Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γιολα πώς είστε; η Βασιλικη κοιμαται, φανταζομαι.....

Σήμερα γράψαμε το πρωτο μας ολοκληρωμένο γράμμα για τον Αγιο Βασιλη!!!!!!!!!! Πολυ συγκίνηση και καμάρι, να βλέπεις το παιδί σου να κάνει καινούργια κατορθώματα....

Είχαμε και την πρωτη μας εργασια με το βιβλιο της δανειστικης βιβλιοθηκης απο το νηπιαγωγείο....και ξεκινησαμε τα " διαβασματα" και εμεις!!!

Μαράκι βορινό...μόλις αδιαθετήσω, θα πάω στον γυναικολόγο να με δει...Μάλλον την επόμενη εβδομάδα...

Κοιμαται αφου καναμε επαναληψη την ορθογραφια....Το νηπιαγωγειο να το χαρειτε γιατι του χρονου σοβαρευουν πολυ τα πραγματα.Κι εμεις περσι ειχαμε καθε ΣΚ να κανουμε εργασια αφου διαβαζαμε βιβλιο απο την δανειστικη βιβλιοθηκη.Να την απολαυσετε αυτη την χρονα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιμαται αφου καναμε επαναληψη την ορθογραφια....Το νηπιαγωγειο να το χαρειτε γιατι του χρονου σοβαρευουν πολυ τα πραγματα.Κι εμεις περσι ειχαμε καθε ΣΚ να κανουμε εργασια αφου διαβαζαμε βιβλιο απο την δανειστικη βιβλιοθηκη.Να την απολαυσετε αυτη την χρονα.

Φετος παμε προνηπιο...οποτε και του χρονου φανταζομαι θα ειμαστε περιπου στους ιδιους ρυθμους!!!! Το τμημα της είναι μικτό με παιδάκια προνήπιου και νηπιου!

Αυτο με το καθε Σαβκο και εργασια με βιβλιο απο δανειστικη βιβλιοθηκη το ξεκινησαμε απο αυτο το σαβ/κο. Εχουμε βιβλια της κατηγοριας παιδικης ελληνικης Μυθολογιας!!!

Ναι μαρηηηηη αλλα οταν εβαλα την εικονα αμεσως μου ηρθε η εξης σκεψη: εναν αρκουδακο με μια τερααααααστια ανθοδεσμη να τουρτουριζει στο κρυο......:tongue::tongue::tongue:, κατα τα αλλα ναι μια χαρα ειναι τα λελουδια.....!!!!

Πες μου οτι δεν ειναι λαθος το "μπουμπουλα" αντι για "μπεμπουλα" γιατι και εγω ετσι αποκαλω τη φμ ασχετα που το φμ ειναι το συνθηματικο μας.....:tongue::tongue::tongue:.

Χαχαχαχα!!!!!Δεν πας καλααααα!Μου θυμισες μια συνάδελφό μου!

Είμαστε στη δουλεια,πεθαίνει μια γιαγιά,εκείνη την ωρα τυχαίνει να ρθουν οι συγγενεις,δεν τους αφήνουν να ανέβουν στην πτέρυγα και πριν κατεβάσουμε τι γιαγιά κάτω,λέει η κοπελα"να μην ρίξουμε και μια κουβέρτα απο πανω?Πως θα τι δουν οι δικοί της?Να μην κρυώσει!!!!"!!!!ΧαΧάψα!

Βρε κοπέλα μου,της λέω,η γιαγιά πεθανε!!!Τι να κρυώσει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Α...μπήκε και η Χρυντιμ στο φβ....Η μπεμπουλα της είχε και αυτή λιγο ίκτερο και της συνέστησε η παιδίατρος να βγάζει το γάλα για να ελεγχει ποσότητα ταισματος...οποτε συνεχεια με το θηλαστρο αλλα δινει και ενα ταισμα με ξενο γαλα γιατι δεν προλαβαινει. Είχε και αυτη θεμα με τις θηλές και στην αρχη χρησιμοποιησε ψευδοθηλες...Είναι ήσυχη η μπεμπουλα της και προσπαθει να προασαρμοστει και αυτη η φρεσκομανουλα.

Ρωτησε και για το Μποτσακι και εστειλε χαιρετισματα σε ολα τα κοριτσια!

Διαφημίσεις

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,απ όταν γεννήθηκε η μικρή την αποκαλώντας μπουμπουλα!Κι εσύ????

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,είστε καλά?Εσυ ποσο καιρό θα καθίσεις,μετα τη γέννα?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τι έγραψε το ζουζουνι σου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχαχα!!!!!Δεν πας καλααααα!Μου θυμισες μια συνάδελφό μου!

Είμαστε στη δουλεια,πεθαίνει μια γιαγιά,εκείνη την ωρα τυχαίνει να ρθουν οι συγγενεις,δεν τους αφήνουν να ανέβουν στην πτέρυγα και πριν κατεβάσουμε τι γιαγιά κάτω,λέει η κοπελα"να μην ρίξουμε και μια κουβέρτα απο πανω?Πως θα τι δουν οι δικοί της?Να μην κρυώσει!!!!"!!!!ΧαΧάψα!

Βρε κοπέλα μου,της λέω,η γιαγιά πεθανε!!!Τι να κρυώσει?

Τουλαχιστον η γιαγια τα ειχε τεζαρει, ενω ο αρκουδακος κουνιεται και λυγνιεται :tongue::tongue::tongue:, χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχααχα......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Α...μπήκε και η Χρυντιμ στο φβ....Η μπεμπουλα της είχε και αυτή λιγο ίκτερο και της συνέστησε η παιδίατρος να βγάζει το γάλα για να ελεγχει ποσότητα ταισματος...οποτε συνεχεια με το θηλαστρο αλλα δινει και ενα ταισμα με ξενο γαλα γιατι δεν προλαβαινει. Είχε και αυτη θεμα με τις θηλές και στην αρχη χρησιμοποιησε ψευδοθηλες...Είναι ήσυχη η μπεμπουλα της και προσπαθει να προασαρμοστει και αυτη η φρεσκομανουλα.

Ρωτησε και για το Μποτσακι και εστειλε χαιρετισματα σε ολα τα κοριτσια!

Να ναι καλά το κοριτσι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και εγωωωωωωωω........:D:D:D:D:D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μου είπε τι ήθελε να γράψει, της τα έγραψα εγω σε πρόχειρο χαρτί και αυτή τα αντέγραψε σε χριστουγεννιάτικη κάρτα!!!!!!

ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

ΤΗΝ ΝΕΡΑΪΔΑ ΜΑΡΙΠΟΖΑ

ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ

ΦΙΛΑΚΙΑ

ονοματεπωνυμο

Ζητησε για άλλη μια φορά μπάρμπυ....αλλα έχει επηρεαστεί και απο την φετινη διαφημιση του τζαμπο με το κοριτσακι που γραφει γραμμα και ζηταει την Μαριπόζα!!!

Θα δούμε τί θα της φέρει τελικά ο Αγ Βασίλης....γιατί σιγουρα θα γράψουμε ξανά και αλλο γράμμα!!!

Διαφημίσεις

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και εγωωωωωωωω........:D:D:D:D:D.

Αχαχαχα.....τι σύμπτωση!!!!Πως μας ήρθε να τις αποκαλούμε έτσι?

Κορίτσια μου...πάω για ύπνο...γράφω και ασπι το ταμπλετ και δεν μπορωω...😤φιλια πολλα λοιπον και καλο βραδυυυυ!!!Ισω σε τα πουμε το πρωι!!!😀👇

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχαχαχα.....τι σύμπτωση!!!!Πως μας ήρθε να τις αποκαλούμε έτσι?

Κορίτσια μου...πάω για ύπνο...γράφω και ασπι το ταμπλετ και δεν μπορωω...φιλια πολλα λοιπον και καλο βραδυυυυ!!!Ισω σε τα πουμε το πρωι!!!

Φαινεται μαρηηηηη οτι γραφεις απο το ταμπλετ...;);)

Καληνυχτα και ονειρα γλυκααααααα.....!!!!!!

Ααα οοοοχι ιιιισως, θα περιμενω να με ξυπνησεις.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλε ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που χαθηκες μαρηηηηηη......??????

Την ζωγραφιζεις την εικονα και αργεις τοσο πολυυυυ ???????? :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχχχαχχαχαχ.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιδανικα θα ηθελα να παρω το εξαμηνο αλλα αν δεν εχει βρει κατι δεν θα νας φτανουν τα 500 του ΟΑΕΔ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...