Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλησπερα!! Ολες καλα? εμεις καλα! ειμαι σε μια φιλη που εχει ιντερνετ και μπηκα στα πεταχτα! Τα νεα μου, εχω 2 μερες καθυστερηση δε κρατηθηκα και εκανα τεστ και ειναι θετικο! θα παω για χοριακη να το σιγουρεψω την Δευτερα που θα επιστρεψω. Παω να διαβασω τιποτα στα γρηγορα!

Καλα ειστε φοβεροι!Δεν μπορει παρα να παει καλα. Αντε με μια τεραστια χοριακη και προσεξε μην κουραστεις στο ταξιδι.Τελεια Χριστουγεννα με μωρο στην κοιλιτσα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ελα Γιολα μου το μωροτο βαζω αλλα δεν μπορει να πιασει την θηλη και τακαιπωρειται δυστυχως!!!!Θα δουμε ομως.Φυσικα και με ενδιαφερει απλα δεν εχω τα διαφορα κολληματα!!!!!Οτι γινει!!!!!!

Μεσα στο Ρεα πρεπει να εχασα τα πρωτα 7.

Εγω γεννησα το μεσημερι,μετα επινα κανονικα νερο φρυγανια και τσαι και το πρωι ηρθε ενας δισκος με ολα τα καλα!!!!!Ειναι θεμα γιατρου γιατι ολες με κοιτουσαν σαν χαζες!!!!Ασε που σε 4 ωρες μετα το χειρουργειο σηκωθηκα!!!!!!Τον λατρεψα τον γιατρο μου ακομα πιο πολυ!!!!!!

Του χρωσταω πολλα ευχαριστω που με βοηθησε και στην εγκυμοσυνη με τις οδηγιες του αλλα και μετα!!!!!!!!!!

Ωχ Μποτσακι σορρυ ισως δεν ειχα διαβασει οτι δεν πιανει θηλη. Πρεπει τοτε να βρεις μια μαια να σε βοηθησει με καποιο τροπο.

Το πρωτο βραδυ δεν ειχες πονους;Σου ειχε αφησει την επισκληρηδιο να την πατας με κανενα κουμπακι οποτε ποναγες;Οταν περπατησες δεν πεθανες στον πονο;Και μια τελευταια ερωτηση ποση ωρα εμεινες στην ανανηψη και στον εδωσαν εκει για θηλασμο;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ Μποτσακι σορρυ ισως δεν ειχα διαβασει οτι δεν πιανει θηλη. Πρεπει τοτε να βρεις μια μαια να σε βοηθησει με καποιο τροπο.

Το πρωτο βραδυ δεν ειχες πονους;Σου ειχε αφησει την επισκληρηδιο να την πατας με κανενα κουμπακι οποτε ποναγες;Οταν περπατησες δεν πεθανες στον πονο;Και μια τελευταια ερωτηση ποση ωρα εμεινες στην ανανηψη και στον εδωσαν εκει για θηλασμο;

Λοιπόν Γιολα μου εχεις πάθει μια σύγχιση πληροφοριών!!!

Επαναλαμβάνω:Σηκώθηκα αμέσως κι ένιωσα ένα τράβηγμα κι ένα καψιματακι για δευτερολεπτα.Καθισα σε μια καρέκλα και περιμενα να μου στρωσουν το κρεβάτι και μετά ξαναπήγα μέχρι εκεί.Μου είχαν την επισκληρίδιο με το καθετηρακι και μου ρίξανε μια φορα .Φυσικα μου κάνανε και παυσιπονες κάθε μέρα αλλά σημασία έχει ότι δεν ένιωσα πόνο καθόλου!!!Την επόμενη το πρωί αφαιρέθηκαν όλα,σωληνάκια τα πάντα,καθώς επίσης και οι γάζες της τομής κι ο γιατρός μου είπε να κανω μπάνιο και να την σαπουνισω αφού είχε δώσει πρώτα εντολή να τρώω ελευθερα!!!

Επίσης συμβουλές πολύτιμες για τον θηλασμό έχω από την μαία αν κι εφόσον έχω γάλα.Στην αρχή έδειξε πως θα κατέβει αλλά πλέον δεν το πολυβλεπω.Εγω προσπαθω αλλά το παιδί έχει πάρει ήδη την σειρα του οπότε δεν αγχώνομαι!!!

Επίσης στην ανάνηψη έμεινα περιπου μιάμιση ώρα κι εγώ το μωρό το πήρα στην αγκαλιά μου την άλλη μέρα το μεσημέρι γιατί έπρεπε να το παρακολουθήσουν 24 ώρες λογω διαβήτη.Κι επαναλαμβάνω:Δεν κατέβασα γάλα αμέσως και το μωρό ξεκίνησε με ξένο!!!!

Ουφ!!!!!Γραφτά μην τα ξεχάσεις γιατί δεν τα ξαναλέω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Μποτσακι τωρα που τα εγραψες συγκεντρωτικα, να μας τα κανεις copy paste οταν θελουμε επαναληψη!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παντως ουτε εγω την θηλασα αμεσως στη κλινικη, μου την κρατησαν και εμενα πολλες ωρες για ελεγχο λογω διαβητη κυησης, οποτε εκανε μερικα ταισματα με ξενο γαλα αλλα στο 12ωρο το πολυ, την ζητησα να μου την φερουν και τονισα οτι ηθελα να ξεκινησω θηλασμο και ευτυχως τα καταφεραμε!!!!

Και σιγουρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα εδω τα συζηταμε και ανταλλασουμε αποψεις!!!!!!!

Δεν εχεις ορεξη για φαγητο;;; ετσι ειπες; Θα γινεις γρηγορα μοντελακι!!! ο μπεμπακος κοιμαται τωρα;

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!

ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!

ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!

3 ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΛΕ??????

ΑΑΑΑΑΑ!!!!ΚΑΙ Η ΓΙΟΛΑΑΑΑ!!!!

ΟΠΟΤΕ 4 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!!!!

ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ............ΚΥΟΥΡΙΑΑΑΑ!!!!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Συμπεθεραααααααααα!!!!!!!!!!!τα σημειωσα σε χαρτακι!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Μαρή μποτσάκι, όλο έγκυες και λεχώνες έχει εδώ, τι μνήμη περιμένεις να έχουμε; Χαχαχα! Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως ούτε τι έφαγα χθες δε θυμάμαι! Πάντως αυτό με το φαγητό βολικό, άμα δεν πεινάς. Εγώ νομίζω πως θα τα είχα ξεσκίσει όλα!

Πατουσίτσα, ναι, νομίζω εμείς οι 4 είμαστε! Εγώ νομίζω πάντως πως θα γεννήσω μετά τις 15.. Προαίσθημα, θα φανεί!

Σοτσάφι, τίποτα; Μάλλον λάθος συναγερμός, λοιπόν! Κανόνισε να μας ενημερώνεις, ε;

Πάω να φάω τίποτα και να αράξω με τον αντρούλη μου. Σας φιλώ και σας καληνυχτώ όλες!!

p8P6p2.png

Πατουσιτσα επεσε το μπριζολιδι στην σχαρα;;;;;;;;;;;;;;;

Πωπωπωπωπωπω !!!!!! Καλη όρεξη!!!!!!!!!!

Σε αναμονη εχουμε τις Ζωη, Σοτσαφι, Πατουσιτσα, Γιολα και Χριστινα!!! Σωστα;;;;;;;;;;

Ειναι και 2-3 ακομη κοριτσια αλλα δεν πολυμπαινουν στην παρεα μας...οποτε δεν ξερουμε τι και πώς πηγαινουν!!!

Πατουσιτσα επεσε το μπριζολιδι στην σχαρα;;;;;;;;;;;;;;;

Πωπωπωπωπωπω !!!!!! Καλη όρεξη!!!!!!!!!!

Σε αναμονη εχουμε τις Ζωη, Σοτσαφι, Πατουσιτσα, Γιολα και Χριστινα!!! Σωστα;;;;;;;;;;

Ειναι και 2-3 ακομη κοριτσια αλλα δεν πολυμπαινουν στην παρεα μας...οποτε δεν ξερουμε τι και πώς πηγαινουν!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!εχουμε και το Χριστινακιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Κάτσε, υποννοείς ότι έχω μυαλό;;;;;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν ξερω για εσενα, παντως εγω σιγουρα εχω ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι και τον τελευταιο χειμωνα και καλοκαιρι εχω και μια φουρτουνα στο κεφαλι μου επισης, μην το ξεχναμε αυτο......:, οποτε αυτο το ενα μυαλο μαλλον δεν ειναι καν ενα πλεον.........tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!!!!!

Πηγα για μπανιο και δεν προλαβα να γραψω πως "αμα εχεις ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι" αναφερεται σε εμενενα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρή μποτσάκι, όλο έγκυες και λεχώνες έχει εδώ, τι μνήμη περιμένεις να έχουμε; Χαχαχα! Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως ούτε τι έφαγα χθες δε θυμάμαι! Πάντως αυτό με το φαγητό βολικό, άμα δεν πεινάς. Εγώ νομίζω πως θα τα είχα ξεσκίσει όλα!

Πατουσίτσα, ναι, νομίζω εμείς οι 4 είμαστε! Εγώ νομίζω πάντως πως θα γεννήσω μετά τις 15.. Προαίσθημα, θα φανεί!

Σοτσάφι, τίποτα; Μάλλον λάθος συναγερμός, λοιπόν! Κανόνισε να μας ενημερώνεις, ε;

Πάω να φάω τίποτα και να αράξω με τον αντρούλη μου. Σας φιλώ και σας καληνυχτώ όλες!!

Εγω που δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο γιατι εχω λειψη μνημη.....:confused::confused::confused::confused::confused:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...