Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα!! Ολες καλα? εμεις καλα! ειμαι σε μια φιλη που εχει ιντερνετ και μπηκα στα πεταχτα! Τα νεα μου, εχω 2 μερες καθυστερηση δε κρατηθηκα και εκανα τεστ και ειναι θετικο! θα παω για χοριακη να το σιγουρεψω την Δευτερα που θα επιστρεψω. Παω να διαβασω τιποτα στα γρηγορα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλησπερα!! Ολες καλα? εμεις καλα! ειμαι σε μια φιλη που εχει ιντερνετ και μπηκα στα πεταχτα! Τα νεα μου, εχω 2 μερες καθυστερηση δε κρατηθηκα και εκανα τεστ και ειναι θετικο! θα παω για χοριακη να το σιγουρεψω την Δευτερα που θα επιστρεψω. Παω να διαβασω τιποτα στα γρηγορα!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

p8P6p2.png

Τελικά δεν είχαμε γεννητούρια, ε;

Μάυ, με το καλό να την πάρετε σπίτι σας!!

ΝGN, περαστικά!

Μποτσάκι, αν θες σου γράφω οδηγίες.

Φιλιά και στις υπόλοιπες! :-)

Για ποιο πραγμα καλο μου??????

1sh1p2.png

Τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παναγια μου!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΙΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Για ποιο πραγμα καλο μου??????

Πως να βάλεις το τικεράκι. Βασικά, απ'ότι βλέπω έβαλες απλά το λάθος κώδικα. Το φτιάχνεις (διαλέγεις σχέδια κλπ κλπ) και μετά πρέπει να αντιγράψεις τον κώδικα από εκεί που λέει Forum Signatures: PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Θα πρέπει να είναι κάτι της μορφής [url=http://lilypie.com][img]http://lbdf.lilypie.com/JXGYp3.png[/img][/url]

p8P6p2.png

αγορομαμμυ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαριτηριαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εχεις μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!

μαρη αυτη τη φορα θα κατσει εκει που ειναι και θα γεννηθει και υγιεστατο!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλααααααααααααααα!!!!!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα πολυ γουρλιδικο θεματακι καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκανα καλο ποδαρικο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!!!καλα εισαι????????????που σαι μαρηηηηηηηηηηηη?????????

d.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αγορομαναααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελειαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρε ειμαστε τελικα πολυ γουρλουδες εμεις οι τρελες φορουμιτισσες!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αγορομαναααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελειαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρε ειμαστε τελικα πολυ γουρλουδες εμεις οι τρελες φορουμιτισσες!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθεραααααααα δευτερο πλαισιο εχει....στο τικερακι....????κατω κατω εκει που γραφει τις π@π@ριες??????????

d.gif

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα κοιμηθηκα 2 ωριτσες και τωρα πινω ενα τσαγακι...

Μπηκα να διαβασω για να δω τι γινεται με το Σοτσαφι και επεσα στα νεα της ΜΑΥ, ΜΠΟΤΣΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ!!!!!!!!!!

Τι να πρωτοσχολιασω;;;;;;

Ολα καλα να πανε σε ολες τους!!!!!!!!!!!!!

Εγω εμαθα κατι και στεναχωρεθηκα....Χωρισε ενας γνωστος μου (παλιος συναδελφος) και εχουν παιδακι 2 χρν....Ειχε παντρευτει μετα απο εμενα...ημασταν στο γαμο του...και στεναχωρεθηκα που τα ακουσα απο τριτους...

Θα μου πειτε, συμβαινουν και τα διαζυγια αλλα οσο να ναι, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο....

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρη αγορομαναααααααααααααα το κανατε το θαυμα σας!!!!!!!!!!!

Τελειαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να δουμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΝΤΩς ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΑΛΕΥΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα.....????????? μαρηηηηηηηηη ολα θα πανε τελειααααααα.......!!!!!!!!

Συγχαρητηρια κοριτσι μου, με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.......!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...