Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

δεν ξερω βρε αν ειναι βλακειες της παιδιατρου μου αλλα μου το ειπε απο οταν μπουσουλησαμε οτι σε νηπιακη ηλικια και εφοσον ξερει κανονες ειναι καλο να μαθει κρυφτο γιατι για παραδειγμα μου ειπε αν παω καπου και με χασει απο τα ματια του θα νομιζει οτι παιζουμε κρυφτο και θα υπαρχει θεμα ενω αν δεν παιζει αυτο το παιχνιδι αν δεν με βλεπει θα με ανασζητησει κλαιγωντας!

κοιτα εμεις ειμαστε και αθηνα ειναι ευκολο να σου φυγει πχ. σε εμπορικο κεντρο απ[ο τα χερια και να το κυνηγας δεν ξερω εγω παντως το τηρρησα δεν του το εμαθα το κρυφτο με φοβισε η παιδιατρος πολυ!

Με την ιδια λογικη δεν θα παιξεις κυνηγητο για να μην πεσει και φαει το κεφαλι του κοκ...

Απλα οταν φευγεις εκτος σπιτιου πολυ απλα δεν αφηνεις το χερακι του παιδιου σου για κανενα λογο, οποτε δεν υπαρχει και προβλημα νομιζω με τη δεουσα προσοχη.

Σημ: αναφερομαι γενικα σε 2ρο προσωπο και οχι συγκεκριμενα σε εσενα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με την ιδια λογικη δεν θα παιξεις κυνηγητο για να μην πεσει και φαει το κεφαλι του κοκ...

Απλα οταν φευγεις εκτος σπιτιου πολυ απλα δεν αφηνεις το χερακι του παιδιου σου για κανενα λογο, οποτε δεν υπαρχει και προβλημα νομιζω με τη δεουσα προσοχη.

αγαπη εγω δεν παρεξηγω και δεν στο ειπα σαν παρατηρηση αλλα αληθεια με εχει φοβισει και δεν του το εμαθα!

καλα η αληθεια ειναι οτι οταν εισαι εξω δεν το αφηνεις απο το χερι αλλα πχ εμενα τωρα δεν γινεται τον βαζω να κραταει το καροτσι δεν μπορω και να τον κραταω και να σπρωχνω

καλα ειναι αρκετα ησυχος και υπακουος και δεν απομακρυνεται!

σκεψου ποσο φοβιτσιαρα ειμαι που επειδη περπατησε και νωρις και αλλες φορες ηθελε το καροτσι και αλλες οχιε και οταν τον πηγαινα καπου ημουν μονη μου και δεν εχω τεσσερα χερια οποτε οταν βαριοταν το καροτσι και ηθελε να περπαταει του εβαζα γιλεκο με λουρι ειδικο απο βρεφικα καταστηματα αλλα εμοιαζε σαν να εβγαζα βολτα το σκυλακι μου

πολλοι με κοροιδευαν αλλα εγω με τις φοβιες μου ηθελα να εχω το κεφαλακι μου ησυχο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Και εγω αυτο σκεφτομαι...οτι δεν εφησυχαζεσαι ποτε και δεν αφηνεις το χερακι του παιδιου κλπ....

Αλλα οσο και να προσεχεις, όσο και να ειναι υπακουο το παιδι, τα παντα ειναι απροβλεπτα...............Εμενα 2 φορες εχει γλυτωσει στο παρα τσακ απο σοβαρο χτυπημα πχ να την χτυπησει αυτοκινητο οπως περναγαμε δρομο και η κορη μου ειναι κορίτσι προσεχτικο, που περπαταει παντα διπλα μου και πιασμενες αλλα στιγμιαια ειχαμε αφησει τα χερια και παραλιγο να γινει ατυχημα....

Δεν μπορεις ουτε και να τα στερείς όλα, να τα περιοριζεις ή να τα ελεγχεις αλλα το προσπαθεις για το καλό του παιδιου σου!!!!!!!

Φτου φτου μακρυα απο ολες μας και απο τα παιδακια μας!!!!!!!

ελπιζω εσυ να μην με παρεξηγησες!

α επισης νομιζω εχεις καταλαβει οτι ειμαι τρελη και ναι δεν τον αφηνω να με κυνηγαει για να μην πεσει να σπασει το κεφαλι του!

καλα μη μου δινεις σημασια ο αντρας μου λεει οτι ενας καλος ψυχιατρος θα μας γλιτωνε απο πολλα!

τι να κανω εχω πολλες φοβιες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αγαπη εγω δεν παρεξηγω και δεν στο ειπα σαν παρατηρηση αλλα αληθεια με εχει φοβισει και δεν του το εμαθα!

καλα η αληθεια ειναι οτι οταν εισαι εξω δεν το αφηνεις απο το χερι αλλα πχ εμενα τωρα δεν γινεται τον βαζω να κραταει το καροτσι δεν μπορω και να τον κραταω και να σπρωχνω

καλα ειναι αρκετα ησυχος και υπακουος και δεν απομακρυνεται!

σκεψου ποσο φοβιτσιαρα ειμαι που επειδη περπατησε και νωρις και αλλες φορες ηθελε το καροτσι και αλλες οχιε και οταν τον πηγαινα καπου ημουν μονη μου και δεν εχω τεσσερα χερια οποτε οταν βαριοταν το καροτσι και ηθελε να περπαταει του εβαζα γιλεκο με λουρι ειδικο απο βρεφικα καταστηματα αλλα εμοιαζε σαν να εβγαζα βολτα το σκυλακι μου

πολλοι με κοροιδευαν αλλα εγω με τις φοβιες μου ηθελα να εχω το κεφαλακι μου ησυχο!

Ναι κοριτσι μου, το ξερω οτι δεν το ειπες σαν παρατηρηση γιαυτο και στη σημειωση επισημανα οτι μιλαω και αναφερομαι γενικα σε 2ρο προσωπο.

Εγω δεν παρεξηγουμαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ναι κοριτσι μου, το ξερω οτι δεν το ειπες σαν παρατηρηση γιαυτο και στη σημειωση επισημανα οτι μιλαω και αναφερομαι γενικα σε 2ρο προσωπο.

Εγω δεν παρεξηγουμαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη.......!!!!!!!!!

τα εχει βγαλει ολα της τα δοντια η φουρτουνα?

ασχετο αλλα το ειχα απορροια!

εμενα τα τελειωσε που λενε και δεν ειχε αλλα οταν ηταν 14 μηνων τα ειχαμε βγαλει ολα

αλλα τα εβγαζε 4 ,4 και πολυ πονος!!

πως θα τα ξαναπερασω αυτα Θεε μου?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

τα εχει βγαλει ολα της τα δοντια η φουρτουνα?

ασχετο αλλα το ειχα απορροια!

εμενα τα τελειωσε που λενε και δεν ειχε αλλα οταν ηταν 14 μηνων τα ειχαμε βγαλει ολα

αλλα τα εβγαζε 4 ,4 και πολυ πονος!!

πως θα τα ξαναπερασω αυτα Θεε μου?

Οχι δεν τα εβγαλε ολα, αλλα τα περισσοτερα εχουν βγει. Τωρα βγαζουμε 4 και ξεπεταχτηκε και φρονιμητης επιπλεον. Αυτη τη φορα χωρις το παραμικρο συμπτωμα ενω γενικα ειχαμε καταροη και γκρινια, σελιοροια και ενιοτε διαροια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααααααααααααααααα οσες θελετε να παρετε μια μικρη γευση απο το τι θα πει "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ" ανατρεξτε στο parents στην ενοτητα "ΔΙΑΚΟΠΕΣ"...............ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε ολοκληρο το παρκο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Στολισαμε φαγαμεεεεεεεε και να μαστεεεε!!!!!!καλε ξεπατωθηκαμε!!!!!!!!

αυριο θα κανουμε γλυκα!!!!!!

ειπα στη μανα μου αυριο!!!κουραστηκε και εκεινη πολυ!!!!!

αυριο καλυτερα!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...