Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαυ μου λογικο ειναι να φοβαστε!!!!!!!!!! ακομη δεν την εχετε συνηθισει στο σπιτικο σας!!!!!!!!!!!!!! Γρηγορα θα ειστε εντελως φυσιολογικα!!!!

Η Κοαλακι αναρωτηθηκε χθες οτι γεννανε ολες νωριτερα!!!

Εγω υπενθυμισα οτι η Στεφανιανα γεννησε την 40η και ειχα πει τις προαλλες, που πιθανολογουσαμε ποια θα γεννησει στη σειρα, οτι οι κοριτσομανες γεννανε πιο γρηγορα , ενω οι αγορομανες συνηθως τρωνε ολες τις 40 βδομαδες και αρα ελεγα την Πατουσιτσα και την Ζωη οτι θα ειναι πρωτες απο Χριστινα, Σοτσαφι και Γιολα!!!! Ουτε στοιχηματα να παιζαμε!!!! :D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Ζωη χρονια πολλά!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστησεις και καλη λευτερια!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κυρίες μου!!

Λέτε να έχει ήδη γεννήσει η Πατουσίτσα;;

Ηλιοβασίλεμά μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Όσο για τα στοιχήματα, εγώ είπαμε, δε γεννάααααααω, χαχαχα! Δεν ξέρω, έχω προαίσθημα ότι θα αργήσει να κάνει την έξοδο η μπέμπα. Βάλτε στοιχήματα :tongue:

Η Αγγελικούλα τι κάνει;

Μάυ, λογικό μου ακούγεται μωρέ στην αρχή να χρειάζεστε λίγο χρόνο. Μετά όλα θα μπουν στη σειρά τους. Εξάλλου, έχετε στα χέρια σας ένα μικράκκι που πέρασε πολλά και το θεωρείτε εύθραυστο ακόμα ;) Με την παιδίατρο αποφάσισες τι θα κάνεις τελικά;

Ιωάννα, NGN, υπόλοιπες μη πρωινές κορασίδες, καλή σας μέρα!

p8P6p2.png

ΜΑΥ θα βρειτε τους ρυθμους σας!!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να γεννηθει η κορουλα σου!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλα κοιμηθηκε το πουλακι μου!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ, κούκλα!! :)

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααα καλημεραααααααα!!!!!!

Γεννησαμεεεεεεε!!!!!Ήρθε στον κόσμο η νυφουλα μου μια χαρά!!!!!!

3600!!!!!Είναι μια κούκλα και η συμπεθερα μου είναι μια χαρά!!!!Περιμενει να την θηλάσει!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσιαααααααααα καλημεραααααααα!!!!!!

Γεννησαμεεεεεεε!!!!!Ήρθε στον κόσμο η νυφουλα μου μια χαρά!!!!!!

3600!!!!!Είναι μια κούκλα και η συμπεθερα μου είναι μια χαρά!!!!Περιμενει να την θηλάσει!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Καλημέρα μποτσάκι! Φιλιά στον γιόκα σου!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Πατουσιτσα να σας ζησει η κορουλα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Υγεια και ευτυχια να σας πλημμυριζουν ολη σας την ζωή, όπως τωρα!!!!!!!!

πολυ ευσυγκινητη εχω γινει............:rolleyes:

Τελευταία ενημέρωση 5/12/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Μποτσάκι >>> ο Μποτσακογιός απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του από τις 25/11/2013!!!!

Πατουσίτσα >>> Περίμενε ο γαμπρός και να τη και η νυφη ομορφη και γερή ξεπρόβαλλε στις 5/12/2013 !!!!

Αναμένουμε:

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Μανούλες:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και το έπιασε το 2ο σποράκι! Να είναι καλοστερωμένο!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Στη προσπάθεια και όπου να ναι , θα στεφθεί με επιτυχία:

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Διαφημίσεις

Τι ωραία που είναι η λίστα μας!!!! Πολύ χαίρομαι να τη βλέπω!!!! :D

Και δεν μπορείτε να πείτε, το Δεσποινάκι διάλεξε την καλύτερη μέρα για να βγει :tongue: Κι εδώ πέφταν στοιχήματα για το αν η δικιά μου η μπέμπα παίζει να βγει σήμερα και να έχουμε τα ίδια γενέθλια ή όχι, χεχε.

Σήμερα πάντως δε μαγειρεύω! Λέμε να βγούμε έξω για φαγητό. Ας τεμπελιάσουμε κι εμείς λίγο τώρα που μπορούμε :rolleyes:

p8P6p2.png

Κοριτσακιααααααα μουυυυυυυυ καλησπεραααααα...τι κανετε....??????

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησε η φμ στις 8 και εγω στις 10. Την ειχε ο μπαμπα της και εγω ξεκουραστηκα, επι της ευκαιριας καθαρισα σαλονι κουζινα και τωρα ειμαστε ετοιμοι σε λιγο να φαμε φασολαδα απο εχθες με κουνουπιδι. Το απογευμα θα παμε βολτα στην πολη.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΟΟΟΟΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ, ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.......!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη να ετοιμασω τη νεα λισταααααααααααα......!!!! Να γεννησουνε και οι αλλες και να ολοκληρωθει για την ακριβεια.....!!!!!!! Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ η οποια πηρε προαγωγη και η ΡΙΤΣΑ ΜΑΣ που σιγουρα θα μας εκπληξει στο μελλον θα εχουν ξεχωριστες θεσεις.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ να σου ζησει η νυφηηηηηηηη.....!!!!!!!!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ χρονια σου πολλα και καλα, οτι επιθυμεις και με το καλο το μωρακι σου!!!

Τα υπολοιπα κοριτσουδια τι κανουν.....????????? δεν διαβασα νεακια, δεν προλαβα γιατι μπηκα σκαστη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ο ΡΕ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Πατουσίτσα μας!!!!!!!!!!!!

Να ζήσει η Δεσποινούλα σου!!!!!!!!!!!

Τι τέλεια νέα!!!!!!!!!!!!! Βρήκε η νύφη το γαμπρό!!!!!!

Θα τρελαθωωωωωωωώ!!!!!!!!!!!

Τελικά τι εγινε; Πως γέννησε; Θα μας πει η ίδια οταν μπορεσει!!!

Εσπασαν τα νερά, τεχνητοί πόνοι; Συσπάσεις;; Τί;;;

Φυσικά δεν εχει καμία σημασία!!!! Σημασία έχει οτι είναι και οι δύο καλά!!!!!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...