Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Koalaki καληνυχτα και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!

Πατουσιτσα σε σκεφτομαστε και περιμενουμε να μαθουμε τα ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!!

Καλό βράδυ σε ολες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτά είναι.... εκεί που δεν το περιμένεις... τσουπ βγαίνει η μικρή Δέσποινα!!!

Με το καλό Πατουσίτσα μου!!!!

Σοτσάφι, Ζωή και Yola μόνο εμείς μείναμε!!!! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!!!

Πατουσιτσα ετσι ξαφνικα οπως το εγραψες σαν να κανεις πλακα ηταν.Με ενα πονο ευχομαι.

Mε το καλο σε εμας τις υπολοιπες.Με απασχολει μονο εγω που ειμαι με καισαρικη μην με πιασει τιποτα πιο πριν και τα χασω.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιολα μην ανησυχεις!!!!!!!!!! Και τα νερα να σου σπασουν, μια χαρα μπορεις να προχωρησεις σε καισαρικη...

Εμενα μου εσπασαν τα νερα, δεν ειχα βεβαια κανονισμενη καισαρικη αλλα τελικα ετσι γεννησα , με κ.τ.

Κορίτσια μου, καταρχήν όλη η σκέψη μας ειναι στην Πατουσίτσα!!! Περιμένουμε με αγωνία νέα της!! Ο Θεός μαζί της!!

Κατα δεύτερον, εμείς καλά αλλά έχουμε άγχος πολύ.....

Ξέχασα να ντύνω, να αλλάζω μωρά, να πλένω....

Κάνει κατι ήχους και όλο την κοιτάμε.... Πρεπει να ταίζουμε στο τρίωρο και εχουμε βάλει ξυπνητήρι... Αν θα κοιμηθούμε κ καθόλου απο την αγωνία δλδ.

Εχει τόσο μικρό στομαχάκι κ γενική αδυναμία που κάνει πολύ ώρα να τελειώσει ένα γεύμα και πρεπει υποχρεωτικά να σταματάει να ρευτεί δυο τρεις φορές ενδιάμεσα... Πριν την ξαπλώσαμε φαίνεται νωρίτερα και έβγαζε γάλα από τη μύτη... Χεστήκαμε επάνω μας με τον άντρα μου!!

Η Β εχει επειδείξει εκπληκτική συμπεριφορά μέχρι τώρα και θέλει να βοηθάει κτλ

Αχ να περάσουν λίγες μέρες να μάθουμε περισσότερο το μωρό γιατί τώρα μας εχει κυριέυσει το άγχος.......

Εσείς κορίτσια μου;;

May μου μπραβο στην μεγαλη αδελφουλα.Εσεις θα τα θυμηθειτε θελετε και μη.Θα φερεις παπα τωρα πο σαραντισατε η θα την πας εσυ;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιολα μην ανησυχεις!!!!!!!!!! Και τα νερα να σου σπασουν, μια χαρα μπορεις να προχωρησεις σε καισαρικη...

Εμενα μου εσπασαν τα νερα, δεν ειχα βεβαια κανονισμενη καισαρικη αλλα τελικα ετσι γεννησα , με κ.τ.

Δεν θα πρεπει να εχω αδειο στομαχι ομως;Επειδη εκανα επειγουσα καισαρικη την πρωτη περιμεναμε ωρες να χωνεψω ενα ροδακινο και ο τοτε γιατρος με ειχε κανει ρεζιλι στο χειρουργειο για τα γεμιστα που ειχα φαει το προηγουμενο βραδυ.Τελικα γεννησα στις 1630.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ημουν σε ταβερνα οταν μου εσπασαν τα νερα...Γυρισα σπιτι, πηγα τουαλετα για την αναγκη μου, εκανα το μπανιο μου και πηγα και ταξιδι 35-40 χμ μεχρι την κλινικη....

Εκει σε εξεταζουν για να δουν αν εχεις διαστολη ,καρδιοτοκογραφο, ξυρισμα αν χρειαζεται και κλυσμα πριν μπεις για καισαρικη και θα αδειασει το εντερο!

Κοριτσακια μουυυυυυυ!!!!!!!!!!!σας ευχαριστω πολλυ για της ευχες σας!!!!!!!!!!!!!

αυριο γενναω Πρωτα ο Θεος!!!!!

μου κανανε εισαγωγη!!!!!

αυριο το πρωι στις 7 θα με κατεβασουν κατω!!!!!!!!πρωινη πρωινη η Δεσποιναααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν μπορεσω θα σας ενημερωσωωωωω!!!!!!!!!

μακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσιαααααα!!!!εφαγα και το κλισμα πριν....γκρρρ!!!!!!

στις 6 το εφαγα!!!!

σε κανα 20 λεπτο θα με παρουν κατω!

Βασικα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο την υπερνταση......και τωρα νυσταζω...........κλεινουν τα ματια μου......!

αντε να περασουν τα λεπτακια να τελειωνουμε!!!!!να παρω την κορακλα μου αγκαλιτσααααα!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααα!!!!εφαγα και το κλισμα πριν....γκρρρ!!!!!!

στις 6 το εφαγα!!!!

σε κανα 20 λεπτο θα με παρουν κατω!

Βασικα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο την υπερνταση......και τωρα νυσταζω...........κλεινουν τα ματια μου......!

αντε να περασουν τα λεπτακια να τελειωνουμε!!!!!να παρω την κορακλα μου αγκαλιτσααααα!!!!!!!!!!

Α ρε πατουσίτσαααα!!!!! Φαντάζεσαι να σε πάρει ο ύπνος στον τοκετό;;;

Ε αυτό δε θα χει ξαναγίνει!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Σε σκεφτόμαστε όλες και περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!τι κανετε?

αντε ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τωρα μπορει να χεις γεννησει ηδη!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε νεα σου μολις μπορεσεις!!!!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ θα προλαβεις καλε μην αγχωνεσαι η κουμπαρα μου ειχε σπασμενα νερα απ τις 3 το ξημερωμα κ τελικα την βαλαν καισαρικη στις 8 το βραδυ!!!!!!!!

MAY πως ηταν η πρωτη μερα στο σπιτι με την ΜΙΧΑΕΛΛΑ ΣΟΥ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσίτσα γέννησες ή κοιμάσαι;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue: Τα ίδια είχα πάθει . μου ειχαν σπασει τα νερα στις 12 μεσανυχτα, ειχαμε φτασει γυρω στις 2 στην κλινικη και με τα πολλά ξημερωθηκαμε, συνδεδεμενη με καρδιοτοκογραφο και ματι γαριδα και ερχεται στις 8 ο γιατρος και μου λεει για καισαρικη....

Γιόλα ξεχασα να σου πω...και μενα ειχαν σπασει τα νερα 12 μεσανυχτα και στις 8 μου ειπαν για καισαρικη και μεχρι να γινει επισκληριδιος κλπ...9 παρα τεταρτο γεννησα την κορη μου!!!!!!!!!!

Ιωαννα πώς κοιμηθηκατε το βραδυ; ηταν ηρεμη η μουρμουρα;

Μαυ εσεις το πηρατε βαρδιες για την μπεμπουλα σας; πώς κοιμηθηκε το πουλακι μας;η Βασιλικη της ειπε καλημερα της αδερφουλας της;

Εμείς φίλες, μείναμε σχεδόν αυπνοι..... Εντάξει, μην εχω πολλες απαιτήσεις από την πρωτη μερα στο σπίτι.... Ειμασταν χεσμένοι, γενικώς......

Εγώ με τη Μ πήγαμε σε άλλο δωμάτιο γιατί η Μ έβγαζε όλο ήχους, η Β με το μπαμπά της στο διπλό... Κλασσικά πράγματα.... Είναι τόσο μικρή που φοβάμαι να την πιάσω..... Πιστευω θα βρουπμε ρυθμούς!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΙΩΑΝΝΑ καλημέρα!!! Φιλιά στις τσούπρες σας!!!

Πάντως, ποιά το είπε, νομίζω το Ηλιοβασίλεμα, μεχρι τώρα όλα τα μωρά σκάνε μύτη νωρίτερα (εκτός απο Στεφανιάνα)!!!!! Βιάζονται να γνωρίσουν την τρελοπαρέα μας!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...