Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσχημες καταστάσεις τα διαζύγια, Ηλιοβασίλεμά μου.. Αρκεί να το χειριστούν όσο πιο ανώδυνα γίνεται, για το παιδί....

Πατουσίτσα, τι κάνει το Δεσποινιώ; Ετοιμάζεται για την έξοδο ή κάνει την πάπια;

p8P6p2.png

κοριτσια ευχαριστω, εγω ειμαι πολυ συγκρατημενη μεχρι να κανω χοριακη! βεβαια εχω αρκετα συμπτωματα και γι'αυτο λυσσαξα να κανω τεστ.. σας ευχαριστω οπως και να 'χει, μακαρι να πανε ολα καλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια ευχαριστω, εγω ειμαι πολυ συγκρατημενη μεχρι να κανω χοριακη! βεβαια εχω αρκετα συμπτωματα και γι'αυτο λυσσαξα να κανω τεστ.. σας ευχαριστω οπως και να 'χει, μακαρι να πανε ολα καλα!

ΘΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα!! Ολες καλα? εμεις καλα! ειμαι σε μια φιλη που εχει ιντερνετ και μπηκα στα πεταχτα! Τα νεα μου, εχω 2 μερες καθυστερηση δε κρατηθηκα και εκανα τεστ και ειναι θετικο! θα παω για χοριακη να το σιγουρεψω την Δευτερα που θα επιστρεψω. Παω να διαβασω τιποτα στα γρηγορα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Και εσύ σαν και μένα με την μυρωδιά πιάνεις που λέει και ο γυναικολόγος μου!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Περιμένουμε μια τεράστια χοριακή!!!!

ΖΟΙ σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Τωρααααααααααααααααααααα???????????????

Θα πας εδώ: http://parentscafe.gr/profile.php?do=editsignature

Θα βάλεις στο κουτί τον κωδικό που σου έδωσα και μετά μην ξεχάσεις να πατήσεις Αποθήκευση υπογραφής κάτω κάτω!!

p8P6p2.png

Εγώ πήρα αυτό που είχε κάνει το μποτσάκι και απλά της άλλαξα τον κωδικό από html σε bbc για να δουλεύει εδώ. Ούτε που πρόσεξα πως είναι αντίστροφη μέτρηση για γενέθλια!

p8P6p2.png

Εγώ πήρα αυτό που είχε κάνει το μποτσάκι και απλά της άλλαξα τον κωδικό από html σε bbc για να δουλεύει εδώ. Ούτε που πρόσεξα πως είναι αντίστροφη μέτρηση για γενέθλια!

Οχι καλε το δικο μου ειναι αντιστροφο...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Άσχημες καταστάσεις τα διαζύγια, Ηλιοβασίλεμά μου.. Αρκεί να το χειριστούν όσο πιο ανώδυνα γίνεται, για το παιδί....

Πατουσίτσα, τι κάνει το Δεσποινιώ; Ετοιμάζεται για την έξοδο ή κάνει την πάπια;

Ελα Ζωη μου!!!!!!!!!καλα εισαι???????μαρη νομιζω την παπια κανει!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ελα Ζωη μου!!!!!!!!!καλα εισαι???????μαρη νομιζω την παπια κανει!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μια χαρούλα, πατουσίτσα! Μόλις τσάκισα μια σοκολάτα, ρόφημα. Γιάμι!

Κι εμένα νομίζω την πάπια κάνει.. Με τόσο κολύμπι κιόλας εκεί μέσα, το κάνουν πετυχημένα :tongue:

p8P6p2.png

Καλα εκανες ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ που εγραψες αναλυτικα τον κωδικα στο ΜΠΟΤΣΑΚΙ γιατι εγω παρελειψα να της γραψω τον συγκεκριμενο κωδικα και εγραψα μονο το url γενικα. Τωρα που τα κοιταζα θυμηθηκα τι εγραψα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βρε και του μποτσακίου είναι! Δες!

ApdIp2.png

Ααα ναι το ειδα προλιγο στα πεταχτα αλλα νομιζα απλα πτι εβαλες τυχαια ημερομηνια, τωρα που το κοιταξα καλα ειδα οτι παει αντιστροφα μεχρι να φτασει το 1.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...