Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!

ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ

ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΟΜΑΜΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνυχτα ΙΩΑΝΝΑΚΙ, φιλακια στο μωρακι σου.

Και εγω κουκλιτσες μου θα σας καληνυχτησω γιατι νυσταξα. Παω λιγο να κατσω παρεα με τον ανδρουλη μου και μετα υπνο. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε οοοοοολες. Φιλακια πολλαααααααα.......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου μπηκα να καληνυχτισω!!!!!!

Σορυ που βγηκα αποτομα αλλα ειχα επισκεψη και μετα ξυπνησε και το μωρο!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου οχι δεν εχω ορεξη!!!!!!Ειδες καμια φορα τι γινεται??????

Καληνυχτα σουσουραδιτσες μου!!!!!!!!!

Σας φιλω γλυκα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πω πω πολλά νέα απόψε. Εμείς είχαμε διακοπή ρεύματος από το πρωί και μόλις ήρθε οπότε μπήκα να διαβάσω τα νέα.... ευτυχώς έχουμε το τζάκι και δεν παγώσαμε!!!

Αγορομαμμυ συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!

Μάυ πολύ χάρηκα που θα πάρετε σπίτι την Μιχαέλα.... ελπίζω αύριο κιολας!!!

Κοαλάκι μεγειά την τηλεόραση... Τουλάχιστον θα έχεις τον άνδρα για μερικές μέρες να σας προστατεύει :wink:

Σοτσάφι με το καλό και κανένα πόνο!!! Δεν έχει σημασία αν δεν είναι σήμερα... σίγουρα πλησιάζεις :-) :-)

Όντως πάντως λίγες μείναμε πλέον και θα γεννήσουμε μαζί μαζί :-)

Άντε κορίτσια οι υπόλοιπες κάντε παρέα στην αγορομάμμυ να μην είναι η μόνη της στην εγκυμοσύνη!!!!

Ιωάννα μην στεναχωριέσαι για τον θυροειδή... ρυθμίζεται...Το άσχημο είναι όταν έχει όζους γιατί τότε πιθανόν να χρειαστούν αφαίρεση!!!

Μποτσάκι 10 κιλά...ουαουυυυυυυυυυ!!!! τέλεια... και ήθελα να ρωτήσω όλες τις λεχώνες μας πόσα έχουν χάσει.

Ζωή και Πατουσίτσα ούτε εγώ νιώθω τίποτα... και αν σκεφτείς ότι μέχρι να μπω στο μήνα μου είχα συνεχώς συσπάσεις... είναι άξιο απορίας!!!! Λέτε τώρα ξαφνικά η μικρή να αποφάσισε ότι δεν θέλει να βγει ???? Αν και με το κρύωμα όλο την ξυπνάω την κακομοίρα... με βήχας μια φτέρνισμα δεν την αφήνω σε ησυχία :wink: Πάντως ο άνδρας μου λέει να την κρατήσω μέσα για λίγο ακόμα... χαχαχαχα

Ηλιοβασίλεμα τι κάνει η Αγγελικούλα???

kPAZp2.png

καλημερα!!!!!!!!!εχουμε - σημερα!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

η μουρμουρα ξυπνησε στις 6.30 εφαγε κ πριν λιγο ξανακοιμηθηκε!!!!!!

εχω ραντεβου στην οδοντιατρο,βαρεθηκα μ αυτα τα δοντια!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ τι κανεις?

καλα λεει ο αντρας σου ας κατσει ακομα μεσα καλα ειναι!!!

χαχαχα πλακα κανω απλα οταν βγει αρχιζουν τα πανηγυρια!!!!

οσο για το θυροειδη εχω παρα πολλους οζους αλλα ειναι ολοι μικροι!!!!!!

τωρα μαλλον λογω ορμονων στην εγκυμοσυνη διογκωθηκαν!!!!!!!!!

τι καλο θα μαγειρεψετε σημερα?εγω βραζω κοτοπουλο χωριατικο να κανω μια ζεστη σουπιτσα!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Η μαθητρια μου αφου ζωγραφισε πρωι πρωι αλλη μια ζωγραφια να την παει στη δασκαλα της, πηγαμε σχολειο και τωρα εφτιαξα το καφεδακι μου και θα ξεκινησω τις δουλίτσες μου...

Χριστινακι καλά είσαι; ειναι υπάκουο μωρό και το δικό σου!!!!!!!!!!!!! Ε...καποια στιγμη θα γεννησετε ολες σας! και ετσι οπως το κοβω όλες την ιδια μερα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγω στην εγκυμοσυνη ειχα παρει 5,5 κιλα, γεννησα και βγηκα απο κλινικη εχοντας χάσει 7 και άρα με 1,5 κιλο λιγοτερο απο το αρχικο βαρος που ειχα ξεκινησει την εγκυμοσυνη. Στους 2 μηνες λεχωνα ειχα χασει 15-17 κιλα χωρις να κανω διατροφη αλλα με το τρεξιμο της φρεσκομανουλας....μετα ομως τα ξαναπηρα ολα τα κιλα λογω των ορμονων και της διαταραχης μου με το συνδρομο πολυκυστικων και ακομη παλευω να τα ρυθμισω....

Ριτσα πού είσαι;;;;;;;;;;;;; όλα καλά;

Καλημερα Ιωαννα!!!!!!!!!!!! Ωραιο φαγητακι μαγειρευεις!!! Εγω εχω ετοιμες φακές απο Δευτέρα και επομένως θα τις φαμε το μεσημέρι!!!

Η μουρμουριτσα σου παιζει τωρα;

η μουρμουριτσα κοιμηθηκε!!!!!!!!!!προβληματιζομαι κοριτσια!!!!!νομιζω οτι δεν τρωει αρκετα!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εγω πηρα 11 στην εγκυμοσυνη (παλι καλα γιατι ειχα κ απο πριν κιλα)βγαινοντας απ το νοσοκομειο ειχα χασει τα 7 κ στις 15 μερες κ τα αλλα 4 κ συν ενα ακομα!!!!!!ε απο τοτε η ζυγαρια κολλησε!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Ιωαννα εννοειται οτι και εγω ειχα παραπανισια κιλα, και μαλιστα πολλα, οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη....

Εσυ τωρα πρεπει να ρυθμισεις καλα τον θυροειδη για να μπορεσεις να ρυθμίσεις και το βάρος σου....

Εγω ειχα θεμα με το ΣΠΩ και αντισταση στην ινσουλινη, οποτε μου εκανε αυτο την ζημια...Να φανταστειτε μετα την γεννα που εχασα 15-17 κιλα, τα ξαναπηρα και μαλιστα γυρω στα 20 διχως να εχω αλλαξει την διατροφη μου και πολυ γρηγορα και ψαχτηκα στους γυναικολογους και μου βρηκαν την αντισταση στην ινσουλινη που αυτο σημαινει οτι οτι τρωω, δεν μεταβολιζεται και αποθηκευεται σαν λιπος και ειμαι εδω και 3 χρονια σχεδον που παιρνω φαρμακευτικη αγωγη μετα το φαγητο και ετσι μπορεσα να χασω μερικα κιλα και να τα διατηρω. Τωρα ειμαι 3-4 κιλα λιγοτερα απο τι ειχα μεινει εγκυος το 2008...Χρειαζομαι να χάσω τουλάχιστον 10 για να ειμαι πιο υγιης....

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!! Τι κάνετε????? Εμείς μια χαρά!!!!! Η μπεμπούλα μου πάλι κοιμήθηκε σερί 10-6 το πρωί και έτσι ξεκουράστηκα και εγώ!!!!!! Καλά δεν πεινάει 2 μηνών μωρό?????? Εντύπωση μου κάνει!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

Περιμένουμε και τον μάστορα να μας βάλει τον ξυλολέβητα να τελειώνουμε και από αυτό????

Εσείς τι κάνετε????? Πωπω κορίτσια σε λίγο θα μείνει μόνη η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ. Άντε να ξεκινήσει η καινούργια φουρνιά!!!!!

ΡΙΤΣΑ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ για σας μιλάω!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυ...... Τι κανετε???????

Σημερα επεσε και πολυ παχνη.

Εμεις καλα, ξυπνησε η μικρη στις 8μιση και την πηρε ο μπαμπας της και εγω κοιμηθηκα μεχρι τις 10μιση. Εδω σημερα τα εμπορικα ειναι κλειστα λογω αγιας βαρβαρας που ειναι η πολυουχος της δραμας. Θελαμε το απογευμα να παμε μαρκετ αλλα ειναι κλειστα και θα παμε απλα βολτα και μετα στην πεθερα μου.

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ φταααανουν οι μερουλες ουτως η αλλως.

NGN ΜΟΥ τι καλα που κοιμαται σερι, εμενα 7 μηνων εκοψε το βραδυνο που επινε καθε 2-3 ωρες :shock::shock::shock:, ειχα εξαντηλθει εντελως και προλιγο που μιλουσα με τη φιλη μου που εχει ενα μωρακι 3 μηνων μου ελεγε το προβλημα τους, οτι το μωρο δεν κοιμαται καθολου πλεον και την παρηγορουσα.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εαν και εφοσον το μωρο παιρνει το επιθυμητο βαρος και ειστε εντος καμπυλων μην στεναχωριεσαι, μπορει οντως να μην σιτιζεται αρκετα αλλα ισως ειναι κατι παροδικο.

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...