Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου αγαπημένα, σήμερα μετά από 49 ημέρες παραμονής στη ΜΕΝΝ, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το μωράκι μας στο σπίτι. Ήταν ένα διάστημα δύσκολο και απαιτητικό, που όμως μας έμαθε πολλά, όπως να μη θεωρούμε πράγματα δεδομένα,αλλά και ότι ο άνθρωπος έχει μέσα του πολύ δύναμη να αντιμετωπίσει αυτά που του στέλνει η ζωή.. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες, τις μαίες, που πραγματικά τα δίνουν όλα για αυτά τα μωράκια, κάθε μέρα με χαμόγελο και πραγματικά ακούραστα, να τους έχει ο Θεός καλά όλους..

Ευχαριστώ τόοοοοσο πολύ όλες εσάς που από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε αυτήν την παρέα, με στηρίξατε σε όλα τα θέματα της εγκυμοσύνης, του τοκετού μου και μετά, που με αληθινό ενδιαφέρον ρωτούσατε για το μικρό μου κοριτσάκι, και σας θεωρώ όλες φίλες μου και δικούς μου ανθρώπους..

Η μικρή μου κόρη γεννήθηκε 1520 γραμμάρια, έχασε και έφτασε τα 1300, έμεινε πάνω απο ένα μήνα σε αναπνευστική υποστήριξη, ξεκίνησε να πίνει 1 μλ γάλα το οχτάωρο με σωληνάκι και σήμερα, παίρνουμε στο σπίτι μια μικρή δεσποινιδούλα, 2600 γραμμάρια, που πίνει εύκολα 70 μλ γάλα!!!! Αν μου το λέγαν στην αρχή, δε θα το πίστευα!!!

Εύχομαι σε ΟΛΕΣ τις ήδη μανούλες, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας πάντα, στις λεχώνες μας, ΜΠΟΤΣΑΚΙ, ΕΛΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΝΑΣΙΑ, καλούς σαραντισμούς, στις δευτερομανούλες μας ΜΑΡΑΚΙ1106, NGN, να χαίρεστε τα αγοράκια και τις μικρές πριγκίπισσες σας..

Ξεχωριστά στην ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ που διάβασα τα υπέροχα νέα σου, εύχομαι αυτή να είναι μια τελειόμηνη εγκυμοσυπνη και ένα καλοστεριωμένο σποράκι,

στο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μας, να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου και γρήγορα ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου,

στη ΡΙΤΣΑ μας, γρήγορα μανούλα, και στις μανούλες to be πολύ γρήγορα, ΣΟΤΣΑΦΙ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΓΙΟΛΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΩΗ, καλή λευτεριά και σύντομα με τα μωράκια σας αγκαλίτσα!

Είμαι πολύ αγχωμένη και ευτυχισμένη, εδώ θα είμαστε πάλι, να λέμε, να γράφουμε τα καλά και τα κακά και να έχουμε η μία την άλλη στήριγμα σε όλα!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!

όπως είπα με το καλό να την υποδεχτείτε σπιτάκι σας!!!!!εμείς είμαστε τυχερες που σε έχουμε εδώ στη παρέα μας!!!!!!!!εύχομαι σε όλες να έχετε κ να έχουν υγεία εσείς κ τα μωρακια ή παιδάκια σας!!!!!γιατί τελικά αυτό κ μόνο έχει σημασία!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου φαγαμε φασολαδιτσα με σαλατουλα κουνουπιδι και τυρακι και η φμ μολις πηγε για νανιιιιι...

Μολις ξυπνησει θα φυγουμε βολτιτσα, ισως περασουμε απο την ονειρουπολη που σημερα κανει επισημη εναρξη για το κοινο, εχθες ηταν τα καραβακια λογω αγιας βαρβαρας σε ενα τεραστιο μερος με ποταμο και κρυσταλλινα νερα που βρισκεται μεσα στην πολη και ειναι το στολιδι της δραμας γενικα. Μετα θα περασω απο τη φιλη μου να της δωσω το ρηλαξ τη φμ και πιο μετα θα παμε στη πεθερα μου. Θα τα πουμε το βραδυ κοριτσακια μου.

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΘΑΛΕΙΤΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ και ολες οι υπολοιπες που ακομα δεν εχουν μπει απο το πρωι στο καφενεδακι μας ελπιζω να ειστε καλα, εσεις και τα μωρακια σας, εντος και εκτος κοιλιτσας και φυσικα τα μωρακια και παιδακια των υπολοιπων.

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ χαθηκες, μαλλον δεν εχεις χρονο καλη μου. Ελπιζω να τα πουμε το βραδυ.

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε οοοοοολες σας...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Στεφανιάνα χαίρομαι πάρα πολύ που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη. Πολλές λεχώνες δυστυχώς δεν το βλέπουν όπως εμείς αλλά τους παίρνει από κάτω λόγω των πολλών ευθυνών-κούραση-άγχος.

Εγώ κορίτσια δεν θέλω να περάσει ο καιρός. Την λατρεύω την βρεφική ηλικία (είμαι κουλή το ξέρω) και στεναχωριέμαι πολύ που δεν θα την ξαναζήσω!!!!!

Δεν πειράζει όμως 2 φορές είναι αρκετές!!!!!!

ΜΑΥ μου μπράβο που θα πάρετε την μικρούλα σας σπίτι!!!!! Θα είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Φαντάζομαι την χαρά σας!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοαλάκι παράπονο δεν έχω από την μικρή. Ευτυχώς είναι πολύ ήσυχη!

Ηλιοβασίλεμα έρχεται καινούργια χρονιά!!!!! Ξεκινήστε δυναμικά!!!!!!

Έλλη μια χαρά ο μπέμπης εεεεεεε??????? Μπράβο κορίτσι μου!!!!!!

Και εδώ κορίτσια έχει πολύ κρύο!!!!! Καιρός ήταν!!!!!!

Και εγω δεν εχω παραπονο πλεον απο τη φουρτουνα μου, οσο δεν κοιμοταν μεχρι τον χρονο κοιμαται τωρα, ενα 11ωρο για βραδυ και ενα 2-3ωρο για μεσημερι.

Και εδω εχει πολυυυ κρυο αλλα με ηλιο.

Μπηκα στα πεταχτα να δω κατι στο ταμπλετ και ειδα και στο καφε αλλα διαπιστωσα ησυχιααααααααα......:D:D:D.

Αντε κοριτσακια μου παω να ετοιμαστω σιγααα σιγααα με την ησυχια μου και μεεεεχρι να ξυπνησει η φμ (σε καμια ωρα υπολογιζω γιατι κοιμαται απο τισ 1μιση) να την ετοιμασω και να φυγουμε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλησπέρα αγάπες μου!!!!!!!!

μάη μου τέλος καλά όλα καλά!!!!!!!!!μπράβο κοριτσάκι μου που όλα τελικά πήγαν καλά!!!!!!

αγορομμαμη μου συγχαρητήρια!!!!!!!!τώρα το είδα....άντε με το καλό όλα να πάνε καλά!!!!!!!!

σοτσαφι μου τι έγινε τελικά γενναμε ή όχι ακόμα?????

οι υπόλοιπες καλά????

μπα οχι ακομα, κοπελα μου!!λαθος συναγερμος μαλλον!!αυριο το απογευμα εχω γιατρο...να δουμε....!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετεεεεεεεεεε??????

Τι ομορφα νεα σημερα!!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ Η ΜΠΙΜΠΕΛΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ,ΣΒΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στεφανιανα μου ειμαστε καλα!!!!!!!Κι εγω κοιταω το μωρο στην αγκαλια μουκαι κλαιω!Δεν μπορω να το πιστεψω.Κι εμεις γκρηνιαζουμε αλλα ολα στο προγραμμα ειναι!

Ελλη μου ολα καλα!!!!Τελεια με τον γιοκα σου,μπραβο!!!!!!!!

Εγω απο την αλλη τον χορταινω αγκαλια,εχει αναγκη την μυρωδια μου,το καταλαβαινω,αλλα και του μπαμπα του που τον κραταει την νυχτα οταν δεν κοιμαται!!!!Δεν μπορω να του το στερησω και δεν θελω κιολας!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια καλα????????Ωρε γεννητουρια που ερχονται!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Που σαι?????????????Αντε μαρηηηηηηηηηηηηη περιμενουμε την νυφη!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερααα κοριτσιαααα!!!!καλα εισαστε ολες???

εγω και η Δεσποινα μου,καλα ειμαστε!φαγαμε και τωρα αναψε η μανα μου τζακι και μου εφτιαξε και ενα καφεδακι!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΜΙΧΑΕΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Που σαι μαρη συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????εδω ειμαι και εγω!!!!τωρα μπηκα!!!!!!εδωσα και εναν τσακωμο με τη μανα μου,στανιαρα!!!!!αχχααχχααχαχχαχαχαχχαχχααααααααααα!!!!

οτι θυμαται χαιρεται!!!!οτι να ναι!!!αχχααχχααχχαχααχχαχαχααχ!!!!!

τι κανει ο Χρηστακος μας???????????καλα ειναι??????????πως πανε τα ξενυχτια

μαρη????

η νυφουλα σου ησυχη σημερα!!!!

πονακια δεν εχουμε σημερα!!!!

προς το παρον ολα οκ!!!!

αναμονηηηηηηηηη!!!!!!

d.gif

Που σαι μαρη συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????εδω ειμαι και εγω!!!!τωρα μπηκα!!!!!!εδωσα και εναν τσακωμο με τη μανα μου,στανιαρα!!!!!αχχααχχααχαχχαχαχαχχαχχααααααααααα!!!!

οτι θυμαται χαιρεται!!!!οτι να ναι!!!αχχααχχααχχαχααχχαχαχααχ!!!!!

τι κανει ο Χρηστακος μας???????????καλα ειναι??????????πως πανε τα ξενυχτια

μαρη????

η νυφουλα σου ησυχη σημερα!!!!

πονακια δεν εχουμε σημερα!!!!

προς το παρον ολα οκ!!!!

αναμονηηηηηηηηη!!!!!!

Εδω καλεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι σου εκανε η γυναικουλα μαρηηηηηηηηηηηη????????????

Καλα αναλαμβανει αγκαλιτσα ο μπαμπας το βραδυ!!!!!!!!!!

Αναμενουμε την Δεσποινουλα για να εχουμε καθε βραδυ κατι να ασχολουμαστεε!!!!!!!!!!!!!Ετοιμασε τα λαπτοπια και τα καφεδακια!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εδω καλεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι σου εκανε η γυναικουλα μαρηηηηηηηηηηηη????????????

Καλα αναλαμβανει αγκαλιτσα ο μπαμπας το βραδυ!!!!!!!!!!

Αναμενουμε την Δεσποινουλα για να εχουμε καθε βραδυ κατι να ασχολουμαστεε!!!!!!!!!!!!!Ετοιμασε τα λαπτοπια και τα καφεδακια!!!!!!!!!!!

εκει λεει τα δικα της και με φουντωνει ντε και καλα!!!!

μου λεει πριν........ΑΜΑΝ ΟΛΟ ΦΟΡΜΕΣ ΦΟΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!

κολησε τωρα με της φορμες!!!!!!

οτι να ναι!!!!!

μπραβο στον μπαμπακα σας!!!!!!!!!!!!

καλε μετα θα γνωριστουνε οι αντρες μας και θα τα λενε βραδιατικα!!!!

θα τα νανουριζουν και θα τα λενε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΛΟΞΥΓΓΑΣ ΤΩΡΑ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Ααααααααααααααααααααααααααα βγηκε μαρη το τικερακι!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

εκει λεει τα δικα της και με φουντωνει ντε και καλα!!!!

μου λεει πριν........ΑΜΑΝ ΟΛΟ ΦΟΡΜΕΣ ΦΟΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!

κολησε τωρα με της φορμες!!!!!!

οτι να ναι!!!!!

μπραβο στον μπαμπακα σας!!!!!!!!!!!!

καλε μετα θα γνωριστουνε οι αντρες μας και θα τα λενε βραδιατικα!!!!

θα τα νανουριζουν και θα τα λενε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΛΟΞΥΓΓΑΣ ΤΩΡΑ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχααχαχαχαχχχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι θα τα λενε αυτοι κι εμεις θα τα λεμε ον λαιν!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ!!!!!!!

ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...