Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σου Koalaki μου ....καλο μηνα να εχουμε!!!

Δεν εισαι η μονη που βαριεται σημερα ...και εγω τα ιδια νιωθω....

Κατα τα αλλα καλα εισαι μαναρακι μου;;

Θελω μια χαρη ....αν μπορεις να μου γραψεις την σελιδα με τις εικονες γιατι μου αρεσουνε και εμενα και θελω να βαλω....μπορεις;;

Λοιποοοοον πατα επανω στον αρκουδακο μου και επελεξε οτι θες απο αυτα που θα σου βγαλει, μετα πανε να αντιγραψεις το url της εικονας και τελος πηγαινε στον πινακα ελεγχου και πατα επεξεργασια υπογραφης, μπες μεσα και πανε κατω στο κενο πλαισιο και κανε επικολληση το url που αντεγραψες και θα στο βγαλει. Ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσα, κλικαρε πανω στο εικονιδιο της Πατουσιτσας για παραδειγμα και θα σου ανοιξει σε διπλανη καρτέλα το site με τα εικονίδια...διαλέγεις και παίρνεις μετα όποιο σου αρέσει!!!! Για να το αντιγραψεις...θελει λιγη διαδικασια αλλα τα ξαναλεμε οταν διαλεξεις το εικονιδιο....;)

http://www.glitter-graphics.com/

Κοαλάκι ο στολισμος σας ειναι σπεσιαλ ετσι οπως τον περιγραφεις!!!!!!!!!!!! Μονο το μεγαλο δεντρο θα λειπει φετος....αλλα σιγουρα θα ειστε σε κλιμα εορταστικο!!!!

Κοαλάκι ο στολισμος σας ειναι σπεσιαλ ετσι οπως τον περιγραφεις!!!!!!!!!!!! Μονο το μεγαλο δεντρο θα λειπει φετος....αλλα σιγουρα θα ειστε σε κλιμα εορταστικο!!!!

Θα παρω ενα μικρο και θα το κανω διπλασιο σε ογκο ουτως ωστε να φαινεται μικρο μεν αλλα θαυματουργο στα ματια της φμ......:tongue::D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Να μαι και γωωωωωω!!!!!

Βλέπω,όλες καλα,με ωραία χριστουγεννιάτικη διάθεση!!!!!

Τι ωραία εικονίδια που έχετε βάλει!!!!Και το δικο σου ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ είναι ωραιοοοο!

ΜΑΥ ΜΟΥ,υπέροχα τα νέα σας!Θα περάσετε όλοι μαζί τις γιορτές!Ποσο χαίρομαι γι αυτό!

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,καλυτερα που θ'αφησεις την εργασία για μετα το σαραντησμα!Τι να προλάβεις να κανεις εκείνη την περίοδο και ποσο καθαρό μυαλό να εχεις!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,ποσο χαίρομαι που δεν είστε και οι 2 πιο καλά!Εύχομαι έτσι να συνεχισει και ο άντρας σου!Ποτε θα πας στον γιατρό?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,είσαι καλά?

ΚΟΑΛΑΚΙΟΟΟΟ ΜΟΥ,θέλω πολύ να δω σε φωτογραφία τους στολισμούς διότι μου φαντάζουν υπέροχοι στην περιγραφή!!!Κοιμήθηκε η μικρή?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥ,μήπως το χερι σε πονάει λόγω της τενοντίτιδας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Να μαι και γωωωωωω!!!!!

Βλέπω,όλες καλα,με ωραία χριστουγεννιάτικη διάθεση!!!!!

Τι ωραία εικονίδια που έχετε βάλει!!!!Και το δικο σου ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ είναι ωραιοοοο!

ΜΑΥ ΜΟΥ,υπέροχα τα νέα σας!Θα περάσετε όλοι μαζί τις γιορτές!Ποσο χαίρομαι γι αυτό!

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,καλυτερα που θ'αφησεις την εργασία για μετα το σαραντησμα!Τι να προλάβεις να κανεις εκείνη την περίοδο και ποσο καθαρό μυαλό να εχεις!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,ποσο χαίρομαι που δεν είστε και οι 2 πιο καλά!Εύχομαι έτσι να συνεχισει και ο άντρας σου!Ποτε θα πας στον γιατρό?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,είσαι καλά?

ΚΟΑΛΑΚΙΟΟΟΟ ΜΟΥ,θέλω πολύ να δω σε φωτογραφία τους στολισμούς διότι μου φαντάζουν υπέροχοι στην περιγραφή!!!Κοιμήθηκε η μικρή?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥ,μήπως το χερι σε πονάει λόγω της τενοντίτιδας?

Ναι τρομαρα μου εβαλα ανοιξη εγω αντι χριστουγεννα....:rolleyes::rolleyes::tongue:. Θα βγαλω φωτοοοοοο μεσα στο τοπιο, ευχομαι να εχει και λιιιιγο χιονι για να ολοκληρωσει και την ολη ατμοσφαιρα.

Ναι κοιμηθηκε νωριτερα απο το καθιερωμενο κατα ενα μισαωρο σχεδον...

Εσεις τι κανετε....?????? η μπουμπουκα σου.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,αναρρώνεις λοιπον!!!Ωραιααα!Πως ηταν σήμερα η μέρα σας? Εσύ ποτε θα πας στον γιατρό?

ΚΟΑΛΑΚΙΟΟΟΟ,νομιζω τα λουλούδια δεν έχουν εποχές!!!!Παντα είναι ευπρόσδεκτα στη ζωή και την ''εικόνα μας''!

Κοιμήθηκε η μπουμπουλα μου!Την εκανα και μπανακι,διότι απο το απογευμα και μετα,ακούγεται σα να έχει ενα έντονο "χουρχουρητο"!Της ερβαλα ορο στη μύτη,αλλά δεν έχει φλεγματα ή μυξουλες!Της εδωσα και χαμομήλι και αρκετό νερό! Ελπιζω αυριο να ειναι πιο καλά!Κατα τ'αλκα ζωηρή και ορεξατη για φαγητο!!!!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έχω πάρει... Μήπως θα έπρεπε και ας μην τις χρησιμοποιήσω??? Βλέπω πόσο δυσκολεύονται οι νέες μανούλες... και δεν νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολα για μένα... έχω και εγώ μεγάλη ευαισθησία!!!

Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά στον τοκετό ... θυμησέ μου με καισαρική θα γεννήσεις? έχετε κλείσει ραντεβού?

Δεν ειναι σιγουρο πως θα τις χρειαστεις αλλα δεν κοστιζουν και πολυ να τις εχεις μαζι σου.Στις αποστειρωνουν εκει.

Εγω εχω ραντεβου κανονικα για καισαρικη στις 14 αλλα θα τον μετρησουμε και αυτη την εβδομαδα και θα πραξουμε αναλογως...

Καλη επιτυχια σε ολες μας!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,αναρρώνεις λοιπον!!!Ωραιααα!Πως ηταν σήμερα η μέρα σας? Εσύ ποτε θα πας στον γιατρό?

ΚΟΑΛΑΚΙΟΟΟΟ,νομιζω τα λουλούδια δεν έχουν εποχές!!!!Παντα είναι ευπρόσδεκτα στη ζωή και την ''εικόνα μας''!

Κοιμήθηκε η μπουμπουλα μου!Την εκανα και μπανακι,διότι απο το απογευμα και μετα,ακούγεται σα να έχει ενα έντονο "χουρχουρητο"!Της ερβαλα ορο στη μύτη,αλλά δεν έχει φλεγματα ή μυξουλες!Της εδωσα και χαμομήλι και αρκετό νερό! Ελπιζω αυριο να ειναι πιο καλά!Κατα τ'αλκα ζωηρή και ορεξατη για φαγητο!!!!:rolleyes:

Ναι μαρηηηηη αλλα οταν εβαλα την εικονα αμεσως μου ηρθε η εξης σκεψη: εναν αρκουδακο με μια τερααααααστια ανθοδεσμη να τουρτουριζει στο κρυο......:tongue::tongue::tongue:, κατα τα αλλα ναι μια χαρα ειναι τα λελουδια.....!!!!

Πες μου οτι δεν ειναι λαθος το "μπουμπουλα" αντι για "μπεμπουλα" γιατι και εγω ετσι αποκαλω τη φμ ασχετα που το φμ ειναι το συνθηματικο μας.....:tongue::tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα στολισατε και εσεις;;;; Να εχετε πανεμορφες γιορτες!!!!! Και να χαίρεστε την μουρμουρίτσα σας!!!

Γιόλα μου ο Δεκέμβρης θα είναι πολύ όμορφος μηνας !!!!!!!!!!!! Το καλύτερο δωράκι για τα γενέθλιά σου αλλά και για τις γιορτές!!!!

Οντως καθε Χριστουγεννα τα τελευταια 5 χρονια ειχα μια μελαγχολια που δεν ημουν εγκυος.Κι ολο μου ευχονταν του χρονου περισσοτεροι.Σιγουρα η κορη μου ηταν η παρηγορια μου αλλα ενοιωθα οτι λειπει ενας κρικος ευτυχιας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιολα πώς είστε; η Βασιλικη κοιμαται, φανταζομαι.....

Σήμερα γράψαμε το πρωτο μας ολοκληρωμένο γράμμα για τον Αγιο Βασιλη!!!!!!!!!! Πολυ συγκίνηση και καμάρι, να βλέπεις το παιδί σου να κάνει καινούργια κατορθώματα....

Είχαμε και την πρωτη μας εργασια με το βιβλιο της δανειστικης βιβλιοθηκης απο το νηπιαγωγείο....και ξεκινησαμε τα " διαβασματα" και εμεις!!!

Μαράκι βορινό...μόλις αδιαθετήσω, θα πάω στον γυναικολόγο να με δει...Μάλλον την επόμενη εβδομάδα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...