!!!! ειχα παει ενα ωραιο Σαββατοβραδο σε ταβερνα και στη τελευταια μου βολτα στη τουαλετα, βλεπω νερα κατω και αναρωτηθηκα μα πώς την λερωσαν ετσι αφου πριν δεν ηταν βρωμικη!:rolleyes: Και μετα την πρωτη μου ατη σκεψη, νιωθω βρεγμενη και καταλαβαινω οτι ειναι τα νερα μου!!!!:mrgreen:

Παω εξω κυρια...πληρωνουμε, χωριζομαστε με την παρεα μας και οπως περπατουσαμε να γυρισουμε σπιτι μας , λεω του αντρα μου αδιαφορα: πρεπει να μου εσπασαν τα νερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και καπως ετσι...κυλησε η βραδια μας και αποκτησαμε το μπουμπουκακι μας!!!!!!

Ζοι έχεις γενέθλια????? Αν ναι πολύχρονη και ότι επιθυμείςςςςςςς!!!!!! Με το καλό!!!!!!

Ναι, σε ευχαριστώ πολύ!! :D

Ζωη αυτο ειχα παθει εγω!!!!!!!!!!!!! ειχα παει ενα ωραιο Σαββατοβραδο σε ταβερνα και στη τελευταια μου βολτα στη τουαλετα, βλεπω νερα κατω και αναρωτηθηκα μα πώς την λερωσαν ετσι αφου πριν δεν ηταν βρωμικη!:rolleyes: Και μετα την πρωτη μου ατη σκεψη, νιωθω βρεγμενη και καταλαβαινω οτι ειναι τα νερα μου!!!!:mrgreen:

Παω εξω κυρια...πληρωνουμε, χωριζομαστε με την παρεα μας και οπως περπατουσαμε να γυρισουμε σπιτι μας , λεω του αντρα μου αδιαφορα: πρεπει να μου εσπασαν τα νερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και καπως ετσι...κυλησε η βραδια μας και αποκτησαμε το μπουμπουκακι μας!!!!!!

Χεχεχε, εγώ τη γλίτωσα!! Έφαγα κανονικά, πρόλαβα τσάκισα και τούρτα, μια χαρούλα! :mrgreen:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...