Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα Ngn!!!!!!!!!! Μια χαρά η μπεμπούλα σας, μπράβο της!!!!! Να ξεκουράζεσαι και εσύ και να έχεις αντοχές για το υπολοιπο της μέρας μιας που εχεις και τον Γιωργακη σου!!!!!

Ακουσαμε.................και για την παρέα της Αγορομάμυ!!!!!!!!!!! Εμείς θέλουμε να της κάνουμε παρέα αλλα ποτέ δεν ξέρεις!!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Κοαλάκι ξεκουράστηκες...το φαντάστηκα οτι θα εκμεταλλευόσουν την παρουσία του φουρτουνομπαμπά για να κοιμηθείς λίγο παραπάνω.

Χρόνια σας πολλά για την πολυούχο Αγία Βαρβάρα!!! Φτιάχνετε και εκείνο το παραδοσιακο γλυκισμα με το σιταρι απο τις παραμονες της γιορτής;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ngn!!!!!!!!!! Μια χαρά η μπεμπούλα σας, μπράβο της!!!!! Να ξεκουράζεσαι και εσύ και να έχεις αντοχές για το υπολοιπο της μέρας μιας που εχεις και τον Γιωργακη σου!!!!!

Ακουσαμε.................και για την παρέα της Αγορομάμυ!!!!!!!!!!! Εμείς θέλουμε να της κάνουμε παρέα αλλα ποτέ δεν ξέρεις!!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Κοαλάκι ξεκουράστηκες...το φαντάστηκα οτι θα εκμεταλλευόσουν την παρουσία του φουρτουνομπαμπά για να κοιμηθείς λίγο παραπάνω.

Χρόνια σας πολλά για την πολυούχο Αγία Βαρβάρα!!! Φτιάχνετε και εκείνο το παραδοσιακο γλυκισμα με το σιταρι απο τις παραμονες της γιορτής;

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βαρβαρααααααααααααααα, τρελεεεεεεενομαι......!!!!!!!!!!!! Γιααααααααααααααααμιιιι.......!!!!!!!!!

Τι κανετε εσεις.....????? ολα οκ με το κρυωμα...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πιο πολυ ειναι ο αντρας μου τωρα κρυωμενος και παει και δουλεια σε εξωτερικες συνθηκες και δεν προλαβαινει να κανει τον κυκλο του...Εμεις ευτυχως ξωφαλτσα το περασαμε...πινω τσαγακι ακομη γιατι με ενοχλει λιγο ο λαιμος και εχουμε λιγη καταρροη ακομη αλλα ευτυχως οχι κρυαδες και πυρετους...

Δεν εχω φαει βαρβαρογλυκο αλλα μαλλον θα μου αρεσει γιατι το σιταρι μου αρεσει....

Καλημέρα! Βρήκα λίγο χρόνο! Διάβασα μόνο αυτή τη σελίδα!

May με το καλό να πάρετε σπίτι σας τη Μιχαελα σας!

Σοτσαφι, Χριστινακι πλησιαζετε! Άντε με ένα πόνο.

Αγορομαμυ μου με το καλό! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!

Κοαλακι με γεια την τηλεόραση!

Μποτσακι να σου ζήσει ο γιός. Πως πάει η ζωή με τον πρίγκιπα;;

Συμπεθερα τι κάνει η νύφη;; Εσύ πως είσαι;

Ηλιοβασίλεμα μου εσύ πως πας;; Η μικρή;

Οι υπόλοιπες τσουπρες;

Εγώ κάνω αποκλειστικό θηλασμό όπως ήθελα. Συνήθως τρώει ανά μια ώρα εκτός τα βραδυά που δεν ξυπνάει ούτε με σφαίρες και τον ξυπνάω στο τρίωρο. Του έβαλα και ένα "πρόγραμμα" όχι πολλές αγκαλιές γιατί με άφησε ένα ολόκληρο βράδυ αυπνη που δεν το είχε ξανακάνει γιατί κοιμόταν στην ΑΓΚΑΛΙΑ μου και ενώ άλλες φορές τον.ξαπλωνω και εντάξει εκείνο το βράδυ μόλις τον άφηνα ξυπνούσε. Αγκαλίτσα τον παίρνω για μαμ και όταν έχει πονακια (έχουμε λίγους κολικούς). Έχουμε και ικτερο αλλά είναι φυσιολογικός και απλώς θα αργισει λίγο να πέσει λόγω του αποκλειστικού. Αλλά είναι καλητερα.. Ξύπνησε βγαίνω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοαλάκι παράπονο δεν έχω από την μικρή. Ευτυχώς είναι πολύ ήσυχη!

Ηλιοβασίλεμα έρχεται καινούργια χρονιά!!!!! Ξεκινήστε δυναμικά!!!!!!

Έλλη μια χαρά ο μπέμπης εεεεεεε??????? Μπράβο κορίτσι μου!!!!!!

Και εδώ κορίτσια έχει πολύ κρύο!!!!! Καιρός ήταν!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου αγαπημένα, σήμερα μετά από 49 ημέρες παραμονής στη ΜΕΝΝ, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το μωράκι μας στο σπίτι. Ήταν ένα διάστημα δύσκολο και απαιτητικό, που όμως μας έμαθε πολλά, όπως να μη θεωρούμε πράγματα δεδομένα,αλλά και ότι ο άνθρωπος έχει μέσα του πολύ δύναμη να αντιμετωπίσει αυτά που του στέλνει η ζωή.. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες, τις μαίες, που πραγματικά τα δίνουν όλα για αυτά τα μωράκια, κάθε μέρα με χαμόγελο και πραγματικά ακούραστα, να τους έχει ο Θεός καλά όλους..

Ευχαριστώ τόοοοοσο πολύ όλες εσάς που από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε αυτήν την παρέα, με στηρίξατε σε όλα τα θέματα της εγκυμοσύνης, του τοκετού μου και μετά, που με αληθινό ενδιαφέρον ρωτούσατε για το μικρό μου κοριτσάκι, και σας θεωρώ όλες φίλες μου και δικούς μου ανθρώπους..

Η μικρή μου κόρη γεννήθηκε 1520 γραμμάρια, έχασε και έφτασε τα 1300, έμεινε πάνω απο ένα μήνα σε αναπνευστική υποστήριξη, ξεκίνησε να πίνει 1 μλ γάλα το οχτάωρο με σωληνάκι και σήμερα, παίρνουμε στο σπίτι μια μικρή δεσποινιδούλα, 2600 γραμμάρια, που πίνει εύκολα 70 μλ γάλα!!!! Αν μου το λέγαν στην αρχή, δε θα το πίστευα!!!

Εύχομαι σε ΟΛΕΣ τις ήδη μανούλες, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας πάντα, στις λεχώνες μας, ΜΠΟΤΣΑΚΙ, ΕΛΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΝΑΣΙΑ, καλούς σαραντισμούς, στις δευτερομανούλες μας ΜΑΡΑΚΙ1106, NGN, να χαίρεστε τα αγοράκια και τις μικρές πριγκίπισσες σας..

Ξεχωριστά στην ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ που διάβασα τα υπέροχα νέα σου, εύχομαι αυτή να είναι μια τελειόμηνη εγκυμοσυπνη και ένα καλοστεριωμένο σποράκι,

στο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μας, να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου και γρήγορα ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου,

στη ΡΙΤΣΑ μας, γρήγορα μανούλα, και στις μανούλες to be πολύ γρήγορα, ΣΟΤΣΑΦΙ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΓΙΟΛΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΩΗ, καλή λευτεριά και σύντομα με τα μωράκια σας αγκαλίτσα!

Είμαι πολύ αγχωμένη και ευτυχισμένη, εδώ θα είμαστε πάλι, να λέμε, να γράφουμε τα καλά και τα κακά και να έχουμε η μία την άλλη στήριγμα σε όλα!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια μου αγαπημένα, σήμερα μετά από 49 ημέρες παραμονής στη ΜΕΝΝ, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το μωράκι μας στο σπίτι. Ήταν ένα διάστημα δύσκολο και απαιτητικό, που όμως μας έμαθε πολλά, όπως να μη θεωρούμε πράγματα δεδομένα,αλλά και ότι ο άνθρωπος έχει μέσα του πολύ δύναμη να αντιμετωπίσει αυτά που του στέλνει η ζωή.. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες, τις μαίες, που πραγματικά τα δίνουν όλα για αυτά τα μωράκια, κάθε μέρα με χαμόγελο και πραγματικά ακούραστα, να τους έχει ο Θεός καλά όλους..

Ευχαριστώ τόοοοοσο πολύ όλες εσάς που από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε αυτήν την παρέα, με στηρίξατε σε όλα τα θέματα της εγκυμοσύνης, του τοκετού μου και μετά, που με αληθινό ενδιαφέρον ρωτούσατε για το μικρό μου κοριτσάκι, και σας θεωρώ όλες φίλες μου και δικούς μου ανθρώπους..

Η μικρή μου κόρη γεννήθηκε 1520 γραμμάρια, έχασε και έφτασε τα 1300, έμεινε πάνω απο ένα μήνα σε αναπνευστική υποστήριξη, ξεκίνησε να πίνει 1 μλ γάλα το οχτάωρο με σωληνάκι και σήμερα, παίρνουμε στο σπίτι μια μικρή δεσποινιδούλα, 2600 γραμμάρια, που πίνει εύκολα 70 μλ γάλα!!!! Αν μου το λέγαν στην αρχή, δε θα το πίστευα!!!

Εύχομαι σε ΟΛΕΣ τις ήδη μανούλες, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας πάντα, στις λεχώνες μας, ΜΠΟΤΣΑΚΙ, ΕΛΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΝΑΣΙΑ, καλούς σαραντισμούς, στις δευτερομανούλες μας ΜΑΡΑΚΙ1106, NGN, να χαίρεστε τα αγοράκια και τις μικρές πριγκίπισσες σας..

Ξεχωριστά στην ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ που διάβασα τα υπέροχα νέα σου, εύχομαι αυτή να είναι μια τελειόμηνη εγκυμοσυπνη και ένα καλοστεριωμένο σποράκι,

στο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μας, να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου και γρήγορα ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου,

στη ΡΙΤΣΑ μας, γρήγορα μανούλα, και στις μανούλες to be πολύ γρήγορα, ΣΟΤΣΑΦΙ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΓΙΟΛΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΩΗ, καλή λευτεριά και σύντομα με τα μωράκια σας αγκαλίτσα!

Είμαι πολύ αγχωμένη και ευτυχισμένη, εδώ θα είμαστε πάλι, να λέμε, να γράφουμε τα καλά και τα κακά και να έχουμε η μία την άλλη στήριγμα σε όλα!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 49 ΜΕΡΕΣ!! ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΧΗΤΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!

Οι υπόλοιπες τσουπρες;

Εγώ κάνω αποκλειστικό θηλασμό όπως ήθελα. Συνήθως τρώει ανά μια ώρα εκτός τα βραδυά που δεν ξυπνάει ούτε με σφαίρες και τον ξυπνάω στο τρίωρο. Του έβαλα και ένα "πρόγραμμα" όχι πολλές αγκαλιές γιατί με άφησε ένα ολόκληρο βράδυ αυπνη που δεν το είχε ξανακάνει γιατί κοιμόταν στην ΑΓΚΑΛΙΑ μου και ενώ άλλες φορές τον.ξαπλωνω και εντάξει εκείνο το βράδυ μόλις τον άφηνα ξυπνούσε. Αγκαλίτσα τον παίρνω για μαμ και όταν έχει πονακια (έχουμε λίγους κολικούς). Έχουμε και ικτερο αλλά είναι φυσιολογικός και απλώς θα αργισει λίγο να πέσει λόγω του αποκλειστικού. Αλλά είναι καλητερα.. Ξύπνησε βγαίνω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!

ΜΑΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ με το καλοοοοοοοοοοοο να υποδεχθειτε επιτελους το μωρακι σας σπιτι μετα απο τοσο κοπο και αγωνα που κανατε.......!!!!!!!! Εμεις ειμαστε εδω για οτι χριεαστειτε......!!!!!!!!

Σας αγαπαμε και σας σκεφτομαστε..........!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........:-D:grin::-D:grin::-D:grin:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΑΓΓΟΡΟΜΑΜΜΥ....ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ!!ΤΟ ΣΚΑΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ???ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΗΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 40 ΒΔΟΜΑΔΕΣ....!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ?? ΓΕΝΝΕΣ, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, Η ΛΙΛΙΠΟΥΤΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΦΟΥΣΚΟΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!!

Οι υπόλοιπες τσουπρες;

ΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗ μπραβο σας που τα καταφερνετε, δωσε ενα τεραστιο φιλακι στο μπεμπουλη σου. Να ειστε καλα.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

May μου με συγκινησες! Να ειναι καλα το κοριτσακι σου κ να περνατε ομορφα οι 4 σας! Ο,τι καλυτερο ευχομαι!

Ελλη μου, μπραβο που θηλαζεις! Ομως εχω να σου πω οτι συμφωνα με την παιδοψυχολογια το μωρο πρεπει να το παιρνεις αγκαλιτσα οποτε θελει μεχρι τον πρωτο χρονο. Στο χρονο πρεπει να το αφηνουμε να κλαιει κ να μην το παιρνουμε για να ανεξαρτητοποιηθει! Παρολα αυτα ο καθενας προχωραει μετοενστικτο του!

αγορομαμι συγχαρητηρια! Με καλυψαν τακοριτσια με τις ατακες του για τα πιστολια.χαχαχα

Κοαλακι πηγατε στην ονειρουπολη;; Ή θα πατε οικογενειακως τωρα που ηρθε ο μπαμπας σας;

Μποτσακι πως περνας με το γιο; Τελεια δεν ειναι;

Ηλιοβασιλεμα διαβασα οτι αρχισατε τις εργασιες για το σχολειο.. Τι ωραια! Μεγαλωσε η κορουλα σου!

Ngn περαστικα σας! Ανυπομονω κ εγω να μην ξυπναει ο κουκλος μου τα βραδια! Αν κ δεν εχω παραπονο... Καθε 3-4 ωρες ξυπναει. Τη μερα αν ποναμε τρωμε κ καθε ωρα!

Ιωαννα ταλαιπωρειται το κοριτσακι σου απο τα δοντακια; Κριμα ειναι να ζοριζεται το καημενουλι.. Κ εσυ κριμα εισαι που στεναχωριεσαι να το βλεπεις ετσι!

Χριστινα μην αγχωνεσαι.ολα θα γινουν. Απολαυσε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου γιατι μετα θα σου λειπει. Εγω νιωθω σαν να μην ημουν ποτε εγκυος.

Ζωη μου καλα εισαι κουκλα μου;

Χμ.. Ποια κοριτσια ξεχασα;; Τις Μαριες ξεχασα! Τι κανουν τα παιδακια σας;

Εμεις κοριτσια καλα ειμαστε! Ειναι λιγο γκρινιαρουλης ο μικρος αλλα ηρεμει γρηγορα! Αχ! Κοριτσια ειναι τελειος! Ειναι κουκλος!! Ειναι ο,τι πιο ομορφο εχω δει! Ενταξει κουκουβαγια θα με πειτε αλλα ειναι αληθεια!χαχαχα. Κ οταν κλαιει ειναι τελειος! Κατα τα αλλα τρωμε πολυ απο την καλη μας αγελαδα κ ζωηρευουμε!

Συγνωμη για το τεραστιο μνμ αλλα μιας που μπηκα... Φιλια σε ολες κ στα ζουζουνια σας!

Μαυ μου με συγκινησες και παλι...............Εφτασε η μεγαλη ωρα να ερθει στο σπιτι σας η μικρη σας μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στησετε μεγαλο παρτυ ενδοοικογενειακο να το γιορτάσετε και να εισαι σιγουρη οτι και εμεις σας αγαπαμε και σας σκεφτομαστε διαρκως!!!!!!!!!!!!

Σε φιλώ!

Στεφανιανα και Ελλη πώς πατε φρεσκομανουλες;;; Να ειστε καλα και ευτυχισμενες με τα ζουζουνια σας!!!!

καλησπέρα αγάπες μου!!!!!!!!

μάη μου τέλος καλά όλα καλά!!!!!!!!!μπράβο κοριτσάκι μου που όλα τελικά πήγαν καλά!!!!!!

αγορομμαμη μου συγχαρητήρια!!!!!!!!τώρα το είδα....άντε με το καλό όλα να πάνε καλά!!!!!!!!

σοτσαφι μου τι έγινε τελικά γενναμε ή όχι ακόμα?????

οι υπόλοιπες καλά????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...