Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Στολισαμε φαγαμεεεεεεεε και να μαστεεεε!!!!!!καλε ξεπατωθηκαμε!!!!!!!!

αυριο θα κανουμε γλυκα!!!!!!

ειπα στη μανα μου αυριο!!!κουραστηκε και εκεινη πολυ!!!!!

αυριο καλυτερα!!!!!!!!

Που εισαι μαρηηηηηηηηηηη.......???????

Τι εφαγες....?????? εγω εφαγα 2 τοστακια, γαλα και τωρα τρωω φουντουνιααααα....!!!!!!!

Πωπωπωπω μελομακαροναααα και κουραμπιεδες ε....???????? τρελενομαιιιιιιιιι, ααααα και κανταιφιιιιιιι....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παω να ονειρευτω γλυκα, γιααααμι.....!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια μου γλυκα, ονειρα μελομακαρονοκουραμπιεδομπακλαβαδενιαααααααα.........:D:D:D:D:D.

Φιλακιααααααααααα σε οοοοολες σας.........!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σταζουν τα σιροπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελουμε και εμεις γλυκο!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!! παω και εγω να ονειρευτω τα γλυκαααααααααααααααα των γιορτων!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

εδω εχουμε παρα πολυ κρυο!!!!!!!απ χτες προσπαθω να διαβασω τα νεα σας αλλα η μουρμουρα εχει αλλα σχεδια!!!!!!!

μας τεντωσε χτες με την γκρινια της!!!!!

απο το μεσημερι κ μετα μεχρι αργα το βραδυ!!!

μαλλον τα δοντακια της ηταν!!!!!!!!

προσπαθουσα επι 2 ωρες να της δωσω λιγο ντεπον να ηρεμησει αλλα τιποτα τελικα μεσα στην απελπισια μου κ χωρις να αντεχω αλλο να την ακουω την καημενη να κλαιει εκανα 2 πραγματακια χτες κ θελω να μου πειτε την γνωμη σας γιατι νομιζω οτι εκανα βλακεια!!!!!!!

1 εριξα το ντεπον μεσα στο γαλα κ το ηπιε κ

2 βουτηξα το δαχτυλο μου στο ουζο κ της ετριψα λιγο τα ουλα

ανακουφιστηκε μαλλον γιατι μετα μπορεσε κ κοιμηθηκε!!!

ποια η γνωμη σας?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ η γειτονισσα μου θηλασε μεχρι σαραντα ημερων με τις ψευδοθηλες μετα με επιμονη κ πολλες ωρες στο στηθος βγηκε καπως η θηλη κ τις εκοψε τις ψευδοθηλες οποτε κουραγιο κοριτσακι!!!!!!!ειναι ησυχος ο μπεμπης?

ΡΙΤΣΑΚΙ δεν θελω να ακουω βλακειες θα τα καταφερεις κ συντομα θα δεις!!!!

τι καλο θα φατε σημερα?εγω λεω να κανω φακες!!!!!!

θελω να πεταχτω κ μεχρι την λαικη να βρω κανα σαλατικο ευτυχως εχει ι αντρουλης μου αδεια αυτη την εβδομαδα κ μπορω να βγω λιγο εξω για πρωινες δουλειες!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Τι χάλια καιρός είναι αυτός!!! Φυσάει τόσο πολύ που νομίζω ότι θα πάρει ο αέρας το σπίτι!!!! :shock::shock::shock:

Εσείς τι κάνετε? Εγώ εχθές ήμουν χάλια... κρύωσα για τα καλά!!! Ελπίζω σήμερα να είμαι καλύτερα.

Ιωάννα... εγώ δεν είμαι ακόμα μανούλα για να σου πω αν έκανες καλά... αλλά αφού η μικρή σου ηρέμησε δεν νομίζω να ήταν τόσο λάθος! Δεν γίνεται να τα βλέπουμε να υποφέρουν τόσο πολύ και να γκρινιάζουν και να μην κάνουμε τίποτα :!::!::!:.

Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!!!

Οι υπόλοιπες δεν ξυπνήσατε ακόμα??????????????

kPAZp2.png

Καλημεραααααααα γλυκες μου.....!!!!!!! Τ κανετε....?????

Καλε εδω εχει ηλιο αλλα κρυο...!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε 8μιση, ηπιαμε γαλατακι και τωρα παιζουμε κλασικα μεχρι να φαμε φρουτακι και τοστακι. Εκανα και τις πρωινες δουλιτσες και ολα οκ.

ΧΡΙΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις...????? ολα καλα...????? το μωρουλινι σου...????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εσεις πως ειστε...????? γκρινια η μουρμουριτσα σου ε...?????

Οσο για την αναμειξη του ντεπον με το γαλα καλα εκανες, δεν ειναι επικυνδυνο, εκανες αυτο που θα εκαναν οι περισσοτερες σε αναλογη περιπτωση αλλα καλο θα ηταν επειδη τα δοντια ερχονται να της μαθεις να πινει το σιροπακι κανονικα με συριγγα, βασικα να το αποδεχεται γιατι αν μι τι αλλο χρειαζεται το ατιμο.

Τωρα για το ουζακι εχω μια ενσταση γενικα (λογω αναθιμιασεων), γιατι ως γνωστων περιεχει αλκοολη που ειναι επικυνδυνη ουσια, οποτε θα σου συνηστουσα να μην το επιχειρησεις ξανα εστω και αν η ποσοτητα ηταν λιγη διοτι μπορει να προκληθει καποια δυσαρεστη συνεπεια. Μπορεις να της κανεις τακτικα μασαζακι με το δαχτυλο σου χωρις απαραιτητα να εχεισ βαλει κατι επανω του.

Παω να κανω καφεδακι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γλυκα μου κοριτσακια ηρθα και εγω... Πως ειστε ?????? ολες καλα ??????

Εμεις ειμαστε καλαααα, ξεπατωθηκαμε να παιζουμε κρυφτο με τη φμ οοοοολη την ημερα και τωρα φυσικα πηγε για νανιιιιι.....!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μπραααααβο σας που αρχισατε να προσαρμοζεστε σιγα σιγα, οσο για το ξενυχτι λεει το ρητο "κατα μανα κατα κυρη" και οντως ισχυει αλλα θα περασει και αυτο, υπομονη και ολα θα στρωσουν......!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥ πονας μαρηηηηη...?????? το δεσποινιω θελει να ορμηξει οοοοοξω αραγε....?????? υπομονη κοριτσι μου, λιγες μερες εμειναν ακομα και το σιγουρο ειναι οτι η κορουλα σου δεν θα μεινει εκει μεσα......!!!!!!

NGN ΜΟΥ περαστικα σας, γρηγορα να γινετε καλα....!!!!!!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανετε....???? ολα καλα...??????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τελειωσατε με τη ζωγραφικη...???? τι ομορφα πραγματακια κανει η κορουλα σου.....!!!!!!!

Καλεεεεε ποσες κανατε σημερα φασολακια...???? ΖΩΗΤΣΑ και ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ....???? νοστιμα ε....?????? γιααααμι....!!!!!!!

Παω και εγω να ετοιμασω κατι να φαω και ερχομαι......

καλημέρα!!!!!!!!!κοαλακι μου καλά είμαστε!!!!!σήμερα ήπιε όλο πλήρες γάλα.κ του αρέσει παρά πολύ!!!!σε σημείο που θέλει κ άλλο.κ φυσικά του δίνω.τώρα μας έχει μείνει το βραδινό γάλα που κ αυτό σε δύο τρεις μέρες θα είναι όλο πλήρες.

Εσείς καλά?????εδώ έχει πολύ κρύο κ έναν αέρα δεν φαντάζεσαι!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

xaxaaxxa εριξα γελιοοοοο!!

ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λενε αντι να διαβασω εκατσα με τον αντρα μου διαβασα εκατσα στον αντρα μου ....κ τον γιο μου και λεω αντε με τον αντρα της καταλαβαινω τι λεει με τον γιο της τι εννοει αχ Θεε μου εχωβ σαλταρει η γυναικα!!!

Θαλεια και εσεις πολυ βροχη ε?

καλά ήμουν σίγουρη ότι κάποια θα το πει αυτό!!!!!!χαχαχ!!!!αχαχαχαχαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως ειναι πανακριβα....αλλα εγω εχω μεσαιου υψους δεντρακι...1,5μ περιπου και αυτο αγορασμενο απο σουπερ μαρκετ....και στολιδια διαφορα...άλλα απο πατρικο μου και άλλα απο τζαμπο.....

καλημέρα ηλιοβασίλεμα μου!!!!!τελικά ψωνισαμε !!!!πήραμε δέντρο με 90 ? κ ύψος 2 μέτρα.άλλο από αυτό που ήθελα αλλά οκ.κ πήρα στολίδια από τα τσαμπο .όλα τέλεια!!!!οπότε θα στολισουμε την κυριακή για να να καθαρίσω τα φωτιστικά μου κ μετά είμαι έτοιμη.τα υπόλοιπα είναι κομπλέ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανετε???????????

Εμεις λιγο καλυτερα σημερα ειμαστε κοιμηθηκαμε καλυτερα!!!!

Μονο ειδα λιγο αιματακι στον αφαλο και τρομαξα αλλα ευτυχως η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα!!!!!

Βρε κοριτσια σε ποσες μερες πεφτει ο ατιμος?Ο αφαλος και το μπανιο του μωρου ηταν εξ'αρχης το μονιμο αγχος μου!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου δεν βοηθησανε οι ψευδοθηλες καθολου στην δικη μου περιπτωση,μονο με το θηλαστρο βγαζω αλλα απ'οτι βλεπω λιγοστευει και το στηθος μου αρχιζει και ξεπρηζεται!!!!!!!Το μωρο εχει παρει ετσι κι αλλιως την σειρα του με το γαλατακι του οποτε ολα οκ.Απλα θα παρω την μαια να μου πει τι να κανω!!!!!Δεν τρελεινομαι με αυτο το πραγμα καθολου.Προσπαθω αλλα δεν θα με πιασει κια καταθλιψη γι'αυτο οπως κανουν αλλες μανουλες.Το μωρο αναπτυσσεται κανονικοτατα.Απο την 5η μερα ειχε αποκτησει τα κιλα της γεννας!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι ο αφαλος πεφτει συνηθως σε 7-10 μερες....

Οσο για τον θηλασμο, όπως αισθάνεται η καθε μανουλα πράττει!!!!!!!!!! Και παντα με γνωμονα το μωρακι της!!!!!!!!!!!!!!

Οπότε αν ταλαιπωρεισαι και απο την αλλη ο μπεμπης πινει το ξενο κανονικοτατα, μην αγχωνεσαι!!!!!!!!

Φιλακια!!!!!!!!!

Καλημεραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανετε???????????

Εμεις λιγο καλυτερα σημερα ειμαστε κοιμηθηκαμε καλυτερα!!!!

Μονο ειδα λιγο αιματακι στον αφαλο και τρομαξα αλλα ευτυχως η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα!!!!!

Βρε κοριτσια σε ποσες μερες πεφτει ο ατιμος?Ο αφαλος και το μπανιο του μωρου ηταν εξ'αρχης το μονιμο αγχος μου!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου δεν βοηθησανε οι ψευδοθηλες καθολου στην δικη μου περιπτωση,μονο με το θηλαστρο βγαζω αλλα απ'οτι βλεπω λιγοστευει και το στηθος μου αρχιζει και ξεπρηζεται!!!!!!!Το μωρο εχει παρει ετσι κι αλλιως την σειρα του με το γαλατακι του οποτε ολα οκ.Απλα θα παρω την μαια να μου πει τι να κανω!!!!!Δεν τρελεινομαι με αυτο το πραγμα καθολου.Προσπαθω αλλα δεν θα με πιασει κια καταθλιψη γι'αυτο οπως κανουν αλλες μανουλες.Το μωρο αναπτυσσεται κανονικοτατα.Απο την 5η μερα ειχε αποκτησει τα κιλα της γεννας!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλημερααααααα.....!!!!!! Μπραβο σας που κοιμηθηκατε καλα το βραδυ, ολα θα φτιαξουν και θα ειναι τελεια.......!!!!!!!!!

Οσο για τον αφαλο ειναι αναλογωσ τον οργανισμο και το δερματακι του μωρου, μπορει να πεσει στις 10 ημερες (το συνηθες), μπορει λιιιγο νωριτερα η και λιιιγο αργοτερα. Που θα παει ο ατιμος θα πεσει....!!!!! Μην φοβασαι, δεν ποναει ουτε το ενοχλει απλα προσοχη με την χρηση αντιμοκροβιακου που τοποτεθειτε επανω του, αν ειναι ιωδιο μεγααααλη προσοχη στο διαστημα της χρησης.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι ο αφαλος πεφτει συνηθως σε 7-10 μερες....

Οσο για τον θηλασμο, όπως αισθάνεται η καθε μανουλα πράττει!!!!!!!!!! Και παντα με γνωμονα το μωρακι της!!!!!!!!!!!!!!

Οπότε αν ταλαιπωρεισαι και απο την αλλη ο μπεμπης πινει το ξενο κανονικοτατα, μην αγχωνεσαι!!!!!!!!

Φιλακια!!!!!!!!!

Ναι οχι δεν αγχωνομαι!!!!!!Πιο πολυ αγχωθηκα με το αιματακι στον αφαλο αλλα αφου η γιατρος ειπε οτι ειναι ενταξει ολα οκ.

εσεις τι κανετε καλο μου?Η Αγγελικουλα???????

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλημερααααααα.....!!!!!! Μπραβο σας που κοιμηθηκατε καλα το βραδυ, ολα θα φτιαξουν και θα ειναι τελεια.......!!!!!!!!!

Οσο για τον αφαλο ειναι αναλογωσ τον οργανισμο και το δερματακι του μωρου, μπορει να πεσει στις 10 ημερες (το συνηθες), μπορει λιιιγο νωριτερα η και λιιιγο αργοτερα. Που θα παει ο ατιμος θα πεσει....!!!!! Μην φοβασαι, δεν ποναει ουτε το ενοχλει απλα προσοχη με την χρηση αντιμοκροβιακου που τοποτεθειτε επανω του, αν ειναι ιωδιο μεγααααλη προσοχη στο διαστημα της χρησης.

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε?????????

Οινοπνευμα του βαζω κοαλακι μου,απλως ειδα το αιματακι κι ανησυχησα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...