Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πατουσιτσα μουουουου να σου ζήσει το κοριτσακι σου!!!!! Να ειναι γερό και ευλογημένο!!!!!! Αχ τι ωραία βρε κορίτσια.... Ποσα μπεμπακια!!!!

Μαυ μου είστε καλα;; Πολυ άγχος Ε;;; Είστε όμως σπιτάκι σας, είστε όλοι μαζι η οικογένεια και είστε όλοι καλα, αυτο εχει σημασία.... Απο εδω και πέρα μόνο τα καλυτερα σασ περιμένουν!!!

Κορίτσια εμένα με ξεχάσατε... :-( Εγω γέννησα 3 μερες πριν συμπληρωσω την 40 εβδομάδα... ΠΗΤ σύμφωνα με το γιατρό μου26.11 σύμφωνα με τον εμβρυολογο στη β επιπ. 23.11 και γέννησα 22.11!!

:-D

Ελπίζω να σας βρίσκω ολες καλα, δεν ανοίγω υπολογιστή καθόλου και απο το κιν μου ειναι δύσκολο να μπαινω στο καφέ, ενημερώνονται όμως που και που απο το φβ!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γεια σας!! Ω ρε τι χαρα ειναι αυτη!!!!! ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!! Τι συγκινηση!!!! Τι κοριτσαρος 3600?????!!!! μπραβο!!!!

Εμεις κοριτσακια καλα!!!! τελικα επιστρεψαμε εχθες το απογευμα για τεχνικους λογους!!! Η πολυκατοικια δεν αναβε θερμανση στην Αθηνα και παρηγγειλε η πεθερα μου κλιματιστικα και απο σημερα θα γινοταν ενας πανικος στο σπιτι απο μαστορους κλπ, ειναι και μικρο σπιτι, οποτε ειπαμε να επιστρεψουμε να τακτοποιηθει το σπιτι γιατι θα ηταν ταλαιπωρια με τον μικρο! Αλλα και παλι αρκετα κατσαμε, αλλωστε αν ολα πανε καλα πρωτα ο Θεος θα ανεβαινουμε παλι συχνα Αθηνα για τον γιατρο!! στους δικους μου δεν εχω πει ακομα τιποτα, περιμενω να παω για χοριακη τη Δευτερα...!! και μετα αν ολα ειναι καλα θα τους το πουμε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου γεια σας!! Ω ρε τι χαρα ειναι αυτη!!!!! ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!! Τι συγκινηση!!!! Τι κοριτσαρος 3600?????!!!! μπραβο!!!!

Εμεις κοριτσακια καλα!!!! τελικα επιστρεψαμε εχθες το απογευμα για τεχνικους λογους!!! Η πολυκατοικια δεν αναβε θερμανση στην Αθηνα και παρηγγειλε η πεθερα μου κλιματιστικα και απο σημερα θα γινοταν ενας πανικος στο σπιτι απο μαστορους κλπ, ειναι και μικρο σπιτι, οποτε ειπαμε να επιστρεψουμε να τακτοποιηθει το σπιτι γιατι θα ηταν ταλαιπωρια με τον μικρο! Αλλα και παλι αρκετα κατσαμε, αλλωστε αν ολα πανε καλα πρωτα ο Θεος θα ανεβαινουμε παλι συχνα Αθηνα για τον γιατρο!! στους δικους μου δεν εχω πει ακομα τιποτα, περιμενω να παω για χοριακη τη Δευτερα...!! και μετα αν ολα ειναι καλα θα τους το πουμε!!

ΣΥΜΠΕΘΕΕΕΕΕΕΡΑ ΜΟΥ ηρθατε....?????? καλα περασατε.....?????? αντε μαρηηηηηηηηηηηη να πας να δεις το μπεμπακι σου γιατι οοοοολα θα ειναι μια χαρααααααα......!!!!!!!!!! Φιλακια στο μητσο...!!!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ, ΧΡΥΝΤΙΜ τι κανετε....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ!!!

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΟΝΟ.3650 Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΟΚΟΡΑΚΛΑ!!!!!!!!!ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!,!

1sh1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ!!!

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΟΝΟ.3650 Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΟΚΟΡΑΚΛΑ!!!!!!!!!ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!,!

Μαρηηηηηηηηηηη πεθερααααααα απεκτησες νυφαααααρα......:D:D:D:D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Χρυντιμ πω πω σε ξεχασαμε οτι γεννησες κοντα στην ΠΗΤ, ντροπή μας!!!!!!!!

Αγορομαμυ καλως γυρισατε σπιτακι σας!!!!!!!!!!!! Την Δευτέρα θα πας για χοριακη, ετσι;

Μποτσακι με φτ ή κτ γεννησε τελικα η Πατουσιτσα; οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια αλλα ετσι για να πληροφορηθουμε καλυτερα...Την άκουσες ευτυχισμενη, ετσι; Δωστης πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ναι, καλα ειμαστε! ο Μητσος κοιμαται, σημερα παρελαβε και Χριστουγεννιατικο δωρο απο τον αδερφο μου μια μηχανη αστυνομικου και καλα, αλλα ειναι σαν αλογακι να καθεται επανω! και βαραει τις σειρινες, βαραει τις κορνες και χαιρεται! εγω εχω πονακια και πολυ χαιρομαι, τα συμπτωματα μου ειναι ολοιδια με της πρωτης εγκυμοσυνης. Στη 2η το καλοκαιρι καθολου συμπτωματα... Εν τω μεταξυ με παιρνει εχθες μια ξαδερφη μου που εχουμε καιρο να μιλησουμε κ μου λεει "σε βλεπω 3 μερες συνεχομενες στον υπνο μου, πολυ εντονα! συγκεκριμενα ησουν εγκυος και εφτιαχνες πρασινες νεραϊδες σε μπουμπουνιερα επειδη θα γεννουσες κοριτσακι!" τι τηλεπαθεια λεω!!!! και το καλοκαιρι 1 μερα πριν μαθω οτι ημουν εγκυος με πηρε η κουμπαρα μου και μου ειπε ενα τετοιο ονειρο, φοβερο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου ναι, καλα ειμαστε! ο Μητσος κοιμαται, σημερα παρελαβε και Χριστουγεννιατικο δωρο απο τον αδερφο μου μια μηχανη αστυνομικου και καλα, αλλα ειναι σαν αλογακι να καθεται επανω! και βαραει τις σειρινες, βαραει τις κορνες και χαιρεται! εγω εχω πονακια και πολυ χαιρομαι, τα συμπτωματα μου ειναι ολοιδια με της πρωτης εγκυμοσυνης. Στη 2η το καλοκαιρι καθολου συμπτωματα... Εν τω μεταξυ με παιρνει εχθες μια ξαδερφη μου που εχουμε καιρο να μιλησουμε κ μου λεει "σε βλεπω 3 μερες συνεχομενες στον υπνο μου, πολυ εντονα! συγκεκριμενα ησουν εγκυος και εφτιαχνες πρασινες νεραϊδες σε μπουμπουνιερα επειδη θα γεννουσες κοριτσακι!" τι τηλεπαθεια λεω!!!! και το καλοκαιρι 1 μερα πριν μαθω οτι ημουν εγκυος με πηρε η κουμπαρα μου και μου ειπε ενα τετοιο ονειρο, φοβερο!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ συγκινουμαι που διαβαζω αυτα που γραφεις, ιδιαιτερα για τα πονακια που εχεις και χαιρεσαιιιιιιιιιι........και εμεις χαιρομαστεεεεεεεεεε........!!!!!

Αχ το γιαβρι μου παιζει με τα παιχνιδακια και του αρεσει ε....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...