Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημεραααααα!

Κοαλακιοοοοοοοο,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ!Καλα,με το ταμπλετ δεν το χω καθολου!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τι καλη η Αγγελικουλα σου!Λιγα και λιτα πραγματα στο γραμμα της!Αυτο το πλασμα θα ηθελα πολυ να το γνωρισω απο κοντα!:rolleyes:

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,ειλικρινα σε καταλαβαινω οσον αφορα το εξαμηνο.Και γω δεν μπορω να πω πως παιρνω πολλα λεφτα,αλλα και το γεγονος πως δεν εχω κανεναν εδω να κραταει την μικρη,με καθηλωνει.Ασε και στη δουλεια τα πραγματα δεν πανε καλα,οποτε,προσπαθω να χαρω,και την μικρη,αλλα και αυτα που πληρωνομαι.Μακαρι να βρεθει κατι για τον αντρα σου κοπελα μου.

ΡΙΤΣΑ,ανυπομωνω να δω τη ''ζωγραφικη'' σου!!!!:tongue::tongue:

Εμεις κοριτσια δεν ξημερωσαμε και πολυ καλα!Η μικρη βηχει σαν γερικο σκυλο.Περιμενω ν'ανοιξει το ιατρειο η παιδιατρος για να την παω.Για λαρρυγγιτιδα μου φαινεται,αλλα ελπιζω να μην καταληξει σε βροχγιτιδα.

Μεχρι τοτε τι να την κανω για να την ανακουφισω?Την εβγαλα λιγο στο μπαλκονι,ηπιε γαλατακι ζεστο,τι αλλο να την κανω?:-(

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα!

Κοαλακιοοοοοοοο,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ!Καλα,με το ταμπλετ δεν το χω καθολου!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τι καλη η Αγγελικουλα σου!Λιγα και λιτα πραγματα στο γραμμα της!Αυτο το πλασμα θα ηθελα πολυ να το γνωρισω απο κοντα!:rolleyes:

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,ειλικρινα σε καταλαβαινω οσον αφορα το εξαμηνο.Και γω δεν μπορω να πω πως παιρνω πολλα λεφτα,αλλα και το γεγονος πως δεν εχω κανεναν εδω να κραταει την μικρη,με καθηλωνει.Ασε και στη δουλεια τα πραγματα δεν πανε καλα,οποτε,προσπαθω να χαρω,και την μικρη,αλλα και αυτα που πληρωνομαι.Μακαρι να βρεθει κατι για τον αντρα σου κοπελα μου.

ΡΙΤΣΑ,ανυπομωνω να δω τη ''ζωγραφικη'' σου!!!!:tongue::tongue:

Εμεις κοριτσια δεν ξημερωσαμε και πολυ καλα!Η μικρη βηχει σαν γερικο σκυλο.Περιμενω ν'ανοιξει το ιατρειο η παιδιατρος για να την παω.Για λαρρυγγιτιδα μου φαινεται,αλλα ελπιζω να μην καταληξει σε βροχγιτιδα.

Μεχρι τοτε τι να την κανω για να την ανακουφισω?Την εβγαλα λιγο στο μπαλκονι,ηπιε γαλατακι ζεστο,τι αλλο να την κανω?:-(

Καλημεραααααααα κοριτσακια μουυυυυυ.......τι κανετε...?????

Εμεις καλαααα, πρωι πρωι κυνηγαωωωωω μανταρινια. ξυπνησαμε στις 9, κλεισαμε 12ωρο υπνου που συνηθως ειναι 11ωρο αλλα δεν μας χαλασε καθολου......!!!!!!! Τωρα παιζουμε καθως ηπιαμε γαλατακι και αργοτερα εχουμε φρουτακι.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ περαστικα σας....!!!!!! Σε πρωτη φαση καλα εκανες που την εβγαλες στο μπαλκονι ωσ προληψη αλλα με προσοχη να μην το γυρισει αλλου, απλα συνηθως σε ιωσεις του αναπνευστικου χρειαζεται υγραντηρας, ανακουφιζει ιδιαιτερα το βραδυ. Δεν ξερω τι σας επιτρεπει η παιδιατρος απο υγρα (φανταζομαι γαλα και νερο μονο) αλλα καλο θα ηταν να αυξηθει λιγο η ποσοτητα για την αποφυγη της αφυδατωσης ειδικα αν συνοδευεται απο πυρετο. Αφου θα πατε στην παιδιατρο θα ειστε ασφαλης, μην στεναχωριεσαι, μπορει απλα να ειναι σιναχακι... Ο βηχας ειναι στεγνος προφανως ε....?????!!!!!! Εχεις κλιματισμο στο σπιτι...????? αν ναι προσοχη καθως επιβαρυνει φαρυγγιτιδες-λαρυγγιτιδες...!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια πως ειναι....????? εχουν ξυπνησει.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι μου,μεχρι πριν λιγη ωρα ο βηχας ηταν ξηρος!Αλλα οσο περναει η ωρα γινεται ολο και πιο παραγωγικος.Περιμενω τηλεφωνο απο την παιδιατρο απο λεπτο σε λεπτο.Εχουμε κλιματισμο,αλλα δεν το αναβουμε.Εχθες το βραδυ,δεν σκεφτηκα να βαλω ενα κατσαρολακι με νερο στο δωματιο της.Μεγαλη μου βλακεια.Περιμενω την απαντηση της γιατρου,αν και πιστευω θα μας πει να παμε απο κει,γιατι ειναι πολυ μικρη.

Καλε τι μανταρινια κυνηγατε?Καλα διαβασα?

Σοτσαφι μου,φασολακια εχει σημερα το μενου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλακι μου,μεχρι πριν λιγη ωρα ο βηχας ηταν ξηρος!Αλλα οσο περναει η ωρα γινεται ολο και πιο παραγωγικος.Περιμενω τηλεφωνο απο την παιδιατρο απο λεπτο σε λεπτο.Εχουμε κλιματισμο,αλλα δεν το αναβουμε.Εχθες το βραδυ,δεν σκεφτηκα να βαλω ενα κατσαρολακι με νερο στο δωματιο της.Μεγαλη μου βλακεια.Περιμενω την απαντηση της γιατρου,αν και πιστευω θα μας πει να παμε απο κει,γιατι ειναι πολυ μικρη.

Καλε τι μανταρινια κυνηγατε?Καλα διαβασα?

Σοτσαφι μου,φασολακια εχει σημερα το μενου?

Εαν εχετε υγρασια εκει θελεις ψυχρο αερα, ενω αν δεν εχετε υγρασια μπορεις να βαλεις ενα κατσαρολακι. Γιατι ναι μεν κυριως η ξηρασια επηρεαζει αλλα και η υγρασια εξισου οταν ξεφευγει... Αντε ωραια αφου περιμενεις τηλ μην ανησυχεις, ολα οκ θα ειναι με λιγο προσοχη.

Ναιιιιιιι μανταρινιαααααα, εδωσα στη φμ 2 σκληρα (τι το θελα) και τα πεταει απο εδω και απο εκει, εχει και 5 μπαλιτσες και γινεται το ελα να δεις, οχι τιποτα αλλο φοβαμαι να μην τα πατησει και γλυστρισει η τα φαει (την εχω ικανη με τη φλουδα :shock::shock::shock:) και δεν κανει λογω εκζεματος.

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ καλημερααααα.....!!!!!! Αντε καλο καθαρισμα....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου μολις κοιμηθηκε η φμ... Φαγαμε απο εχθες κριθαρακι με κοτοπουλο, σαλατουλα και τυρακι. Η φμ κανει νανι τωρα...

Αντε παω και εγω, μιας που εχει ησυχια στο καφενεδακι μας... Τα λεμε αργοτερα, καλη ορεξη και καλο μεσημερι σε οοοοολες!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλησπερα ζουζουνες μου τι κανετε μολις μπηκα και ειδα μονο την πρωτη σελιδα τι λετε!!!

λοιπον και εγω φασολακια εφτιαξα!!

ο Αλεξανδρος το βραδυ ξυπνησε και φβοταν τους κεραυνους αλλα μιλαμε για χαλασμο κυριου εδω!!

οι κεραυνοι επεφταν ο ενας μετα τον αλλο νομιζες οτι κανει σεισμο ετριζε το σπιτι και εξω ηταν λες και ηταν μερα!

επειδη ημουν κοματια τον πηρα στο κρεβατι μας να κοιμηθει αν και στους 32 μηνες του ζητημα να τον εχω ξαναπαρει αλλες 2-3 φορες!

και εκεινος δεν το πολυ γουσταρει θελει την βολη του στο κρεβατι του και εμενα με βολευει που δεν κακομαθενει αλλα εχτες δεν γινοταν αυτο φοβοταν και το λυπηθηκα!η μικρη ειναι καλυτερα της πηρα μια αλοιφη με γαλα γαιδουρας και σαμπουαν με γαλα γαιδουρας και εκαναν δουλεια!!

αλλα 2 μερες τωρα σημερα τριτη ημερα για την ακριβεια θελει ολο αγκαλια και κλαει!

κλαιει κλαει ολη την ωρα με παραπονο!

στολισαμε και το δεντρακι μας το σαββατο και καθεται και χαζευει τα φωτακια και εχω παρει κατι φιγουρες του αγιου βασιλη και τις εχω βαλει στα τζαμια και τις κοιταει καλα καλα!

Κοαλακιιιιιι!!τελειο το 12ωρο μη το πεις ουτε του παπα!!!

Μαρακι βορινο καλε τι κουκλι ειναι η κορη σου την ειδα στο φβ και επαθα!!και εσυ δεν πας πισω!περαστικουλια σας!ρε γαμωτο αυτος ο κολοκαιρος ευνοει τις ιωσεις!!

Σοσταφι μου ιδιο φαγητο εχουμε σημερα!! πως παει η αναμονη?ποτε εχεις γιατρο?

Γιολα μου ακομα ο συζηγος δεν εχει βρει κατι ε?θυμαμαι απο το καλοκαιρι ηταν ετσι ε?

οι λεχωνες μας μπηκαν καθολου?

Ηλιοβασιλεμμα μου η αγγελικουλα σου ειναι κανονικο αγγελουδι τι πλακα που εχει!!!πως παει η διατροφη και ο κυκλος σου?

Ριτσα μου δεν ξερω αν στο ειπαν αλλα ειμαι λιγο στριγγλα και δεν δεχομαι ητοπαθειες και βλακειες!επισης οταν θες κατι πολυ θα συμβει!μπορει να αργει αλλα θα ερεθει και θα σε ανταμειψει για την αναμονη!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

χαθηκα για λιγο αλλα με ειχε παρει απο κατω το θεμα με τον θυροειδη!!!!

χτες στολισαμε το δεντρο!!!

παω να διαβασω νεα σας!!!!!!!!!!

καλησπερα Ιωαννα μου τι κανεις ?

η μικρη?

πως παει ο θηλασμος?

εσενα ποσο ξενο πινει?

ποσες φορες την ημερα και ποσα μλ?

ποιο θεμα με τον θυροειδη γιατι εχω χασει επεισοδια???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια μου,πηγαμε στην παιδιατρο!

Η μικρη εχει λαρυγγιτιδα!Μας εδωσε σταγονες κορτιζονης για 3 μερες και σκονη για 10 μερες!Ειναι ιωση,θα περασει γρηγορα!Θελει προσοχη μονο το βραδυ,που τα συμπτωματα τοτε εχουν εξαρση!

Αυτααααα.....

Σας φιλω γλυκα κοπελες μου!Εδω σταματαει το internet!!!!

Θα τα πουμε συντομαααααα!Σας αγαπω ολες!Να προσεχετε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια μου,πηγαμε στην παιδιατρο!

Η μικρη εχει λαρυγγιτιδα!Μας εδωσε σταγονες κορτιζονης για 3 μερες και σκονη για 10 μερες!Ειναι ιωση,θα περασει γρηγορα!Θελει προσοχη μονο το βραδυ,που τα συμπτωματα τοτε εχουν εξαρση!

Αυτααααα.....

Σας φιλω γλυκα κοπελες μου!Εδω σταματαει το internet!!!!

Θα τα πουμε συντομαααααα!Σας αγαπω ολες!Να προσεχετε!

αχχχχ περαστικουλια!!

υγρασια μαρακι μου θιελει πολυ υγρασια η λαρυγγιτιδα!!

καλη δυναμη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μωρε καλα λεει το Κοαλακι σαν την Αστερω καταντησα μονη μου μιλαω παλι!

δεν πειραζει εγω οποιτε προλαβαινω μπαινω λεω κατι και εξαφανιζομαι αφου με καλει το καθηκον!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια γεια σας!

Σημερα έκανα απουσία το πρωί....λόγω πολλών δουλειών...Καθαρίζω το σπίτι με λεπτομέρειες γιατί έρχονται και οι γιορτές και έχω αφήσει κάποια πράγματα σε εκκρεμότητα όπως το περιεχόμενο των σκρίνιων (γυάλισμα ασημικών, πλύσιμο κρυστάλλινων κλπ...) ή την τακτοποίηση ντουλάπων...

Μόλις έκανα ενα μπανάκι και κάθησα να ξεκουραστώ....

Περαστικα στη Δημητρούλα σου Μαράκι βορινό!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι τα μάζεψες όλα τα μανταρίνια;;;:D:D:D

Μαράκι όποτε μπορείς, να μπαίνεις να μας λές τα νεα σου!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα!!! Είναι να κάνεις τιποτα εξετασεις άμεσα λογω θυροειδους;

Σοτσαφι πώς πας; Εμείς φτιάξαμε φακές...

Ζωή πού είσαι;;;; καλά; έτοιμη και περιμένετε την μπεμπουλα σας;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...