Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!

Σημερα έκανα απουσία το πρωί....λόγω πολλών δουλειών...Καθαρίζω το σπίτι με λεπτομέρειες γιατί έρχονται και οι γιορτές και έχω αφήσει κάποια πράγματα σε εκκρεμότητα όπως το περιεχόμενο των σκρίνιων (γυάλισμα ασημικών, πλύσιμο κρυστάλλινων κλπ...) ή την τακτοποίηση ντουλάπων...

Μόλις έκανα ενα μπανάκι και κάθησα να ξεκουραστώ....

Περαστικα στη Δημητρούλα σου Μαράκι βορινό!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι τα μάζεψες όλα τα μανταρίνια;;;:D:D:D

Μαράκι όποτε μπορείς, να μπαίνεις να μας λές τα νεα σου!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα!!! Είναι να κάνεις τιποτα εξετασεις άμεσα λογω θυροειδους;

Σοτσαφι πώς πας; Εμείς φτιάξαμε φακές...

Ζωή πού είσαι;;;; καλά; έτοιμη και περιμένετε την μπεμπουλα σας;;;

Καλησπέρα σε όλες!!!!!

ηλιοβασίλεμα μου τι κάνεις???????εμείς καλά είμαστε!!!!

Το σκ δεν πολύ μπήκα γιατί έκατσα με τον άντρα μου...κ τον γιο μου!!!!!

Λοιπόν για πείτε τα νέα σας!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θαλειτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς ειστε; στολισατε;;;

εμεις σπιτακι μας...στολισαμε το Σαββατο. Ειμαστε και λιγο κρυωμενοι αλλα ευτυχως ξωφαλτσα το περναμε!!!

Θαλειτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς ειστε; στολισατε;;;

εμεις σπιτακι μας...στολισαμε το Σαββατο. Ειμαστε και λιγο κρυωμενοι αλλα ευτυχως ξωφαλτσα το περναμε!!!

Όχι ακόμα ηλιοβασίλεμα μου...δεν στολισαμε σας!!!!δεν εχω πάρει δέντρο ακόμα κ στολίδια.πιστεύω μέχρι την κυριακή να εχω στολίσει.ρε γαμώτο είναι πανάκριβα τα δεντρα!!!!2,10 δέντρο το πβσ πλαστικό υλικό που φαίνεται σαν αληθινό 120 από 140 το φθηνότερο κ αυτό γιατί είναι το τελευταίο το εκθεσιακό.καλά....για στολίδια δεν εχω δει ακόμα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ιωάννα μου τι έγινε με τον θυροειδη ?????

μαρακι βορινόπεραστικά για την μικρή σου!!!!!!πολλές ιώσεις!!!!!

μαρακι μουκ εδώ χαμός από βροχή,κεραυνούς!!!!κατά τις 2-3 σηκωναμε συνέχεια την ασφάλεια γιατί έπεφτε από τους κεραυνούς!!!!.!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως ειναι πανακριβα....αλλα εγω εχω μεσαιου υψους δεντρακι...1,5μ περιπου και αυτο αγορασμενο απο σουπερ μαρκετ....και στολιδια διαφορα...άλλα απο πατρικο μου και άλλα απο τζαμπο.....

Διαφημίσεις

Κοαλακι μου,μεχρι πριν λιγη ωρα ο βηχας ηταν ξηρος!Αλλα οσο περναει η ωρα γινεται ολο και πιο παραγωγικος.Περιμενω τηλεφωνο απο την παιδιατρο απο λεπτο σε λεπτο.Εχουμε κλιματισμο,αλλα δεν το αναβουμε.Εχθες το βραδυ,δεν σκεφτηκα να βαλω ενα κατσαρολακι με νερο στο δωματιο της.Μεγαλη μου βλακεια.Περιμενω την απαντηση της γιατρου,αν και πιστευω θα μας πει να παμε απο κει,γιατι ειναι πολυ μικρη.

Καλε τι μανταρινια κυνηγατε?Καλα διαβασα?

Σοτσαφι μου,φασολακια εχει σημερα το μενου?

Ναι ναι φφασολακια...εγιναν τελεια!!!περαστικαααα ευχομαι θα περασει γρηγορα!!!

Καλησπέρα, κοριτσάκια, από τη χαμένη :tongue:

Όλες καλά, βλέπω, γεννητούρια δεν είχαμε, περαστικά στις κρυωμένες και καλό κουράγιο στις δόλιες μάνες!!!!

τι κανεις κοριτσι μου....μπαααααα εχουμε μεινει στασιμες!!!χιχιχι

καλησπερα ζουζουνες μου τι κανετε μολις μπηκα και ειδα μονο την πρωτη σελιδα τι λετε!!!

λοιπον και εγω φασολακια εφτιαξα!!

ο Αλεξανδρος το βραδυ ξυπνησε και φβοταν τους κεραυνους αλλα μιλαμε για χαλασμο κυριου εδω!!

οι κεραυνοι επεφταν ο ενας μετα τον αλλο νομιζες οτι κανει σεισμο ετριζε το σπιτι και εξω ηταν λες και ηταν μερα!

επειδη ημουν κοματια τον πηρα στο κρεβατι μας να κοιμηθει αν και στους 32 μηνες του ζητημα να τον εχω ξαναπαρει αλλες 2-3 φορες!

και εκεινος δεν το πολυ γουσταρει θελει την βολη του στο κρεβατι του και εμενα με βολευει που δεν κακομαθενει αλλα εχτες δεν γινοταν αυτο φοβοταν και το λυπηθηκα!η μικρη ειναι καλυτερα της πηρα μια αλοιφη με γαλα γαιδουρας και σαμπουαν με γαλα γαιδουρας και εκαναν δουλεια!!

αλλα 2 μερες τωρα σημερα τριτη ημερα για την ακριβεια θελει ολο αγκαλια και κλαει!

κλαιει κλαει ολη την ωρα με παραπονο!

στολισαμε και το δεντρακι μας το σαββατο και καθεται και χαζευει τα φωτακια και εχω παρει κατι φιγουρες του αγιου βασιλη και τις εχω βαλει στα τζαμια και τις κοιταει καλα καλα!

Κοαλακιιιιιι!!τελειο το 12ωρο μη το πεις ουτε του παπα!!!

Μαρακι βορινο καλε τι κουκλι ειναι η κορη σου την ειδα στο φβ και επαθα!!και εσυ δεν πας πισω!περαστικουλια σας!ρε γαμωτο αυτος ο κολοκαιρος ευνοει τις ιωσεις!!

Σοσταφι μου ιδιο φαγητο εχουμε σημερα!! πως παει η αναμονη?ποτε εχεις γιατρο?

Γιολα μου ακομα ο συζηγος δεν εχει βρει κατι ε?θυμαμαι απο το καλοκαιρι ηταν ετσι ε?

οι λεχωνες μας μπηκαν καθολου?

Ηλιοβασιλεμμα μου η αγγελικουλα σου ειναι κανονικο αγγελουδι τι πλακα που εχει!!!πως παει η διατροφη και ο κυκλος σου?

Ριτσα μου δεν ξερω αν στο ειπαν αλλα ειμαι λιγο στριγγλα και δεν δεχομαι ητοπαθειες και βλακειες!επισης οταν θες κατι πολυ θα συμβει!μπορει να αργει αλλα θα ερεθει και θα σε ανταμειψει για την αναμονη!!!

φοβοταν ο γιοκας σου εεε??εδω φοβομουν εγω και ξυπναγα τον αντρα μου συνεχεια!!χιχιχι!!ααα την ιδια εμπνευση ειχαμε με το φαι!!

η μικρη σου καλυτερα απο οτι διαβαζω!!ωραια θηλαζετε ακομα αποκλειστικα??? μπααα οι λεχωνες μας δεν εχουν μπει ακομαααα...καλα κανουν ασχολουνται με τα βρεφακια τους!!

κοριτσακια τι κανετε?

χαθηκα για λιγο αλλα με ειχε παρει απο κατω το θεμα με τον θυροειδη!!!!

χτες στολισαμε το δεντρο!!!

παω να διαβασω νεα σας!!!!!!!!!!

αχχχ τι εχει γινει με το θηροειδη σου??δεν εχω δει!!δεν ειναι τιποτα ομως!!αν το βρεις ρυθμιζεται!!!

Κορίτσια γεια σας!

Σημερα έκανα απουσία το πρωί....λόγω πολλών δουλειών...Καθαρίζω το σπίτι με λεπτομέρειες γιατί έρχονται και οι γιορτές και έχω αφήσει κάποια πράγματα σε εκκρεμότητα όπως το περιεχόμενο των σκρίνιων (γυάλισμα ασημικών, πλύσιμο κρυστάλλινων κλπ...) ή την τακτοποίηση ντουλάπων...

Μόλις έκανα ενα μπανάκι και κάθησα να ξεκουραστώ....

Περαστικα στη Δημητρούλα σου Μαράκι βορινό!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι τα μάζεψες όλα τα μανταρίνια;;;:D:D:D

Μαράκι όποτε μπορείς, να μπαίνεις να μας λές τα νεα σου!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα!!! Είναι να κάνεις τιποτα εξετασεις άμεσα λογω θυροειδους;

Σοτσαφι πώς πας; Εμείς φτιάξαμε φακές...

Ζωή πού είσαι;;;; καλά; έτοιμη και περιμένετε την μπεμπουλα σας;;;

Οντως ειναι πανακριβα....αλλα εγω εχω μεσαιου υψους δεντρακι...1,5μ περιπου και αυτο αγορασμενο απο σουπερ μαρκετ....και στολιδια διαφορα...άλλα απο πατρικο μου και άλλα απο τζαμπο.....

δουλιτσεις σημερα???καλα εκανες!!εμεις απλα προσπαθουμε να διατηρουμε το σπιτι καθαρο!!δεν μπορω να κανω πολλα πολλα!!εχω και μια τρομερη υπνηλια αυτες τις μερες!!Δεντρακι εμεις πηραμε απο τα jumbo 30ε το 1,70 υψος αλλα με τα στολιδια φωτακια φατνες κλπ ξεπερασαμε το 100ρικο!!!εεε τι να γινει, για το καλο!!!

Σοτσαφι καλησπερα!!!!!

Ναι πρεπει να κανω καποιες δουλειες συγκεκριμενες που δεν τις εκανα νωριτερα.....Θελω αυτη την βδομαδα να τις τελειωσω και να μενει να στρωσω με τα πιο καλα μου χαλια την επόμενη βδομάδα πριν την γιορτή του άντρα μου.

Του φασολακίου έγινε σήμερα! Κι εγώ φασολάκια έκανα! :lol:

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι δε θα γεννήσω πριν τις 15! Εξάλλου ο γιατρός μου δε θεωρεί την ΠΗΤ "ημερομηνία λήξης", οπότε δεν είναι κι απίθανο.. Όχι ότι με χαλάει.. Όσο είναι εκεί μέσα ούτε πεινάει, ούτε κλαίει, ούτε τίποτα :tongue::tongue:

Ηλιοβασίλεμά μου, με το μαλακό οι δουλειές, μην τα σκοτώσεις τα χέρια σου!

Σοτσάφι, μια από τα ίδια και με το σπίτι και με την υπνηλία!

Μαράκι βορινό, περαστικούλια!!!!

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες!!!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ εκεί μέσα δε μένουν σίγουρα!!!! Απλά έχω προαίσθημα ότι η δικιά μου θα το καθυστερήσει! Κι από συμπτώματα, μηδέεεεεεεεεεεν!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά, Ηλιοβασίλεμα, είπες πως όταν γεννήσουμε όλες θα πας στο γιατρό. Δεν το ξεχνάω :tongue:

p8P6p2.png

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!!καλα εισαστε???

εμεις καλα ειμαστε,πηγαμε στα τζαμπο ψωνισαμε χριστουγεννιατικα με τη μαμα μου και μετα στο μαρκετ να παρουμε υλικα για κουραμπιεδες και μελομακαρονα!!!!

σε λιγο θα ερθουν τα παιδια με τα χαλια,να τα στρωσει ο συζηγος ,εγω θα στολισω το σπιτι και η μαμα μου θα κανει τα γλυκα!!!!!!

θα γεμισω το σπιτι λαμπονια!!!!!!!!!

ω,ρε ντισκο θα το κανω!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαχχχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να διαβασω νεαια σας!!!!!!δεν αξιωθηκα ακομη....παω!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαθηκαμεεεεεεεεεεεε κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Ο μποτσακογιος με παει βολιδα καθε μερα!!!!!!!!!!!!!

Που θα παει θα συνηθισουμε!!!!!!Ειμαστε καλα κοριτσακια μου κι ολα προχωρανε φυσιολογικα!!!!!!

Δεν σας ξεχνω,λαχταραω καθε μερα να μπαινω να σας μιλαω οπως καναμε πριν αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο γιατι ειμαι σε αυτο το σταδιο της προσαρμογης!!!!!!!

Σας αγαπω ολες και μου λειπετε και μολις βρουμε τους ρυθμους μας θα γινουν ολα!!!!!!!

Αν μπορει καποια να μου πει μονο ανα εισαστε ολες καλα κι εχουμε τιποτα γεννητουρια!!!!!!!!!!!!

Ο μπεμπης ειναι καλα ειναι φαγανος μεγαλωνει γρηγορα απλα εγινε ξενυχτης σαν τη μανα του αλλωστε ηταν κατι που ολες μου το λεγατε αλλα εγω ηθελα να το παθω το πατατρακ!!!!!!!!!χαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχχαχαχααχχαχχχααχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάααααακιιιιιιιιιιι!!!!!

Στα σύντομα, γιατί σε βλέπω φουριόζα! Δεν είχαμε γεννητούρια, σε γενικές γραμμές όλες καλά, τίποτα συγκλονιστικό. Αυτό που σου είπαν πολλές κοπέλες είναι να το ψάξεις με τις ψευδοθηλές για το θηλασμό, γιατί αυτές βοηθήθηκαν πολύ.

Καλό κουράγιο!!!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...