Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μαρη, ειπα να μπω και εγω λιγο στο κλιμα γιατι κακα τα ψεματα ημουν εκτος κλιματος.....:tongue::tongue::tongue:.

Ήσουν απλά προνοητική και προετοιμαζόσουν για το Πάσχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι κάνει το φουρτουνάκι;;

p8P6p2.png

συμπεθερα ναι να παιξουν τα παιδια μας μαζι! η δικια σου θα κυνηγα τον δικο μου λογω αστυνομικων γονιδιων!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε??? η Αγγελικουλα μας καλα???

Ζωη μου χρονια πολλα και απο εδω, να τα χιλιασεις! καλα εισαι εσυ?

εννοειται δεν εχω διαβασει ολα τα νεα κοριτσια! για πειτε κανενα βασικο! πηρε το ματι μου οτι βγηκε η κορουλα της may??? Η Ελλη εμφανιστηκε καθολου??

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήσουν απλά προνοητική και προετοιμαζόσουν για το Πάσχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Απλα προνοητικη.....????????? μηπως υπερβολικα προνοητικη.....????? μαρηηηηη εξω εχει παγωνιααααααααααα και ειμαστε ακομα στην αρχη, φαντασου....!!!!!!

Καλα ειναι, κοιμαται και μολις ξυπνησει θα την ετοιμασω, ταισω για να παμε μαρκετ κλπ...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ζωητσααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να τα χιλιασεις!!!!!!!Να ζησεις,πολυχρονη,και με το καλο το μωρακι σου!!!!!!Εχω την υποψια πως εισαι η επομενη!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

συμπεθερα ναι να παιξουν τα παιδια μας μαζι! η δικια σου θα κυνηγα τον δικο μου λογω αστυνομικων γονιδιων!!!

εννοειται δεν εχω διαβασει ολα τα νεα κοριτσια! για πειτε κανενα βασικο! πηρε το ματι μου οτι βγηκε η κορουλα της may??? Η Ελλη εμφανιστηκε καθολου??

Ναι της ΜΑΥ η μικρουλα βγηκε και ειναι καλα και η ΕΛΛΗ τα πανε μια χαρα, θηλαζουν και ειναι ευχαριστημενη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ευχαριστώ, κουκλίτσα! Να συμπληρώσω την ευχή μου που δεν μπορούσα στο φβ - με το καλό και το νέο μπεμπέ!! :wink:

Εδώ καλά, περιμένω το σύζυγο να έρθει από τη δουλειά για να βγούμε για φαγητό. Σήμερα τεμπελιάζω με καλή δικαιολογία :mrgreen:

Από νέα, η Έλλη κάποια στιγμή μπήκε, είπε ότι θηλάζει αποκλειστικά πλέον όπως ήθελε κι όλα πάνε καλά, με εξαίρεση μερικά πονάκια που έχει ο μπέμπης!

Χθες ήταν η πρώτη νύχτα της Μιχαέλας στο σπίτι! Κάποιοι γονείς βέβαια δεν κοιμήθηκαν, αλλά θα τους βρουν τους ρυθμούς τους!

Κατά τα άλλα το Σοτσάφι δε γέννησε ακόμη και μας πρόλαβε η Πατουσίτσα σήμερα το πρωί!

p8P6p2.png

Απλα προνοητικη.....????????? μηπως υπερβολικα προνοητικη.....????? μαρηηηηη εξω εχει παγωνιααααααααααα και ειμαστε ακομα στην αρχη, φαντασου....!!!!!!

Καλα ειναι, κοιμαται και μολις ξυπνησει θα την ετοιμασω, ταισω για να παμε μαρκετ κλπ...

Ε δεν έβγαλες και τα καλοκαιρινά!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά έκανες, πάντως, ωραία τα λουλουδάκια, αλλά άλλο το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

Ζωητσααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να τα χιλιασεις!!!!!!!Να ζησεις,πολυχρονη,και με το καλο το μωρακι σου!!!!!!Εχω την υποψια πως εισαι η επομενη!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ευχαριστώ, μποτσάκι!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τον παίδαρο!! Λες να είμαι εγώ μετά; Έχω προαίσθημα ότι αργώ ακόμη! Άντε να δούμε!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσια, ομορφα νεα ολες!!! αντε να συνεχισει ετσι η παρεουλα!! και μολις τελειωσουν οι μανουλες του 2013 θα ανοιξουμε νεο θεμα "γιναμε μανουλες το 2013,και συνεχιζουμε!" :)

θα βγω κοριτσια μου να ξαπλωσω λιγο γιατι επεσαν πολλες δουλιτσες μετα το ταξιδακι μας!!! ειδικα τα πλυντηρια, απειρα!!! φιλακια κ θα τα πουμε το βραδακι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωη μην μου βαζεις ιδεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να περιμενω και την γεννα της Αγορομαμυ, λες; ειναι καλυτερα, πιστευω!!!!:lol::lol::lol::lol:

Μαρή, θα σε φάω!!!!!!!!!!!!!! Και ξέρεις τώρα, αν απειλεί έγκυος ότι θα φάει το κάνει, δεν είναι δύσκολο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοβαρά, τώρα, κανόοοοοοονισε!

p8P6p2.png

Ε δεν έβγαλες και τα καλοκαιρινά!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά έκανες, πάντως, ωραία τα λουλουδάκια, αλλά άλλο το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

Ευχαριστώ, μποτσάκι!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τον παίδαρο!! Λες να είμαι εγώ μετά; Έχω προαίσθημα ότι αργώ ακόμη! Άντε να δούμε!

Παντως ετσι ειμαι απο αποψη χαρακτηρα, μπορει να διανυουμε κατι συγκεκριμενο και να εχω απειρες επιλογες αλλα θα επιλεξω αυτο που θα μου μπει στο ματι απο την αρχη, ασχετως αν ειναι τελικα επικαιρο. Ειμαι εντελως αυθορμητη σε κατι τετοια θεματα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπραβο κοριτσια, ομορφα νεα ολες!!! αντε να συνεχισει ετσι η παρεουλα!! και μολις τελειωσουν οι μανουλες του 2013 θα ανοιξουμε νεο θεμα "γιναμε μανουλες το 2013,και συνεχιζουμε!" :)

θα βγω κοριτσια μου να ξαπλωσω λιγο γιατι επεσαν πολλες δουλιτσες μετα το ταξιδακι μας!!! ειδικα τα πλυντηρια, απειρα!!! φιλακια κ θα τα πουμε το βραδακι!!

Ωρε μανα μου και να κανουν και αλλα παιδια τα κοριτσια μαζι και εγω και να βλεπουμε τη λιστα του 2013 ενω στην πραγματικοτητα θα ειμαστε στο 2015 ας πουμε και να αναπολουμε...:P:p.

Καλη ξεκουραση, τα λεμε το βραδυ...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...