Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε?????????

Οινοπνευμα του βαζω κοαλακι μου,απλως ειδα το αιματακι κι ανησυχησα!!!!!!!!

Καλα ειμαστε και εμεις....!!!!!!

Αν ειναι οινοπνευμα ακομα καλυτερα, οσο για το αιματακι ειναι απο τις ενωσεις του δερματος, μην ανησυχεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι μην ανησυχεις για τον αφαλο!!!!!! Αφου σε καθησυχασε η παιδιατρος, ολα οκ!!!!!!

Εγω την ετοιμαζα για μπανιο και μου ειχε μεινει ο αφαλος στο χερι....και μεχρι να συνειδητοποιησω οτι ηταν τοσο απλο το θεμα, ειχα φαει την τρομαρα μηπως της το ειχα τραβηξει εγω κλπ κλπ

Τα αγχη της φρεσκομανουλας!!!!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε, το παιδακι μου σχολειο και εγω κατεβαινω για δουλιτσες εξωτερικες!

Σας φιλω και σενα και τον μποτσακογιοκα σου στα μπουτακια και στα πατουσακια του!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι καλημεραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! θα τα πουμε αργοτερα. η φουρτουνα σου τι καλο εμαθε σημερα;

Μποτσακι μην ανησυχεις για τον αφαλο!!!!!! Αφου σε καθησυχασε η παιδιατρος, ολα οκ!!!!!!

Εγω την ετοιμαζα για μπανιο και μου ειχε μεινει ο αφαλος στο χερι....και μεχρι να συνειδητοποιησω οτι ηταν τοσο απλο το θεμα, ειχα φαει την τρομαρα μηπως της το ειχα τραβηξει εγω κλπ κλπ

Τα αγχη της φρεσκομανουλας!!!!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε, το παιδακι μου σχολειο και εγω κατεβαινω για δουλιτσες εξωτερικες!

Σας φιλω και σενα και τον μποτσακογιοκα σου στα μπουτακια και στα πατουσακια του!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι καλημεραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! θα τα πουμε αργοτερα. η φουρτουνα σου τι καλο εμαθε σημερα;

Εγινε μαναρακι μου!!!!!!Καλη σου μερααααααα!!!!!

Θα του δωσω!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλα ειμαστε και εμεις....!!!!!!

Αν ειναι οινοπνευμα ακομα καλυτερα, οσο για το αιματακι ειναι απο τις ενωσεις του δερματος, μην ανησυχεις.

Α οκ. κοαλακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Ααααααααααααααααααααααααααα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη πως θα αλλαξω το τικερακι μουυυυυυυυυυυ??????????

1sh1p2.png

Καλημέρα, κοριτσάκια! Τι μου κάνετε;

Μποτσάκι, εννοείται ότι δε θα σκάσεις κιόλας για το θηλασμό! Αν σου κάθεται, καλώς, αν όχι, δε θα πεθάνει της πείνας το παιδί, μια χαρά τρώει κι από το μπουκάλι!

Κοαλάκι, τι φρούτο κυνηγάτε σήμερα; :tongue:

Ηλιοβασίλεμα, τελείωσες με τα στολίσματα;

Ιωάννα, υπομονή, δόλια μάαααααααναααααα!

Χριστίνα, περαστικά! Την Πέμπτη έχεις γιατρό, αν θυμάμαι καλά; Άντε, πλησιάζεις!!

Θάλεια, καλημέρα, καλά στολίσματα!

Εμείς εδώ ηρεμία, κούκλες. Έχω φασολάκια από χθες, οπότε δε χρειάζεται να μαγειρέψω κιόλας.

Έμαθα πάντως ένα δυσάρεστο, αφήστε.. Δεκάξι χρονών κοπελίτσα στην εντατική γιατί αντί να πάει στο γιατρό μπήκε σε "ιατρικοφόρουμ", όπου κάποιοι άσχετοι έβγαλαν ιντερνετική διάγνωση. Έχω δει τα άπειρα με αυτά τα φόρουμ, ρε κορίτσια, και πραγματικά, ποιος δέχεται να παίρνει ή να δίνει ιατρικές συμβουλές έτσι; Απίστευτο είναι.. Μιλάμε για σοβαρές καταστάσεις κι είναι οι άλλοι που παίζουν τους γιατρούς.. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, πώς δίνεις έτσι "συμβουλές";;

Ουφ, συγγνώμη πρωί πρωί, αλλά είναι κρίμα κι άδικο και με έπιασαν τα νεύρα μου!

Καλημέρα σε όλες!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Α οκ. κοαλακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Ααααααααααααααααααααααααααα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη πως θα αλλαξω το τικερακι μουυυυυυυυυυυ??????????

Θα κανεις την ιδια διαδικασια με αυτην οταν το εβαλες. Θα πατησεις επανω του, θα διαλεξεις απο αυτα που θα σου βγαλει, θα ακολουθησεις τα βηματα που αναφερει και επειτα θα αντιγραψεις το url του τικερ και θα πας τον πινακα ελεγχου για να το επικολλησεις στο κενο πλαισιο που ειχες κανει και το πρωτο τικερακι. Ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβες...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Θα κανεις την ιδια διαδικασια με αυτην οταν το εβαλες. Θα πατησεις επανω του, θα διαλεξεις απο αυτα που θα σου βγαλει, θα ακολουθησεις τα βηματα που αναφερει και επειτα θα αντιγραψεις το url του τικερ και θα πας τον πινακα ελεγχου για να το επικολλησεις στο κενο πλαισιο που ειχες κανει και το πρωτο τικερακι. Ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβες...!!!

Μαρη παταω επανω του και δεν ανοιγει το ρημαδι!!!!!!!!!!!!

Ακομα στην κοιλια το δειχνει το παιδι!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Μποτσάκι, εννοείται ότι δε θα σκάσεις κιόλας για το θηλασμό! Αν σου κάθεται, καλώς, αν όχι, δε θα πεθάνει της πείνας το παιδί, μια χαρά τρώει κι από το μπουκάλι!

Χριστίνα, περαστικά! Την Πέμπτη έχεις γιατρό, αν θυμάμαι καλά; Άντε, πλησιάζεις!!

Εμείς εδώ ηρεμία, κούκλες. Έχω φασολάκια από χθες, οπότε δε χρειάζεται να μαγειρέψω κιόλας.

Έμαθα πάντως ένα δυσάρεστο, αφήστε.. Δεκάξι χρονών κοπελίτσα στην εντατική γιατί αντί να πάει στο γιατρό μπήκε σε "ιατρικοφόρουμ", όπου κάποιοι άσχετοι έβγαλαν ιντερνετική διάγνωση. Έχω δει τα άπειρα με αυτά τα φόρουμ, ρε κορίτσια, και πραγματικά, ποιος δέχεται να παίρνει ή να δίνει ιατρικές συμβουλές έτσι; Απίστευτο είναι.. Μιλάμε για σοβαρές καταστάσεις κι είναι οι άλλοι που παίζουν τους γιατρούς.. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, πώς δίνεις έτσι "συμβουλές";;

Καλημέρα σε όλες!

Καλημερααααα ΖΩΗΤΣΑ, τι κανετε....??????

Ειχε στις ειδησεις τις προαλλες σχετικο ρεπορταζ για το εν λογω θεμα και εφιστουσε σε ολους την μεγιστη ΠΡΟΣΟΧΗ. Τωρα απο εκει και υστερα θα πρεπει σαφως εμεις οι ασθενεις να μην ειμαστε τοσο αφελεις απο τη μια και απο την αλλη να υπαρχει σχετικη νομοθεσια για ποινικο αδικημα για οσους κανουν τους γιατρους θετωντας διαγνωσεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα σε όλες!

Ζωητσα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Τι κανεις?Η κοιλιτσα σου??????

Ναι καλε αυτος τρωει και παιρνει βαρος μια χαρα ασε που κανουμε κακα 4 με 5 φορες την μερα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοαλάκι μου, καινούριο περιστατικό είναι αυτό, το ξέρω εκ των έσω, δυστυχώς. Θα πρέπει σίγουρα να γίνει κάτι με αυτό το θέμα, πάντως. Είναι κοινώς γνωστό ότι και παιδιά/έφηβοι συχνάζουν στο ίντερνετ αλλά και λόγω κρίσης άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στο γιατρό, οπότε προσπαθούν να βρουν λύσεις στο διαδίκτυο. Πολύ θα το ήθελα πάντως να υπήρχαν οι σχετικές κυρώσεις, αλλά τρέχα φεύγα στο κράτος αυτό....

Καλέ μποτσάκι, φαγανό και παραγωγικό σου βγήκε φαίνεται!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Η κοιλίτσα μου καλά, στη θέση της ακόμα και δεν τη βλέπω να ξεκουνιέται άμεσα! Δε με χαλάει, το απολαμβάνω!!!!

p8P6p2.png

καλημέρα κορίτσια μου...εγω μαγειρεύω αρνάκι φρικασέ!!κατά τα άλλα ήσυχα...κανένα πονάκι, καθόλου υγρά τίποτα... όλα σταθερά!!

μποτσάκι μου καλό!!πολύ χαίρομαι που είστε καλά!!όσο γαλατάκι του δώσεις δεν έγινε τίποτα μετά ξένο!!αν θες πάντως ψάξε στο ιντερνετ για σύμβουλο θηλασμού! μπορεί να σε επισκεφτεί και στο σπίτι και σίγουρα θα σε βοηθήσει!! αλλά δεν υπάρχει λόγος τρέλας...το καλό είναι ότι έχεις ένα ήσυχο και υγιές μωρό!!αχχχχχ τι άντρας θα γίνει αυτός!!!πως αισθάνεσαι???

Κοαλάκι μου, καινούριο περιστατικό είναι αυτό, το ξέρω εκ των έσω, δυστυχώς. Θα πρέπει σίγουρα να γίνει κάτι με αυτό το θέμα, πάντως. Είναι κοινώς γνωστό ότι και παιδιά/έφηβοι συχνάζουν στο ίντερνετ αλλά και λόγω κρίσης άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στο γιατρό, οπότε προσπαθούν να βρουν λύσεις στο διαδίκτυο. Πολύ θα το ήθελα πάντως να υπήρχαν οι σχετικές κυρώσεις, αλλά τρέχα φεύγα στο κράτος αυτό....

Καλέ μποτσάκι, φαγανό και παραγωγικό σου βγήκε φαίνεται!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Η κοιλίτσα μου καλά, στη θέση της ακόμα και δεν τη βλέπω να ξεκουνιέται άμεσα! Δε με χαλάει, το απολαμβάνω!!!!

Ααα ναι δεν ειπε για περιστατικο απλα ανεφερηθηκε εκτενως στο θεμα αυτο, των ηλεκτρονικων διαγνωσεων απο πασης φυσεως ανθρωπους που παριστανουν τους γιατρους. Κατανοω την καταστααη τους αλλα δεν τους δικιολογω, αν δεν εχεις χρηματα να πας στο γιατρο πας στα εκτακτα, μπορει να περιμενεις με τις ωρες για να εξεταστεις η με τις μερες για να κλεισεις ραντεβου αλλα σαφως ειναι πιο ακινδυνο και σωζονται και ζωες αν μι τι αλλο απο το να καθεσαι να ακους διαγνωσεις μεσω διαδικτυου που σιγουρα ειναι το λιγοτερο αστοχες.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα, Σοτσάφι! Κι εγώ μια απ'τα ίδια - το απόλυτο τίποτα από συμπτώματα!! Μια χαρά είναι μωρέ εκεί μέσα - δεν κλαίνε κιόλας :tongue::tongue:

Έτσι ακριβώς, κοαλάκι. Και να πω την αλήθεια, νομίζω πως ίσως κάπου μπορείς να δικαιολογήσεις τον αφελή που πιστεύει ό,τι διαβάζει, ως αφελή. Τους ψευτογιατρούς, όμως, δεν τους δικαιολογώ με τίποτα.

Τέλος πάντων! Τι κάνει η φουρτούνα; Δε διαλύει τίποτα;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...