Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλησπερα ριτσακι!!

χριστινακι αν χρειαστεις τις αγοραζεις τοτε, μην κανεις εξοδα που ισως μην χρειαστουν!!

λες να ειμαι η επομενη???εγω εχω μια αισθηση για την πατουσιτσα παντως!!!

Sotsafi μου καλα εισαι ;;

Τι νεα sotsafi μου;;

Καλο μηνα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Του χρόνου μας βλέπω όλες να τρέχουμε να σώσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα μικρά μας!!!! Άντε μόνο η Ρίτσα και το Ηλιοβασίλεμα να την γλυτώσουν... που πιστεύω ότι θα έχουν πολύ μικρά μωράκια :-) :-) :-)

Σε ευχαριστώ Ρίτσα... δεν μπορώ να καταλάβω πως κρύωσα χωρίς να πηγαίνω πουθενά!!! :shock::shock::shock:

kPAZp2.png

Η Ελλη εβγαλε φωτο του μπεμπη στο φβ....κοιμάται και χαμογελάει το μικρούλι της!!!!!!!!!!! Λέει ότι τρώει κάθε 1,30 ωρίτσα και ειναι ευτυχισμένη!

Και πώς να μην είναι;;;;;;;; φτου φτου!!!!

Κάθε 1,30 ώρα!!!! Που να προλάβει να μας πει νέα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πως να μην είναι ευτυχησμένη όμως, αφού έχει αγκαλιά τον μικρό της!!!

kPAZp2.png

Χριστίνα μου στην κορη μου τα πρωτα της Χριστουγεννα ήταν 9,5μηνων και ήδη περπατουσε οποτε και τοτε ειχαμε άγχος μην γκρεμιστει το δεντρο πάνω της!!!!

Αν κάνω τωρα δευτερο, λογικα θα είναι πολυ μικρούλι, οποτε λογικα δεν θα εχουμε θεμα με το δεντρο........

Φετος η κορη μου κανει σαν την διαφημιση με το τζαμπο MAMACITA και χαμογελάει πονηρά!!!!!!!!!!! αλλά ευτυχως δεν παρασυρεται να κανει τπτ με ψαλιδι.......

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου στην κορη μου τα πρωτα της Χριστουγεννα ήταν 9,5μηνων και ήδη περπατουσε οποτε και τοτε ειχαμε άγχος μην γκρεμιστει το δεντρο πάνω της!!!!

Αν κάνω τωρα δευτερο, λογικα θα είναι πολυ μικρούλι, οποτε λογικα δεν θα εχουμε θεμα με το δεντρο........

Φετος η κορη μου κανει σαν την διαφημιση με το τζαμπο MAMACITA και χαμογελάει πονηρά!!!!!!!!!!! αλλά ευτυχως δεν παρασυρεται να κανει τπτ με ψαλιδι.......

Μεγάλωσε το κοριτσάκι σου!!!! Άντε το πολύ πολύ να μετακινήσει όλα τα στολίδια!!!!! :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Σοτσαφι μου εχει μπερδευτει με τοσες διαφημισεις...............μια λεει το ενα , μια το άλλο!!!

Παντως προσανατολίζομαι σε επιτραπέζια για την ηλικία της για να καταλαβει την εννοια του συμπαικτη και ισως σε παιδικο λαπτοπ με δραστηριοτητες...

Σιγουρα τα δωρα της θα ειναι 2-3 αλλά όχι ογκώδη γιατι δεν χωραμε αλλο στο δωματιο της!!!!!!! Λιγα και καλά, με πολλή αγάπη!!!!!!!!!

Θα της φερει ο Αη ΒΑΣΙΛΗΣ ανημερα της Πρωτοχρονιας τα δωρα μας (τα δικα μου και των γονιων μου) και μεσα στις γιορτες ολο και παιρνει και αλλα δωρα απο αδερφια μου και απο νονα της....

Χριστινακι η κορη μου ειναι γενικώς ήρεμο παιδάκι απο μπεμπα! Στα φυσιολογικές ζωηράδες της το πολύ πολύ έπιανε τα στολίδια και τα κοιταζε...αλλα ο φοβος μην γλυστρησει πανω στο δεντρο και γκρεμιστει, μας είχε σε επιφυλακή.

Από πέρσυ και ετσι και φέτος, το μονο που κανει είναι να αλλαζει θεση στα στολιδια καθολη την διαρκεια του μηνα που το εχουμε στολισμενο....παιζει με τις μπαρμπυ της με τα στολιδια κλπ...

Διαφημίσεις

Η Ελλη εβγαλε φωτο του μπεμπη στο φβ....κοιμάται και χαμογελάει το μικρούλι της!!!!!!!!!!! Λέει ότι τρώει κάθε 1,30 ωρίτσα και ειναι ευτυχισμένη!

Και πώς να μην είναι;;;;;;;; φτου φτου!!!!

Oντως φτου!! φτου!! να τον χαιροντε και οπως επιθυμουν να τον δουν τον Μπεμπη τους!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Του χρόνου μας βλέπω όλες να τρέχουμε να σώσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα μικρά μας!!!! Άντε μόνο η Ρίτσα και το Ηλιοβασίλεμα να την γλυτώσουν... που πιστεύω ότι θα έχουν πολύ μικρά μωράκια :-) :-) :-)

Σε ευχαριστώ Ρίτσα... δεν μπορώ να καταλάβω πως κρύωσα χωρίς να πηγαίνω πουθενά!!! :shock::shock::shock:

Λες Χριστινακι μου να ειμαστε τοσο τυχερες!!:shock::shock::shock:.

Ειναι και ο καιρος τωρα που κρυωσε και εισαστε πιο ευσθητες εσεις η εγκυουλες τωρα.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μπααααααααααα!!!!!δεν βγαινει!!!!!

της αρεσει εκει που ειναι!!!!δεν μου δινει σημαδια οτιθελει να βγει.....με πιεζει που και που....αλλα μεχρι εκει!!!μετα ησυχη παλι!!!!!!!!

ποια ειναι η επομενη!!!!!!!!????????

Ηλιοβασιλεμαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!που ειναι μαρη η λιστα να τη δουμε??????????????

Patoysitsa μου που τις βρεισκετε τοσο ωραιες εικονες;;

Μπορειτε να μου γραψετε την σελιδα η οχι;;

Ευχαριστω....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια μου γλυκουλικα ηρθα... Πως ειστε....?????? πως ηταν η κυριακη σας......????????

Εβαλα τη φμ για νανι να μαι...

Περαστικα στα κοριτσακια που ειναι αρρωστουλικα, ο καιρος και οι μεταβολες τους εχουν αυτα τα αποτελεσματα δυστυχως...:(:(.

Δεν ξερω αλλα σημερα βαριεεεεεμαι πολυυυυυυ και με νιωθω βαρυααααα....:rolleyes::rolleyes:. Ποναει και το στηθος μου, η πλατη μου λιιιγο, βασικα λογω επικειμενης περιοδου αν και ειναι πολυ νωρις ακομα για να πω την αληθεια.....:roll::roll:, θα δειξει........!!!!!!!

Εμεις θα στολισουμε μεσα στην εβδομαδα διοτι πρεπει πρωτα να ερθει ο ανδρας μου και επειτα να παμε για ψωνια... Δεν θα βαλω πολλα λογω φμ, μεσα ενα μικρο δεντρακι και κατι αγγελακια, πιατελες με γλυκα κλπ και εξω διπλα στην πορτα θα βαλω εναν τεραααααστιο φωτειζομενο αγιο βασιλη καθιστο σε ελκυθρο με ελαφια στο μισο μου υψος μου περιπου... Τωρα στο κηπο κατω παλι φωτειζομενα θα μπουν που θα σχηματιζουν ενα τοπιο καθαρα χριστουγεννιατικο με χιοναθρωπους, πιγκουινους, ξωτικα και καπου σε μια ακρη ενα δεντρο με φατνη, δωρακια και μποτες...

Αυταααα για φετος...!!!!! Του χρονου θα εχει περισσοτερα και πιο ολοκληρωμενα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου γλυκουλικα ηρθα... Πως ειστε....?????? πως ηταν η κυριακη σας......????????

Εβαλα τη φμ για νανι να μαι...

Περαστικα στα κοριτσακια που ειναι αρρωστουλικα, ο καιρος και οι μεταβολες τους εχουν αυτα τα αποτελεσματα δυστυχως...:(:(.

Δεν ξερω αλλα σημερα βαριεεεεεμαι πολυυυυυυ και με νιωθω βαρυααααα....:rolleyes::rolleyes:. Ποναει και το στηθος μου, η πλατη μου λιιιγο, βασικα λογω επικειμενης περιοδου αν και ειναι πολυ νωρις ακομα για να πω την αληθεια.....:roll::roll:, θα δειξει........!!!!!!!

Εμεις θα στολισουμε μεσα στην εβδομαδα διοτι πρεπει πρωτα να ερθει ο ανδρας μου και επειτα να παμε για ψωνια... Δεν θα βαλω πολλα λογω φμ, μεσα ενα μικρο δεντρακι και κατι αγγελακια, πιατελες με γλυκα κλπ και εξω διπλα στην πορτα θα βαλω εναν τεραααααστιο φωτειζομενο αγιο βασιλη καθιστο σε ελκυθρο με ελαφια στο μισο μου υψος μου περιπου... Τωρα στο κηπο κατω παλι φωτειζομενα θα μπουν που θα σχηματιζουν ενα τοπιο καθαρα χριστουγεννιατικο με χιοναθρωπους, πιγκουινους, ξωτικα και καπου σε μια ακρη ενα δεντρο με φατνη, δωρακια και μποτες...

Αυταααα για φετος...!!!!! Του χρονου θα εχει περισσοτερα και πιο ολοκληρωμενα...

Γεια σου Koalaki μου ....καλο μηνα να εχουμε!!!

Δεν εισαι η μονη που βαριεται σημερα ...και εγω τα ιδια νιωθω....

Κατα τα αλλα καλα εισαι μαναρακι μου;;

Θελω μια χαρη ....αν μπορεις να μου γραψεις την σελιδα με τις εικονες γιατι μου αρεσουνε και εμενα και θελω να βαλω....μπορεις;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...