Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!!!!

ηλιοβασίλεμα μου τι κάνεις???????εμείς καλά είμαστε!!!!

Το σκ δεν πολύ μπήκα γιατί έκατσα με τον άντρα μου...κ τον γιο μου!!!!!

Λοιπόν για πείτε τα νέα σας!!!!

xaxaaxxa εριξα γελιοοοοο!!

ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λενε αντι να διαβασω εκατσα με τον αντρα μου διαβασα εκατσα στον αντρα μου ....κ τον γιο μου και λεω αντε με τον αντρα της καταλαβαινω τι λεει με τον γιο της τι εννοει αχ Θεε μου εχωβ σαλταρει η γυναικα!!!

Θαλεια και εσεις πολυ βροχη ε?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πού σου κρύβεται η φουρτουνα; πισω απο καμια κουρτινα;

Μαρακι ακομη να "φας";;;;; πού να προλάβεις και με τί όρεξη να μου πεις!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Πονάς ακόμη από τις τομές;

xaxaaxxa εριξα γελιοοοοο!!

ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λενε αντι να διαβασω εκατσα με τον αντρα μου διαβασα εκατσα στον αντρα μου ....κ τον γιο μου και λεω αντε με τον αντρα της καταλαβαινω τι λεει με τον γιο της τι εννοει αχ Θεε μου εχωβ σαλταρει η γυναικα!!!

Θαλεια και εσεις πολυ βροχη ε?

Χαχααχαχχααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα.......!!!!!!! Ααααρε ΑΣΤΕΕΕΕΕΡΩ ΜΟΥ....!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τωρα ακουω το mamacita στο ραδιο χαμηλαααα χαμηλαααα για να μην ξυπνησει η φμ.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι ακομη να "φας";;;;; πού να προλάβεις και με τί όρεξη να μου πεις!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Πισω απο την κουρτινα, πλαι απο το ψυγειο, πισω απο την πορτα του δωματιου της, κατω απο το τραπεζι και φυσικα μεσα στο ντουλαπι της κουζινας και στην συρομενη ντουλαπα, χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχ........!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλησπερα σας και απο εμνα εγω σας τα ειπα το πρωι ειναι 3η ημερα σημερα που με παει η μικρη ......καταλαβαινετε ουτε τουαλετα δεν με αφηνει να παω ολο κλαιει μαλλον ειναι καποιο αλμα αναπτυξης τι να πω?

καλε εκεινη η λιστα που ειναι???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα σας και απο εμνα εγω σας τα ειπα το πρωι ειναι 3η ημερα σημερα που με παει η μικρη ......καταλαβαινετε ουτε τουαλετα δεν με αφηνει να παω ολο κλαιει μαλλον ειναι καποιο αλμα αναπτυξης τι να πω?

καλε εκεινη η λιστα που ειναι???

Γιατι μαρη θες να δεις ποτε γεννας........???????? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχααχχα.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αστα κοριτσακι μου πρωτον με 2 παιδια ειναι δυσκολο να πετυχεις ωραρια και ορεξη να συνδυαστουν και δευτερον τωρα αρχισα να συνερχομαι πληρως μια τομη ακομη κραταει και η ατιμη ειναι σε περιεργο σημειο επισης ειμαι λιγο σαν οργωμενο χωραφι!!

προσπαθησαμε μια φορα αλλα δεν γινοταν ποναγα οποτε το εχουμε αφησει για το μελλον!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Γιατι μαρη θες να δεις ποτε γεννας........???????? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχααχχα.....!!!!!!!!

ναι φοβαμαι μη μου παρουν τη σειρα αλλες καταλαβες!!!

χαχαχα]

μαρη παιζετε κρυφτο με το παλαβιαρικο μωρο σου?

εγω το φοβαμαι αυτο το παιχνιδι και δεν του το εχω μαθει!

με τρομαξε η παιδιατρος και το κρυφτο δεν το παιζουμε ακομα!!

τι μαγειρεψες σημερα εσυ μαρη να παρουμε καμια ιδεα για αυριο αν και μαλλον εμενα θα μου περισεψει και για αυριο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Τελευταία ενημέρωση 28/11/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Μποτσάκι >>> ο Μποτσακογιός απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του από τις 25/11/2013!!!!

Αναμένουμε:

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Μανούλες:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Στη προσπάθεια και όπου να ναι , θα στεφθεί με επιτυχία:

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Μπράβο πολλές κρυψωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φαντάζομαι το πονηρο της το χαμόγελο οταν την βρίσκεις!!!!!!!!!!

Οχι καλε αυτη με βρισκει, ασχετα που η φμ κρυβεται, για την ακριβεια δεν προλαβαινει να κρυφτει και τσουυυυυυπ σκαει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και κουναει τα χερια πανω κατω και φωναζει "ουυυυυυυυυ"........!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι φοβαμαι μη μου παρουν τη σειρα αλλες καταλαβες!!!

χαχαχα]

μαρη παιζετε κρυφτο με το παλαβιαρικο μωρο σου?

εγω το φοβαμαι αυτο το παιχνιδι και δεν του το εχω μαθει!

με τρομαξε η παιδιατρος και το κρυφτο δεν το παιζουμε ακομα!!

τι μαγειρεψες σημερα εσυ μαρη να παρουμε καμια ιδεα για αυριο αν και μαλλον εμενα θα μου περισεψει και για αυριο!

Γιατι μαρη το φοβασαι αν εισαι παρων......???????

Απο εχθες ειχα κριθαρακι με κοτοπουλο στο φουρνο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι καλε αυτη με βρισκει, ασχετα που η φμ κρυβεται, για την ακριβεια δεν προλαβαινει να κρυφτει και τσουυυυυυπ σκαει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και κουναει τα χερια πανω κατω και φωναζει "ουυυυυυυυυ"........!!!!!!!!!

Εγω της ειχα δειξει 2-3 κρυψωνες και πηγαιναμε να κρυφτουμε μαζι μου στην αρχη και μας εβρισκε ο μπαμπας και γελαγαμε!!!!!!!!!!!

Μετα πηγαινε μονη της....και τωρα δεν το συζητω!!!!!!!!!!! αργω να την βρω καμια φορα και η χαζη στιγμιαια ανησυχω!!!!!!!!

Γιατι μαρη το φοβασαι αν εισαι παρων......???????

Απο εχθες ειχα κριθαρακι με κοτοπουλο στο φουρνο.

δεν ξερω βρε αν ειναι βλακειες της παιδιατρου μου αλλα μου το ειπε απο οταν μπουσουλησαμε οτι σε νηπιακη ηλικια και εφοσον ξερει κανονες ειναι καλο να μαθει κρυφτο γιατι για παραδειγμα μου ειπε αν παω καπου και με χασει απο τα ματια του θα νομιζει οτι παιζουμε κρυφτο και θα υπαρχει θεμα ενω αν δεν παιζει αυτο το παιχνιδι αν δεν με βλεπει θα με ανασζητησει κλαιγωντας!

κοιτα εμεις ειμαστε και αθηνα ειναι ευκολο να σου φυγει πχ. σε εμπορικο κεντρο απ[ο τα χερια και να το κυνηγας δεν ξερω εγω παντως το τηρρησα δεν του το εμαθα το κρυφτο με φοβισε η παιδιατρος πολυ!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...