Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι ναι!!!!2-3 γαλιαντρες εχουνε αποχωρησει....ευχομαστε οοοοολα να πανε καλα στο κοριτσια μας!!!!!!!!!!

4 ειμαστε εν ενεργεια!!!!!!χαχχαχαχαχααχχαχααχαχαχαχ!!!!!!!!οποτε περιμενουμε!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!

ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!

ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!

3 ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΛΕ??????

ΑΑΑΑΑΑ!!!!ΚΑΙ Η ΓΙΟΛΑΑΑΑ!!!!

ΟΠΟΤΕ 4 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!!!!

ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ............ΚΥΟΥΡΙΑΑΑΑ!!!!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!

Στειλε μαρηηηηηηηηη κανενα σουβλακι με το αερόόόόόπλανο......!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.........!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω που δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο γιατι εχω λειψη μνημη.....:confused::confused::confused::confused::confused:.

Εμεις ειμαστε στην ιδια κατηγορια!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Και μαλιστα εσυ εισαι στο φορτε της φουρτουνας, οποτε δεν προλαβαινεις να αποθηκευεις πληροφοριες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια θα σας ενημερωσω, μαλλον δεν ηταν τιποτα ή ισως ήταν κάποιο προμήνυμα...θα δουμε !!

πάντως νιώθω τρομερή εξάντληση....και λεω να ξαπλωσω λιγο1!!

Καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!

Θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!! Φιλακια πολλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια θα σας ενημερωσω, μαλλον δεν ηταν τιποτα ή ισως ήταν κάποιο προμήνυμα...θα δουμε !!

πάντως νιώθω τρομερή εξάντληση....και λεω να ξαπλωσω λιγο1!!

Αντε Σοτσαφακι μου!!!!!!!!!!!!!!Με το καλο κοριτσακι μου!Ξεκουρασου προς το παρον!

1sh1p2.png

Μποτσακι τωρα που τα εγραψες συγκεντρωτικα, να μας τα κανεις copy paste οταν θελουμε επαναληψη!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παντως ουτε εγω την θηλασα αμεσως στη κλινικη, μου την κρατησαν και εμενα πολλες ωρες για ελεγχο λογω διαβητη κυησης, οποτε εκανε μερικα ταισματα με ξενο γαλα αλλα στο 12ωρο το πολυ, την ζητησα να μου την φερουν και τονισα οτι ηθελα να ξεκινησω θηλασμο και ευτυχως τα καταφεραμε!!!!

Και σιγουρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα εδω τα συζηταμε και ανταλλασουμε αποψεις!!!!!!!

Δεν εχεις ορεξη για φαγητο;;; ετσι ειπες; Θα γινεις γρηγορα μοντελακι!!! ο μπεμπακος κοιμαται τωρα;

Απλως εγω κατεβασα πολυ λιγο γαλατακι την 6η μερα οποτε το παιδι μεχρι εκεινη τη στιγμη επινε ξενο.

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου να μαι παλι... Τι κανετε????? ολες καλα????

Εγω μολις εβαλα τη φμ για υπνο. Το απογευμα ηρθε και ο ανδρουλης μου και θα φυγει την παρασκευη, εφερε και καινουργια τηλεοραση γιατι της αλλης το κοστος ηταν ασυμφορο τελικα. Αυτη ειναι πιο μεγαλη ομως και βλεπω με μεγαλυτερη ευκολια τις φωτο της φμ και χαιρομαιιιιιιιιιι........:D:D:D.

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ τελικα false alarm :!::!: ηταν ε....???? δεν πειραζει, αλλωστε δεν εχεις και πολυ περιθωριο ακομα. Περιμενουμε νεα σου....!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ τι κανει το μωρουλινι σου??????? δεν ρωταω αν ειναι ολα καλα γιατι ξερω οτι ειναι ολα ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ απο το καλα, μονο χρειαζεται λιγο υπομονη και επιμονη σε καποια πραγματα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ με τα νεα σου πολυ χαρηκα/με και δεν σου κρυβω οτι συγκινηθηκα. Περιμενουμε μια τερααααααααααααααστια χοριακη!!!!!!!!

Τα αλλα κορτσουδια τι κανουν??????

Ο ανδρουλης μου ετοιμαζει να φαει και εγω ακομα ειμαι υπο σκεψη...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι καλησπερα!!!!!!!!Καλως τον δεχτηκες τον αντρα σου!!!!!!!!!!

Καλορίζικη και η νεα τηλεοραση!!!!!!!!!!!!!

Ωραια τα ψητα στο τζακι της Πατουσιτσας αλλα εμεις τι τρωμε;;;

Κοαλακι καλησπερα!!!!!!!!Καλως τον δεχτηκες τον αντρα σου!!!!!!!!!!

Καλορίζικη και η νεα τηλεοραση!!!!!!!!!!!!!

Ωραια τα ψητα στο τζακι της Πατουσιτσας αλλα εμεις τι τρωμε;;;

Γεια σου ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ. Ευχαριστω πολυ για τις ευχες...τοσο για τον ανδουλη μου οσο και για την τηλεοραση.

Ο ανδρουλης μου τρωει πατατες γιαχνι με σαλτσα, κηπουρου και τυρακι. Εγω να δω τι θα φαω...:rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα Ιωαννα μου τι κανεις ?

η μικρη?

πως παει ο θηλασμος?

εσενα ποσο ξενο πινει?

ποσες φορες την ημερα και ποσα μλ?

ποιο θεμα με τον θυροειδη γιατι εχω χασει επεισοδια???

τι κανεις?τα μωρακια σου?

ο θηλασμος ποτε καλα ποτε οχι δηλαδη υπαρχουν μερες που το στηθος γεμιζει καθε 3 ωρες κ αλλες που γεμιζει μονο πρωι κ βραδυ!!!!!οποτε το ξενο παει αναλογως το στηθος ποτε εχει γαλα

απο μλ δεν εχει στανταρ το πιο πολυ που χει πιει ειναι 150 με το ζορι

εσυ δινεις?

ποιο γαλα βρηκες να σας ταιριαζει?

με τον θυροειδη εχω θεμα εδω κ χρονια αλλα προχτες που πηγα μου πε ο γιατρος οτι εχει διογκωθει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΚΟΑΛΑΚΙ σ ευχαριστω !!!!!!εσυ χρησιμοπεις αυτες τις κρεμες που χει για τα δοντια στο φαρμακειο?>

η παιδιατρος μου χε πει οτι δεν κανουν κατι !!!!!!!!!!!!

οσον αφορα τον θυροειδη οι εξετασεις αιματος ειναι φυσιολογικες υπαρχει μονο διογκωση θυροειδους στη κλινικη εικονα!!!!!!

θα μιλησω με την γιατρο που ειχα χρονια στο νησι να δω τι θα μου πει!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΚΟΑΛΑΚΙ σ ευχαριστω !!!!!!εσυ χρησιμοπεις αυτες τις κρεμες που χει για τα δοντια στο φαρμακειο?>

η παιδιατρος μου χε πει οτι δεν κανουν κατι !!!!!!!!!!!!

οσον αφορα τον θυροειδη οι εξετασεις αιματος ειναι φυσιολογικες υπαρχει μονο διογκωση θυροειδους στη κλινικη εικονα!!!!!!

θα μιλησω με την γιατρο που ειχα χρονια στο νησι να δω τι θα μου πει!!!!!!!!!!

Ναι χρησιμοποησα για 2-3 φορες της frezy και της oral μονο στην αρχη. Μετα τις εκοψα, εκανα μασαζακι, εδινα κρυα αγγουρακια, καροτακια, μπουκαλακι με νερο, μασητικα κλπ. Δεν κανουν ιδιαιτερη χρηση οι αλοιφεσ και τα τζελ γιατι δεν μενουν στο στοματακι τους καθολου λογω σαλιου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα καλησπέρα!!!

Η μουρμουριτσα κοιμαται;

Εγω ντεπονακι της εδινα...αλλα η κορη μου εβγαλε το πρωτο δοντακι στους 9 μηνες και τα επομενα αφοτου χρονισε...οποτε ηταν πιο ευκολο να της δωσω με κουταλακι το ντεπον. Ωστοσο καποιες λιγες φορες το ειχα βαλει στο γαλα της στο μπιμπερο...

Ουτε εγω της ειχα βαλει ουζο....

Και τζελ απο φαρμακειο το ειχαμε χρησιμοποιησει ελαχιστα....αφου εβλεπα οτι το ντεπον την βοηθαει.

πωπο ΚΟΑΛΑΚΙ φανταζομαι τρομαρα που θα πηρατε!!!!!

εγω τρεμω στην ιδεα κ ειδικα οταν εχει υπηρεσια ο αντρας μου!!!!!

ευτυχως εχουμε ενα σκυλι το οποιο δεν αφηνει τιποτα να πλησιασει!!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΞΕΡ!!!!!!κ λεγαμε να τον διναμε αλλα δεν το κοβω γιατι ειναι πραγματικα φυλακας!!!!!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!Μ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ ειχε γινει σ ενα νησι νομιζω κω δεν ειμαι κ σιγουρη αλλα ειπαν μετα σε καποια εκπομπη οτι η κοπελα δεν το αλλαζε συχνα το μωρο πανα κ ειχε σοβαρα δερματικα προβληματα κ δεν το ταιζε!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...