Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα, Σοτσάφι! Κι εγώ μια απ'τα ίδια - το απόλυτο τίποτα από συμπτώματα!! Μια χαρά είναι μωρέ εκεί μέσα - δεν κλαίνε κιόλας :tongue::tongue:

Έτσι ακριβώς, κοαλάκι. Και να πω την αλήθεια, νομίζω πως ίσως κάπου μπορείς να δικαιολογήσεις τον αφελή που πιστεύει ό,τι διαβάζει, ως αφελή. Τους ψευτογιατρούς, όμως, δεν τους δικαιολογώ με τίποτα.

Τέλος πάντων! Τι κάνει η φουρτούνα; Δε διαλύει τίποτα;

Χωρις να θελω φυσικα να τους υποστηριξω σε καμια περιπτωση και οι ψευτογιατροι αφελεις ειναι και οχι μονο...

Παιζει με τα τουβλακια της η φμ σημερα....!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ καλημερααααα.....!!!!!! Γιααααμι το φρικασε...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ κοριτσια τοση ωρα προσπαθω να καταλαβω τι εγινε στο διπλανο δυοροφο γιατι εχει μαζευτει κοσμος και μολις ειδα απο το παραθυρο μου να παιρνουν αποτυπωματα απο το μπαλκονι των διπλανων........shock::shock::shock::shock:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χωρις να θελω φυσικα να τους υποστηριξω σε καμια περιπτωση και οι ψευτογιατροι αφελεις ειναι και οχι μονο...

Παιζει με τα τουβλακια της η φμ σημερα....!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ καλημερααααα.....!!!!!! Γιααααμι το φρικασε...!!!!

Πλάκα πλάκα, δεν έχεις άδικο..

Να σου πω, όταν λες παίζει με τα τουβλάκια, εννοείςότι τα εκσφενδονίζει; :tongue: Της έχεις βγάλει κακό όνομα στην πιάτσα της κόρης σου!! :tongue::tongue:

p8P6p2.png

Κοριτσια τελικα εγινε αποπειρα ληστειας καθως οσο παραβιαζαν το παραθυρο του μπανιου των διπλανων σηκωθηκε η γειτονισσα μου να παει στο μπανιο συμπτωματικα και ειδε τον εναν απο τους 2 να σκιζει τη σιτα του παραθυρου. Ετρεξε η κοπελα και τηλ σε εμας, βγηκε ο μπαμπας μου τους ειδε αλλα δεν τους αναγνωρισε........ακομα!!!!!!! Ολο αυτο εκτιληχθηκε τα ξημερωματα και επειδη τα οικοπεδα ειναι τεραστια τοσο το δικο μας οσο και των διπλα δεν πηραμε χαμπαρι τιποτα, εγω κοιμομουνα σαν πουλακι. Αφου για να μπουνε στο σπιτι των διπλα πηρανε την επαγγελματικη σκαλα του μπαμπα μου που την ειχε στην ακρη του οικοπεδου για τη δουλεια του. Ηρθε η σημανση, πηρε αποτυπωματα απο τη σκαλα και το σπιτι διπλα και τωρα παει για διασταυρωση καθως οι πιθανοι ληστες πηγαν το πρωι στο φουρνο σε κατασταση αμοκ και επειδη ψιλιαστηκε κατι ο φουρναρης ειδοποιησε τη σημανση (αφου ειχε γινει πρωτα γνωστο το συμβαν) να παραλαβει το υλικο απο τις καμερες καθως διατηρει στο φουρνο. Οποτε περιμενουμε αποτελεσματα, πιθανον ειναι αλβανοι νεαρης ηλικιας.

Πλεον εχουμε καλεσει ιδιωτικη ασφαλεια για να περασει συναγερμο (τοσο εμεις οσο και οι διπλα που μεσα την ατυχια τουσ σταθηκαν τυχεροι) καθως ειμαστε απο μετακομιση και δεν προλαβαμε και επιπλεον μπηκαμε στη διαδικασια να αγορασουμε ενα σκυυυυλαρο. Τηλεφωνησα αμεσως και στον ανδρα μου, ελαβα σαφεις οδηγιες και περιμενω να δω τι θα μου πει να κανουμε.

Το καλοκαιρι μπηκαν σε ενα σπιτι ακριβως 100 μετρα απο το δικο μας, δυστυχως εκει προλαβαν και πηραν γιατι ελειπαν οι ιδιοκτητες.

Ουφ τι να πω.....??????? ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ................!!!!!!!!!!!!!!

Εν το μεταξυ βλεπω κοσμο κατω το πρωι και μαζι με ολους ηταν και ο φιλος του μπαμπα μου, απο το ιδιο χωριο αλλα σε αλλη γειτονια, μακρυα απο τη δικη μας. Ρωταω να μαθω τι εγινε και μου λεει οτι μπηκαν και στο δικο του σπιτι λιγο πριν μπουν στων γειτονων και προλαβαν να κλεψουν 150? γιατι τους αντιληφθηκε ο φιλος του μπαμπα μου και αμεσως τραπηκαν σε φυγη. Αν ειναι δυνατον........!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

:shock:

Πάλι καλά που έμειναν στην απόπειρα και δεν κατάφεραν κάτι! Καλά θα κάνετε και θα πάρετε μέτρα, κυρίως αφού απ'ότι κατάλαβα είστε ψιλοερημικά. Θα έχει και σκύλο η φουρτουνίτσα ;)

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Κοαλακι τυχερη η γειτονισσα σου μεσα στην ατυχια της.....δεν προλαβαν να μπουν μεσα στο σπιτι της οι κλεφτες και εφυγαν.....

Μακρυα απο όλες μας!!!!

Πήρατε σκύλο και βαλατε και συναγερμο;

ειστε εξω απο την πολη, ετσι;

Και στα μερη μας εχουν ξεφυγει οι ληστειες.....και να πω την αληθεια εμεις δεν εχουμε μεριμνησει σε θεματα ασφαλειας. Φευγει και κατα τις 5 ο αντρας σου για δουλεια και μενουμε μονες μας....Υποτιθεται οτι ειμαστε ασφαλεις λογω αμεσης γειτονευσης με ελληνικη αστυνομια........αλλα φυσικα και απλα ξεγελιομαστε!!!! Εδω εχουμε και τους γυφτους που δεν εχουν ιερο και όσιο...

Ουφ...μακάρι να μην το βιώσουμε και αυτο...

Ζωη δεν το πήρα είδηση αυτο που λες με το ιατρικο φορουμ..αλλα δυστυχως συμβαινουν αυτα τα ασχημα περιστατικα. Θυμαστε περσυ, δεν ηταν με εκεινη την λεχωνα σε καποιο ελληνικο νησι που συμβουλευοταν τα φορουμ και τελικα της πέθανε το μωρακι λιγοτερο απο 40 ημερων, απο ασιτια και σηψη....Αδιανοητο!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...........ΕΙΔΑ ΛΙΓΑ ΝΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ???ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ!!

Ειναι ζεστα, ρεουν ευκολα, μυριζουν σπερμα.....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια τελικα εγινε αποπειρα ληστειας καθως οσο παραβιαζαν το παραθυρο του μπανιου των διπλανων σηκωθηκε η γειτονισσα μου να παει στο μπανιο συμπτωματικα και ειδε τον εναν απο τους 2 να σκιζει τη σιτα του παραθυρου. Ετρεξε η κοπελα και τηλ σε εμας, βγηκε ο μπαμπας μου τους ειδε αλλα δεν τους αναγνωρισε........ακομα!!!!!!! Ολο αυτο εκτιληχθηκε τα ξημερωματα και επειδη τα οικοπεδα ειναι τεραστια τοσο το δικο μας οσο και των διπλα δεν πηραμε χαμπαρι τιποτα, εγω κοιμομουνα σαν πουλακι. Αφου για να μπουνε στο σπιτι των διπλα πηρανε την επαγγελματικη σκαλα του μπαμπα μου που την ειχε στην ακρη του οικοπεδου για τη δουλεια του. Ηρθε η σημανση, πηρε αποτυπωματα απο τη σκαλα και το σπιτι διπλα και τωρα παει για διασταυρωση καθως οι πιθανοι ληστες πηγαν το πρωι στο φουρνο σε κατασταση αμοκ και επειδη ψιλιαστηκε κατι ο φουρναρης ειδοποιησε τη σημανση (αφου ειχε γινει πρωτα γνωστο το συμβαν) να παραλαβει το υλικο απο τις καμερες καθως διατηρει στο φουρνο. Οποτε περιμενουμε αποτελεσματα, πιθανον ειναι αλβανοι νεαρης ηλικιας.

Πλεον εχουμε καλεσει ιδιωτικη ασφαλεια για να περασει συναγερμο (τοσο εμεις οσο και οι διπλα που μεσα την ατυχια τουσ σταθηκαν τυχεροι) καθως ειμαστε απο μετακομιση και δεν προλαβαμε και επιπλεον μπηκαμε στη διαδικασια να αγορασουμε ενα σκυυυυλαρο. Τηλεφωνησα αμεσως και στον ανδρα μου, ελαβα σαφεις οδηγιες και περιμενω να δω τι θα μου πει να κανουμε.

Το καλοκαιρι μπηκαν σε ενα σπιτι ακριβως 100 μετρα απο το δικο μας, δυστυχως εκει προλαβαν και πηραν γιατι ελειπαν οι ιδιοκτητες.

Ουφ τι να πω.....??????? ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ................!!!!!!!!!!!!!!

Εν το μεταξυ βλεπω κοσμο κατω το πρωι και μαζι με ολους ηταν και ο φιλος του μπαμπα μου, απο το ιδιο χωριο αλλα σε αλλη γειτονια, μακρυα απο τη δικη μας. Ρωταω να μαθω τι εγινε και μου λεει οτι μπηκαν και στο δικο του σπιτι λιγο πριν μπουν στων γειτονων και προλαβαν να κλεψουν 150? γιατι τους αντιληφθηκε ο φιλος του μπαμπα μου και αμεσως τραπηκαν σε φυγη. Αν ειναι δυνατον........!!!!!!!!!!

κοαλακι μου αστα και εδώ μια από τα ίδια!!!!το κακό είναι ότι εμείς έχουμε αρκετούς γύφτους!!!!σε μας έχει γίνει αρκετές φορές απόπειρα κ καθώς ήμουν μέσα!!!!!για να μην σας πω την ιστορία...τους περιποιηθηκε ο σκύλος μου όλους όσοι ήθελαν να μπουν κ από τότε ευτυχώς σας τίποτα!!!!!!είναι πιτμπουλ!!!!!!

Τώρα λέω ελάτε αν σας κοταει !!!!!!

ζωή μου καλημέρα!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σοτσαφι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εσπασαν τα νερα;

Αλλαξε και φορεσε στεγνα ρουχα και περιμενε λιγακι και βουρ για κλινικη!!!!!!!!!!!!

Καλη λευτεριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...........ΕΙΔΑ ΛΙΓΑ ΝΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ???ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ!!

μήπως έσπασαν τα νερά???? Είναι σίγουρα ζεστα !!!!!!

με το καλό αγάπη μου!!!!!!!!αν έχουν όντως σπάσει!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι ζεστα, ρεουν ευκολα, μυριζουν σπερμα.....????????

ναι ευκολα ουτε που το καταλαβα, εκατσα στον καναπε και ξαφνικα ενιωσα βρεγμενη!δεν εχουν καποια ιδιαιτερη οσμη!!

εβαλα στεγνα ρουχα και περιμενω ναδω!!

κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι πολλα??και να τρεχουν συνεχομενα???

ναι ευκολα ουτε που το καταλαβα, εκατσα στον καναπε και ξαφνικα ενιωσα βρεγμενη!δεν εχουν καποια ιδιαιτερη οσμη!!

εβαλα στεγνα ρουχα και περιμενω ναδω!!

κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι πολλα??και να τρεχουν συνεχομενα???

Πιθανον να ειναι ρηξη αμνιακου σακου... Για να τρεχει ποσοτητα θα πρεπει να ειναι ολικη ρηξη, ενδεχομενως να εχεις μερικη προσ το παρον, αν οντως ειναι σπασμενα νερα.

Παρε τηλ και στο γιατρο σου κοριτσι μου...

Εγω γυρισα πλευρο και ξαφνικα ενιωσα σαν και εσενα βρεγμενη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...