Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πατουσιτσα καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γρήγορα η μπέμπα στην αγκαλιά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα κα ιεγω κουρασμενη να διαβασω τα νεα και να χαλαρωσω και τσουπ το γεννητουρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα ηρθα και εγω... Πως ειστε....??????

Εμεις ειμαστε καλα, πηγαμε τη βολτα μας και γυρισαμε πριν καμια ωριτσα, ηπιαμε γαλατακι προλιγο και τωρα νανακια...

Καλεεεεεεεεεε εχουμε γεννητουριαααααα......??????????? :D:D:D:D:D:D:D:D

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ με το καλο κοριτσι μου και με ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ολα να πανε τελειααααααα......!!!!!!!! Εχεις την αγαπη μας και την σκεψη μας.......!!!!!!!!!! Μαρηηηηηηηηηηηηηηη περιμενουμε νεα σουυυυυυ.......!!!!!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια ευχομαι να ειναι καλα........!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι εχουμε γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ερχεται η νυφη της Μποτσικομάνας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περάσατε όμορφα στην βολτα σας;

Μου κανει ομως αισθηση οτι καμια μεχρι τωρα δεν εφτασε στις 40 εβδομαδες, ουτε καν πλησιασε...:rolleyes::rolleyes:. Αχ ας πανε ολα καλα και αυτο μετραει...

Ναι μια χαρα περασαμε, παιξαμε, γελασαμε κλπ... Αυριο εχει μαρκετ...

Εσεις ειστε καλα..???? η κορουλα σου...???? ο ανδρουλης σου με το κρυωμα που τον επιασε λιγο παραπανω λογω συνθηκων....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι, ο αντρας μου δυσκολα αρρωσταινει αλλα επειδη δουλευει στη θαλασσα, βρεχεται κιολας εκτος του αερα και κρυου και μενει με τα ιδια ρουχα την περισσοτερη ωρα, οταν την παταει ειναι δυσκολη η ομαλη αναρρωση...

Η Στεφανιανα γεννησε κοντα στην 40η, αν θυμαμαι καλα!!!

Βιαζονται τα μωρακια για να ειναι ολα στα σπιτικα τους μεχρι τις γιορτες!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μου κανει ομως αισθηση οτι καμια μεχρι τωρα δεν εφτασε στις 40 εβδομαδες, ουτε καν πλησιασε...:rolleyes::rolleyes:. Αχ ας πανε ολα καλα και αυτο μετραει...

Ναι μια χαρα περασαμε, παιξαμε, γελασαμε κλπ... Αυριο εχει μαρκετ...

Εσεις ειστε καλα..???? η κορουλα σου...???? ο ανδρουλης σου με το κρυωμα που τον επιασε λιγο παραπανω λογω συνθηκων....???????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Ερχεται η νυφη μου μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα πεθανω απο την χαρα μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Αντε η συμπεθερουλα μου με το καλο το κοριτσι μου να λευτερωθει!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Ερχεται η νυφη μου μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα πεθανω απο την χαρα μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Αντε η συμπεθερουλα μου με το καλο το κοριτσι μου να λευτερωθει!!!!!!!!!!!!

Ναιιιιιιιιιιιιι γιουυυυυυυυυυυπι.....!!!!!!!!! Ολα θα πανε τελειααααα.....!!!!!!!

Ετοιμασε κουστουμι στο γαμπρο και στο συμπεθερο και τουαλετα για εσενα.......!!!!!!!!!!

Με το καλοοοοοοοοοοοοοο ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ.....!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δικιο εχεις, η ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ πλησιασε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!ΦΕΥΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσίτσαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Με έναν πόνο!!!!!!!!

Ετοιμάσου να δεις το Δεσποινιώ σου!!!!!!!!!!!

Καλή λευτεριά φιλενάδα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πατουσίτσαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Με έναν πόνο!!!!!!!!

Ετοιμάσου να δεις το Δεσποινιώ σου!!!!!!!!!!!

Καλή λευτεριά φιλενάδα!!!!

ΜΑΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ τι κανουν τα κοριτσακια σου.....????????? να τις δωσεις πολλαααααα φιλακιαααααα.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, καταρχήν όλη η σκέψη μας ειναι στην Πατουσίτσα!!! Περιμένουμε με αγωνία νέα της!! Ο Θεός μαζί της!!

Κατα δεύτερον, εμείς καλά αλλά έχουμε άγχος πολύ.....

Ξέχασα να ντύνω, να αλλάζω μωρά, να πλένω....

Κάνει κατι ήχους και όλο την κοιτάμε.... Πρεπει να ταίζουμε στο τρίωρο και εχουμε βάλει ξυπνητήρι... Αν θα κοιμηθούμε κ καθόλου απο την αγωνία δλδ.

Εχει τόσο μικρό στομαχάκι κ γενική αδυναμία που κάνει πολύ ώρα να τελειώσει ένα γεύμα και πρεπει υποχρεωτικά να σταματάει να ρευτεί δυο τρεις φορές ενδιάμεσα... Πριν την ξαπλώσαμε φαίνεται νωρίτερα και έβγαζε γάλα από τη μύτη... Χεστήκαμε επάνω μας με τον άντρα μου!!

Η Β εχει επειδείξει εκπληκτική συμπεριφορά μέχρι τώρα και θέλει να βοηθάει κτλ

Αχ να περάσουν λίγες μέρες να μάθουμε περισσότερο το μωρό γιατί τώρα μας εχει κυριέυσει το άγχος.......

Εσείς κορίτσια μου;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κορίτσια μου, καταρχήν όλη η σκέψη μας ειναι στην Πατουσίτσα!!! Περιμένουμε με αγωνία νέα της!! Ο Θεός μαζί της!!

Κάνει κατι ήχους και όλο την κοιτάμε.... Πρεπει να ταίζουμε στο τρίωρο και εχουμε βάλει ξυπνητήρι... Αν θα κοιμηθούμε κ καθόλου απο την αγωνία δλδ.

Εχει τόσο μικρό στομαχάκι κ γενική αδυναμία που κάνει πολύ ώρα να τελειώσει ένα γεύμα και πρεπει υποχρεωτικά να σταματάει να ρευτεί δυο τρεις φορές ενδιάμεσα... Πριν την ξαπλώσαμε φαίνεται νωρίτερα και έβγαζε γάλα από τη μύτη... Χεστήκαμε επάνω μας με τον άντρα μου!!

Αχ να περάσουν λίγες μέρες να μάθουμε περισσότερο το μωρό γιατί τώρα μας εχει κυριέυσει το άγχος.......

Εσείς κορίτσια μου;;

Μαυ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλη μου φιλεναδα μαζι θα το ξενυχτισουμε μου φαινεται!!!Λιγο το αγχος για την πατουσιτσα μας λιγο εσυ με το μωρο λιγο εγω με τον μπεμπη που στεκομαι σε καρφια!!!!!!!!!ΜΑς βλεπω να κοιμομαστε σε κανενα μηνα!!!!!!!!!!

Αλλα εχει κι αυτο την γλυκα του φιλη μου!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εσείς κορίτσια μου;;

ΜΑΥ ΜΟΥ κατανοω απολυτα αυτα που γραφεις γιατι η φμ αν και προωρη οριακα γεννηθηκε 2430, οποτε νιωθω ακριβως τις φοβιες σου, τα αγχη σου κλπ... Ολα θα περασουν ομως.

Μπραβο στη β σου για την ολη αντιμετωπιση-αντιδραση της προς το μωρο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ Μ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αντε ερχεται η νυφη!!!!!!!!!!!!

MAY ΚΑΛΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ καλα ειμαστε!!!!!!!!γκρινια πολυ κ φαι λιγο πηρα την παιδιατρο ειναι απο τα δοντια!!!!!!!!!!μου πε να δινω παυσιπονο κ κρεμουλα για τα δοντια!!!!!!

ωχ κοριτσια κλαιει!!!!!!!!συγνωμη καλο βραδυ τα λεμε αυριο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου θα σας αφησω, παω να παρω την κουβερτουλα μου αγκαλια και να κουκουλωθω...

Θα τα πουμε αυριο, φιλακια πολλα και καληνυχτα....!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ η σκεψη μας ειναι μαζι σας, σας αγαπαμε και ευχομαστε τα καλυτερα.....!!!!!!!! Αν εχεις γεννησει ηδη ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ.....!!!!!!

Να της σφιξεις στην αγκαλια σουυυυυυυυυυυ γερααααααααααα......:D:D:D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχταααααα φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυυ.........!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...