Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Φίλες! !!! Τί κάνετε;;;; ΣΟΤΣΑΦΙ, για να δούμε, λες να έρχεται ο μπέμπης μας;;; Περιμένουμε νέααααααααα!! Με το καλόοοοοοο!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, τρέμω τους κλέφτες!!! Ευτυχώς μένουμε σε πολύ κεντρικό δρόμο, αλλά αυτοί οι άτιμοι, δεν κολλάν πουθενά!!!! Τίποτα δε με νοιάζει να πάρουν, τα παιδάκια μου να είναι καλά.... Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι......

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙ, τι κάνει ο σκατιάρης μας;;; Χαχαχα!!! Τον πειράζω μωρέ!!

Όσο για το θηλασμό, τά χουμε πει!!! Χαρούμενη μαμά= χαρούμενο μωρό! Όλα τα άλλα περισσεύουν!! Κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!!

ΖΩΗ, σε αναμονή και συ κοριτσάκι μου!!! Και η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μας!! Στόλισες καλέ;;;!!!!! Ντίσκο το κανες το σπίτι;; Χαχαχα!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, φιλιά στην Αγγελικούλα σου!!!

NGN μου, τι κάνουν τα παιδάκια σου;; Περαστικά κιόλας, κρυώματα διάβασα!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ σε αναμονή του γιατρού την Πέμπτη!!

Ρε κοριτσια τι ψόφος είναι αυτός;;;

Όσο για μας, σε αναμονή για το ευχάριστο τηλεφώνημα οτι μπορούμε να παρουμε το μωράκι μας σπίτι, 50 μέρες αύριο..... Αχ αχ αχ!!!

Σας φιλώ πολύ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΥ ΜΟΥ αντεεεεεε το ευχαριστο τηλεφωνημα να γινει γρηηηηγορα και να παρετε το παιδακι σας σπιτι.

Οσο για τους κλεφτες φυσικα να παρουν οτι θελουν απο το να συμβουν δυσαρεστες εξελιξεις, απλα το θεμα ειναι να ΜΗΝ φτανουν σε αυτο το σημειο γιατι μετα κατανταει απλα επικυνδυνο ειδικα αν ειναι μεσα οι ιδιοκτητες και προβαλουν αντισταση. ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ λοιπον.....!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ, NGN ΜΟΥ τι κανετε......?????? ολα καλα....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Καλά είμαστε αν εξαιρέσεις τα κρυωματάκια μας!!!!! Εσύ στόλισες εεεεεεε????? Και εγώ την Κυριακή στόλισα και το χαίρομαι!!!!!

Η μπέμπα χθες το βράδυ μου κοιμήθηκε από τις 9:30 ως τις 6 το πρωί. Μόνο που δεν χόρευα από την χαρά μου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Όχι οτι με έχει ξενυχτήσει και ιδιαίτερα αλλά 1η φορά κοιμάται σερί όλο το βράδυ!!!!! Μακάρι και το δικό σου να κοιμάται γιατί δεν παλεύεται!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κάνεις????

Όλες οι άλλες καλά??????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μαυ μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντεεεεεεεεε απο μερα σ εμερα περιμενετε τηλ!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!τ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΜΙΧΑΕΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΣΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!

θα βαλω τον συζηγο να μου βαλει και τα υπολοιπα λαμπιονιαααα!!!!!!

μισο φωτησμενο ειναι!!!!

η Δεσποινα μου καλα ειναι!!!!!!!!κοιμηθηκε τωρα!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθα κι εγωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Μαυ μου αντε περιμενουμε αφιξεις της μπιμπελουλας μας!!!!!!Τι ομορφα νεακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ngn μουυυυυυυυυυυυυ τελειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!Κι εσενα δεν κοιμοτανε την νυχτα??????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθα κι εγωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Μαυ μου αντε περιμενουμε αφιξεις της μπιμπελουλας μας!!!!!!Τι ομορφα νεακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ngn μουυυυυυυυυυυυυ τελειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!Κι εσενα δεν κοιμοτανε την νυχτα??????????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!! Τι κάνει ο γιος????????

Κοιμόταν μωρέ η μπεμπουλίτσα μου. Δεν έχω παράπονο. Κοιμόταν από τις 8-9 και ξύπναγε κατά τις 3 και μετά πάλι ξύπναγε κατά τις 6-7 αλλά χθες δεν ξύπνησε καθόλου το βράδυ. Το πήγε σερί.

Πώς πας με το φαγητό?????? Εγώ τα έχω ισοπεδώσει όλα. Χθες έφτιαξα σουφλέ σοκολάτας ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ και έχω φάει το μισό!!!!!!! Άστα δεν βαστιέμαι καθόλου!!!!!!!

ΜΑΥ με το καλό να πάρετε το κοριτσάκι σας σπίτι!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Καλά είμαστε αν εξαιρέσεις τα κρυωματάκια μας!!!!! Εσύ στόλισες εεεεεεε????? Και εγώ την Κυριακή στόλισα και το χαίρομαι!!!!!

Η μπέμπα χθες το βράδυ μου κοιμήθηκε από τις 9:30 ως τις 6 το πρωί. Μόνο που δεν χόρευα από την χαρά μου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Όχι οτι με έχει ξενυχτήσει και ιδιαίτερα αλλά 1η φορά κοιμάται σερί όλο το βράδυ!!!!! Μακάρι και το δικό σου να κοιμάται γιατί δεν παλεύεται!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κάνεις????

Όλες οι άλλες καλά??????

Καλα ειμαι αν εξαιρεσεις την τρομαρα που πηρα το πρωι βλεπωντας τη σημανση ενω το βραδυ ειχε γινει η αποπειρα, μια χαρα ειμαι, ψυχραιμη!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!! Τι κάνει ο γιος????????

Κοιμόταν μωρέ η μπεμπουλίτσα μου. Δεν έχω παράπονο. Κοιμόταν από τις 8-9 και ξύπναγε κατά τις 3 και μετά πάλι ξύπναγε κατά τις 6-7 αλλά χθες δεν ξύπνησε καθόλου το βράδυ. Το πήγε σερί.

Πώς πας με το φαγητό?????? Εγώ τα έχω ισοπεδώσει όλα. Χθες έφτιαξα σουφλέ σοκολάτας ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ και έχω φάει το μισό!!!!!!! Άστα δεν βαστιέμαι καθόλου!!!!!!!

ΜΑΥ με το καλό να πάρετε το κοριτσάκι σας σπίτι!!!!!!!

NGN ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!Ολα καλα!!!!!!!!!!

Εχθες λιγακι τα πηγαμε καλυτερα!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη δεν εχω ορεξη!!!!!!!!!Το πιστευεις??????

Εχουν φυγει σχεδον 10 κιλα κιολας!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα σε ολες.

Ο καιρος ειναι πολυ αγριος.Μας μαδησε τις ζαρντινιερες.Κριμα τα λεφτα και ο κοπος.

Κοαλακι πολυ τρομακτικο ολο αυτο.Καλα κανετε και παιρνετε μετρα.

Μαυ μου με το καλο να παρετε τα ευχαριστα μαντατα.

Μποτσακι αν σε ενδιαφερει πραγματικα να μην κοπει πρεπει να βαζεις πιο πολυ το μωρο στο στηθος.Το θηλαστρο δεν φερνει γαλα οπως οι θηλαστικες κινησεις του μωρου.Ειναι νωρις γνωμη μου να μην δινεις καθολου δικο σου.Παντα γνωμη μου σαν βετερανος μιλωντας.Τωρα στον γιο μακαρι να τα παω τοσο καλα οσο στην κορη.Θα προσπαθησω παντως.

Σοτσαφι περιμενουμε νεα σου με αγωνια.

Μαρια μου ο συζυγος ειναι ανεργος εναμιση χρονο και οχι μονο απο φετος το καλοκαιρι.Περιμενω μηπως το μωρακι μας αλλαξει την τυχη τοσα χρονια που το περιμεναμε και μας εκατσε στα δυσκολα.

Την Πεμπτη παω κι εγω για ντομπλερ στον γιατρο και περιμενω να μου πει αν ισχυει το ραντεβου γεννας για τις 14.

dpTCp2.png

62YBp2.png

NGN ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!Ολα καλα!!!!!!!!!!

Εχθες λιγακι τα πηγαμε καλυτερα!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη δεν εχω ορεξη!!!!!!!!!Το πιστευεις??????

Εχουν φυγει σχεδον 10 κιλα κιολας!!!!!!!!!!

Μπραβο! Ποσα εμειναν ακομα.Θυμασαι αν μετρησες ποαα εχασες μεσα στο Ρεα;τελικα σου εδιναν φαγητο και απο ποια μερα;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΦΥΓΑΝΕ 10 ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????????????ΧΧΑΧΧΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΜΑΡΗ ΣΤΟ ΕΙΠΑ!!!!!!!!!ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα σε ολες.

Ο καιρος ειναι πολυ αγριος.Μας μαδησε τις ζαρντινιερες.Κριμα τα λεφτα και ο κοπος.

Κοαλακι πολυ τρομακτικο ολο αυτο.Καλα κανετε και παιρνετε μετρα.

Μαυ μου με το καλο να παρετε τα ευχαριστα μαντατα.

Μποτσακι αν σε ενδιαφερει πραγματικα να μην κοπει πρεπει να βαζεις πιο πολυ το μωρο στο στηθος.Το θηλαστρο δεν φερνει γαλα οπως οι θηλαστικες κινησεις του μωρου.Ειναι νωρις γνωμη μου να μην δινεις καθολου δικο σου.Παντα γνωμη μου σαν βετερανος μιλωντας.Τωρα στον γιο μακαρι να τα παω τοσο καλα οσο στην κορη.Θα προσπαθησω παντως.

Σοτσαφι περιμενουμε νεα σου με αγωνια.

Μαρια μου ο συζυγος ειναι ανεργος εναμιση χρονο και οχι μονο απο φετος το καλοκαιρι.Περιμενω μηπως το μωρακι μας αλλαξει την τυχη τοσα χρονια που το περιμεναμε και μας εκατσε στα δυσκολα.

Την Πεμπτη παω κι εγω για ντομπλερ στον γιατρο και περιμενω να μου πει αν ισχυει το ραντεβου γεννας για τις 14.

Ελα Γιολα μου το μωροτο βαζω αλλα δεν μπορει να πιασει την θηλη και τακαιπωρειται δυστυχως!!!!Θα δουμε ομως.Φυσικα και με ενδιαφερει απλα δεν εχω τα διαφορα κολληματα!!!!!Οτι γινει!!!!!!

Μεσα στο Ρεα πρεπει να εχασα τα πρωτα 7.

Εγω γεννησα το μεσημερι,μετα επινα κανονικα νερο φρυγανια και τσαι και το πρωι ηρθε ενας δισκος με ολα τα καλα!!!!!Ειναι θεμα γιατρου γιατι ολες με κοιτουσαν σαν χαζες!!!!Ασε που σε 4 ωρες μετα το χειρουργειο σηκωθηκα!!!!!!Τον λατρεψα τον γιατρο μου ακομα πιο πολυ!!!!!!

Του χρωσταω πολλα ευχαριστω που με βοηθησε και στην εγκυμοσυνη με τις οδηγιες του αλλα και μετα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΦΥΓΑΝΕ 10 ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????????????ΧΧΑΧΧΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΜΑΡΗ ΣΤΟ ΕΙΠΑ!!!!!!!!!ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχχαχαχαχχαχαχχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

10 μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Σημερα ζυγιστηκα!!!!!!!!!!!!!!

Αμ πωωωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...