Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!!καλα εισαστε???

εμεις καλα ειμαστε,πηγαμε στα τζαμπο ψωνισαμε χριστουγεννιατικα με τη μαμα μου και μετα στο μαρκετ να παρουμε υλικα για κουραμπιεδες και μελομακαρονα!!!!

σε λιγο θα ερθουν τα παιδια με τα χαλια,να τα στρωσει ο συζηγος ,εγω θα στολισω το σπιτι και η μαμα μου θα κανει τα γλυκα!!!!!!

θα γεμισω το σπιτι λαμπονια!!!!!!!!!

ω,ρε ντισκο θα το κανω!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαχχχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να διαβασω νεαια σας!!!!!!δεν αξιωθηκα ακομη....παω!!!!!

Μ;αρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααα δεν κρατιεται ο γαμπρος που ειναι μαρη η νυφη?????????

1sh1p2.png

Συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη??????????????????????σε ξενυχταει ο Χρηστακος?????????????????

αμ ετσι τα μαθαμε μαρη τα παιδιαααααααα!!!!!

θα μας τρελανουνε τωρα!!!!!!!!!!

χααχαχχααχχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!μπραβο μαναρι!!!!ολα καλα!!!!!!!!σε λιγες μερες θα πετατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μ;αρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααα δεν κρατιεται ο γαμπρος που ειναι μαρη η νυφη?????????

Σημερα ζοριζεται και με ζοριζει αρκετααααααα συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!!!!θελει να ανταμωθουνε γρηγοραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ερωτιαρα σαν τη μανα της!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Σημερα ζοριζεται και με ζοριζει αρκετααααααα συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!!!!θελει να ανταμωθουνε γρηγοραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ερωτιαρα σαν τη μανα της!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη??????????????????????σε ξενυχταει ο Χρηστακος?????????????????

αμ ετσι τα μαθαμε μαρη τα παιδιαααααααα!!!!!

θα μας τρελανουνε τωρα!!!!!!!!!!

χααχαχχααχχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!μπραβο μαναρι!!!!ολα καλα!!!!!!!!σε λιγες μερες θα πετατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μας αλλαξουνε τα φωταααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τις υγειες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανει ο μπεμπακος σας;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σας ξενυχταει το ζουζουνι σας;;;

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυυυυυ μας εχει ξεκανει το μποτσακοπαιδακι μας!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα τι νιωθεις σημερα; η μπεμπουλα σου κανει σκερτσα;

Θα στολισετε κιολας και θα ειστε ετοιμοι για να την υποδεχτειτε!!!!!!!

Hλιοβασιλεμα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι????η Αγγελικουλα μας καλα??????

ασε ασε.......σπρωχνει πολυ..και με πιεζει χαμηλα...........!!!!!!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσα λες να εχουμε τα ευχαριστα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πωπωπω

Καλα ειμαστε.,...η μαθητρια μου με εχει ταραξει στη ζωγραφικη!!! Καναμε το ελκηθρο με τον Αγ βασιλη και τον ταρανδο....Τωρα ζωγραφιζουμε την φατνη με την Παναγια και τον Χριστουλη και τα ζωακια...σε συνεργασια οι ζωγραφοι μαμα και κορη!!!!!!!!!!!

Με ποναει και η μεση....τελειωνω τα αντισυλληπτικα μεσοβδομαδα και λογικα αρχισαν τα προερτια της περιοδου.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!! Τι κάνετε??????

Εμείς είμαστε οικογενειακώς κρυωμένοι εκτός από την μπέμπα και ΤΡΕΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μην μου κολλήσει και αυτή. Κυκλοφορούμε με μάσκες εμείς οι μεγάλοι αλλά του μικρού δεν μπορώ να του βάλω. Θα μας δει κανείς και θα γελάει μια εβδομάδα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσείς τι μου κάνετε?????

Μποτσάκι μου νυχτερινός ο γιος εεεεεεε??????

Υπομονή κορίτσι μου! Ξέρω οτι δεν παλεύεται αλλά η μάνα όλα τα αντέχει!!!!!!

Πατουσίτσα λες να έχουμε ευχάριστα?????

Κορίτσια δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας. Μόνο τα τελευταία!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn Περαστικα σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί μου θύμισες....Εμεις ημασταν με την μασκα μολις γυρισαμε απο την κλινικη οταν την γεννησα....Ειχε κρυωσει ο συζυγος και αναγκαστικα φορουσαμε μασκες και οι δυο μας.....

Γλυκα μου κοριτσακια ηρθα και εγω... Πως ειστε ?????? ολες καλα ??????

Εμεις ειμαστε καλαααα, ξεπατωθηκαμε να παιζουμε κρυφτο με τη φμ οοοοολη την ημερα και τωρα φυσικα πηγε για νανιιιιι.....!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μπραααααβο σας που αρχισατε να προσαρμοζεστε σιγα σιγα, οσο για το ξενυχτι λεει το ρητο "κατα μανα κατα κυρη" και οντως ισχυει αλλα θα περασει και αυτο, υπομονη και ολα θα στρωσουν......!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥ πονας μαρηηηηη...?????? το δεσποινιω θελει να ορμηξει οοοοοξω αραγε....?????? υπομονη κοριτσι μου, λιγες μερες εμειναν ακομα και το σιγουρο ειναι οτι η κορουλα σου δεν θα μεινει εκει μεσα......!!!!!!

NGN ΜΟΥ περαστικα σας, γρηγορα να γινετε καλα....!!!!!!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανετε....???? ολα καλα...??????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τελειωσατε με τη ζωγραφικη...???? τι ομορφα πραγματακια κανει η κορουλα σου.....!!!!!!!

Καλεεεεε ποσες κανατε σημερα φασολακια...???? ΖΩΗΤΣΑ και ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ....???? νοστιμα ε....?????? γιααααμι....!!!!!!!

Παω και εγω να ετοιμασω κατι να φαω και ερχομαι......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...